Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, ideértem.
    Anya jobban van, bár az éjjel és reggel nagyon rosszul volt, szaladgáltak hozzá az orvosok, de most jobban van, Már nem sírt amikor eljöttem, már nem annyira kétségbeesett, mint tegnap ill. délelőtt volt. Kapja az antibiotikumot, az infúzió szinte állandóan megy. Sajnos a pulzusa még mindig 150 körüli.
    Ma volt szerencsém totál elázni, még a jég is elvert, pedig csak egy rövidke idő volt, míg nem értem fedél alá. Nem értem ezt az időjárást!
    Csak annyira futja mostanság az időmből, hogy reggel learatok és este szintén. Kis farmok hanyagolva, csak a kagylókat bontom ki naponta. Van, hogy az ajándékokat sem tudom elküldeni.
    Pakolok haza és tudom én, hogy a fiataloknak kell a munkalehetőség, inkább az visel meg, hogy még túl aktívnak érzem magam és rosszul vagyok attól a szótól, hogy "nyugdíjas" ! Persze még nagyon soká leszek az, mert még csak a felmentésem töltöm.
    Ma színházba megyek, ugye a szabadtérire szól az előadás, de ez a fránya időjárás nem teszi lehetővé, így benn lesz, ahol rossz az akusztika és korán sem lehet úgy élvezni az előadást, mint a szabadtérin. Így jártam.

2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Vadaskert amit valaki kiváltott nem tudja fejleszteni,...de gondolom amit még + megvett 299 FA-ért az sem fejlesztéssel együtt van !?!? Mert ha már kettő van neki akkor kettőnél várja a fúrót!
    Fejlesztés,.. ja igen a gazdaköri legutolsójára gondolsz,..igen ott voltak a pirosak.
    Csak azt nem tudom némelyik farmon honnan van nekem 5-6 sárga Létrakészítő fejlesztés?
    Nem firtatom mert hátha még több lesz!

Utoljára szerkesztett: 21.6.16
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

A magas pulzus lehet a láztól is. Sok éve mondta egy orvos, mikor pocsékul éreztem magam és az ügyeleten kötöttem ki, hogy a 130-s pulzus, amit a munkahelyi asszisztens mért a gyári rendelőben, mutatja a lázat. Vitattam, mert én csak 7-9 évenként vagyok lázas, akkor még legalább 2 év kell a lázamhoz. Mosolygott, majd betetetett (a fenébe! mennyi te) egy hőmérőt a hónom alá, ami biz megmutatta a 38,8 fokot. Azóta tudom, hogy a szapora pulzus nem csak a futás után lehetséges. Márpedig a tüdőgyuszi járhat a lázzal.
    Az, hogy nem tetszik a nyugdíjas állapot, lét, nem hatja meg a törvényalkotót. Elküld, ha akarod, ha nem. Lehetsz aktív, érezheted magad jó állapotban, az a hivatalos szerveket nem érdekli. Keress magadnak valami elfoglaltságot, mert én is baromi rosszul éreztem 3 hét pihenés után a nyugdíjas létet. Pedig még nem is voltam hivatalosan nyugger! De hiányzott a megszokott elfoglaltság. Nem az adott munkahely, nem a tevékenység, csak a tétlenség idegesített.
    Eső itt ma nem volt. Napsütés is csak itt ott a kanyarban.
    Fúrógépet nem is keresgélem. Hiába jönne, nincs vadaskertem. :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Csak akkor jön, ha ki van váltva a vadaskerted, ezért nem kapsz, csakúgy grátisz...;);)

Közben "unalmamban" belekezdtem a "Rezeda csodálatos fái" nevű Gazdaköribe.
    Szóval húzós mennyiségeket kérnek....
    Ráérek megcsinálni...:)

Utoljára szerkesztett: 21.6.16
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Este 9-kor még világos volt amikor hazajöttem a gyerekektől.
    Csacskamacska, az egyedül élő embereknek nehezebb elviselni, hogy nyugdíjasok lettek. Én nem érek rá unatkozni, gondoskodnak a karbantartásomról, állandóan mozgásban vagyok, talán jó is így. Neked is lesz egy darabig munkád otthon, de ha a végére érsz akkor jön az unatkozás és az agyalás.
    Koppi, lehet, hogy a néni fel sem fogja, hogy előbb ment el a fia mint Ő.
    Tündi, ügyesek vagytok, most, hogy nincs event, lehet mással is foglalkozni.
    Mindenkinek legalább 2 fúrót hozzon reggelre a keltető, jó éjt!

