Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nálunk minden szárnyal csak nem az event,...tenyésztünk de csak keveset.
    De majd csak este fele.

Beraktunk 3x19 tenyésztést,..hogyha ez meglesz 18 után,..akkor már végére is értünk!
    Nem mind, nyúl és tyúk.

Utoljára szerkesztett: 20.5.16
    hagymácska44 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon jó idő van.
    Csacskamacskának jó hétvégét a lubickban.
    6 óra után szedem ki a 19 tenyésztést, utána vége nálam az eventnek.
    Koppinak nagy gratula az event befejezéséhez.
    Zsozso, ha mindenképpen tenyésztesz akkor a végére is érsz a feladatnak, meglesz a plüss Rackó.
    Sok sikert mindenkinek!

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Azért csináltam meg e farmomon teljesen, mert az előző eventből ez a farm kimaradt. Ott a másik 3 játszott...:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

Sziasztok!

Kész az 1, 2, feladat, többre nem vagyok hajlandó, 5 pörgetés és az ól megérte nekem.
    Aki csinálja, könnyű befejezést és nagy ugrásokat.
    Holnap nagy nap lesz nálunk, az egyik unokám szülinapját tartjuk.
    Jó éjt!

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Koppi

Szia !
    Ahogy nézem ketten tartjuk a frontot és ez így lesz valószínűleg a hétvégén is.
    Ki szülinapra megy, ki szülinapot tart, ki lubickol a vízben...:)
    Hétvégére lehúzhatjuk a rolót a topicban...
    Esetleg Tihamér néz be hajnalban, ám lehet ott is családi esemény lesz....
    Jó éjt....

6. Tündi1001

A 2 feladat megcsinálva,..ennyire futotta,..titokól kirakva,..pörgetések elpörgetve.

Szép álmokat!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Aratás és vetés. Aztán elköszönök mára. Ha este időben hazaérek, bekukkantok. Ha nem, majd csak holnap. Megyünk kisebbik fiamékhoz, majd onnan fel Budapestre. A kicsi egy balettelőadáson vesz részt. Ő is ott fog "ugrabugrálni". Muszáj lesz megnéznünk. :D
    Szép napot mindenkinek!

patakvera és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. hagymácska44

Jó reggelt!

A bahás titkosom, kókuszkopasztó narancs lett, jobb lett volna valami igazi titkos de örülök ennek is, 2x aratható naponta.
    Ma sűrű napom lesz, főzés, bulizás, játszóház látogatás.
    Mindenkinek eredményes és jó napot a tánclátogatáshoz, a lubickoláshoz, az unokázáshoz, a szülinapozáshoz, szóval, kinek mihez!
    Látom ez az event sem lesz sokunk kedvence!

zsozso577 kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !
    Lesz még jobb is, de ennek is örülni lehet (igaz kissé keserűbb szájízzel) :)
    Ma (végre) befejeztem a természetgyógyászat utolsó szintjét. Immáron képes vagyok zöld matrózteát előállítani és piacra vinni...:)
    Legyen szép napotok ! :)

zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt nálunk is nagyon szép idő van.....lassan megyek a konyhába....aztán a délutánt kint fogom tölteni.
    Event kész.....lovakat még tenyésztem.....nem nagy sikerrel!!!! de.... a céééélll az céééllll!....de még messze van!!!!
    Koppi ...gratula a tgy-hez!!!! én az alkimistát gyüröm....nagy-nagy lelkesedéssel!!!!;):p....azt
    hiszem méég 50 ezer kell.....és kipipálhatom!!!!!!

Szép hétvégét Mindenkinek!!!!

11. Tündi1001

Szép napot mindenkinek!

Három farm 3 titok ól,..Elefánt aréna++,..Makitomboló narancs,..Kókuszkopasztó sárga.

Ezekre még azt a tápot is sajnálom amit elhasználtam.
    Igaz,..ha az ember előre tudja hogy elesik, akkor előtte leül!

Csak úgy röpködnek a sárga ólak a keréken,..mintha valakinek annyira kellene,..hiába raktunk fel rengeteget a vonatra!

12. Koppi

Szia !
    Köszönöm.... Most a virágkötészet van a soron, de ott még a negyedik szint első harmadánál járok.
    Az alkimistát anno kiváltottam de nem foglalkoztam semmilyen szinten sem vele, de a felröppenőjével nincs gondom. Jelenleg 51049 db mandragórám van

Szia Lajos !

