Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Fertelmes egy idő van, tegnap este megállás nélkül esik. Kellene vásárolni, de nem vagyok hajlandó kitenni a lábam a jó meleg házikóból. Még van mit enni, így nem aggódom. Volt ma portörlés, porszívózás. Most éppen palacsintát sütök, szereti mindenki, no meg hátha gyorsabban gyógyul a kisfiam tőle;). Mára hőemelkedése lett, orra tele, meg rekedt is. Remélem, holnapra jobban lesz.
    Aki üdül, annak jó pihenést, pancsoláshoz, wellness részleg használatához jó ez az idő is. Aki meg nem, annak kitartást, talán holnapra jobb kedvünk lesz, ha elmennek a gonosz esőfelhők.

Utoljára szerkesztett: 24.10.14
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálunk nem esik, de nem szabad szúrós tekintettel felnézni az égre, mert ki tudja. A hangulatom is olyan, mint az égbolt. Felhős. Ma már másodszor dobott ki a rendszer. Ha megint kidob, akkor csak holnap nézek ide. Hátha a Gizi megbékél velem.
    Csacska pancsoló kislány lesz a hétvégén. :) Jó pihenést!
    Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Itt sem esik most. Eddig hullott belőle rendesen...ráadásul csípős esernyő kifordító szél is párosul hozzá.

Kinyitottam az ablakot, jöhet a palacsinta is..:)
    A lányom is welnessezik a......fürdőszobában...már jó ideje..:)

Tündi100 és delfin929 kedveli ezt.
  4. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Jól tudom hogy Halloween-ezni csak elől a főfarmon lehet? Olyan régen csináltam hogy nem is tudom..............
    Óraátállítás most hétvégén van? Ezt sem ártana tudnom.......................

Tündi100 kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia ! Mindkettőre igen a válasz.
    Csak a főfarmon horrorozhatsz, és szombatról vasárnapra virradóra kell átállítani az órákat vissza 1 órával...

Tündi100 és tazmánördög kedveli ezt.
  6. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Szerencséd van, még maradt a palacsintából, így elküldtem, bár félő, hogy az esőben szétázik (itt még mindig esik). :)
    Lányod pezsgőfürdőzik netán ;)?

Csacskamacska kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Amitől tartottam, bekövetkezett. Harmadszot is kivágott a rendszer játék közben. Akkor most elmegyek, nem várom meg a negyedik kirúgást.
    Jó éjszakát!

8. tazmánördög

Köszi Koppi.Közben idelátogatott hozzánk Latti és felvilágosított.;)Akkor belehúzok.xDOlyan ügyes volt hogy mindjárt bő egy óra alatt letakarította ezt a csúnya kereső vírust webssearchest,meg minden olyat ami nem ide való,és máris gyorsabbak vagyunk.És fórum sem omlik össze mint eddig mindig.Juhé!

Tündi100 kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép jó estét mindenkinek!

Fürdő...http://kepfeltoltes.hu/141024/DSCF2390_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/141025/DSCF2391_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mi...http://kepfeltoltes.hu/141025/IMG_3855_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tündi az unokákkal....http://kepfeltoltes.hu/141025/DSCF2370_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Unokák.....http://kepfeltoltes.hu/141025/IMG_3960_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ebéd...http://kepfeltoltes.hu/141025/DSCF2389_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagyon jól éreztük magunkat.
    Ami a legjobban tetszett,reggeli és vacsora svédasztal,ott mindenki megtalálta magának valót.Ez beletartozott a szolgáltatásba,az ebédet azt fizetni kellett,de megmondtuk hogy hányas szobához írják és a végén kellett fizetni.
    Az unokák hatalmas pancsolást végeztek,alig lehetett őket megtartani főleg a nagyobb vízbe mert volt amikor a gyerek pancsoló nem üzemelt.
    Az időjárással nem nagyon foglalkoztunk mert csak belülről néztünk kifele.Néztük hogy esik az eső és fúj a szél.
    Befűtöttünk mikor hazaértünk,19-20 körül volt a hőmérséklet.

Jó éjt én[​IMG] aludni!

