Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Zsozso, Két hete 27 békám volt, gyorsan vettem ólakat és most 600 békám van, remélem lesz boom, mert akkor tenyésztek én is, kellenek a csillagok.
    Koppi, köszönöm az ellátmányt. Az eventnél kiváltottam a léghajót, de te nem csináltad az eventet, ezért ha igényt tartasz rá, szívesen átadom neked cserekor, nálam nem röpdös, nincs beállítva a mozgás a farmon.
    A kinti hőmérsékletet én is a bőrömön szoktam tesztelni és aszerint öltözködöm.
    A mai fák nagyon jók lettek, a mulkori után nagyon jól esett: bekenyeXL, 2 barkócafa, 2 szamócaXXL, Mandula XXL, szakuraXXL, japán naspolyaXXL.
    Ma délután végre levágtam a fűvet, nem esett, a medencét is felállítottuk, víz majd holnap kerül bele.
    A vadaskert nálam még nagyon felejtős.
    Mindenkinek gratulálok, hogy már be is üzemeltétek.
    Tündi jó, hogy mondod a békagyárat, gyorsan építettem egyet.
    Mindenkinek jó éjt!

2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nyugtatóként,..https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.14045/#post-517837

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó éjt, aludjatok jól! :)

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Ahogy hallom nagy kuruttyolás lett. Ennyi béka hirtelen. :)
    Majd ötven éve orosz órán az egyik delikvens épp felel kint. Írni is kellett, meg persze beszélni is. Már nem tudom pontosan mi is volt a feladat, de azt igen, hogy erdő, mező, tó és béka is szerepelt benne. Illetve béka is lett volna, de a tanuló nem tudta a békát oroszul. Kínlódott, mekegett, makogott.
    - Éta (ez oroszul, írva eto) ... eta ... éta kúúútykurutty!
    Az osztály dőlt a röhögéstől. Néhányan az asztalt ütötték. A tanerő szeméből is kicsordult a könny, annyira nevetett. Amikor nagyjából elült a ricsaj, mert volt rendesen, mondta a szemét törölgetve Kati néni (néni??? ... 30 éves volt).
    - Nem, nem így hívják. De mivel ilyen frappánsan kivágtad magad, ötöst adok most. EZT az oroszok is megértették volna.
    Jó kuruttyolást és szép napot kívánok!

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Jó reggelt kedves Gazdák!
    Reggeli teendők a farmokon elvégezve. A kuruttyolást hallom én is, de remélem nem azért hangosak, mert esőt követelnek!
    Néha sajnálom, hogy nem írtam le az évek során elhangzott "aranyköpéseket", mert volt bőven, amiken jókat derültem én is. Könyvet lehetne írni a gyermeki fantázia találékonyságáról, vagy épp annak hiányáról.
    Tiszta balszerencse vagyok, tegnapelőtt a kiskapu csapódott vissza, jó nagy sebet ejtve a lábamon, tegnap este, még a sötétben tettem egy kört, hogy megnézzem, hogy jól be van-e zárva a teraszajtó és akkor meg a kis puffnak mentem neki, ami nem a helyén volt, így a meglévő seb mellé szereztem egy másikat is, mert jól lehúzta a bőrt a lábam száráról. Most a jobb lábamon seb, seb mellett. Szépen fogok mutatni a tanévzárón a rövid ruhámban!:mad:

6. hagymácska44

Jó reggelt!

Tündi, köszi a felhomályosítást.
    Tihamér, nálunk is elhangzott ez az aranyköpés.
    Csacskamacska, ne izgulj, a gyerekek nem így fognak emlékezni rád, egy kis szépséghiba.
    A nap csak szeretne kibújni, de még nem sikerül neki, remélem ő győz.
    Megyek én is beteszem a békákat a szerelem házba, bájitalt mindenképpen megspórolunk vele.
    Szép napot!

7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hagymácska....nekem is voltak kint ólak....de én ugy gondoltam, hogy az 500 elég lesz.
    Itt most én vagyok a hunyoooo!!!!! Igy jártam!!! Addig csinálom amig a békákkal birom!
    Viszont keddre betehetnének egy rendkivüli Boom-t.
    Tihamér....anno én is irtam a beszólásainkat.....de sajna a füzet oda lett!
    Tetszett....az aranyköpés!!!! Jót nevettem....igy reggel.

8. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Úgy látom Koppit elrabolta vagy elsikkasztotta a mozigépész úr. Se Koppi, se mozi. :(
    ---------------
    Megtörtént eset.
    Beírás az ellenőrzőbe: Fiúk az órán túl nagy érdeklődést tanúsít a lányok iránt. Tanár.

