Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Eleddig még nem vettem komolyan, de lehet szétszéledünk?
    Nekem "csak" 5 év munkája van benne...Sőt már lassan 6..de egyszerűen nem bírom már anyagilag..
    Az elmúlt időszakban már semmit (értsd alatta sem fát sem ólat) nem vettem...
    Lassan itt a vége..

A Játék készítőit ez nem érdekli, csak az anyagi haszon.
    Amúgy elvagyok vidáman. Taposom a 96. szintet.
    Ám valahogy nem érdekelnek az eventek sem (ragályos a kívülállás Tihamér?)
    Mert hülyeségekkel szúrják ki az egyszerű mezei játékosok szemét titok ól és fa gyanánt.

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

A temetésen túl vagyunk!Ma volt nemrég értünk haza.
    Ilyenkor és esküvőn találkozik az ember sokakkal akit már rég nem látott.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nos ez az event nem volt 1 nagy durranás.
    Lassan Tihamér táborába lépünk.
    Ól:Strucc narancs, Tyúk narancs, Béka, Sün 2, Teknős 2, Kecsketej sárga, Disznó piros.
    Fa:Naspolya XL, Fenyő XXL, Szamóca XXL, Szakura XXL, Moringa XXL.
    Mostanába nem veszünk se ólat se fát,..a múltkori 16 db fából sem lett még 1 jobbfajta sem.

Hagymácska itt esetleg neked lettek ólak nekünk nem.Majd figyelmeztess hogy melyik kell!

85-95 között voltak az érmék,..de a paszúlyt nem váltottuk ki,..már úgyis sok van belőle.Kézzel épp elég leszedni.
    Kupont,tápot és pár kitehetőt váltottunk ki,..még ki kellene őket rakni.

Jó éjszakát!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ne tessék engem utánozni kérem! Nem kell több lusta alak itt, elég vagyok ide én egymagam. Tessék csak szorgalmasan dolgozni, sokat eventezni! Az az igazi. Nem ám csak hébe-hóba idekukkantani és csak akkor is a munkát imitálni. Mi Gobio55-tel csak olyan átutazók vagyunk. Egy hónap múlva hat éve lesz, hogy itt szerencsétlenkedek. És tényleg csak álcázom magam a lázas semmittevéssel, mert csak a 92-s szinten lébecolok. Másoknak meg alig kell valami a 100-s szinthez. (Nekem a két farmon csak 1 100 feletti szomszédom van. A többi kevesebb.) Ami az igazán nagy baj, hogy alig akad új játékos. Annak is csak van valami oka, nem?
    Megyek, mert úgy sincs itt senki, csak az ilyen alakok, mint én. Ilyenekkel meg nem is kell szóba elegyedni! Lázítanak a rendes és szorgalmas gazdák ellen. Pfúj! Le vele! Velük! (Elvezetem magam.)
    További jó éjszakát!

4. Koppi

Szia !

El lehet itt lébecolni többőnknek is nem gondolod? :)
    Csak szépen nyugodtan ki, kihagyni olyan dolgokat, amibe (rajtunk kívül) többen is belefutottak....
    De most sincs itt senki....ergo leléptem...:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Napok óta vacakol a net. Tegnap felhívtam az illetékeseket, nagy sokára el is értem őket, mert túlterhelt a vonal...
    Megnézett ezt is, azt is, nála minden rendben. Közben megszakadt a telefon is, net sem volt. Visszahívott, újra mondta, hogy ott mindent rendben lát. Tett rá utalást, hogy helyszínen kellene megnézni. Befejezni nem tudtuk a beszélgetést, mert újra megszakadtunk. Az este egy darabig volt net, majd semmi. Se net, se telefon. Ma reggel sem volt, majd lett, majd újra nem volt, most épp van. Na ez aztán az idegesítő!! Délután újra hívom őket, jöjjenek és csinálják meg!

Tündi100149 és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

A témához nem tudok hozzászólni, kicsi vagyok még, de az biztos, hogy az ajik a béka popója alatt voltak.
    A piacra az új állatokat nem fogják hamar kirakni, sok kell a dazdaköribe.
    Ma orvosjárat lesz, posta és piac. 4 db koktail paradicsomot kell vennem és elültetni a hobbi-kertembe.
    Nálunk süt a nap, remélem így is marad.
    Csacskamacska, csapjál az asztalra, ha már fizetünk érte.
    Mindenkinek szép napot!

Csacskamacska, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Azért azt érdeklődve nézném meg, hogy Csacska azzal a hatalmas súlyával (tömegével pontosabban) odacsap egy szolgáltató asztalára. Repedne az az asztal. Szerintem Csacska felöltözve sincs 60 kp (leánykori nevén kg), ezért biztosan rettegve beszélnének utána a pult másik oldalán lévők. Az viszont igaz, ha már fizet valaki egy szolgáltatásért, akkor az legyen jó! Ha nem teljesítek egy szolgáltatóval kötött szerződést, (nem fizetem a díjat), akkor rögtön intézkednek, azaz megszakítják a szolgáltatásukat. De akkor az is elvárható, ha baj van, haladéktalanul oldják meg. Ők, nem én. Csacska! Ha van wifid, nézd meg, nézesd meg, jó-e? Az is lehet hibás, az is öregszik, nem csak én.
    Orvoshoz nem szeretek járni, de néha (néha???) kell.
    Ronda, párás idő van. Valami kis szemetelés volt a felhőkből az éjjel, de mostanra majdnem felszáradt az a kevés is, ami leért.
    Szép napot mindenkinek!