Utoljára szerkesztett: 24.10.14
    Csacskamacska és delfin929 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Esőmentes napot mindenkinek! Most valamiért nem esik. Érdekes, hogy a pesti levelibékák szerint a jövő hét végéig nálunk nem lesz eső. De akkor este miért esett? Nem is kevés? A másik érdekesség, az, hogy ma még nem dobott ki a rendszer. Sőt! Este óta nem is takarítottam és minden lacafacázás nélkül bejutottam. Kettőkor voltam itt, de senkit nem láttam. Persze, amióta új a topik, nem is látni ki van itt. Nincs alul csík. :) Még fél óra és megindítom az anyagbeszerző körutamat. Piac ma kimarad, de több boltba kell menni. Van ahová egyedül, de van ahová a feleségemmel kerekezünk el. Ott tovább fog tartani a vásárlás. Ha már egyszer kimentünk oda, akkor - szerinte - körül is kell nézni. Én meg csak azt szoktam megnézni, amiért kimegyek. A többi hidegen hagy. Pláne a rongyok! :)

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Szép reggelt Neked is ! Itt, nálunk süt a Nap ! Igaz, hogy 2/3.ban felhős az ég és erősen mord, de a napocska most ezerrel szórja a sugarait...és olyan szép! :)
    Amikor felébredtem, azt hittem a lánykám égve hagyta a villanyt. Olyan fényesség volt a folyosón. Fölkeltem, hogy eloltsam, konstatáltam, hogy a Nap követte el ezt, mer miután elég alacsonyan jár be tud sütni oda is..:)

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Visszajöttünk a hypersuper bevásárlóközpontból. Mindent vettünk ami kellett, meg feleségem olyant is, amiért nem mentünk, csak alkalmivételnemlehetkihagyni kategóriájú izék. Elhangzott az a kifejezés, amitől frászt szoktam kapni, de ma erősen visszafogott voltam és nem idegesítettem fel magam.
    - Nem akarok venni semmit innen, de az árakat meg a választékot megnézem.
    Sosem fogom megérteni. Ha nem kell most, hanem majd, akkor mi a fészkes fenének kell megnézni? Legközelebb úgy is minden drágább lesz. (Amennyire erősödik a nemzeti valutánk mostanság.)
    Itthon vagyunk. Gyorsan körbekukk és megyek ki lecsót eltenni. Kaptunk valamennyi szabadföldi paprikát egy hete és ami nem kell, - márpedig MOST nem kell semennyi, mert az epém belobbant - azt elteszem üvegbe. Lecsóként, hagyma nélkül. Azt felesleges szerintem beletenni most, az eláll egész télen is. A paprika meg a paradicsom nem annyira télálló a tapasztalatom szerint.
    Nap itt nem látható, csak szürkeség. Eső nincs, csak ködszitálásban volt részünk. Azt is utálom.

13. Koppi

Mi a lánykámmal szoktuk elkövetni a szombati bevásárlást, 1 lista alapján. Nem igen szoktunk eltérni tőle.
    Bár ma elcsábultunk, mivel vennünk kellett valami öblítőt és a fizetésnél a pénztárosnő szólt, ha kettőt veszünk olcsóbb...Vettünk..
    Szerencsére így 61 évesen azt sem tudom mi az epe? :)
    Immár túl az ebéden ami finom disznópörkölt volt, élvezettel nézem a napsütést. Kint 13 fok meleg van és tényleg meleg..:)

14. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Férfiaknak nem is kell érteni, mit miért néznek meg a nők, másképp vagyunk összerakva, és ez így van jól. Én is szoktam nézelődni, persze igyekszem egyedül (főleg a ruhákat), mert az én családom férfi tagjai sem igazán rajonganak az ilyen programért. Vásárlás fiammal (ruha): bemegyünk a boltba, kb. 2 perc alatt körülnéz, megmondja, mi tetszik, én kikeresem a méretet (ő közben már kimegy és beül a kocsiba), majd kifizetem. Ahhoz is könyörögni kell, hogy próbáljon fel egy nadrágot, mert azt anélkül nem veszem meg.
    Vásárlás lányommal (fiúk vagy nem jönnek vagy vmilyen műszaki boltban töltik az időt addig): körbejárunk a boltban, én leszedegetek cuccokat - főleg neki -, aztán amelyiket gondolja, felpróbálja. Míg próbál, én tovább nézelődöm, és viszek még holmikat próbára (esetleg magamnak is). Végén tanakodás, mit vegyünk meg. És akkor még csak egy boltban jártunkxD. Persze egy 17 éves lánnyal nem egyszerű.
    Párom vásárlási tűrőképességére nem panaszkodom, de ruházati részlegre csak akkor viszem, ha neki is nézünk valamit, egyébként mosolyszünet lenne.
    Élelmiszer vásárlást mondjuk nem szeretem. Bizonyos üzletek különös késztetést éreznek, hogy rendszeresen átrendezzék a boltot, így sokára találom meg, amit keresek.
    Lajos, tündériek az unokák :). Látszik, hogy ők is jól érezték magukat. A svédasztalt én is szeretem, csak az a baj, hogy mindent meg akarok kóstolni, aztán otthon nem merek a mérlegre állni xD.

