Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot!
    Valamiért reggel nem volt a fórum számomra elérhető. Tenni a tennivalókat a birtok különböző részein lehetett, de bejutni ide nem. Mi volt az oka nem tudom. Most meleg van nálunk, süt a nap. Kihasználom a vasárnapi vásárlás lehetőségét, tegnap nem állt módomban, így elgurulok a rokonnal bevásárolni.
    Szép napot mindenkinek!

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Mindenkinek kellemes Vasárnap délutánt!

Üdvözlünk mindenkit aki már rég nem volt itt!

Több mint valószínű hogy Tündivel,.."nyakunkba vesszük a várost",,..reméljük hogy nem szó szerint.

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem baj Tihamér !

A végén mégis Te győztél...:)

Utoljára szerkesztett: 22.5.16
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Itt vagyok, ragyogok, ill. pirulok..
    Egyszóval remek volt!!:) meg nem mertem álmodni, hogy végig ragyogó napsütésben a kinti gyógyvizes medencében fogok ücsörögni és kinn napozom! Így történt és az lett a vége, hogy a napocska és a szelecske együttesen megpirított kicsinykét. Szerencsére nem égtem le, pár nap múlva szépen bebarnulok. Igazán kellemes környezet, kényelmes szállás, finom ételek, panaszra semmi okom nem lehet. Egy kis kényeztető masszázs, egy kis koktél ....megyek vissza ősszel! :):) Kaptunk egy 20000Ft-os kupont, ha október akárhanyadikáig visszamegyünk. Hát visszamegyünk! :)
    Már beteg is lettem, mert csak ritkán jutottatok az eszembe,( bocsánat!!) meg a farm nélkül is nagyon jól elvoltam.
    Vissza majd holnap olvaslak Benneteket, most bokros teendőim vannak. Bízom benne, hogy mindenki megvan és jól van!

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép idő volt, van még mindig. Már ránk fér. Csacska is kipihente magát, felfrissült, feltöltődött, s mint írja, majdnem felégett. Az utóbbi szerencsére nem következett be. Az fájdalmas dolog. Néha én is megpirulok, de mivel a bőröm alapszíne nem teljesen hófehér, ritkán pörkölődök meg. Farmolás módjával ment ma. Jól esett a tegnapi nap után pihenni egy kicsit. Van több olyan ismerősöm, aki tejfehér bőrű, szőke és bár nem barnul le soha, azért rendesen "bepirosodik". Ők nyáron szenvednek. :p
    További szép napot gazdák!
    ------------------------------
    Éjjel minden rendes gazda alszik, kipiheni a nappali munkák fáradalmait. De én ébren vagyok. Akkor vagy nem dolgoztam rendesen vagy nem vagyok rendes gazda. Esetleg az is lehetséges, hogy nem alszik minden rendes gazda éjjeli álmot? Ezen gondolkodnom kell. Megyek az ágyamba és megpróbálom a felmerült rejtélyt megoldani.
    Jó éjszakát a virradatig minden gazdának!

Utoljára szerkesztett: 23.5.16
  6. Koppi

Szép jó reggelt Mindenkinek !

Hétfő van... Napsütés és 15 fok (most).
    Tihamér !
    Te rendes Gazda vagy, csak nem tudsz aludni éjjel...:)

7. Csacskamacska

Jó reggelt Mindenkinek!
    Ismerek olyan embert, aki nem tudja végigaludni az éjszakát, így éjjel "kóborog", majd újra elalszik és alszik reggelig. Nincs vele semmi gond, rendes ember, csak neki is kevesebb az alvásigénye, mint Neked. No, én tudok aludni, csak az óra csörgése előtt ébredek egy-két perccel.
    Szerencsére nem szoktam leégni, mert nekem is barna a bőröm. Láttam fehér bőrű "szenvedőket" sokszor, nem irigylem őket.
    Napsütéses szép napot! :)

Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Sajnos én is a leégők táborába tartozom. Kerülöm is a napot amikor lehet.. Ha viszont megcsíp, olyan vagyok, mint a főtt rák...:(

9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Csacskamacska, egészségedre váljék a hétvége, kell néha egy kis kényeztetés az ember lányának.
    Tihamér, vagy rosszak a gyógyszereid /álmatlanságot okoznak/, vagy napközben kicsit szundikálsz és már nem igényled úgy az alvást.
    Tegnap még tartott a szülinapos köszöntése és a hétvégére is maradt még egy csapat.
    Süt a nap egy felhő sincs az égen.
    Legyen szép napotok!

