Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Ma csak este leszek, amikor már teljesen sötét lesz. Este nyolc után érünk haza. Addig nincs farmolás, csak unokázás. :)
    Szép napot mindenkinek! (Ha nem muszáj, ne haljon meg senki, még felszólításra se!)

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én a helyedben azt válaszoltam volna, hogy csak utánad...:)

Egyébként hihetetlenül elszemtelenedtek...

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jól olvasom, hogy akkor az egész ország felett felhős az ég!
    Itt a nyugati részen is lóg az eső lába....és hideg van!

Hagymácska....gyerek nem hiszem, hogy ir ilyesmit...ezek már inkább tinik!....
    bár a szemünkben még ők is gyereket.....csak ők hiszik magunkról, hogy már
    felnőttek!!!!!

Most én is dilemmában vagyok a csibéimmel.....olyan lassan haladnak.....hogy
    az már katasztrófa....bár jelenleg mind a 4 farm élő lenne!

Kiváncsian várom a holnap kezdődő tenyésztési event kiirását....ahová
    tyuk és tsa.i kellenek majd.

Tihamér érezzétek jól magatokat....az unokád ballagásán!

4. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia !
    Én valahogy nem vagyok kíváncsi. Bár szupertápom van pár darab (olyan 600 körüli), de valószínűleg kihagyom...
    Annyi Kotkodám nincs, hogy belekezdjek...

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szia!

Akkor már régen rossz, mert a nevelésük már véget ért helyrehozhatatlanul. A világhálón ez a menő duma, sajnos, értékrend a béka popója alatt. Arc nélküli nagy legények.
    Tyúk, nem is hallottam róla.
    Tihamér, jó műsort a felnőtteknek, jó szórakozást a gyerekeknek.

Fatther, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia ! Itt beszereztem némi tikot, mert 1000 fölött van a darabszám.
    Haladgatok....[​IMG]

Nekem az a szöveg tetszik, hogy """Ragadj-kapát, kaszát és hamar összejön ...""
    Ezt törölhetnék már a 90-es szint fölött...:(

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. zsozso577

szia
    Teljesen egyet értek veled!
    Bár nekem már itt a játékban volt egy sztorim!
    Egy gyerek ..... az anyja munkatársam volt....aki tudta, hogy farmozok.
    Egyszer megmutatta a gyerek farmját, mert valamit rábizott!
    Akkor láttam, hogy milyen néven regelt....és bejelöltem szomszédnak!
    Megjegyzem....ő nem ismert....és nem tudta a farmnevem.
    Egyszer kérdezett valamit....amire én válaszoltam is....utána kaptam tőle egy olyan
    választ....hogy néztem, mint az a bizonyos!!!!!!!
    Pedig ez egy jóóó tanuló és szelid gyermek volt....megjegyzem...akkor volt 5.-s
    Gondolkodtam, hogy mutassam-e meg az Anyjának a levelet????......nem tettem!
    Töröltem és tiltottam!
    Igen....a monitor mögé nagyon jól el lehet bujni!

szia
    Igaz nem látom pontosan, hogy mennyi is lettél.....de gratula!
    Egyébként ettől a szövegtől nekem is borsózik a hátam....már annyi ujitás volt....
    ezt is változtathatták volna.

Én megvárom az eventkiirást...utána gondolkodok, hogy mi legyen....bár régtől
    nem hagytam ki egy eventet sem....valamiért mindig elkezdtem....

Fatther, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Koppi

Érdekes szituáció volt a gyerekkel....
    A lényeg a kapát.....stb. (ha ráviszed a mutatót és kattintasz, előjön a kép nagyban.)
    Egyébként ez év március 12.-én 12 óra 19 perckor léptem a 96 szintre. Most a fenti ábránál tartok két szint között...:)

_Ilona49_ kedveli ezt.
  9. hagymácska44

Szomszika!

Tegnap néztem a képedet és most esett le a tantusz, 400%-os terménybónuszt pörgettél, nagy-nagy gratulációm.

10. zsozso577

Huhhhh....ilyen pontosan tudod!!!;);)
    100.-ig nagy menet lesz......tudom magamról....onnan már havi szinten lépkedek....
    Gondolhatod, hogy megdöbbentem....amikor olvastam egy kitünő tanuló levelét!!!

11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Ilyen "csibe" gondunk nem lesz,..mert nekünk soha nem lesz csibénk!
    Hiába is jelentkeztünk még leges legelején,...kár hogy a jelentkezést nem lehet törölni.
    Amíg nem "költünk" nem csibéket,.. addig nem is lesz hiába van 1 95-s és 2 96-os farm,..a 95-tel még mi is lehettünk volna csibe, mert már akkor volt mikor kezdtük a farmot csiberendszer.
    Egy szó mint 100 veszitek a csibéket!

Ez a tenyésztés nem olyan nagy durranás,...1 ól,..1 kupon,..felhő nem nagyon zavar mást meg nem találtam.Vagy csak rosszul néztem?