8. Koppi

Erre én is kíváncsi lennék...:)
    Bár elképzelhető, hogy a routerrel van gond, de ezt a szolgáltató biztosítja, az menjen ki hozzá, egy egyeztetett időpontra és cserélje ki. Minél hamarabb....

Az időjárásról: tegnap csak kapkodtam a fejem, hogy felhő szakadás és jégeső....
    Itt még annyira felhős sem volt az ég, csak tegnap reggel ám délutánra vidáman sütött a nap. Mint ahogy most is..(Bár nagyon kellene az eső....)

Utoljára szerkesztett: 5.5.16
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nálunk napok óta a felhőké a főszerep és hatalmas szél fuj!
    Ugyan a nap néha kikandikál......a felhők mögül, de ereje az nincs!
    Csacska....én tavaly voltam hasonlóan a nettel....nagyon...de nagyon idegesitő volt.
    Most sem teljesen jó.....szerintem!!!!....de ha nincs net....akkor a rutert áramtalanitom
    és utána helyreáll......egy darabig!
    Nahhhh....most nálam is kihuzták a gyufát.....azzal, hogy a sok állatot egyszerre tették be....
    és titkosoknak!
    Mit gondolnak? Ez sehogy sem jó irány! Teljesen elment a kedvem az egésztől!
    Pár darabot veszek.....aztán lehet, hogy csak a méreg lesz belőle!
    Sok-sok gondolat kering a fejemben!!!!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

A router nálam nem a szolgáltató tulajdona, hanem az enyém. Ha meghibásodik, akkor nekem a kötelességem kicserélni. Meg a jól felfogott érdekem is az. Eddig 3-4 esetben kellett cserélnem. Már gondolkodtam azon, hogy vesszek egyet tartaléknak, nem annyira drága 6-7 ezer Ft. Volt, hogy szombat reggel halt meg. Aztán nem minden számítógép klinika/szaküzlet/szerviz van nyitva szombaton. Akkor is a harmadikban tudtam venni csak.
    Sok a panasz, sok a "morgás". Én már nem is mondom a magamét. Megtartom magamnak. Azt sem szeretném, ha letiltanának a fórumról, mert tudnák olyanokat is írni, de nem szokásom. Mondani igen, de az nem hallatszik itt. :p Persze ... kutyaugatás nem hallatszik az égbe. Na megyek inkább dünnyögni a sarokba, nem pedig csaholni.

11. Koppi

Itt délutánra 30% esélyt adnak az esőre..Bár szerintem nem lesz
    Amúgy a Játékban rövidesen kettészakad a játékosok része. Az egyik halad ezerrel és vesz titokfákat és ólakat (valós)pénzért FA formájában, amásik fele csak játszik és jut amire jut...(Én ez utóbbi csapatot erősítem...)
    Nem veszek semmit.

Utoljára szerkesztett: 6.5.16
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi! Vegyél rólam példát! Én olyankor is veszek, amikor te nem. Csak én akkor egy jó nagy adag levegőt veszek és szép lassan engedem ki. Közben meg mondok (néha) olyanokat, hogy csak na. Felszívom magam. Tudod, milyen sokat és sokáig lehet halkan, fogak közt szűrve a hangokat mondani? Pláne csúnyákat? Mert amekkora nyomást fejtenek ki a játékosokra az elmúlt hónapokban, az azért régebben nem volt jellemző. De az is lehet, sőt biztos!, hogy rövid a memóriám, nem emlékszek vissza hosszabb időre, csak 2-3 hónapra. Meg arra, hogy régen - nagyon régen - ilyenkor kezdett az amúgy is ritkán kapható Ászok bambi végképp keresett cikké válni. Május van, melegszik az idő. (Gy.k.: Ászok bambinak hívtuk a Sopronban főzött Ászok sört. Az akkor az ország legjobb söre volt.)
    Nap süt, eső továbbra se került elő. Kéne. Ahogy néztem az előrejelzést, a következő két hétre 55-60 mm esőt jósolnak a pesti levelibékák. Az már rendes mennyiség. Az éves itt kb. 500 mm körül van. Ha hozzáadom az elmúlt pár napban esettet, meg még az utolsó héten leeső mennyiséget, lesz az 80-90 mm is. Az éves mennyiség hatoda, kéthavi átlag. Na ez után szokott a zöld ár kialakulni a Dunán. Sok eső, meleg, olvad a télen leesett hó és máris magas árhullám várható.
    Megyek és iszok egy picinyke kávét. Megkívántam. A sört is, de azt a bogyók miatt nem lehet. :(

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia !

Azt a sert szerettem anno...:)
    Erősen gomolyognak a felhők. Itt-ott már összeálltak egy egy felleggé....Ám itt süt a nap most is...
    Közben volt egy kis zápor, de a port sem verte el... megint süt a nap.