Utoljára szerkesztett: 25.10.14
  15. tazmánördög

Sziasztok.Kérdés,ti hogyan jutottatok fémhulladékhoz vagy mi a fenéhez?hIÁBA kerestem még olyan gazdakörit ami BARKÁCSOT ad AJÁNDÉKBA,hiába volt EZ 3 xL VAGY EGY xxL CSOMAG,egy darab fémhulladékot sikerült összeszednem.Az ecsetnél is így volt,most meg már jobban adja.Direkt igy van kitalálva?
    Olyan irigylésre méltó az akinek ilyen jó dolga van.1.Család körében lehet,2.finomakat ehet,3.jókat fürödhet.;)

Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A fémhulladék előteremtéséhez a komfort termőtalajos (hosszú érésű növény, nemesítéssel) ültetés is segíthet.

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Épp az a bajom, hogy nem ehetek azt, ami jó lenne. Pedig enni aaaazt szeretek. Meg is látszik rajtam. :p
    Fémhulladék a lakásban a szerszámok meg az egyéb számomra értékes cucc között található esetleg. A feleségem szerint meg tele van a szekrény azon része fémhulladékkal. De ezt csak azért mondja, mert nem ért hozzá. Szerintem meg a hulladéknak valók az Ő ruhásszekrényében vannak. Ebben sem értünk egyet. :)
    Feleségem a PaprikaTV-t nézi, hallgatja, időnként körmöl a füzetébe velamit. Én meg azon gondolkodám, hogy át kéne másznom a másik szobába, mert még a sok finom, de jó nehéz, zsíros étel látványától is rosszul leszek. Ittam epeteát, természetesen cukor nélkül, mert egyrészt úgy kell, másrészt meg mindenféle teát és kávét fehér méreg nélkül fogyasztok. Ebben mértékletes vagyok. De ami a szalonnát, töpörtyűt, disznósajtot és más könnyed finomságokat illeti, nos azokat én kenyér nélkül is tudnám jóízűen fogyasztani. Ezért is kell most visszafogottan étkeznem. Mert a nehéz, puffasztó és fűszeres kaja bizony kihozza belőlem az epegyulladást. Időnként elkap és akkor egészségesen is tudok étkezni. De inkább ne legyen semmi ilyen bajom. Irigyelem is Koppit, nem tudja, mi az "eperoham".
    Nap még nem jelentkezett nálam, azt sem tudom, hogy létezik-e még avagy elrabolták. Esetleg ebolát kapott és karanténban van. Nincs hírem róla. :D

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Koppi

Megérdemeltétek a pihenést és kikapcsolódást és ahogy a képeket nézem remekül sikerült is..:)
    Itt a keleti végen kissé ramaty volt az amit Ti az ablakból láttatok. Betyár sok esővel..
    Most szerencsére kisütött a Nap...Szinte gőzölög a határ a sok elnyelt víztől...amint újra fölszáll az égbe...:)

....................................................................................................
    Most néztem végig, sokadjára "Az utolsó szamuráj" című filmet.
    Szerintem anno Oscart érdemelt volna....[​IMG]

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Szép estét kívánok..
    Sokat foglalkoztattak, hulla-fáradt vagyok. szegény nagyikám már nem lát jól, gyakorlatilag már periférikus látása van, ezért hozta magával a fél szekrény tartalmát,hogy varrjuk meg, igazítsák át,persze mindegyik úgy kezdődött szabjuk kisebbre.
    Így annyira nem zavart az eső,kivéve mikor nekem kellett bevásárolni menni,mert anyukám hasmenéses mizgere jött rá kemény 2 napig. Mára szép és jó idő lett, anyum is jobban volt,ezért délelőtt elsétáltak Múzeumba ahol hollóházi porcelán kiállítás van,addig itthon kívánságra rakott tésztát sütöttem,délután meg irány Poroszló:
    http://kepfeltoltes.hu/141025/2014.10.25_024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/141025/2014.10.25_046_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jut eszemben Helike, sikerült a töltött dagadó? család mit szólt hozzá? :)

Tündi100149 kedveli ezt.
  20. Koppi

Hali !

Most van 1/4 11..., akarom mondani a tényleges idő 1/4 10. Tök álmos vagyok. Nem szeretem ezt az óra átállításokat. Jobb lenne az időt az eredeti medrében mérni...
    Általában 1 hét alatt állok vissza....addig mindenféle idő bajaim vannak.
    A takarékosságot sem értem, mert egyre több légkondicionáló van az országban és nyáron inkább több mint kevesebb árampt fogyasztunk. Nem beszélve az élettani hatásokról és biológiai óránk átállásáról...:(
    Mindenesetre jó éjt mindenkinek.![​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.