Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az egyes "ikonok" utólagos farmarany nyitási ára nem egyforma a Tiki naptárban.
    A költségeket a központban határozták meg.

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Zsozsókám !

Az elején,még 6 FA volt a megváltás.Ezt onnan tudom, hogy az egyik kis farmomon maradt ki pont az első napon.

Őszintén ?

..........meg, de minden irányból !

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Már miért haragudnék? Egyrészt ez a nevem, a valóságban is. Másrészt meg mindenki úgy eszi a Zuborkasalátát, ahogy szereti, ahogy kívánja. Ki tejföllel, ki paprikázva, borsozva, etecera. Én általában villával szoktam enni. :p
    Eddig minden nap kibontottam minden likat. Igaz, volt, mikor csak ebéd után jutott az eszembe. Nem kellett aranyat pazarolnom rá. Szerencsére!
    Reggel kezdtem felhúzni magam, mert háromszor jöttem vissza, de nem sikerült a fákat leszednem. Gizi beintett minden esetben. Gondoltam, majd akkor jövök megint, ha a szántóföldi vetemény - paraj - beérik. Most gond nélkül tudtam dolgozni.
    További szép napot!

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

(kinek a pap kinek a papné)Nekem a Papnő!
    Igen hagymácska igyekszik az ember gyermeke.
    Kimentek az egyesek mint madárijesztők és virágok és akkor be kellett a ketteseket forgatni,..elég macerás volt,..de még majd alakítunk rajta.Cserenapkor ha kell kitehető majd írj!

Utoljára szerkesztett: 25.4.16
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Reggeli meglepetés a dolgozóban, hogy melegek voltak a radiátorok.:) Jól felöltöztem, de inkább melegem legyen gondoltam. Hazajövet cseppet sem esett jól a zord idő. Itthon is visszakapcsoltam a fűtést, nem fagyoskodom úgy döntöttem. Csak egyszer melegedtek fel a radiátorok és kellemes lett idebenn, ki meg már nem megyek.
    Kaptam néhány cserép muskátlit, amit a fóliasátorból hoztak, így nem mertem még kitenni őket, várom, hogy barátságosabb legyen az idő. Az étkező ablakába tettem, ott világos van és nincs nagy meleg. Bízom benne, hogy pár nap múlva kitehetem őket.
    Lassú munka a farmjaimon, mert hosszúkat vetettem. Dobozokat még reggel kinyitottam, de még ellenőrizni fogom, biztos, ami biztos.

6. Koppi

Néztem az időjárás jelentést és még fagyot (!!) is mondanak.
    Mi a társasházban nem kapcsoltuk ki a fűtést, ugyanis "intelligens" kazánunk van és melegben kikapcsol, ha hideg van visszakapcsol.
    Manuálisan le lehet állítani, de ezt még nem tettem meg...(Miután én vagyok a fűtő is a házban...)
    Így ma is kellemesen melegek voltak a fűtőtestek.
    Szerintem Tihamérnál is melegek a radiátorok...

Lajos !
    Ebbe a madárijesztős dologba belekavarodtam. Hogy is van ez?

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Ez úgy van hogy a kincsesről beszedtem őket és a virágokat is mert nem volt hely,és így helyet kaptak a neonok.
    Madárijesztők és a virágok 1/1-es ,..így sokat kellett variálni hogy a 8 db 1/2-tőt ki lehessen tenni.

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hajnalra sulyos minuszokat jósolnak!!!!....Brrrr!!!!....
    Nálunk ma is hideg volt .....bár délutánra a napocska is előbujt
    ami nagyon zavart....az a nagy szél!!!!
    Én még nem is néztem, hogy a raktárba mennyi neonos kitehetőt
    szereztem....ma a kisebb farmokon a titkosokat raktam ki.
    Seeemmmiii különös nem lett! Itt a nagyon még a menüben vannak.
    Val...szeg. most megyek és ki is teszem.....most kell aratnom!

9. Koppi2

Koppi2 Haladó

Sziasztok !
    Ezennel átállok komfort földre, mert elfogyott a bérleményem.
    Csak el ne felejtsek reggel jönni !! :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Ajándékok megszerzése leellenőrizve. Mindenhol ki volt nyitva, reggel nem hagytam ki egyet sem. A kis farmokra én is most raktam ki a titkosakat, holnapra kiderül a titok. nagy meglepetésre nem számítok, de még kicsire sem.
    Moziztam is, jól jön az a kis mozipont, gyűjtögetem őket.

