Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Itt a nyakunkon a hétvége...Lehet focizni, már aki szereti a focit....
    Részemről tárgytalan...:)
    Jó friss időnk van. Bár süt a nap, de ereje az nincs. Viszont kellemetlen szél fújdogál...Itt 13 fok van.
    Legyen szép napotok !
    Aki eventkedik, ne arasson ! ((Ez rám nem vonatkozik...:):))

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Süt a nap. Az előzetesből kiderül, hogy hidegebb napok jönnek, lehet, hogy azért vagyok ilyen álomszuszék, sok a front.
    Gyógyszertár, posta, bank és néminemű vásárlás következik.
    Megnéztem az ismertetőt megint, van csillag és szupitáp, azokért azért ringbe szállok.
    Szép napot!

Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Itt nálunk is friss a levegő...süt a nap.....szeretem igy a reggelt.
    Eventet elkezdem.....most lecsupaszitom a farmomat és termelem a rózsákat.
    A focit nem szeretem.....hétvégén a kapura-célozgatást kiadom bérbe!
    Aztán meglátom, hogy mit tudok majd a boltból kiváltani.....mert igencsak
    magasra tették a mércét.....
    Hagymácska...van benne csillag.....!!!!
    Hajjjjrrrááá Mindenki aki elkezdi!.....

hagymácska44, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Jelenleg 19 fok van, annyi - nekem - bőven elég. Rézi süt és van ereje. Érezni.
    A lényeg, amit a fórumról másoltam ki:

Holnap (azaz 2016.06.09.) délután 13 órától 14 óráig karbantartás várható.
    Ezen időszak alatt a játék csak korlátozott mértékben, vagy egyáltalán nem lesz elérhető számotokra. Arra kérünk mindenkit, farmos munkálatait ennek megfelelően ütemezze.

Eventindításkor tessék odafigyelni!

Múlt héten pénteken voltunk a kisebbik fiaméknál népitánc záróvizsga ürügyén. Utána náluk én kiültem a kertbe egy egy valódi műanyag karosszékbe. Fiam hozott egy pohár alkoholmentes sört. A kicsi meglátta, rögtön odajött.
    - Milyen sör? Alkoholmentes vagy nem? - érdeklődött.
    - Alkoholmentes - válaszoltam.
    - Akkor abból én is ihatok ugye?
    - Igen, de csak egy kicsit lehet abból is.
    - Akkor kééérek papa! Egy kicsit.
    Belekortyolt és ment rohangálni tovább. Pár perc múlva visszajött és újra kért egy kortyot. Amikor megint megjelent "sörözni", mondtam neki, hogy mama bevitte a maradék sört a konyhába, hagytam neki egy keveset. A kicsi betrappolt a konyhába, odaállt a fiam elé és szólt?
    - Hol a söröm?!
    A szülei, a feleségem, meg a másik nagypapa volt ott és a vacsorát intézték, kivéve a nászomat, ő gyümölcsért volt jelen. Mindegyiknek szélesre húzódott a szája a kicsi kérdésén. Amikor a feleségem kijött még mindig rázkódott a nevetéstől. A kicsi követelte az Ő sörét. Hogy kitől örökölte? Elképzelésem sincs. :p
    Ma vásárláskor vettem két doboz mentes sört, gondolván a család sörösére.
    Szép napot mindenkinek!

hagymácska44, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Sziasztok !

A GPS töltődik a gépen, frissítettem is, hátha elköltözött az a város ahová megyünk. Mit lehet tudni? :)
    Az osztrák határtól tartok, hogy dugóba kerülünk....
    Holnap reggel 6-7 óra között indulunk. (Elvileg 8 óra az út + az esetleges késleltetés....)
    Még jövök addig...:)

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

A helyi gazdák önkéntes segítőt kaptak a gyümölcsszedésben. Besegít a jég. Nem elég, hogy sok elfagyott, most a maradékot a jég szüreteli le. Eddig is drága volt minden, de ez után ... :( >:(

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Tihamér,.. csak nem jégért imádkoztál és összejött!Ez az időjárás már nem annyira a megszokott.

Ültetgetünk,.. jutunk ameddig jutunk,..a régi felhőről hiányzik 1-2 dolog azt váltjuk ki,..meg az egyébből, és ha lesz még maradék akkor az újat,..ha nem lesz meg az sem baj.

Koppi,..jó utat!Még nem köszöntél el?!?!Csak vigyázz hogy az a GPS el ne térítsen!

14 előtt akartam belépni de csak a fórumba sikerült,...a légkalapácsos bari nagyon dolgozott. Mióta sárgult meg a kalapácsa és a sisakja? Én nem ilyenre emlékszem,..vagy ezután már minden sárga lesz?

Szaladok mert elgurult a labdacsom,..[​IMG]

hagymácska44, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  8. Szomszika

Szomszika Rutinos

Kisebbik fiam az imént érkezett haza munkából motorral Mosonmagyaróvárról. Útközben kapta el a jégeső.... Nálunk dörgött-villámlott, de eső eddig még nem volt, "lehúzta " a Duna. Tisztul az égbolt :)
    Jó utat Nektek! Az osztrák határtól ne félj, nincs STAU ;)

hagymácska44, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  9. Koppi

Köszönöm az infót...:)
    A fiam minden tanácsom dacára lemosta és kitakarította a járgányt.
    Hiába mondtam neki, ha hazajövünk akkor kell letakarítani a gépet.
    Az előbb hallottam, hogy holnapra esőt jósolnak.

