Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen, a rendőröknek is van napjuk. Szerintem Te is tudod, csak nem ugrott most be. Akkor van a rendőrség napja, amikor az állatokat hagyományosan kihajtották tavasszal. Az állattartás másik nevezetes napja pedig akkor van, mikor a kint élő állatokat behajtották telelni. Az utóbbi szeptember 29. De nem a pákozdi csatát ünneplik, hanem szent Mihályt. A tavaszi kihajtás napja pedig szent György napján, április 24-én van. (A sárkányölő György.)
    Sok felé volt ma zuhé és még lesz is, csak ezért, hogy tudjuk, a legcsapadékosabb hónapunk Szent István hava, mostanság júniusnak mondják. Még régebben nyárelő hava volt.
    Jó éjszakát mindenkinek!

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Még várom a fehér-gaz beérését....aztán feketét ültetek......reggel megint elmegyek
    itthonról.....igy rózsa lesz ültetve. Ma meg voltam elégedve a rózsa adta labdacsokkal.
    A kapura-rugást a gyerekek csinálják.....én csak akkor vállalkozom....amikor csak
    ketten védik....de az a ritka!
    A felhő most este be lett üzemelve.....ezután gyüjtögetek.....meglátom, hogy mit fogok
    kiváltani....mire futja majd végén.

Az eső itt is esett....de csak este és egy enyhe zápor volt!

Jóóóó éjszakát kivánok!!!!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Volt az éjjel némi csapadék, mert a nyoma látszik. Sok nem lehetett, mert azt észleltem volna. Megint fent vagyok negyed négy óta. Eső még/már nem esik, de mi lesz, azt ki tudja? Én nem.
    Este megint elfelejtettem meccset nézni a tévében. Itt sem érdekel. Helyette egy könyv elalvás előtt. Még csak érméket sem kell gyűjtenem. Igaz, pénzem sincs rá. Ebből a nyugdíjból nem telik aranyvásárlásra. :)
    Szép napos napot mindenkinek!
    A második heti ajándék 100% TP 24 órán át.

hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Az idő vizes és ha így halad ilyen is marad.
    Tihamér, nem nézünk focit, helyette társasozunk, autós kártyával játszunk, bujocskázunk és sok más gyerekeknek való elfoglaltságot csinálunk. Tavaly ilyenkor már rég pancsikáltunk a medencében, most erre sincs lehetőségünk.
    Zsozso, nagy gratulációm a felhődhöz, bár igen vizes lehet odafönt.
    A szabadtéri programokon résztvevőknek ajánlatos az ernyő.
    Mindenkinek szép napot!

zsozso577, grauhund és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, kellemes vasárnapot!:)
    Jönnék én gyakrabban is, de most sok a munkám. Gazok gyűlnek és fogynak, mert rúgom ám a gólokat! nem akarom magam fényezni, de szinte mindig 9 -es az eredmény!:) No, persze be-be csúszik egy-egy kisebb érték is, mint az igazi focistáknak, azok is rúgnak mellé is, meg kapufát is!xD Nekem nincs "focista"segítségem, így magad uram...Jó ez nekem!
    Porcica, nem szereti azt a cicus, mert prüszköl tőle, csiklandozza a bajszát, én akkor miért szeressem?
    Jó lövöldözést, sok gólt mindenkinek!:)

hagymácska44, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szebb Vasárnapot!

Igaz, ide bentről elnézegetjük ezt az időjárást.
    Már bizony előfordult 3 érme is,...van mikor muszáj választani a 8 érmét mert a 9-es lehetetlen.
    28-at elköltöttünk,.. most van még 177,..éjszakára szegfű megy mert már sok lesz a növény.Labdacs meg óne!

zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szép délutánt!:)
    Éjjelre nálam is hosszú megy a földbe, kellenek a labdacsok, hogy legyen mit rúgni. A vegyesből szemezgetek, tulajdonképpen a matrica kivételével mind kellene. Nem vagyok én telhetetlen, hogy még a matrica is kelljen!

9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Kelljen csak az a matrica,..jó lesz így,..

10. zsozso577

Sziasztok!

Aratok-vetek...mint állat!xDxD Nem tudom, hogy hol tartok!
    Ma a titkosokat is kiváltottam....gyurok....tovább a vegyesre.....aztán
    jóóó lenne még a léghajó....de az már lehet álom marad.....mint az uj 4. kitehető....
    az Áthatolhatatlan védelem!!!!!! Huhhhh....nálam ez nagyon találóóó!
    Deeee még van idő bőven.....

hagymácska44, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

A "Topáz" talányos tikiólakból 1-1 db ++Retro papagájröptető,++ Anakondalak, narancs Pandakuckó, valamint Vöröspanda kuckó és Flamingótó "sikeredett" a legnagyobb örömömre.
    Hasonló sikert kívánok nektek is.