Fiúnk a lányok iránti érdeklődését a férjemtől örökölte. Ezen változtatni nem áll szándékomban. Szülő.
    ---------------

hagymácska44 kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Nem vesztem el, de lusta voltam írni.
    Ma taktikát váltottam. Minden sima pörgetésemet fölhasználtam és így 4 napig nincs gondom velük. csak belépek és usgyi tovább a kagylóval...(Amúgy említésre méltó maximum kettő volt, ahol valami tenyészállat jött..., a többi Csp, Tp, és újra pörgetés).

Remek az ellenőrzős sztori...:)

Zsozsó !
    Én East17 humorát is kedveltem....

Nálunk van olyan hőség, hogy csak na. Most irigyellek Tihamér a 24 fokkal..., mert itt 31 van és veszettül fúj a forró szél is...:(

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Amennyi itt van most, az bőven elég. De volt ma már 27 fok is. Valamiért csökkent. De miért???:oops:
    A környéken sincs felhő, de szél az van. Déli szél. AZ hozza a meleget, nem Benedek.

11. Csacskamacska

Sziasztok, még most értem haza, és lassan készülődhetek is. Délelőtt munka, majd bolt, gyógyszertár, anya, majd bolt magamnak meg piac...szóval 15.30-kor már itthon ebédeltem is..
    Kupi nálam is telítve brekkencsekkel, 18 után, ill. majd mikor hazaérek az évzáróról engedem, hogy megszülessenek. Addigra bízom benne, hogy valaki kiszámolja, hogy miből mennyi kell a beadásokhoz.

hagymácska44, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. Koppi

Az esélytelenek nyugalmával szemlélem az eseményeket mivel kevés a békám és nem adok 18000 csp.-t, 1 darabért....

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!
    Csacska....nem számoltam....csak tenyésztettem....adogattam befelé....és még tenyésztek....
    az utolsó szinten toporgok!
    Nem volt meg a 600 békám...de reggel és most is kapkodtam be őket....kaptam is.....
    és eddig jutottam.....egyébként 120 tenyésztéssel kezdtem.
    Lassan érik a tenyésztett békám....megyek összeszámolom őket.

14. Koppi

Összejött már a dolog, kedves Zsozsó?
    Vissza felé jövet találkoztam a Gépész úrral és levetített nekem 1 filmet, de többre nem futotta neki...:(

_Ilona49_, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

szia
    Igen.....igen fullos a feladatsorom!:D:D
    Nem hittem volna....hogy kb. 600 békával sikerülhet....éééés nem is volt nagy ugrás!
    A maradék kevés békát viszem a piacra....még most jó ára van!

16. Koppi

Megtréfált Téged is a Fórum Ördöge, mert dupla posztod lett...:)
    Közben én is beüzemeltem a felhősort....:) (Annyira nem nagy durranás, de mindenből kettőt ad legalább, így jut a Kergére is és a Kalózok szigetére is, ha van hely:):))

_Ilona49_, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. hagymácska44

Sziasztok!

Megszülettek a kicsik a kupiban, még nem tudom mire elég, 132 tenyésztést indítottam.
    Nálunk is nagy szél volt egész nap.
    Zsozso gratulálok az event befejezéséhez.
    Köszönöm az ellátmányokat amit küldtök nekem.
    Mindenkinek jó éjt!

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ilyen oltári nagyot mióta játszom, nem kaszáltam !
    Úgy viszik a brekit mint a cukrot ! Pillanatok alatt el tudtam adni 3x16 darabot 33 ezerért !
    Most kitettem 100 darabot szintén ennyiért...Reggelre meglátom kellett e valakinek ?...:)

Igazán gáláns a mai azaz szombati kagyló: 48 óra gép és 48 óra plusz termésbónusz!!
    Jó éjt Mindenkinek

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Én nem tenyésztek békát, ahhoz kevés van. Két-két pocsolya van kirakva, azokból olyan sok nem jött össze. Majd máskor talán jobban figyelek az "előrejelzésnek". :)
    Koppi megelőzött a kagylóval. Mikor kibontottam, elballagtam a városba és adtam fel néhány levelet. Hátha jó lesz valakinek. :p
    Szép napot mindenkinek.

20. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Levelet hozott a postabagoly, aminek nagyon örültem, hálás köszönet a feladójának!:)
    Felhősorom kész, nem csináltam végig a feladatsort, az utolsó 3 hiányzik, amit nem valószínű, hogy megcsinálok. Sokat kér érte, nem vagyok benne biztos, hogy megéri.
    Napos, vidám szombatot mindenkinek! :)

_Ilona49_, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.