Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia!

Igen van érettségi szünet ma is.
    Mit olvasok? Dolgozni mégy? Mi történt veled??

Itt, most süt a nap és 13 fok van. Felhő nincs.

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Nálunk is süt a nap....tegnap dolgom volt.....nem tudtam a körutamra menni....
    de ma már nem hagyom ki!!!!
    Tegnap megbeszéltem magammalxDxD, hogy az alkimistát előveszem....és
    szép lassan felhozom....az 5. szintre.....ne legyen mostohagyerek!!!!

Erősen gondolkodok, hogy a gőzösre....kellen felrakni....sárga ólakat....háthaaa
    lenne még egy hattyum!:p:cry:
    Szerintetek egy probát megér?????..... vagy csak mérgelődni fogok???!!!!
    Nahhhh.....majd este eldöntöm!

3. Koppi

Hali !
    Nálunk most bujkál a nap. Hol kikandikál a felhő pamacs mögül, hol behúzódik. Kellemes 21 fok van.
    Nem tudom, hogy kihasználom e a Gőzöst?... Eddig még óllal nem csináltam.
    A fák jobban bejöttek nekem.
    Az alkimistát anno kiváltottam, de maradt az kettes szinten, viszont jött hozzá a felreppenő ( ami 50000 fölött van), így sok gondom nincs vele, ha belefogok.

Utoljára szerkesztett: 6.5.16
    hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Bizalmatlan vagyok a gőzössel. Beadok egy csomó - számomra felesleges - ólat és kapok érte egy másik feleslegeset.
    Dolgozni? Igen, de nem a valós világban, hanem csak a farmomon. A másikon na! A valós életben ma az optikai világosítás-hangsúlyozást végeztem. Feleségem először mérsékelt sikerről szólt, de mikor felszólítottam, hogy az általa beszerzett kütyükkel próbálja meg, akkor csak nézett, hogy milyen munkát tudott velük végezni. Én meg a hagyományost vettem elő (egy vizes és egy száraz rongy), oszt azzal folytattam. Annak a végeredménye már jobban tetszett neki. Amikor meg közöltem,hogy ha nem jó, akkor csinálja meg ő, kijelentette:
    - Jobb úgy sem lesz, így olyan, amilyen. Ilyen marad!
    Egyetértettem. Ilyen marad egy darabig.
    Megyek a másik farmra, ott is van aratni való. Rémesen kinéző rémségesek is. :)

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Zsozsó, Neked kell döntened! Tihamér gondolata megegyezik az enyémmel, így a gőzössel nem foglalkozom.
    Ólakból bepróbálkozom, de csomagot nem veszek, az túl sokba kerül nekem. Persze a néhány ólnál pedig igen kicsi az esélye annak, hogy lesz benne új. Annyi, nem bánom, majd valamikor lesznek új állataim, ha most nem. Nem dől össze a világ, a sziget is megmarad tigris, meg flamingó, meg akármi nélkül....vagy elsüllyed szerintetek az új állatok nélkül? Piszok nagy pénzlehúzás az egész!

Ma végre mindkét nagy farmomra kaptam új csibéket az elrepültek helyébe. Napok óta várok rájuk és nem jöttek, most meg szinte egyszerre becsipogták magukat.

6. Szomszika

Szomszika Rutinos

Két gőzőst elküldtem. Nem érte meg.... 15 titokólból lett mindegyik állatom, azon kívül rózsaszín makitombolóból 2, retro++ ólak és piros pandalak

7. zsozso577

Sziasztok!

Koppi....én az alkimistán a 4. szintet taposom.....nem sok kedvem van hozzá.....de ne legyen
    mostoha gyermek!.....csak is ezért csinálom!!!!!

Csacska.....nálam amikor csibe kirepül....utána nagyon sokáig .....csak reptetek!
    Most megint van 3 akikkel jól meg vagyok....és kaptam megint egy 3. szintüt...
    meglátom!!!!.....fog-e valamit csinálni a farmon!

Vonatoztam 1x....még az este kiderül, hogy mit hozott!!!!
    Vettem pár titkosat is.....nahhhh....azokra nagyon kiváncsi vagyok!

Fatther, Szomszika, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Jaj, hát reptetés az nálam is volt, de ugye az is kirepült, csak nem önszántából...
    A nettel még mindig kínlódom, nagyon sokszor megszakad 5-15 percre, majd visszajön. Ma a szolgáltatót elérni lehetetlen volt. Szerintem nem dolgozott már senki.
    Titok alakul...Vonattal nem foglalkoztam, nem is fogok.
    Sikeresen szintet is léptem.:)

9. Koppi

"Píz" nuku. A csühös, meg nem érdekel.

