Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Szép volt fiuk !!!
    Megérdemelt Hun - Aut : 2:0
    Onagger52 - Ez már kicsit más magyar csapat - ezt érdemes lett volna nézned !

zsozso577, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem vagyok focinéző, de az eredményt megnéztem. Győzelem!:) TeremtŐ, biztos szép volt!:)
    Ma korán fekszem, így elköszönök, jó éjt!:)

3. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Hihi, a titkokból 2 flamingó és két vöröspanda lett!! :):):):)

erika48_2010, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Nem szabadultok meg tőlem....itt vagyok megint...:):) Jó volt, rövid volt és esett az eső sokat...de ez kevésbé érdekelt bennünket...
    Szép álmokat....

Utoljára szerkesztett: 15.6.16
    Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

"Isten hozta Őrnagyúr"!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Jó reggelt kedves Gazdák!
    Szia Kopi, üdv újra itthon!:)
    Event részemről befejezve, a reggeli aratás után még rúgtam 3 gólt és a nyereményt el is költöttem a boltban.
    Köd és pára van, jujjjj, de nem tetszik! "Hol van az a nyár?,, - amikor meleg van és napsütés? Most mondta a jós, hogy 15 fok lesz ma. Na, szépen állunk!
    Legyetek jók, majd jövök!:)

Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Őrnagy úr? Hm. Hm, hm. ... Itt olyan fórumrang nincs. Van ezredes, meg herceg, meg báró és van gróf is. Ha újat hozunk létre, akkor javaslom az Őrgróf megszólítást Koppinak. Mégis csak több, mint egy "mezei" gróf. Ha már lúd, legyen kövér. :)
    Kedves Csacska! Én és a többiek, akik itt vannak, azok mindig jók. Kivétel nélkül. :p

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Bocsánat, hogy is felejtkezhettem el róla és, hogy is gondolhattam, hogy itt valaki lehet kevésbé jó? Hmm, jaj, de csacska vagyok! xD

9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Koppi, üdv megint itthon!
    Csacskamacska, csudijó óljaid lettek, gratulálok és a fákhoz is. Most már "könnyebb" napjaid lesznek.
    Tihamér, megpróbálunk jók lenni, de néha olyan nehéz. Mégiscsak jó az az új edző igaz?
    A tegnapi jó idő után most esik.
    Az óltároló jó ideig felejtős számomra a csillag miatt, még nem értem a legendához sem.
    A foci győzelemről annyit, hogy néztem csak és ámultam, mint ahogy sok más ember.
    Mindenkinek szép napot!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt nincs eső napok óta. Most is csak félve szabad felpillogni a felhőkre, mert bármelyik pillanatban leeshet az áldás. Nézem a radart, látom, hogy Lajosék meg Zsozsóék küldik erre, de vagy feloszlik a sötét felleg vagy délről kikerül minket. Kisgyerek koromban szokta mondani nagyanyám, hogy azért nem esik nálunk (Győrben), mert vagy a Bakony vagy az öreg-Duna lehúzza az esőt. Mostanság csak elnökasszony írt hasonlót. Miszerint a Duna húzza el tőlük a felhőket. Pedig ha egy nagyot pök a levegőbe, az már a Dunában landolna. Olyan közel van hozzájuk.:) Innét csak az Öreg-Duna tudja elvinni a csapadékot, mert a Bakony-erdő messze van. Sokkal közelebb a Kis-Kárpátok. Pozsony nyugati részei már felfutnak a Kis-Kárpátok lábaira, lejtőire. Már a Lajta hegység is messze van (Leithagebirge). Csak a Duna tud vizet lopni tőlünk.
    Óltárolót meg tudnám venni (egy részre biztosan), de nem látom értelmét. 500 csillag nem kis mennyiség. Igaz 1000 felett van a "felesleg", de akkor is sajnálom. Átolvastam futtában a leírást, de arra már nem emlékszem, hogy farmrészenként 500 csillag vagy összesen annyi. No de ha nem akarom megvenni, akkor mindegy. (Saaajnos se Laboviti se East nem javít már ki. :( )
    Én bátran kijelentem (a feleségem távollétében), hogy nálam jobbat nem hogy nem lehet találni, de elképzelni sem. Egy icipici hibám van csak, a túlzott szerénység. ;)

Koppi kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!!!!

Kopi.....üdv, ujra itt....ugyan itt!!!!!...köztünk!
    Olvasom, hogy jó volt....deeee gondolom el is fáradtatok?

Eventet befejeztem.....jóóó volt....de nem szeretnék többet hasonlót!
    A titkosokat még nem tettem ki.....lehet ma rászánom magam....
    Ma sok-sok kütyüt szeretnék kitették....aztán holnap inditanám el a bonuszt.
    Remélem...fentről nem torpedozzák meg a tervem.

