Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Zsozso, nagy gratulációm a jó óljaidhoz!
    Egyik szomszédom írta, hogy Ő az albinókból épít sárgát és azt adja be. Én is vettem 3 ólra valót és megépítettem, éjjelre kirakom az ólakat.
    Ma jó meleg volt, vendégeim voltak, kint voltunk a szabadba.
    Tihamér, elfelejtettem megkérdezni, milyen volt a kengurú hús?
    Tündi, kiváncsi vagyok a nagyok milyen ólakat kapnak, írd majd meg.

Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Mivel a fekete dobozom rendetlenkedik, így örültem, hogy a farmjaimon el tudtam végezni a munkákat és nem tudtam jönni ide.
    Ólakról annyi, hogy most valóban jobban adta az új ólakat, 5-ből 1-2 új lett. Olvastam én is még tegnap a csevegőben, hogy lényegesen több gazda írt elégedettségről, mint máskor. A holnapi napot nem töltöm itthon, így nem valószínű, hogy be tudok nézni. Hétfőn kinyitom a számat és csapok az asztalra!!

3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Vettünk 6 titkosat:Flamingó 2,..Vörös panda1,..Teve k. nar...Panda kuc. pir,...Retró maki++.

Vonat:Halásztanya2,..Pulykalábas fest.,..Srucc karám,..Strucc tsz,..Kecsketej,..Tehenészet,..Kaptár,..Kutya,..Szamáristálló2,..Egérlak,..Csacsikovács,..ezek mind narancsok.

Lóistálló,..Pulykaól,..Rózsaszín,....Szamáristálló,piros.
    Hattyú4,..Teknős3,..Tatu3,..Vidra1,..Textil1,..Jávor.szinpad1,..Jégmadár2,..Titkosügynök1,..Szárnybontogató1,..Illatszer3.

Méhészet sárga 1,ez ment vissza a vonatra.No de még van bent mer még jó lenne 1db Vidra.
    Különírom a hátralévőket és majd azok is jönnek.
    Szegény Béka,..épp olyan titkosból fejlődött mint másikak,..az vajon miért csak 20-at ér?

4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Lajos és Tündi:):)

A remek ólakhoz gratulálok,a többit meg vonatoztasd amíg csak tudod.:)

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. hagymácska44

Jó reggelt!

Zsozso, neked végre bejött a várva-várt hattyú, a baháshoz is gratulálok.
    Csacskamacska, érezd magad nagyon jól, hétfőn aztán ügyesen. A titkosokhoz nagy gratulációm.
    Tündi, nagyon jó ólakat kaptál, gratulálok, van benne minden, a bahásak is jók lettek.
    Reggelre a vonatosok nálam is beértek, vidra, halásztanya sárga és sárga méhészet, most még egyet betettem.
    Most a nap nálunk hol van, hol nincs.
    Kellemes hétvégét!

Tündi1001, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratulálok az uj és régi várt ólakhoz!!!!

Nekem a Bahán összejött, mind a 4 uj állat.....megszenvedtem értük....
    főleg a hangyászt adta nehezen!.....

Vonatozok....vonatozok....nem nagy sikerrel.....eddig főleg a sárga a menőőőő.....
    de hogy legyen valami izgalmas az életembenxDxD....még csinálom!!!!....Hátha!!!!

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Gratulálok az új Bahás ólaidhoz....Lesz dolgod velük a táp előállításnál, mert olvastam több helyen, hogy igen sokba és sok időbe kerül.
    De ez így van minden mostanában behozott újdonságnál.
    Nekem ilyenekkel nem kell kinlódnom szerencsére. Egyelőre nem tervezek új állatot oda.
    Legfeljebb tápot gyártok és eladom jó pénzért, mert biztos egekben lesz az ára. :):)

hagymácska44, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

szia
    Köszönöm szépen!
    Deeee....most adtál egy jóóó ötletet....a kicsiken én is ezt fogom csinálni!
    Eddig azokon csak termeltem a növényeket.....hogy ez nem jutott eszembe!

hagymácska44, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  9. Koppi

Nagyon szívesen, az ötletet illetően !
    Azért gondoltam eme lehetőségre, mert eddig csak olyan tápot gyárthattál, amilyen állatod volt.
    De most fordult a trend, mert elvi lehetősége van mindenkinek megvenni emez állatokat, ergo a tápjait más is tudja gyártani, olyan akinek nincs.....

Utoljára szerkesztett: 8.5.16
    hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot mindenkinek, sziasztok.

Szívből gratulálok a 100. szintedhez, ezért jár a tűzijáték

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Tündi1001

Szép napot!

Csacska,..most már senki nem mondhatja hogy nem vagy 100-as,...gratulálunk,..innét már szárnyalni fogsz!

Nyugatról felhősödünk,... jön 1 kis Májusi eső!