12. Koppi

Minden szintlépésről (bahamairól is) csinálok egy fotót. Innen tudom, hogy mikor léptem percre pontosan...:) (Elfér a gépen a kép...):):)
    Itt van:[​IMG]
    Azt ugye tudjátok, hogy a party pörgetésnél van hattyú fészek ? Nekem sajnos nem jött össze...:(

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép délutánt!
    Csibékről, fiatalokról sokat lehetne írni, néha nagyon elkeserítő, de lehet szerencsére sok jó példával is találkozni! A névtelenség, arctalanság egyfajta álarc, sok olyan dolgot eredményez, amit másként nem tennének meg. Bizakodjunk, hogy benő a fejük lágya!
    Ez is egyik oka annak, hogy a 7-8-9 éveseket szeretem tanítani, ők még visszafogottabbak, lehet rájuk jobban hatni.
    Földjeimen kezembe kaptam a kapát, kaszát, hogy haladjak.......nagyon tud engem is idegesíteni, mikor még látom, hogy több tízezer tp a híja annak, hogy szintet lépjek. Itt a Csacskán egész jó, így 100 fölött, látványos a haladás. Teperek a Kotkodán is, hogy elérjem a 100-as szintet, de ott olyan nehezen akar összejönni, vagy én vagyok a türelmetlen?
    Nap süt, szél fúj, így a mosógép mos, megyek gyorsa teregetni, száradjon még kicsit a ruha.

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Sziasztok !

A barátom ma kocsit mosott. A fiam is.
    Délután esett az eső, így megbánták. Mindketten...:):)

15. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Itt meg kipörgettem a 100% termésbónuszt !
    Pedig nem is akartam....Gondoltam, úgysem jön össze....

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét lassan Koppi az-az Dani:)
    Mindenképp gratulálok,hogy akaratodon kívül ilyen remek nyereményt kaptál.:);)

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sziasztok.

Aki még nem olvasta volna: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.13947/#post-501995

Kopi "már megint mibe nyúltál" ? - gratulálok a sikereidhez.

Iskolában:
    - Mi a bizonyíték arra, hogy a sivatag helyén valaha tenger volt?
    Pistike:
    - Hogy az arabok még ma is fürdőköpenyben járnak.

A jó ember pórázon vezet egy malacot .
    Megállítja a rendőr :
    -Aztán honnan loptad ezt a malacot ?
    -Biztos úr , én nem loptam , csak velem van , mert nagyon magányos volt , azonkívül nagyon okos és tud franciául !
    -Hogyhogy ?
    -Kérdeztem , te malac , velem jössz ?
    -Na és ?
    -Azt mondta , ui ! xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
  18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi, Kopi, mindig panaszkodsz és tessék halmozod a jó dolgokat, még akaratodon kívül is! - hogy is van ez? Örülök ám neki, nehogy arra gondolj, hogy irigykedem, mert nem!
    Az én kocsim is most volt lemosva,jelenleg a garázsban áll, de vajon reggel mi lesz? Koszos, sáros kocsi?

A villamosmérnöki karon vizsgázik elektromosságtanból egy hallgató, de nem tud semmit.
    Azt mondja neki a professzor:
    - Hogyha megmondja, hány villanykörte van a teremben, akkor átengedem.
    A diák megszámolja és büszkén mondja...
    - 15 db, professzor úr.
    Mire a prof előhúz egyet a zsebéből:
    - Sajnos, ebből pótvizsga lesz.

Következő héten jön vissza a diák és megint felajánlják neki a villanykörtés kegyelem kettest.
    Megszámolja, 15 db égő van.
    Azt mondja:
    - 16 db van, professzor úr.
    - Sajnálom, de én ma nem hoztam magammal.
    - Az lehet, de a biztonság kedvéért én igen.

19. Szomszika

Szomszika Rutinos

Utána még pörgettem újabbakat. Egy ideig hetes szorzó volt... Megcsináltam a 3 gazdakörit. Ahhoz, hogy kihasználjam az 700%-os terménybónuszt, ahhoz szupertápot kellett adnom az állataimnak. 703 csillagom volt, most 748 lett. A téli felüdüléshez még nagyon sok kell, mivel tigrincsem csak egy született. 145 tigrisre és 37 hangyalesőre van még szükség. 63 gazdakörit fejeztem be eddig és 66 megkezdett van. Főként állattenyésztésesek (8-10. szint mindnél üres). A mostani event idő hiányában lehet hogy kimarad. Holnap délutántól vasárnap estig előre láthatólag nem leszek gépközelben.

20. hagymácska44

Sziasztok!

Látom azért sok gazdának nagy szerencséje van, örülök csak így tovább. Én is pörgettem, mert láttam sok piros ólat, erre 5 zokni sikeredett, ott is hagytam a malmot.
    Az eventben a csillagok vonzanak, de a békára is kéne tartalékolnom egy kis szupitápot.
    Nálunk első osztályba, volt egy gyerek akit kirúgtak mert őrült módon viselkedett. Sok fiúval volt baj, de most már a másodikban kicsit megkomolyodtak. Unokámnál is várható a 4-es magatartás, így nem lesz kitűnő.
    Szomszika, nagyon jól haladsz, ügyes vagy, nekem nincs kedvem ennyit ülni a gép előtt, beindítok egy filmet és a TV-re kapcsolom és ágyból nézem..............a végét, mert közben elalszom.
    Jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.