Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hagymácska, örülni is kell mindennek, ez ajándék volt!
    Zsozsó, gratulálok!
    Titkosaim mind a menüben pihen, nem tudom mire várok, ill arra, hogy eszembe jusson vetés előtt, hogy ki tudjam tenni.
    Kinn voltam szinte egész nap, dolgoztam, még holnapra kellene egy kis napsütés és meleg, mert akkor tudnék kinn napozni, olvasni, pihenni.
    :):)

zsozso577, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!

Ma nem a legjobb idő volt,..elvoltunk az Interspárba Tündivel.

Nem vesztünk el csak annyira kakukkoltunk hogy semmire nem értünk rá!
    Ritkítottuk a gazdaköriből a kakukkos feladatokat,..és közbe szereztünk 1 rózsa kakukk ólat.
    Már kétszer,..vagyis 3x kiváltottuk a kitehetőket,..meg még maradt szív amit még lehet hogy valahogy kiváltunk.

Ólak össz:Jégmadár 3,. Kivi 1,..Kacsacsőrű 1,. Béka 2,. Galamb 1,. Egér 1,..... Ranch,Trucc,Kaméleon,Szamár,Pulyka, Tyúúúúúúk, ez mind ól és narancs.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Összejött mind a 4 farmon a neon ól. Bár ez szerintem nehezebb volt mint a múltkori, igaz most két két ólat kaptunk
    Ma nálunk remek napsütés és kellemesen meleg idő volt. Felhőt még hírből sem láttunk.
    Itt volt szerencsém a titok ólak aljával találkozni. Semmilyen említésre méltó nem született.
    A Hármaskán (Koppi2) lett jégmadár, narancs tyúkól és kacsacsőrű emlős legalább...
    A többit még nem néztem meg...
    Jó éjt Mindenkinek !
    Fellőtték a pizsimet...[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 23.4.16
    _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Nálunk csendes eső esik, vártam már, a locsolás nem olyan jó mint az eső.
    Tündi, gratulálok a rózsa óladhoz!
    Koppi, 4 porta, nem semmi, neked is gratulálok az event teljesítéséhez!
    csacskamacska, ma nem fogsz a nyugágyban pihenni, olvasni bent is lehet.
    Szép napot!

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

[​IMG]Doboznyitás megtörtént?
    Kissé lazára veszem a mai napot.
    Igazad van Hagymácska, napozni nem fogok, de olvasni tudok benn is.
    Zöldségleves lesz az ebéd, utána tepsibe lerakott krumpli, arra darált hús, arra brokkoli, sárgarépa, paprika, gomba, arra újra krumpli, majd a tetejére sajtszeletek és tejföl. Sütőben felsütöm kissé pirosra. Linzer sütim van utána.

6. Koppi

Szia !
    Itt is esik az eső, de ronda szél is fúj közben.Csak úgy hajladoznak a fák. A hőmérséklet: 10 fok... (De jó, hogy nem állítottam le a fűtést!)
    Anyósom házához megérkeztek a fecskék. A Papa szerint itt vannak már egy hete, de a Mama csak most vette észre.
    A volt tyúkól eresze alá rakták, rakják már évek óta a fészküket. Kedves kis madarak....

A titok ólakból lett még teknős kivimadár és tatu is. Hol itt, hol ott.....:)
    Csöndesen telik a délután...

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hatalmas szerencse ért ma, mikor kibontottam a titkos ólakat. Kaptam egy sárga tojástojó területet. Ennél csak egy sárga tikól lehetne nagyobb jutalom. Hiába, halmozom ma az ajándékokat ezen a neves napon. Ma 40 éve kötöttük össze életünket a feleségemmel. De gyorsan eltelt az a 40 esztendő! Reggel volt eső, azóta csak a szürkeség van.

8. hagymácska44

Sziasztok!

onagger, halmozd csak, megérdemled 40 év boldogság után, még ugyanennyit kívánok, egészségben és boldogságban.
    Koppi, nálunk is nagyon fújt egész nap a szél, most nem esik, de borús idő van.
    Csacskamacska, nagyon finom az ebéded, én is szeretem. Nálunk húsleves, rántott hal, tartár, nekem uborkasaláta, én úgy szeretem.
    Most a Jurassik-park megy, azt nézem, kitudja hányadszor.

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Koppi

Gratulálok, kedves Tihamér!
    Jó egészséget Nektek ! Remélem életed párjának a karja közben rendbejött, azaz a főzés művészetét már átvette tőled?!
    40 már gombócból is sok ! :)

Szia !