hagymácska44, emocy91, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlet Mindenkinek! Párom pihenget,a következő aratásig van még 43 percem,így van időm és lehetőségem a csevegésre. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl.Januártól hétről-hétre romlottak a leletei férjecskémnek,amitől nagyon bepánikoltunk.Szerencsére Tanár Úr ismét helyre kalapálta,végre ismét nyugi van!!! Közben azért minden nap időt szakítottunk a játékra is.Folyamatosan olvasgattam a hrsz-eket.Tegnap igazán örömteli napom volt,mert 3 hónap és 26 nap keser-édes gazdálkodás gyümölcseként elértem a 98-as szintet Bahán pedig a 290-et. A 99-ig az a röpke 86 millió,ha kellőképpen csípkedem magam Karácsonyra meg lesz.Sajnos totál számítógépes analfabéta vagyok,ennél kevésbé már csk a focihoz értek.Igy igazán megérdemeltem magamtól a vállonveregetést,hogy 7-dik nekifutásra sikerült 9 érmét szereznem.Azóta egész jól belerázódtam:munkások,titok ólak,titok csemeték és az arany banánok meg vannak.Bahán nekem is lett vörös pandám, hangyászom,és mangosztán fám amiknek nagyon-nagyon örülök!Ilyen szerencsés még soha nem voltam.Kívánok én is legalább ilyen jó meglepetéseket.Jó éjt,szép álmokat, jó egészséget. Ilona aliasz Lona vagy Ili

Koppi, Tündi1001, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Szia Ilona, örülök, hogy jobban van a férjed és nyugalom van újra körülöttetek! :) Gratulálok a szintlépésedhez, ügyes vagy! :)

Szaladok, gyorsan kiváltom, hátha nekem is olyan sikeres lesz, mint Nektek!! Nem is nézem, hogy hol tartok, csak aratok, vetek, kapura rúgok, megyek a boltba vásárolok. Utálok mozgó akárminek passzolni!!! Írom a bizonyítványokat a felével már kész is vagyok, holnap délután folyt. köv.
    Jó éjt!

14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves Judit!Egészen elképesztő dolgokat kellett elszenvedned mostanság.Előbb a Csibéd aroganciáján döbbentem meg,és kezdek örülni,hogy nekem még nem jutott egy sem ,pedig az első,vagy a második napon jelentkeztem mentornak.Mindez semmi a csemetéjüknek 5-öst követelő szülőkhöz képest,amit ráadásul testközelben kellett elviselned.El sem tudom magam képzelni hasonló szituációban,de nálam biztosan nagyon kiverték volna a biztosítékot.A jól megérdemelt nyugdíj előtt ettől sokkal-sokkal kellemesebb és szebb búcsút érdemelnél.

15. zsozso577

Szia Ilona! Örülök a jobbulásotoknak!
    Gratula a szintlépésekhez...pontosan ott tartasz....
    ahol nagyon nehezen lehet kapaszkodni.....de sikerülni fog.....biztos vagyok benne!
    Gratula Neked és Fatthernek a titkosokhoz!
    Én még termelek ezerrel.....igy egyelőre nem tudom, hogy mikor fogom kitenni!
    Csacska tőled is hasonló jó hireket szeretnék hallani!
    Ugy érzem ránk fér egy jóóóó adag szerencse!

16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Ilona, így ismeretlenül is kivánok gyors gyógyulást nektek. Nagyon ügyes vagy a szintlépéshez nagy gratulációm és a titkosokhoz is.
    Fatther, az egynél több a kettő, ha már többről beszélnek, nekem pontosan annyi fakalapácsom van, gratulálok a titkosokhoz.
    Csacskamacska, nagyon jól haladsz az adminisztrációval, jól oda kell figyelni, hogy a gyerekek a valós jegyeket kapják.
    Én is kiváltottam a bahára a titkosokat a csillagot és a banánt, a titkosokat kiraktam, majd reggel megírom mik lettek.
    100 csillagot szedtem össze a gazdaköriből, 3 rúnát váltottam ki, letértem a járható útról a cukrok felé, meg is bántam, mert nem lehetett onnan folytatni, vissza kellett mennem a jó útra.
    Mindenkinek jó éjt!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Az egész ég be van borulva. Akár eshetne is. A német meccs első félidejét láttam, de a második kezdésekor már aludtam. Álmos lettem. Lassan itt is kell aratni, főzni viszont nem, maradt tegnapról. Ma, ha az isten és a feleségem is úgy akarja, szabadnapunk lesz. Két nyugdíjasnak "ritka" az ilyen. :p
    Szép napot gazdák! Mindenki legyen egészséges és fitt, mert a focizáshoz mindkettő kell! :)

18. Csacskamacska

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
    Most szaladok, délután jövök, pá!

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kukucs! Mindenki vagy meccset néz vagy alszik, mert késő éjjelig meccset nézett. Harmadik lehetőség NINCS! :p

20. zsozso577

Sziasztok!

Neeem néztem meccset.....engem most inkább a számolás fárasztott ki!
    Olyan soknak tünő labdacsot számoltam ....hogy még egyszer elkezdtem!
    Igy most futok az idővel a labdacsokért.....nagyon kiváncsi vagyok.....
    mennyi fog összejönni.....most szegfüt ültettem....nagyon-nagy reményeket füzök hozzá!

Fatther, hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.