Elköszönök, jó éjt, aludjatok jól! :)

zsozso577, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Tündi, köszi a felajánlást, lehet élni fogok vele. Most teliholdkor megpróbálok az egyik felhőre 3 múmiatevét szerezni.
    Van még ott valami virágos felhő is, meg madárijesztős, most láttam a keréken egy ilyet, pörgettem, de persze nem az jött.
    Koppi, mi az a bérlemény?
    Zsozso, drukkolok valami klassz titkoshoz.
    Csacskamacska, nekem kint vannak a hibiszkuszaim és félő, hogy már megfagytak, mert a levelei pöndörödnek.
    Tihamér, kanállal eszem a salátát, mert a tejfeles levét nagyon szeretem.
    Pihentető alvást!

zsozso577, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Koppi

Jó reggelt kívánok !
    Az éjszaka letudva, a csomag kibontva. A tanulópénz megfizetve.
    Hideg van: 3 fok, de nem fagyott.... A szellő is csak lengedez.

hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Hagymácska, nekem szinte minden virágom kinn van a teraszon, szerencsére védett hely, így talán nem lesznek betegek, lázcsillapítóra nem lesz szükség, meg a torkukat sem fogják remélhetőleg fájlalni, de azért meleg teát nem adok nekik ...
    Süt a nap, némi vigasz. Fagyot már nem akarok!
    Ajándékokat kibontottam, elraktároztam. Hosszú napom lesz, így későn jövök.

14. Koppi

Szia !
    Sajnos nem akarat kérdése a fagy. Még előttünk vannak a Fagyos Szentek. Szervác, Pongrác, Bonifác...
    Továbbá a végén, mint utolsó az: Orbán...ami, ha jól tudom május 27.-én van...

15. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

És a Zsófia? Az meg a fagyosszentek ..... -ja, ahogy mondják. Azt véletlenül hagytad ki?
    A fagyosszentek a magyar népi hagyomány szerint a Pongrác, Szervác, Bonifác napok (május 12., 13., 14.), valamint Orbán napjának (május 25.) a közös elnevezése. Az Ipoly mentén a néphagyomány Zsófia-naptól (május 15.) is fagyot várt.
    Kedvenc nőmtől való idézet. (Wiki) :)
    Itt reggel mínuszba esett a mutató a hőmérőn. 1 fokkal volt alatta.

hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !

Nem vagyok "arra" a vidékre való, így eme megfigyelést nem ismerhetem, csupán itt a Nagy Lapos mellett (Hortobágy), élem az életem egy kisvárosban...
    Most délután 1/4 4-kor 14 fok van ! És süt a nap.. Pontosan 5-el több mint tegnap....Haladunk.

Utoljára szerkesztett: 26.4.16
  17. Csacskamacska

Sziasztok!
    Fagyosszentek maradjanak ott, ahol vannak, én már meleget szeretnék!
    Láttátok, hogy megváltozott a Bingó event kezdése? 28-án kezdődik, a Teliholdas, meg 27-29, de az nem fog felröpit adni a Bingóba.
    Tehát azt már tudjuk, hogy felröppenő az lesz.
    Hoztam haza munkát, azt fogom csinálni, bár most egy nagy álmossági hullám van rajtam. Lehet engednem kellene?

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én sem az Ipoly folyó mentén lakozok, de itt is ismeretes eme mondás.
    Most délután 1/4 4-kor 14 fok van ! És süt a nap.. Pontosan 5-el több mint tegnap....Haladunk.
    .. Izé ... most a fok több öttel vagy a Napok száma? Mert utóbbi esetben ugye ...
    Fűtés - szerencsére - még tart, különben befagyott volna a sejhajunk! :mad: Most is csak 14 Celsiust mutogat a hőmérő kék vonala. Micsoda idők! Micsoda idők! Bezzeg az ééén fiatal koromban ... mire is kellene emlékeznem? Különben is, a legszebb hónap az április. Minden "nagy" ember ekkor születik. Én is. A körméretet és a térfogatot nézve feltétlen. :D

19. Csacskamacska

Kis ember vagyok. Nem ekkor születtem és sem a körméretem, sem a térfogatom nem nagy. Kevés vizet szorítanék ki a kádból, ha lenne, de nincs, csak zuhanykabin. - ja, és még a vízzel is lehet így spórolni, kevesebb vízben tudok lezuhanyozni, mint egy "nagy" ember.xD
    Szerencsére a dolgozóban jó meleg volt, utána a szabadban majd befagyott a sejhajom, persze a gyerkőcöké nem, mert ők nem sétálgattak, hanem rohangásztak. Már kezdtem gondolkodni, hogy beállok egy kör fogócskába. Itthon elviselhető, de nem kizárt, hogy egy kicsit bekapcsolom a fűtést.
    A gépészem 2 napja eltűnt.:mad: Lehet hideg van a moziban?

20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Judit:) Hányadik osztályosokat tanítasz,és mekkora az osztálylétszám?:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.