Nálunk, hagyományos pásztorétel volt az ebéd :pPirított tésztaleves és finom slambuc (Ez utóbbit apósom csinálta kint a kertben, szabad tűz fölött. Egyszerűen felséges volt...:)
    Remek (??!!) tavaszi időnk van 9 fokkal, jelenleg esőmentesen és baromi nagy széllel....:(

Utoljára szerkesztett: 24.4.16
    _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

További boldog éveket kívánok Tihamér!:)
    A slambucból a bográcsban készült az igazi! Szeretem, jó laktató, jó kis salátával nagyon finom tud lenni.
    Az én titkosaim egy része még mindig a menüben van, ami lett, az is ment a menübe.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Semmi flancos kaja nem volt ebédre. Bár a feleségem karja - nagyjából - helyrejött, de az ebédet, szokás szerint én készítettem el. Daragaluska leves, kolbásszal töltött tarja, rizibizi. A feleségem tegnap készített máglyarakást, de az nem fogyott el, maradt mára is. Az volt a desszert. Alkohol semmi. Az én bogyóim mellett csak akkor vedelhetek, ha a bogyók egy részét "véletlenül" kihagyom. Mindent bevettem. Következésképp az alkohol megint csak elmaradt. :p
    -----------
    Nálunk húsleves, rántott hal, tartár, nekem uborkasaláta, én úgy szeretem.
    Gondolom az uborkasaláta a tartár helyett volt, nem pedig vele együtt. Persze nem biztos, de ha én enném, akkor utána valószínűleg fürge lennék. ÉN csak akkor csinálok tartárt vagy majommézet, ha a csemeték itthon vannak. Feleségem minden olyan ételtől mereven elzárkózik, ami nyes tojatot tartalmaz. Amióta ismerem, azóta ilyen az ízlése. Pedig nem tudom a fiúkkal együtt elképzelni a rántott gombát rizs és tartármártás nélkül. Majonézt és tartárt mindig frisset készítek, nálunk nincs bóti. Gyors és biztosan friss, HA én kavarom.
    -------------
    Pirított tésztaleves és finom slambuc.
    Én megelégedtem volna csak egyszerű öhömmel is. :D A nejem ezt sem eszi. Fene a gusztusát! Ezt a finom étket is csak én szeretem. 40 év kevés volt ahhoz, hogy a feleségem megszeresse.

hagymácska44 kedveli ezt.
  12. Tündi1001

Szép napot mindenkinek!

Gratulálunk,..Tihamér!

Már jól összekeveredtünk a sok titkossal,..mert a kakukkos feladatokba is voltak titokólak.
    Volt ott sas,róka,vakond,narancs szamár,békák és többit már nem is tudjuk.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Koppi

Már bocsáss meg kedves Tihamér, de a slambuc nem öhöm, hanem öhön, de a többi stimmel...:) (Ezen kívül mondják még gyaménak is.)
    El tudlak képzelni amint a finom uborkasalátát fogyasztod...:)

14. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sehol senki...:(
    Vérzik a szivem...:(

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.4.16
  16. Koppi

Nekem a Modi törölte a képet, mondván hogy egyéb reklám is jöhet be vele.. Ezek szerint változott a helyzet?!(Csak a direkt linket engedélyezte...)
    Ha valaki elfelejti kibontani az ajándékot, akkor másnap miért kerül 15 FA- ba a kibontása ?????(Nesze nekem..:(:( Egyre több sápot húznak le rólunk...)
    (Ugyanis beleszaladtam az egyik farmomon e kis szösszenetbe...)

Utoljára szerkesztett: 25.4.16
  17. hagymácska44

Jó reggelt!

A mai aji, 3 téli lekvár.
    Hideg, borús idő van.
    Tündi, de szép a kincsesed.
    Koppi, megfizeti az árát, aki elfelejti kibontani a napi ajándékot.
    Tihamér /remélem nem haragszol a névért/, az uborkasalátát tejfellel fogyasztom és majonéz nélkül.
    Szép napot!

Tündi1001, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Koppi

Tavaly, jóval olcsóbb volt eme dolog..:(
    (Még szerencse, hogy összemoziztam az árát...:))
    Jó friss az idő felénk. 6 fok vagyon. :(

19. Csacskamacska

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Bár nem szép, mert fú a szél és hideg van és nem jó, mert hétfő van. Más bajom nincs..
    Kopi, tessék kibontani az ajándékot! - mi ez a feledékenység? - ahogy haladunk előre, úgy kerül egyre tübbe a kibontás a feldékenyeknek, szórakozottaknak, szerelmeseknek....:)
    Hagymácska, az uborkasalátát tejföl nélkül szeretem. Kinek a pap, kinek a papné!

hagymácska44, Tündi1001 és zsozso577 kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az idő a nyugati részben is hideg és borus.
    Kopi....én olivkán fizettem a kibontásért....akkor még 10 FA volt az ára.
    Hogy miért nem bontottam ki????...nem tudom!!!! Pedig jártam a farmon!
    Nahhhh....igy jártam!!!!
    A paciakat tenyésztettem.....azért nem vittem tulzásba...szpt kell a köv. tenyésztésre is.
    A rózsa rodeóhoz....még kell 4 rózsa lovacska....lassan!!!!!....de haladok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.