Még ezzel adós vagyok de nincs vége:Vidra3,..Tatu5,..Hattyú2,..Jégmadár2,..Illatszer1.
    Egér,..Szamáristálló rózsa. Lóistálló piros. Lúd,..Kecsketej,..Szarvasgomba narancs.Egér,..

Szarvasgomba,..Birkanyíró,..Guanó,..Kecsketej,..Pulykalábas,...ezek sárgák,..visszamentek a vonatra.

Összesen volt a 3 farmon 1 Vidra most mind3-on van 2-2.
    Már elvagyunk Tatusodva és Hattyúsodva,..régebben meg csak álmodtunk róla hogy legyen!

Utoljára szerkesztett: 8.5.16
  12. Csacskamacska

Sziasztok!
    Kivertem a balhét, holnap 12-16 között jönnek a "szakik".
    Nagyon szép volt a templomban a konfirmálás és ami meglepő, 53 konfirmáló volt. Szerintem ez nagyon sok, de ez nem baj, sőt!!

Köszönöm a gratulációkat és a tűzijátékot! :)

13. hagymácska44

Sziasztok!

Cacskamacska, gratulálok a 100. szint éléréséhez.
    Jól tetted, így kell ezt csinálni, nem kevés pénz amit fizetünk, csinálják meg jól.
    A vonat nekem idáig 2 vidrát és 2 tatut hozott, egyik sem volt még.
    Az a hír járja, hogy a békát azért mérik csak 20 pontért, mert jön a tenyésztése és bekerül a gazda boltba.
    Tündi, nagyon jól felfejlesztetted a titkos állományodat, nagy gratula.
    Jó pihenést!

zsozso577, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Na,..ere mondják hogy az eszemért engem sem lopnak el,..csak most jöttem rá hogy Denevérbarlang sárga 460 ér és ott lapul 250 albínódenevér a pajtába.Most már lassan vége de azért pár db-ot még váltottam ki.
    Már 2x írtam hogy mi lett de még lesz 1 harmadik is,..had ritkuljanak az Albínók!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. Koppi

Jó reggelt Nektek !
    Ismételten hétfő vagyon. Kissé hűvös (6 fok van.)
    Ravasz volt eme bahamai titokól vásár. Újat csak sok, sok FA-ért kapsz.
    Nekem nem fog a területemen legelészni egy sem.

Szombaton és vasárnap Debrecenben Miska napi vásár volt. Igazán kedélyes dolog pontosan a 35 -ös út bevezető szakaszára tenni eme rendezvényt. Nekünk környékbelieknek ugyan nem okoz gondot a kikerülése, de aki GPS-el, vagy anélkül kolbászol a városban, annak igen feladja. Láttam több "kódorgó" autót, amint tévelygett az utakon...

Utoljára szerkesztett: 9.5.16
  16. Koppi2

Koppi2 Haladó

Van egy olyan érzésem, hogy Csacskának ma reggel nem volt "netje"
    Mert ha esik, ha fúj Ő reggelente itt van és pár szó erejéig, mindig jelentkezik.....

17. hagymácska44

Jó reggelt!

Jó idő van errefelé.
    Reggelre lett egy teki, hattyú és egy rózsaszín kecske, még nem volt egy sem és nagyon örülök neki.
    Tegnap egy öreg nénitől vettem epret az unokáknak, saját termés volt kiírva, nagyon finom volt a hazai íz. Nálam is megjelentek a kertbe a kis eprek, kell még nekik egy kis idő, hogy beérjenek. Szigetszentmiklósra szoktunk átjárni az eperföldre szedd magad eperre.
    Koppi, nagyon szépen köszönöm.
    A vonatozás nagyon tetszik nekem, egy kis csp-be van, de megéri.
    Szép napot!

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  18. zsozso577

Sziasztok!

Lajos....igy igaz.....inditsátok azt a vonatot!!!!....most szerencsétek van és ezt
    ki kell használni!...gratula!!!
    Én a kezdeti sárgulás után.....inditgatok vonatot....de majd estére csinálok helyet és
    akkor teszem ki!
    Hagymácska....neked is haaajjjrááá tovább, igazán jókat kaptál!...gratula!

Fatther, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Koppi

Visszajött a Gépész úr !
    Lehet mozizni...:)

20. Csacskamacska

Itt vagyok, csak azt nem tudom, hogy meddig.. Tegnap az asztalra csaptam, ma itt volt a UPC embere. megállapította, hogy házon belül minden rendben, valahol az utcán van gond. ( megjegyzem itt a szomszédoknál is ua. helyzet, ők is UPC-sek, ők is szóltak, de nem igazán törik magukat..)Szóval, ma leadja a jelentést a pasi, hogy házon kívül van a gond, a számítógép majd megmutatja az időpontot, hogy mikor jönnek, járják végig az utcát és mikor csinálják meg. Az mondta, hogy 1-2 nap, ami szerintem több lesz, bár ne legyen igazam.
    Most szaladok leszedek a kis farmokról mindent, hogy ne gazosodjon el.
    Ha tudok, jövök! PÁ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.