Szomszika és hagymácska44 kedveli ezt.
  10. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Egy vonatot indítottam, narancs hal lett, többet nem indítok.
    Aki vesz ólakat, megy a drukk.
    Szomszika, nagyon ügyes voltál, gratulálok.
    Ma kaptam 299 FT-ért koviubit, holnap megy az üvegbe.
    A nap sütött és esett az eső, nem nagyon,csak csepergett, a füvet azért levágtam.
    Jó éjt!

11. Koppi

Gratulálok !
    Immár "csak" 25 milla kell a szintlépéshez, ha jól tudom...Bár lehet megváltoztatják és akkor a csillagos ég lesz a határ.
    Nem lehet tudni.
    Ez olyan, hogy eddig volt a tojáskeltető sapi, ez most majd megszűnik és FA-ért lehet gyorsítani a beérést...
    Igaz nekem nincs ilyen sapkám, de még az alatta lévő izém sincs...ergo hidegen hagy a dolog, mint ezzel a titokólakkal is.
    (Most büdösül negatív vagyok).

12. Csacskamacska

Nem változtatták meg, jól tudod! Köszönöm! :)

Már olyan álmos vagyok, hogy csak arra van erőm, hogy jó éjt kívánjak! Aludjatok jól! :)

Fatther, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Amikor Csacska elköszönt, én még kivételesen ébren voltam, olvasgattam. Sajnos fél négytől megint fent vagyok. Nem hagy a lelkiismeretem aludni. Nem, mert nem vettem több, mint félszáz FA értékben izéket csomagban. Nem is fogok. Emiatt mardos a bűntudat. Hogy én milyen sóher vagyok! :p
    További jó alvást gazdák!

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Ne mardosson! Nincs miért! Akinek van rá pénze az vesz, akinek nincs, az nem vesz. Csomagot sohasem vettem, nem is fogok! Nagyon drága!
    Jó reggelt, szép napot mindenkinek! :)

_Ilona49_, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Nálunk az idő változó, esik, süt a nap.
    A csevegőben olvasom, hogy elég sok elégedett gazda van a bahás titokólaknál. Aki teheti vegyen most, jól adja az újakat.
    Ma még egy kis munkám van a kertben és utána csak élvezem a látványát.
    A horrornál a cél, érésidő csökkentő felhő, a kerberoszhoz majd a következő körben lesz lehetőségem.
    Mindenkinek szép napot!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép nap van, az biztos. Rézi süt, felhők módjával pettyezik az eget, szóval, igazi májusi idő. De azért nem bánnám, ha éjjel esett volna 10-15 mm. Annyi elférne egyszer-hetente kétszer is. Horrorra figyelnem kell, mert dél után kettőkor eltűnik a föld. Csak homályt fogok látni, pedig nem is ittam. (Eleget!) Megígérem, nem lesz komoly bűntudatom a FA szórósának elhagyása miatt. :D
    Mindenkinek szép napot!

17. Koppi

Szia és sziasztok Többiek !

Itt is süt a nap, de felhőn az nincs az égen.
    A horrornál nincs gaztámadás ha jól tudom, bár érdemes hosszúérésűt tenni a következő alkalomra.
    Közben aki vett ólakat jöhetne már beszámolni, hadd irigykedjünk...;);), vagy szörnyűlködjünk.... :)

18. zsozso577

sziasztok!

A gőzöst lassan....de folyamatosan inditom....hátha lesz valami jóóó is....
    Eddig kettő lett meg....egy narancs sajtgazdaság....ez még el is megy.....hisz 1 db volt .
    A második Tatulak!!!!.....nahhh.....ebből már több volt!

Vettem 3 db Rubin-titkosat....abbol lett egy narancs-hal, egy piros kacsa ésssss egy HATTYU!
    Ennek viszont örültem.....deee nagyon !.... eeezzzt.... Itt be is fejeztem!

Nahhh....a baha!!!
    Oda is vettem....de még most tettem be az ustókat! Eddig tigris és flamingó lett....ami uj!
    Nálam nagyon szórja.....a retrókat......deeeee azok már vannak!

19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Gratulálunk az új ólakhoz,...akinek összejött!

Vonatozunk rendesen,...eddig elég jók,...majd később felsoroljuk.
    Lassan eltűnik az összes sárga ól,,...mindent rakunk be ami 10 fölött van,..PL,van ahol volt Farkasból is 16,..és mellé 1-2 sárgát.

Tihamér a Horroros 15 órakor vált nem 14-kor.

Lehet hogy megnézzük mennyi van a bugyellárisba!

20. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !
    Nincs valami nagy tolongás itt....:)

Mint mondottam volt FA-t nem költök (mert nincs ) Viszont 14 db galamdúcom volt, ezekből kettőt feltettem a Vonatra. Majd jön valami helyette...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.