Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem vagy egyedül. Én/mi sem csináljuk. Nekem túl tekervényes, meghaladja az én szellemi képességeimet. Egyszerű embernek, mint amilyen én is vagyok, egyszerű feladat dukál! A bonyolultakat meghagyom az okosaknak.
    Jó éjt mindenkinek!

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én is passzolok mára.
    Jó éjt Neked is...:)

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Imádtam az ILLÉST!!:) - igaz ma is szeretem!
    Borsók között eligazodtam, a kezdeti nehézségeken túl vagyok. Kár volt ennyire cifrázni, nem ér annyit. Nagyon pihentek lehettek, hogy ilyen badarságot tudtak kitalálni.
    Még volt egy esti kiruccanásom, anyához kellett elmenni, így kissé tolódott minden, most meg én tolódok az ágyba.
    Jó éjt!:)

Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Borsómentes jó reggelt!
    Nekem borsódzik a hátam a borsótól.
    Ahogy Janzi is említette, szegény Mendel. Ha ezt megérte volna, hogy ennyiféle elfajzott borsó jöjjön létre! Na hiszen. Aki ezt az eventet megtervezte, az alvás előtt apró vasszögeket vacsorázott. Aztán rémálmaiból felébredve rögtön nekiállott az event programjának. Mindazt, amit rémálmaiban látott, beletette a programba. Meg is lett az eredménye.
    Nap még alszik, a kokasok sem rikoltoznak, azok is alszanak. Csak én viribülök itt megint.
    Szép napot minden gazdának!

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Jól mondjátok, csinálni kell, ma is beadtam az 5 fejlesztést, /1200csp a piacon megvéve/
    A borsó érik, megyek a piacra és veszek a levesbe ha már ennyit beszélünk róla.
    Ma jön a másik papa, mama és a gyerekek, az elmaradt szülinapi köszöntésre.
    Jól mondod Tihamér, aki ezt megtervezte nem volt százas, reménykedjünk abban, hogy csak próba volt és nem csinálnak rendszert belőle.
    A nap is felkelt, legyen szép napotok!

Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Korán reggel agyalni itt a borsóval, az megterhelő! Igaz az este is az volt. Nem dob fel ez a borsózás, nem jár már az én agyam olyan fürgén, mint kellene itt a borsók vetésénél, beadásánál.
    No, nem zohorálok már, csak még azt jegyzem meg, hogy nekem zavaró a horroros üres földjének a színe is. Néha olyan mintha üres lenne, pedig van benne valami gaz, ami nem gaz. Ezt a gazságot!!

Tündi1001 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tényleg zavaró a vetetlen (ugar) színe és a bevetett földé. Volt, hogy akartam vetni, de nem engedte. Akkor jöttem rá, hogy már vetett a terület.
    Kint meg meleg van az elmúlt napokhoz képest. 19 fok reggel fél nyolckor nem rossz.
    Bolt letudva, piac kihagyva. Senki nem jön, senkihez nem megyünk. (Áááá! Feleségem most mondja, hogy le kellene menni a piacra. Akkor piac lesz.) Főzni ma nem kell, mert a fagyasztóból tegnap feleségem kibányászta a múltkor megmaradt és lefagyasztott lucskos káposztát. Két főnek épp elég. Főzés majd holnap leszen.
    Akkor megyek cihelődni a piacra. Ha már eccem feleségem így akarja, akkor nekem is így kell akarnom. (Én egy elnyomott, éheztetett férj vagyok, akinek keveset szabad, de amit szabad, azt muszáj!) :D

9. Csacskamacska

Tihamér, azért ugye nem kell sajnálni Téged, hogy ilyen elnyomás alatt élsz? Magam ura vagyok, így nincs aki beosztaná az időmet. Ez jó is, meg nem is, mert néha nagyon el tudom szöszmötölni az időt, utána meg hajrázom gyors tempóban. Sok dolgom van a valósban, még a villanyórát is ma jönnek lecserélni, mert lejárt a "szavatossága". Ezt ugyan nem értem, hogy miért kell cserélgetni, de ugye én nő vagyok, tehát nem kell mindenhez értenem...