Focit nem szoktam nézni.....de a fontos eredményeket azt mindig meghallom!!!!!

Tihamér....itt nálunk....csendesen , de esik az eső.....pedig már mehetne
    felétek is....beszélek vele....és küldöm!

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Köszönöm, ideért. Nem is akárhogy esik! Beáztat mindent. Kell, nagyon kellett. Feleségem tegnap volt kint a temetőben locsolni, de ami ma ráesik az elfér, nem lesz feleslegben.
    Ami a focit illeti. A sógorék meccsét elvből nem néztem, de a konkurencia mérkőzését igen. Azokat a portugálokat meg az izlandiakat megverni nem lesz könnyű. Ahogy szoktam olvasni az elemzésekben a szakértőktől, (én nem vagyok az, fociban semmiképpen nem) a magyar játékosok egyik hiányossága a fizikai állóképesség. Amit ez a két csapat tegnap fel-le rohangált, az nem mindennapi volt. Ezekkel kellene felvenni a futóversenyt? Érdekes lesz.

13. Csacskamacska

Jelentem ide is ideért az eső, esik, nem is akárhogy! Ahogy jöttem hazafele már láttam a sötét felleget, szedtem is a kis lábamat. Haza is értem, de utána elkezdte, azóta esik. Locsolni nem kell, az már biztos.
    Ma még vissza kell mennem, mert ma van a ballagás a nyolcadikosoknak. Jó lenne, ha elállna és kisütne a nap, egy ilyen szép alkalomhoz jó idő illene.
    Focival különösen nem foglalkozom, de annak örülök, hogy győztek! :)

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt már régen nem esik. De jókora pocsolyák keletkeztek a járdák mellett, a laposabb részeken. Persze az is be fog ivódni abba az áldott anyaföldbe. Nap nem is süt, nem is emlékszem arra, hogy ma láttam volna egyáltalán. Kora reggel erőlködött ugyan Rézi, hogy kikukucskáljon a felhők közötti réseken, de nem sikerült neki. Feladta. Meleg nincs, hideg se. Húsz fok de nem árnyékban, mert napsütés, illetve holdvilágítás hiányában árnyéktól nem beszélhetünk.
    Koppi ugyan bejelentkezett röptében, de azóta sem láttam a nyomát ITT. Vagy siet bepótolni az elmulasztott munkálatokat vagy pedig az utazás fáradalmait piheni ki.
    Legyen szép napos a maradék napunk!

15. Csacskamacska

Úgy legyen! Elállt az eső, világosodik! Kopi nem tudom merre jár, biztos nem veszett el, egyszer csak benéz hozzánk is.
    Mozi néha van, de kettőnél többet nem enged, arra is várni kell, hogy újból legyen.

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kettőőő? Én annak is örülök, ha naponta egyszer tudok mozizni. Gyakori az, hogy egyiken tudok, a másikon meg elhajt a gépész úr melegebb éghajlatra.

17. Csacskamacska

....most jól esik egy kis meleg....(bocsánat!)
    Kisütött a nap, csak kedvez a ballagóknak.:)

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Még nem olvastam vissza mind az 5 napot...de rajta vagyok.
    Hol a gépész úr??
    Amúgy ilyen volt arra az időjárás...[​IMG]

zsozso577 kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Most türelmesebben átolvastam a Vadaskertet,...háááááát nem is tudom,...először csak 4 állat fér bele,..összesen meg 8, remélem jól értelmeztem.
    Több mint valószínű hogy 1 db-ot megpróbálunk,..többet nem valószínű!

Koppi,..ahol jártál ott is van felhő?

Várjuk a "Kódot" úgy szeretnénk már 1 kis turbó trágyát! Szerencsekerékre,..nálunk a ......étlen,jobban ráillik!

zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok!
    Én is hazaérkeztem a rövidre szabott szabadságról. Füzesgyarmaton voltam megáztatni magam. Jól éreztem magam, a 3 nap gyorsan eltelt. Valamikor a gazdáknak is kell pihenni, nem? ;) Elolvastam a raktárral kapcsolatos dolgokat, egyet kiváltok, aztán majd meglátom mire megyek vele. Tihamér 10380 hsz-éhez hozzáfűzve szoktam mondani tréfásan, hogy ha gyerekkoromban kiestem a hintából -akár előre, akár hátra- mindig vízbe pottyantam. Állítólag itt a Szigetközben pont annyi sziget volt régen, ahány vármegye volt a történelmi Magyarországon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.