6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Két fúrót?
    Hát az előbb néztem mikor learattam őket hogy az egyik 1 db szöggel ajándékozott meg,...csak vártam hogy még valami más?
    Legalább négy különböző felröppenő szokott jönni,...még azóta is megnézem tényleg csak ez jött!
    Így legalább az ember tudja hogy mi legyen a többi komplexummal.

Régen is volt mikor sokat vártunk az itatóra,fémhulladékra,de aztán 1-szer csak jött!

7. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Judit! Anyukádnak mielőbbi teljes gyógyulást!!!! Neked tartalmas,aktív nyugdíjas éveket,jó egészséget.

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Nap süt, se eső, se fúró nem esik, szóval szép idő van. :)

9. hagymácska44

Jó reggelt!

Felhő az van sok, fúró az nálam sincs, de én nem is várok, nincs miből, de sajnálom, hogy nálatok sincs. Nem tudom mire volt jó ez a fejlesztés ha csak bosszúságot okoz mindenkinek, főleg annak aki még jó sokat is költött rá.
    Tündi, jön az majd, csak jó sok idegességet okoz a gazdáknak a várakozás, a BP így akarja a játékosokat mozgásban tartani.
    Mindenkinek tartalmas napot!

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !
    Ma reggelre titok tenyészetet kaptunk. Kiraktam őket, mert mit lehet tudni ?
    Volt olyan farmom, ahol a régiek sem voltak kitéve, nos, hogy szellőzzenek kicsit, kint van az összes, mind a 13......:)

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Engem a fúróhiány nem idegesít, mivel nem váltottam ki a vadaskertet. Elég "állat" vagyok én itt, nem kell több. Aranyos, kedves, szeretetreméltó, tehát ééén mellém más nem kell. Meg a panel nem olyan nagy, hogy még ketrecekkel is telerakjam. Mármost ha nincs vadaskert, akkor (Koppi meglátása szerint) ne is várjam, hogy fúróözön fog ellepni. Az csak akkor jönne, ha volna hová. A nincsben nem tud megjelenni. DE! Ha már itt tartunk a van, nincs, jön, nem jön, miért hívják Hattyú talányos-nak, ha abból pont hattyú nem kel ki soha? Már jó pár lett nálam telepítve, de hattyúnak semmi híre nincs. Illetve csak híre van, hogy másnál van, de nálam hírmondó sincs belőle, Akkor miért is Hattyú a neve??? Azért mondom/írom, mert ma is kaptam 5 darabot belőle. Ki is tettem az elébb. :)

hagymácska44, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok!
    Nem szoktam nézni, hogy a Vadasketrecem mit ad, de Lajos fülembe tette a bogarat, így ezután meglesem. Mivel fák vannak zömmel kinn, így nem tudtam kirakni a titkokat, majd kirakom később. Hattyúm van, nekem egy borzra lenne szükségem, vagy kettőre, ami európai, mert abból egy árva ólam sincs!
    A tegnap esti előadás nem a legjobb volt. Gálvölgyi volt az egyik főszereplő és én őt nem igazán szeretem. Gyorsan is beszélt, így nem is lehetett minden szavát érteni. (mivel a jegyet kaptam, ugye ajándéklónak ne nézd a...)Az idei előadások a szabadtérin nem olyan jók, mint tavaly, vagy azelőtt, de azért még keresgetek, mert egyszer-kétszer még szeretnék kimenni a szabadtéren megnézni 1-2 előadást. Más az ottani hangulat.

13. Tündi1001

Szép napot mindenkinek!