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Mert ezeket a mérőórákat is kell kalibrálni. Hitelesíteni mindenféle híresztelés ellenére nem szokták, de kalibrálni igen. Márpedig minden ilyen ellenőrző vizsgálatnak van lejárati, ha jobban tetszik szavatossági ideje. Ha nem megbízható, akkor rosszul mérhet. Tévedhet a szolgáltató, de a szolgáltatást igénybe vevő kárára is. Ez miatt kell lecserélni, mert a mérőórákat csak olyan helyen lehet kalibrálni, amely "hely" akkreditált. A lakásban vagy a lakás külső falán lévő mérőóra helye az nem ilyen. :)
    Visszajöttünk a piacozásról. Mehetek ki letenni a most vásárolt uborkát, hogy kovászolódjanak meg hét végére.
    További szép napot és mérgelődés meg számolgatás nélküli eventet!
    (Úúúúúgy, de úúúúgy sajnálom magamat! Brühühü... :D)

11. Koppi

Szia !
    Majd tesznek föl helyette szép digitálisat, ami lapos és kikezdhetetlen, mert eleve és alapból feltételezik, hogy a fogyasztó lopja az áramot. Csudi jól néz majd ki !
    Ez megy mostanában, meg a faláb...:)
    Tegnap útba ejtettem a Panaszkönyv topicot is a horror földek ügyében...
    Tiszta horror, úgy néz ki mintha, pedig nem. :(
    Valakik büdösül ráértek.....

Utoljára szerkesztett: 28.5.16
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az biztos, hogy nagy nehézség lenne ennél pocsékabbat tervezni. Komoly kihívás lenne bármilyen programozónak.>:(

13. Csacskamacska

Még nem értek ide, pedig szombat délelőttöt mondtak. Van még 10 perc délig.

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Azt is mondták, hogy melyik héten lesz az a szombat???

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Nem számolgatok csak aratok, beadok, és utána vetek.
    A pár darabokat nagy földbe a többet kicsibe,..már sokból van túltermelésünk mert valamit kell ültetni hogy ne legyen üresen a föld.
    Van amelyik farmon van 4 borsó automata.
    El vagyunk borsózva!

Koppi,.. az új gazdaköri nem vészes,..majd rájössz!

Csacska nálunk már,.. okos villanyóra van,..ha lekapcsolom odabent látják hogy nem működik!
    Azóta sem láttam hogy felszerelték.

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Koppi

Annyi mindenre kellett itt már rájönnöm, hogy lassan megelégelem a rájövést....:(

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Moziban voltam ÉS filmet néztem. Előkerült a gépész úr. Kissé kapatos volt, de a film rendben lement. :)
    Akkor Koppi túl sokat jön-megy? Nahát! :)
    "27 fok volt délután. Meleg lett hirtelen. Érzem is a "csontjaimban". Megnéztem, most is annyi a hőmérséklet. Csacska szerintem most nem fázik.

18. Csacskamacska

Nem fázom, sőt még lengére is vetkőztem olyan melegem volt, van.
    Villanyóra kicserélve, 14.30-kor értek ide.
    Olvastam a hírekben, hogy Szlovákiából átsétált egy szerelmes medve és Aggtelek környékén császkál. Még nem írtam Nektek, de a jövő héten nem leszek, megyek a gyerekekkel erdei iskolába. Mit gondoltok hova? Aggtelekre. Na, most mit csináljak?? Fussak, vagy közös fotót csináltassak a macival?? Komolyra fordítva, kicsit tartok az erdei túráktól, amiből jut minden napra.:(8):mad::oops::p

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem kell félni a macitól! Alapesetben ha meghallja az embert vagy kiszagolja, elkerüli. Ha anyamedve a bocsaival, akkor viszont veszélyes. Azt viszont nem hinném, hogy egy család ilyenkor átjönne hozzánk Felvidékről. Egy-egy maci igen, de család szerintem nem. Az alapszabály, hogy farkas, medve, más nagyobb ragadozó elől NEM szabad elfutni. Egyrészt mert gyorsabb, másrészt meg ami fut, AZ A zsákmány, tejhát üldözni és elejteni kell. (Aggteleknél ott a nagy barlangrendszer, abban is el lehet bújni végső soron. :p)
    Akkor a szerelők kijöttek, elvégezték a munkájukat, csak az órákat nem ismerik ezek szerint. :)
    Az előbb néztem körül a neten, mert a susmánok felől elég jól sötétedik. A radarképen is szép felhőtömb közeleg. Gondoltam megnézem mit tud a net a susmánokról. Csalódtam, mert csak halvány utalásokat találtam arra, hogy az osztrákokat susmánoknak hívják itt. A környéken mindenki ismeri ezt a kifejezést, aki itt él régebb óta. Pont a net nem. Hát ez van. Tán Lajos és Janzi is ismeri eme jelzőt, de ezek után már nem vagyok biztos benne. A nyugat-magyarországi topikban meg nem akarok közvélemény-kutatást indítani emiatt. Akár zivatar is lehet. No majd kiderül, ha beborul.

20. Koppi

Hagymásvért ebédeltem, délután 4 kor... Finom volt. Kellően pikáns..:)
    Ja, nem mondtam még? Disznóölésünk volt. Két részletben. A kettes ütem holnap reggel lesz.
    Most a disznócska kellemetes 5 fokban várja, hogy holnap darabjaira essen...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.