Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gratulálok Lajos! Az én titkaim még a menüben pihennek, egy eu. borz nekem is jól jönne. Befejeztem a munkát, csak a tésztára a krémet kell rátenni, amíg a krém hűl, addig bekukkantottam. Gyümölcsös, pudingos túrókrém lesz, ha kész lesz.
    Megyek terepszemlére a többi farmjaimra.

zsozso577, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Mindenkinek nagy gratulációm, kinek mihez.
    A kutyámat most vittem az orvoshoz Erzsébetre, megcsípte egy kullancs a jelekből itélve, kapott szurikat.
    Jelenleg 38 fokos lázam van, gyorsan begyújtottam a hálóba és máris fekszem le.
    Szép estét a továbbiakban és jó éjszakát!

3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot kívánok mindenkinek, szervusztok.

Fárasztó napok után kezdtem az eventnek, s közel 20.000 db növénnyel és kb:750 db ivókürttel sikerült most végeznem.
    Felhő beüzemelve, a lényegesebb dolgok kiváltva, apróságok nem érdekelnek.

További szép estét, a betegeknek és lábadozóknak gyógyulást és pihentető hétvégét kívánok.

Update:

Majdnem friss pletyka https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.13788/page-183#post-499969

Mi az? Kicsi,sárga és nagyon veszélyes.
    - Napos kiscsibe gépfegyverrel

Megy ez, mint a villamosnak a kézifékes megfordulás.

Két amerikai turista Walesben kirándulgat kocsival. Megállnak ebédelni Llanfacwyrnirbwlantyslioggich-ban és egyikük azt kéri a pincérlánytól:
    - Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk?
    A lány odahajol, és szótagolva elmondja:
    - Bööör-ger-kiiiiing.
    xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 14.5.16
  4. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok!
    Hagymácska, gyógyulást, pihenj sokat!
    Fatther, köszi a hírt, no és a vicceket! Neked is gratulálok az event befejezéséhez!
    Legyen vidám napotok!:)

5. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !
    Itt a felhőre hajtok. A Koppi2-őn a legjobb ól a narancs medve lett és 2 mangosztán fa.
    Unom a balta hajigálást nagyon....:(

hagymácska44 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Vigyázz vele, veszélyes tárgy, igaz hasznos is! Már nem nagyon dobálom, amit akartam, azt megszereztem.
    Én meg ezt a fránya időt unom, eseget, csepereg, hűvös van. Brrr.

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép Pünkösdöt!

Csak az eső esik és a szél fúj,..azonkívül jó az idő 15 fokkal,..itt bentről!

Még baltázunk ha el nem baltázzuk.Szedegetjük a felhőre valókat,..majd utoljára a paszuly ágat ha összejön.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hát az elmúlt hét nem az enyém volt. Szombaton egy hete, még ment a rettegős event, amikor 13 óra után kidobott a rendszer. Illetve a Gizi. Teljes takarítás után jövök csak ide, mert nem biztos a bejövetel. Aztán nekiálltam a rémségeseket aratni. Nem sikerült, kivágott a Gizi. Visszamentem és megint röptetett. Harmadszorra is visszaoldalogtam, de megint csak kerítésen kívül találtam magam ezonnal. Mérges lettem a Gizimre, feldugtam a nózimat és kedden mentem fel ismét. Naná, hogy repültem az első oldalról. Aztán pénteken feljöttem, leszedtem a fákat. Felmentem a fórumra, elolvastam az előző hét termését. Nekiálltam írni. Amit összeírtam, nem sikerült elküldeni. Visszamentem és csak a felét találtam. Kiegészítettem, de hiába, akkor sem lehetett felvinni a topikba. Lehet, most sem sikeredik. Már hozzászokok. Azt hiszem, a rendszer és a Gizi utálja egymást. Ha meg nem a Gizit, akkor én vagyok a nem kívánt személy itt. Mit is mondjak? Értek én a szóból kérem. Nem muszáj mindenáron idegesítenem magam ezzel.

zsozso577, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Holnap viszik vissza a gyerekek az orvoshoz a kutyukát, és igen holnap ünnep van, mégis nyitva van az orvos.
    Kezd nekem is most felmenni a lázam, egész nap nem volt.
    Tihamér, próbálkozz többször, úgy látom jó kis csapat ez, mindenki hiányzik.
    Még szemezgetek a boltba, nem sok van már belőle, nekem minden kell.
    Ma szemergett itt is és hűvös van, én is utálom már.
    Jó éjszakát!