SZERENCSELOVAG és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Igen, még aludtam utána két és fél órát, így a napi alvásigény kielégítve. :) Igazából van egy "bogyó", amit este beveszek, akkor felébredek éjjel. Ha nem veszem be, akkor 4 esetleg 5 órát is tudok egybefüggően aludni. De többet nem. Nappal 20-40 perc ebéd utáni szundi viszont van.
    Felhő csak imitt-amott, de később eljő a zimankósabb, esős idő. Itt holnap reggel megint 10 fok felett lesz az induló hőmérséklet, ma 15 fok volt, de "szerencsére" holnapi csúcs 13-14 fok lesz. Ám hét második felében beleerősítenek az égi kazánfűtők. 25-30 fokra fűtik fel a "kazán" levegőjét. Lehet majd izzadni! :D
    Szombaton fent voltunk Kőbányán, ahol a tündérként virág lett. Másfél órás balettelőadás volt, ebben vett ő is részt, mint egy kis, táncoló, hajladozó virág. A tulipánok földjén lévő 10 virágból ő volt az egyik. Én mindig tudtam, hogy Ő egy igazi "virág". A papának feltétlen az. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan lesznek majd amatőr szereplők. Óvodástól a középiskolásig terjedt a jelenlévők életkora. 50-60 táncos lábú lány és KÉT fiú volt összesen. Aranyosak voltak.
    Szép napot gazdák!

Szomszika kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Beköszönök....nagyon sok teendőm van....szerdán utazok!
    Tiszántúliak közelebb kerülök hozzátok olyan 100 km-re!....aztán jóóó idővel várjatok!xDxD

Igy a következő eventetre még gondolni sem merek!....bár lehet, hogy jót fog tenni a lelkemnek
    az utazás és a ritka farmozás, mert mostanság igencsak elment a kedvem tőle!
    Nem részletezem, mert hosszu lenne és egyebek!!!!....deeee nagyon csalódtam!
    Vigyázzatok magatokra!
    Legyen szép hetetek!

12. Tündi1001

Sziasztok!

Jelenleg még jó az idő,..estére várhatunk rosszabbat.

Lövöldözünk a Valdemáron,..de az a lufis valahogy nem jön be,..Muszkli 15-20 érme a lufis 2,..ezt nem kellene gyakorolni!

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hm! Elkerülte a figyelmem Valdemár. Meg kéne látogatni, kiadni a muszklimérőn a fölös energiát meg a mérget.
    Idő itt is jó még. Szűrt napsütés és 25 fok árnyékban.
    Megyek a másik farmra robotolni. Az a hal (Gobio55) latymatag, nem akar rendesen dolgozni. Majd letolom rendesen, aztán csak összekapja magát! :p

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Sziasztok Lajos és Tündi:):) Mit szeretnétek kiváltani a vidámparkból?:music:
    A muszklis éri meg a legjobban,még ha nem is kapok mindig 20 zsetont.:music:

Tihamér gratulálok a 10.000-ik posztodhoz ezzel.:)

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Köszönöm! Deee ahogy én számolom, a régin 3000 felett volt, most meg 1550 felett, az legjobb esetben is csak a fele, 5000 hsz. Az, hogy EBBEN a fórumban, és EBBEN a topikban épp a 10.000-ik hsz az enyém, az merő véletlen.
    Ha abból a beillesztett képen láthatóból netán lenne nálad felesleg, akkor egy kisebb zsáknyival elfogadok. Összejönnénk a Tiszán inneniek és a Tiszán túliak és innánk egyet-kettőt a Farmerama egészségére, meg persze a miénkre is. Amíg tartana a zsáknyiból. Aztán hazaballagnánk és túrnánk tovább a földet. :p
    Szerintem is a muszklis a nyerő.

miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Két farmon a Fészekfoglalót váltottuk ki,..és most kitehettük a kergére mert a kincsesen nem volt olyan amit tudtunk volna törölni.
    Harmadikon a 48 órás kupont,..hát olyat mint farkasbarlang nem akarunk kiváltani mert múltkor is már mentek a vonatra.

Olyat amilyet a Tihamérnek mutattál ide is jöhet,..akár gyalog is elmegyünk érte,ha van 1 fél zsáknyi!
    Csak a miénken ne legyen rajt hogy minta!

A szél már megérkezett,...de követi a felhő is,..írás közben hallom a dörgést,..
    ebből lesz valami,..

És megjött ez az aminek látszik,..

17. Csacskamacska

Sziasztok! Látom mindenki jól van, örülök neki! Janzi ajándékára igen sok jelentkező van, kár, hogy csak vizuális.
    Valósban sok a munkám, el vagyok havazva, de néhány hét és itt a szabadság!

18. Koppi

Szélsőséges egy időjárásunk van. Ma közel 30 fok volt - a nap szinte égetett.
    A múlthéten volt a lakásunkban a legkondi szerelés egyes üteme. Szerán lesz a kettes, azaz a nappaliban is lesz egy,
    A két gép most majd vidáman lehűti a lakást. Lehet hüvösölni...:)

Szia Lajos !
    Rendesen elkapott benneteket a jég....látom....:(

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Hát Lajos és Tündi pedig közel lakunk 1máshoz,de nálunk nem volt jég.

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nálunk még este 7-kor is sütött a nap, jó idő van most is, jeget nem kérek, kaptunk a múltkor eleget. A meggyfám úgy elfagyott, hogy ami van rajta termés az is egy hónapja stagnál, nem nő semmit.
    Zsozso, nagyon jól érezd magad otthon, azért néha gondolj ránk, jó pihenést neked!
    Tündi, nem irigyellek benneteket a jég miatt, bár az ablakból nézni izgalmasabb mint odakint, egy kis esőért nem haragudnék.
    Valdival még nem foglalkoztam, nem is tudom mit is kell csinálni.
    Jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.