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Sziasztok! Itt is vagyok. Már a fodrászt is megjártam, most aztán szép vagyok!xD
    Fiúk, lehet nincs nagy súlyom, fél zsák cementnél azért több, de oda tudok én csapni az asztalra, ne féltsetek! No, meg aztán a kicsi számat is ki tudom én nyitni, ha úgy hozza a helyzet!
    Kéretik nem nevetni, esetleg mosolyogni lehet... szóval az a fekete doboz, amibe bele vannak dugdosva az ilyen, meg olyan vezetékek, amivel össze van kapcsolva a gép meg az akármi, szóval azon vannak ilyen kis pici lámpácskák. Ezek világítanak, vagy villognak, vagy nem csinálnak semmit.Amit már tudok, vagy csak sejtem, az nem jó, ha mind olyan zöldesen villog, akkor biztos, hogy se telefon, se net. Jó az, ha : POWER : folyamatosan zöldesen világít, DS: folyamatosan kéken világit, US: folyamatosan kéken világít, TEL1: folyamatosan zöldesen világít, TEL2 nem világít, WLAN: folyamatosan zöldesen világít. No eddig így volt, és most ebben a pillanatban a WLAN elkezdett villogni. Most nem tudom, hogy ez mi. Villogás, megszűnt. No nézzük elmegy a hsz, vagy nem??

Elment. :)

Kb. 20 perc várakozás után, addig zenét hallgattam és azt, hogy munkatársunk jelentkezéséig szíves türelmét kérjük, sikerült újból elpanaszolnom, hogy nálam mese van, hol van net és telefon, hol nincs..Nagyon készséges és udvarias volt a pasi, így én is az voltam és nem csaptam az asztalra. Az asztalcsapkodás akkor jön, ha még mindig eltűnést játszik velem a technika tudománya. Ellenőrzött ezt, majd azt, valamit babrált és azt mondta, hogy szerinte most már nem szabad hibának lenni, de, ha mégis, akkor küld egy technikust és ő majd megvizsgálja a kis fekete dobozomat. No, hát itt tartunk!:) DE, ha újból gond lesz, akkor:( :mad::inlove:8)-.-:cry:

15. Koppi

Eszméletlenül dühítő, ha nincs NET...tudom.....
    Bár szerencsés vagyok mert itt mi egy másik szolgáltatónál vagyunk, de fentebb 2 emelettel a gyerekeimnek a T-home a szolgáltatója és ha esetleg nálam nincs NET a gépem "látja" a fenti wi-fit és oda is fel tudok csatlakozni.
    Ám szerencsére ez nagyon ritkán (egyszer) fordult elő.
    Ugye észrevettétek, hogy megint horror nap van? Ugyanis nekem most esett le a tantusz, hogy ránéztem a ketrecre....:(

16. Csacskamacska

Nálam horroros nap nélkül is van horror..
    Jó éjt mindenkinek!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Remélem minden rendben van hálózatilag. Az én Gizim most jól viselkedik, ilyenkor olyan aranyosnak látom. :)
    Szerencsére estefelé felmentem megint a "hazai" honlapra és akkor láttam, horror van. (Köszönet a figyelmeztetésért Koppinak.) No nem csak Csacskánál, hanem a földeken is. Rohantam learatni a múltkor vetett másfél órás növényeimet és vetettem is, ha már visszaviharzottam. Most ott is végeztem, megyek a másik "kicsi" farmomra. Az csak 90-s. De ott is ugyanúgy kell tenni-venni, mintha nagy lenne.
    Szép napot mindenkinek!

18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Napsütésre ébredtem, remélem így is marad mert tegnap áprilisi idő volt, hol esett hol nem.
    Csacskamacska, a mai nap megoldódik a net gondod, ha kimegy a mester. Horrorból halmozod az élvezeteket!
    A kistesón játszottam, unokámnak nyitottam egy kertet, amikor megszünt, nem esett jól. Minden hónapban vettem fákat és nem voltam megelégedve, hogy elveszett a pénzem. Úgy döntöttem ide egy fillért nem költök mert ha így haladunk ez a játék is arra a sorsra jut.
    Koppi, nagyon szépen köszönöm.
    A dolgozóknak még egy kis kitartást, a többieknek laza napot!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Nos, csak délután tudom hívni őket, akkor pedig nem sok esélyem van, hogy már szaladnak is..A jelenség továbbra is létezik, néha néhány percre elmegy, majd visszajön. Ez a jobbik esett, mert volt mikor több órán keresztül sehol semmi nem volt.
    Megyek, mert várnak, de jó, hogy péntek van! :)

20. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Mostanság az iskolákban szolidaritás címén nincs érettségi szünet? Fiatal koromban az általános iskolások akkor is kaptak 3 napot, meg persze a középiskolában is. A középben adottat mi is értettük, hiszen kellett a hely meg a csend is a feladatok megoldásakor. Az általánosban meg nem foglalkoztunk ilyen dolgokkal, ott csak élveztük a szabadságot.
    Megyek dolgozni.
    Szép napot minden gazdának!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.