Hozzád képest hatalmas szerencsém volt akkor...a flamingóval ! :):)
    Ki is tettem fő helyre az Esőerdőbe. Ott trónol középen egyedül....:)

Utoljára szerkesztett: 21.5.16
    Fatther kedveli ezt.
  13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lajos....beállok mögétek a sorba!!!!xDxD...retro elefántaréna!!!!
    Kopi....nagyon jó kis szerveren vagy.....egyből-egy sikerült!!!!

Nagyon szép idő van...este Bikini -koncertre megyünk!...addig még van egy
    kis dolgom!!!

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  14. Tündi1001

A háromból legalább 1 lett volna valamirevaló,...nem is épp a legújabbakra gondolok!
    Sárgákkal meg úgy vagyok ha úgy lenne mint régen,..alapra sárga arra a narancs meg így tovább akkor még érteném is a sárgát.
    A sárga nem Kínait takar hanem ólat!
    Bikinire,..bikiniben?

_Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  15. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !

A másik 3 farmnál így jöttek az ólak: 1 kókuszkopasztó és 2 db retro elefántaréna. (Zutty a menűbe...)Slussz
    Hogy én se maradjak le tőletek...:(
    Biztos eltévedt az a flamingó, hogy nálam kötött ki...:D

16. hagymácska44

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a mai nap, jó volt a gyerekek arcán látni az örömöt és az elégedettséget.
    Sajnos a titkosok nem lettek jók senkinél sem, egyedül Koppi kapott érdemlegest, gratulálok újfent neki.
    Zsozso, nagyon jó koncertezést és jó szórakozást.
    Fárasztó nap után jőhet a jól megérdemelt pihenés.
    Mindenkinek jó éjt!

_Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. Koppi

SZia !
    Mi is szülinapon voltunk, de el kellett jönni, mert az egyik tsasházban beragadt a kapu teló és félő volt, hogy leég....
    (Nem bántam, hogy eljöttünk, úgysem éreztem magam jól..)

Jó éjt Neked is....:)

18. barimar1969

barimar1969 Járnitanuló

Napfényes jó reggelt minden kedves Gazdának!
    Rég jártam itt. Végre van egy modernebb gépem és tudok a farmon dolgozni. A régi gépem megadta magát a sorsnak, öreg és elavult volt.
    A titkos ólakból kimaradtam, nincs farmaranyam (sajnos), a fejszedobálósat be tudtam volna fejezni, - pont megvoltak az érméim, amikor a régi gépem megadta magát. Még lassan sem óhajtott dolgozni. Rettentően dühös voltam.
    Június 6-án megyek dolgozni - egy év kihagyás után - rettentően szokatlan lesz. Úgy érzem mindent elölről kell kezdenem, mindent elfelejtettem. Izgulok. Na meg a kollégák is igencsak fújnak rám, mint ha én tehetnék a betegségemről.
    Na majd megoldódik ez is.
    A tenyésztős feladattal kész vagyok.
    Szép napot kívánok mindenkinek.

19. hagymácska44

Jó reggelt!

A nap süt, jó idő lesz megint.
    Koppi, nagyon nem jó ha nem érezzük jól magunkat egy összejövetelen, de most megmentett a tsházi probléma. Én is voltam már ilyen szituációban, sajnos nincs póker arcom és látni rajtam a csalódottság jeleit, olyankor ráfogom valami fejfájós szövegre. Remélem a probléma megoldódott. Köszönöm szépen az ajit!
    barimar, a betegség nem jó, főleg ha ilyen hosszú. A kollégákkal ne törödj majd belátják, hogy igen is dolgozni akarsz és változik a véleményük. Jó állás lehet az amelyik ilyen hosszú betegség után is visszavárja a dolgozót. A kollégák meg biztos irigyek amiért vissza mehetsz dolgozni.
    Tündi, zsozso biztos nem bikinibe ment, bár az idő pont megfelelő volt hozzá.
    Mindenkinek szép napot!

_Ilona49_, Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !

Tényleg régen voltál már itt. De örülök, hogy lett egy új géped és esetleg többet lehetsz itt köztünk és az eventeket is meg tudod csinálni.
    További kellemes vasárnapot Neked !

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.