Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ildikó megértem felháborodásod, én sem értek díjazom az ilyen ajándékokat. Nekünk annak idején szerencsénk volt, mert a fiunk megszállott biciklis volt és nem kért és nem is kapott robogót, vagy ahhoz hasonló járgányt. Nem biztonságos sebesen két kereken közlekedni a"zöldfülűeknek", Reggeli célja mindig az volt, hogy beelőzze a matek tanárját, aki szintén bicajjal járt....Ma már komoly csalásapa, de sokat mosolygunk azóta is rajta.
    Tanterem kidekorálva, jöhetnek a gyerekek. Eventel haladok, gazok készen vannak, a felröppenőket kutatom...:)

PityuGeri kedveli ezt.
  2. kókuszkuglóf

kókuszkuglóf Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    A nemesített rózsát próbáltad már? 70 fölött adja a felröpiket a nagykockán és 8 perc alatt készen van! Mehet egy újabb kör. Persze szupertrágya készlet kell hozzá.

3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szia Kókuszka!

A tippet ha nem haragszol én köszönöm meg! Köszke! :):)

4. kókuszkuglóf

kókuszkuglóf Utánpótlás-írogató

Örülök, hogy segíthettem. l A lényeg, hogy egy jó dolog ne legyen kihasználatlan. Tehát nemesítésre fel. Sok idő, de megéri. Event szünetekben lehet vele szórakozni.:)

Csacskamacska és PityuGeri kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ildikó !
    A profiloldaladon tudod beállítani azt, hogy onlne vagy. Egyszer kell és működik is..:)
    A robogóval én sem értek egyet. Túl fiatal még.
    Az egyik ismerősöm kisfia a 8. elvégzése után kapott egy robogót...a jogsi megszerzése után elindult vele. Szegénynek nem volt semmilyen rutinja és lesodródott az útról és találkozott egy fával... A szülei máig gyászolják..... :(

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó estét kívánok mindenkinek, sziasztok !

Tihamér, lehet félreértetted korábbi hozzászólásom. A FlashPlayer-ből a legújabbat használom, a Mozillám viszont egy régebbi verziójú, de a dual-procis HP-om még így is meg-megroggyan néha az 512KB-s videokártyával, s a RAM a szokásos 18-23%-ról rendesen "felmegy" 38-49%-ra amíg a farmon ténykedem, de csak az utóbbi időben, korábban nem volt ilyen.

Véleményem szerint a kortól független a tisztelet, amit nem kikérni, hanem kiérdemelni kell.

Egy pszichológiát és más egyéb tantárgyat oktató tanárom mondta, hogy egy gyereket általában 6 éves koráig lehet NEVELNI, utána már csak tanítani.

Nap, mint nap tapasztalom és hallom is, ahogy a mai fiatalok közlekednek a kis robogóikkal.
    Egy iskolatársammal történt a szomorú eset. Nagy motoros volt és még most is az, s hogy egy szem gyerekének kedvezzen, a család ellenkezésére vett neki egy kis motort. A gyerek közben nagyobbacska lett, s érettségire - ismét a család ellenkezésére - az apa vett a gyerekének egy Harley Davidson-t. Egy alkalommal apa és fia együtt mentek egy motoros találkozóra, az időjárás és az út is "pocsék" volt,s egymást váltogatva haladtak. Az egyik ilyen esetnél éppen a gyereket előzte meg az apuka, majd várta, hogy a fia visszaelőzi őt.
    Közben haladt a motorral, de mivel a gyereket nem látta mögötte, visszafordult, s látta meg, hogy a fiát baleset érte. Az esős, sáros úton, nagy-sebességgel belehajtott egy kátyúba. A gyermeke kórházba szállítás közben halt meg, nem tudták megmenteni. A történtek után jóval találkoztam az apával, aki azt mondta: ha tudta volna, hogy ez fog történni a fiával, bár csak soha nem vette volna meg neki az első kismotort.
    Az alsóőrsi motoros találkozón (tudomásom szerint) egy perc néma csenddel szoktak megemlékezni a gyerek és más motoros balesetek áldozatainak emlékére.