Utoljára szerkesztett: 9.6.16
    hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, vagyok, nem vesztem el, még csak át sem alakultam...Annyira el vagyok havazva, hogy nem jutottam ide, csak most néhány mondat erejéig és szaladok tovább.
    Eventet elkezdtem, jutok ameddig jutok.
    Tetszik a "sörözés", de én kihagyom. Esetleg nagy nyári hőségben beszélhetünk róla.
    Lépek, majd jövök, ha ideérek valamikor.

11. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Amúgy eme farmomon, vidáman vetem és aratom a búzát 10 percenként...:)

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Még egy utolsó roham a földeken és megy Koppi a germánok földjére. Én a helyében továbbgurulnék a frankföldre, hátha látnák egy jó meccset élőben. Ha már ebben az országban még egy rendes csapat sincs.
    Eső elállt, minden vizes. Jókora mennyiség lepotyogott. Volt, mikor 50 méterre nem lehetett látni az esőben. A hétvégén nincs szükség kertekben locsolásra.
    Jó éjt mindenkinek! Koppiéknak meg gyors és maceramentes utat!

13. hagymácska44

Sziasztok!

Koppi, jó utat nektek, de ne járjatok úgy mint én. A barátnőmnek szóltam, töltse fel a GPS-t, mert másnap utunk volt egy helyre. Felvettem másnap reggel, majd bedugtam a GPS-t a helyére, 2 és háromnegyed óra múlva mondom neki, ha nem teszi a táskájába, kidobom az ablakon. Elvezetett többször valamilyen telephelyre, alig tudtam kikeveredni belőle, sokszor a susnyásba kötöttünk ki. Az út visszafele 25 perces volt, akkor közli, hogy Ő már járt itt és ismerte az utat, gondolhatjátok mit mondtam neki de én úrinő voltam és hazáig vittem.
    Tihamér, a sztori ismerős, mondtam is az unokámnak, hogy mások előtt azért ne kérjen sört.
    Zsozso, nem irigylem a dokival való találkozásodat, remélem nemigen kínzott meg. Köszi, láttam én is a 10 db csillagot, de azért is sokat kell kapálni.
    Csacskamacska, most nálad bizi kitőltés és a nebulók utolsó kiértékelése folyik ha jól sejtem, megbirkózol vele ahogy eddig is, arra gondolj hány gyereknek fogsz örömet okozni a jegyekkel, nyomd meg egy kicsit a ceruzát.
    A piacon voltam borsót venni, borzasztó rondák voltak, bejártam 2x, mire megkérdeztem az egyik nénit, miért ilyen csúnyák, azt mondta, azért mert a jég elverte. Kinyított előttem egy hűvelyt és nagyon szép volt, vettem 2 kilót, 4 szem kukac volt benne, azt hiszem jól jártam.
    Nálunk egész nap szép idő volt és nagyon meleg.
    Jó éjt!

14. Csacskamacska

Hagymácska, jól sejted, most egy kicsit engedékenyebb voltam, mint eddig. Talán azért, mert ez az utolsó bizonyítványosztásom!? Értelmes, okos gyerekeim vannak, igazán nem panaszkodom. Ma az átlagokat számoltam, magatartás: 4,57, szorgalom:4,65, tanulmányi, 4.46. Ez nagyon szép eredmény, pedig én a szigorú tanító nénik közé tartozom.
    A GPS-t nem igazán szeretem, nekem mindig azt mondja: Túl lépted a sebességhatárt...lehet jobban nyomom a gázpedált, mint kellene? Hmm, mik vannak??
    Kopi, jó utat, érezzétek jól magatokat!
    Holnap szándékszom piacra menni, borsólevest szeretnék a hétvégén főzni. Gyümölcsöt is vennem kell, mert itthon nincs.
    Tihamér, én locsoltam este, mert itt nagyon száraz a föld.
    Mára elköszönök, jó éjt!

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Minden rendes gazda alszik ilyenkor, csak én tettem-vettem a trópusokon. Ha már beért a vetés, hát learattam. Az utak felszáradtak, de öntözni egy darabig nem kell.
    Mindenkinek további jó éjszakát!

16. Koppi

Sziasztok !

Lassan indulunk.
    Itt esett az eső az éjszaka. Most 15 fok és felhős ég van...
    Egyszercsak jövök...:) :)

17. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Itt a hétvége és az eső. Miért szeretik ezek egymást? Nem jobb lenne a hétvége napsütéssel? No, ezt nem én döntöm el.
    A gazok érnek, az este lőttem gólt is, igaz nem vagyok a legjobb a góllövésben, gyakorolnom kellene.
    Legyen jó napotok!:)

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Furcsa ez az élet. Csacska este alvás helyett focizik, én meg éjjel alvás helyett itt gazolok, de nem eventgazt. Olyant nem ültettem.
    Hajnalban, illetve kora reggel volt egy átvonuló kis eső, az utak ismét nedvesek lettek.
    Koppiék délelőtt átcsusszannak a határon, remélem nem lesz ellenőrzés, gyorsan átkerülnek egyik oldalról a másikra.
    Szép napot mindenkinek! Itt süt a nap. :)

19. hagymácska44

Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm locsolni és milyen jól tettem, a természet megtette helyettem. Reggel még szemergett, mostanra csak borús.
    Nálunk jövő szombaton lesz az évzáró, unokám azt mondja: de mama akkor már szünet lesz, igen mondom, jó volna azért ott lenni a bizi osztáson.
    Koppi remélem már külhonban van és nem volt semmi fennakadás.
    Ültetem a gazokat, mert azért ültetni kell valamit.
    Tegnap kiváltottam az anakonda szobrot, hát egy kígyó felnevelése 12000csp, a piacon 7000csp nálunk a piacon.
    Szép napot!

Csacskamacska, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.