10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !
    Peched volt erősen, de ez még nem jelenti azt, hogy ne gyere ide.
    Amúgy a múlthéten engem is ki, kivágott a fórum. De aztán rájöttem, hogy az én gépemben volt a hiba....
    Én is takarítottam ellenőrzést csináltam, de nem indítottam újra az egészet.
    Jött egy okos ember és rávilágított a hiányosságra. Azóta semmi baja a gépnek és vidáman lehet fórumozni is...:)

_Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Vidám napot!

Ez komoly? Délután fél1-kor én vagyok az első?Mert akkor jó reggelt mindenkinek!
    Vagy talán a rendszer rendetlenkedik hogy senki nem jött?
    Nem volt tervbe de már 2 felhő is megvan,talán a harmadik is sikerül.

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Pedig így van !
    Én jelenleg 3 farmon is holmi baltadobálással vagyok elfoglalva.
    Már kiállt az ujjam a sok kattintástól. :(

hagymácska44, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot mindenkinek.

-Kérjük a reggel késve érkezőket, a folyosó jobb oldalán haladni, nehogy
    összeütközzenek a délutáni korán távozók bal oldali sorával.

-Ha tilosban parkolsz, ne kapcsold ki az ablaktörlődet! Mozgó ablaktörlő
    alá nem lehet betenni a büntetőcédulát.

Nagymamám 60 éves korában elkezdett napi
    rendszerességgel sétálni, minden nap 5 kilométert.
    Most van a 82. születésnapja, és fogalmunk sincs, hol lehet...

Sikeres fejsze dobálást azoknak, akik még nem fáradtak el eléggé......;)
    Apropó, Kopi nagyon belendültél .....

14. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Kiváló vicceket hoztál ismételten.
    Továbbá köszönöm. E farmomon a legjobban sikerült emez event. Most a 60 szupertáp megszerzése a cél. A többi lényeges már összejött.
    DE fenntartom, hogy ezt a tipusú feladatsort nem szeretem.
    A nagyis vicc szuper volt....:) Még most is röhögök....

15. Csacskamacska

Sziasztok!
    Nálam újfent akadozik a net, már telefonáltam, el is ismerték, hogy náluk van a bibi és dolgoznak a javításon. Most van, de ki tudja meddig?
    Főzni nem kellett, lemostam a kocsit, javítottam és dobáltam volna még néhány baltát. Már megszereztem amit akartam, talán még egy + kütyü összejön. Tegnap visszarendeztem a farmjaim, állatok, fák a helyükön.
    Megyek a másik farmomra, addig míg van internet szolgáltatás.

hagymácska44, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hoztam volna én is, bár kicsit hosszú....

Stoppos élmény (Vicc Toplista 2. helyezett)Egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik...
    ... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.
    Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.
    Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...
    A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:
    - Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szupeeeeeer xDxD:cry: !

Találtam egyet én is:

Skoda ablakfűtés

- Miért van hátsó ablakfűtés a Skodában?
    - ???
    - Télen melegen tartja a kezed, amíg tolod...

Utoljára szerkesztett: 16.5.16
  18. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Hihetetlenül untam már a hajigálást. Fárasztó 1 event volt.

Jó éjt Mindenkinek !
    (Remélem holnap többen leszünk.)

19. Csacskamacska

Vicceteket elolvasva biztos jól alszom, remek volt mindkettő! :)
    Jó éjt! :)

hagymácska44, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt!
    Nincs nagy hőség. Ezek a kappanok megint hallgatnak, pedig már a Rézi is felkelt. Biztosan fázik ezeknek a néma kokasoknak a sejhajuk. Vége az ötvennapos mizériának. Holnap megyünk anyák napi meg évzáró - és egyben óvodazáró - előadásra a tündérkémhez. Feleségem őnagysága süt valamit, az egyik egy sajtos lesz, abban én is érdekelt leszek.
    Szép napot mindenkinek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.