További szép estét kívánok mindenkinek és pihentető hétvégét, napsütéssel, madárdallal.

7. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Na, nekem sose kellett se bicó, se moci... de mostanság lehet beruházok egy felnőtt rollerre, mert a gyerek hosszútávon nem bírná. A roller 25 ezerbe fáj, még csak nem is olyan drága mint egy Harley.

@Fatther
    Egyetértek abban, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni. A bizalommal viszont sajnos fordítva vélekedek ösztönből - az eszem persze ugyanezt a vonalat követné, de hát túl kedves vagyok, hogy ne adjam meg mindenkinek elsőre. Aztán majd el lehet játszani, természetesen.

8. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, napsütéses szép hétvégét mindenkinek!
    Ideális idő egy kirándulásra, vagy kertben való tevékenységre. Most ugyan még hűvös van, de szépen fog melegedni. Aki teheti használja ki ezeket a napsütéses napokat és tartózkodjon sokat a szabadban, mert nem sok ilyen szép napunk lesz már...sajnos. Kedvenc évszakom az ősz, amikor süt a nap, reménykedem, hogy hosszú és szép őszünk lesz.
    Néhány felröppenő és kész vagyok. A titokfából mandulafenyő lett.

9. Koppi

Akkor ma sem zsongunk...Érdekes módon a Tiszántúliak nem járnak erre most sem..
    Híján vagyok a felreppenőnek, de hosszúérésűvel és turbófákkal csiklandozom őket..:)

PityuGeri kedveli ezt.
  10. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Pedig H-B-iak nyugodtan bedughatnák a nózijukat, alakuljanak újra, a többiek (köztük én) csak becsatlakozunk :)

11. Koppi

A mostani nihilt betudom a remek időnek amiben régen volt részünk..:)
    Bár ahogyan nézem a Fórum más topicjait, nem vagy egy elveszett ember...:)

Utoljára szerkesztett: 30.8.14
    PityuGeri kedveli ezt.
  12. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Ha itt nincs senki, majd lesz máshol :p Nagy eventes vagyok, meg van ahová beköszönök néha :) Arra van a fórum hogy bejárjuk az egészet - egy helyre is be lehet rendezkedni, de az nem olyan buli :)

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egyetértek az előttem szólóval! Én is szeretek többfelé mászkálni a fórumon, azt ti is tudjátok. :) HA tudok, tudok "nagy dumás" lenni. Mostanság nem tudok. :( Ez a pécé, ez a pécé! Válogatós még mindig. Nem akarja, hogy idejöjjek csevegni nap közben, csak éjjel enged be a játékba. Majd csak abbahagyja ezt a finnyásságot egyszer. :)
    Esőmentes szép napot!
    Nálunk délutántól esett. Most épp nem. Előrordul néha. A mi területi csapatunk alakulgat, sajnos nélkülem. De küzdök azért, hogy ne így legyen. Megy a cserebere, felújítás, takarítás ezerrel, de nem sok látszatja van. Csak összejön egyszer!!!

14. Koppi

PityuGeri kedveli ezt.
  15. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Valaki tudja Kopi merre van, hogy nem jelentkezik hiányzik.

Jó reggelt!
    Koppi! Hiányolnak a nyugdíjas nőegylet tagjai! Miért nem mész el hozzájuk?
    Elugrottam én is a keleti negyedbe körülnézni. Míg onagger52 rókázik, addig én krómozok. Megy ez, mint a villám! Csak nem olyan cikk-cakkban. Majd reggeli után indul be a tekergés ide, tekergés oda, csak épp ide nem.
    Szép napot ismételten! :p

16. Koppi

Szia !

Gondoltam, hogy itt vagy..
    Tegnap nálunk remek idő volt. Zavartalanul sütött a Nap..
    Jó megjártátok azzal az esővel. Remélhetően mostanra elállt...
    Az időkép szerint itt most esik az eső, de ténylegesen meg nem..http://cam.idokep.hu/oldpics/gyberci/1409451366.jpg
    (Lehet két csepp között lakunk? ) :)
    Szép Napot Neked....:)

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igazad van! Két csepp között élünk. Az időjárásfelelős megkönyörült rajtam. Teljesen elszomorodtam háromkor, hogy nem esik az eső. Most már igen! Annyira, de annyira hiányzott!
    Kihasználom, hogy itt tudok lenni. De sajna a rendes emberek ilyentájt még alszanak. Koppit kivéve, mert Ő IS rendes ember, de már fent van. Iszogatja a kávécskáját, én meg már a másodikat. Eccem nejem meg alszik.Igaza van neki is. Esőben mi a fenét lehet csinálni? (Tudom, tudom, AZT lehetne, de azon kívül?) Főzni még nem, majd csak később kezdek csörömpölni a konyhában. Tegnap volt a nagyobb összejövetel, szülinapot tartottunk. Mivel a húslevesek között az ünnepelt (meg én is) a tyúkhúslevest kedveli főként, ezért az volt. Hozzá mustáros röfiszelet, csirkepörkölt, ami elkészülte után kettéválasztásra került, fele maradt annak ami, a másik felébe belerottyantva a tejföl, mert paprikásnak is kedveljük. A köret hagyományos főtt pityóka, párolt rizs. Savanyúságnak koviubi meg a szabványos ecetes uborka. Feleségem Bebe sütményfélét csinált, nem az eredeti, mert ahhoz Bebe keksz kellene, de ő piskótából csinálja. Szerintem jobb, mint az eredeti, de kinek mi ízlik. (Nekem a hideg serital, meg a még hidegebb fröccs. Volt ez is, az is) Aztán volt dióból készített maffin/muffin (neeeem szeretem kérem!), mert van köztünk olyan, aki a liszteset nem eszi. Meg a tejeset, meg a ... Ő tudja! Nekem nem kell a kőbaltás étrend. Maradok a megszokott póriasnál. Válogatós vagyok, hiába no!
    Hej, ha maradna ez az állapot később is, hogy tudjak idejönni karattyolni! Mondjuk délelőtt tíz órakor. Kipróbálom! Isten uccse! :)

18. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Jó reggelt keletiek! :)
    Évnyitó lázban "ég" mindenki, hurrá :( 2-kor méltóztassak elindulni. Remélem még rám jön a cipőm, mert ha nem, hát az gáz lesz :D
    Bele se merek gondolni, hogy holnap a 4 osztályfőnöki órám megint egy újjal lesz. Persze megvan hogy ki hivatalosan, csak éppen nem akarják nekünk elmondani, én meg innen-onnan közel a tűzhöz nagy nehezen meglestem :D Kíváncsi leszek, milyen lesz vele... Na de nekem ennem kell hogy ne haljak meg az évnyitó előtt, szóval távoztam, csáó, szép napot! :)

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó tanévnyitót!
    Volt a technikumban olyan osztálytársam, aki elsőbe 149 cm-s magassággal jött. Egy évvel később 22 centiméterrel lett magasabb. A szüleinek a csemetéjük teljes ruhatárát le kellett cserélniük. Másik osztálytársam 152 cm magassággal büszkélkedett első elején, de amikor befejezte a technikumot, akkorra sem nőtt egy hajszálnyit sem. Azzal vigasztaltuk, harckocsizónak kiváló lesz, könnyen el fog férni a járműben. Nem tudom, mi lett belőle. De a szint a seregben 150 cm volt. Aki azt elérte, bevonultatták.
    Valami gond lehet a rendszerrel, mert még mindig be tudtam jönni, termelgetni (5 órakor vetettem, mert bíztam a gépemben), sőt! fórumra is akkor jöttem, amikor akartam. Gobio is itt sertepeltélt, ahogy láttam. Neki sem volt nehéz bejutnia. Amit viszont nem értek, szokásomtól eltérően nem takarítottam ma még. Semmit nem cseréltem le, nem frissítettem, legalább is, a tudtommal nem. De műxik a gépem. Hm! Mit ronthattam el? :oops:

20. Koppi

Sziasztok !

Minden Erikának boldog névnapot kívánok !
    Kissé el vagyok havazva...

tazmánördög és Hölgy-világ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.