Tihamér,..a legközelebbi cserenapkor légy szíves szólj és lesz Hattyúd,..ha addig nem lenne!

Csacska,..Európai nekünk is 2 van vagyis 1-1 még hiányzik az egyik farmról 1.

Fúró továbbra is 000000!Csak azt sajnálom aki megvette a másodikat is.

Tihamér,..megnéztem gyorsan ezen a farmon 8 db Hattyú van!

Utoljára szerkesztett: 22.6.16
    zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Sziasztok! Valószínű, hogy a hattyú már cserélhető lesz, jó rég játékban van már.
    Biciklivel tekertem ma, de most kocsival megyek a klinikára, mert arra nagyon forgalmas az út és nincs bicikliút.
    A gazdaságomban nincs sok munka, majd este lesz, akkor viszont lesz bőven. Délelőtt még a fodrásznál is voltam, mert hétvégén jelenésem lesz és akkorra szép kell lennem, bár most is az vagyok! xD Érett szépség, ráncokkal és ősz hajszálakkal, de azok nem látszanak, mert elfedi a festék.xD:p

zsozso577, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én mindig szép vagyok a tükörben, ha odanézek. Más véleménye - ebben a vonatkozásban - annyira nem érdekel. :p
    Kicsit most vitték haza. Hétfőn apjával azon alkudozott, hogy inkább hazamenne vele. Ma az anyja jött, vele meg az volt a gond, hogy haza akarta vinni, de ő még maradni akar. Nehéz az élet! Azzal tudtuk meggyőzni, hogy sietni kell haza, mert este magyar meccs lesz, apával kell nézni. A kicsi apjával együtt nézi a meccseket. Pedig leány, de a focit szereti.
    Köszönöm a csereajánlatot, de remélem még nekem is összejön idővel. Úgy értékesebb. Ma kikeltek az új ólak, farkasbarlang, kakasülő, narancs lúdól és két gólyafészek. Mindből van, volt, némelyből jelentős mennyiség.
    Akkor este meccset kell nézni mindenkinek? A feleségemnek is??? Arra még nem volt példa az elmúlt 40 évben. :D

16. Tündi1001

Igen Tihamér ez 1 Hattyú talányos tenyészet,..nem mintha Hattyúra vágynék,..de azért!

Három farm 3x5=15: Kivi 3, Galamb 3,Sün 1, Békató 2,Békató nar. 1, Nyúl piros, Kaméleon nar., Rodeó nar., Strucc nar., Szarvasgomba nar.,
    Nem panaszkodom csak úgy leírtam!

zsozso577, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Koppi

Én is szép vagyok, természetesen...:)

Lajos !

Ha marad (mert esetleg feloldják a tilalmat) hattyú ólad, akkor én is sorban állnék...Ugyanis a rengeteg és elmaradt titok ólakból csak úgy dőlt a teknősök, békatavak, tatuk, sünök, kakasok, sárga tojástojó, piros kacsaól, sárga tehénistálló, piros és sárgakaméleon, galambdúcok, jégmadár, tatu narancsbirkaól, gólyafészek, farkaslak, narancskutyaól, kacsacsőrűemlőslakok, narancs és piros nyúlketrec, sárga szamáristálló, piros kaptár, sárga csacsikovács, sárga bagolyvárak, szarvasgomba malacfarm 2. szint, struccászati TSZ., sárga guanógyár stb stb és 1 hattyú......(de az sem a jó helyre...)

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Majd ha eljön az ideje megmondod hogy melyikre,..úgy alakult hogy 8-4-2 db van.

Azt viszont érdekesnek találom hogy 6 Békató nem képes ellátni 2 narancs Létrakészítőt holott a 6 tóból 1piros 3 narancs 1 sárga és 1 sima.Vannak itt még furcsaságok.

19. Csacskamacska

Voltak, vannak és lesznek is furcsaságok Lajos! Így szép az élet, ha zajlik! Min zohorálnánk, ha minden simán menne? Tiszta unalom lenne az életünk!xD

20. hagymácska44

Sziasztok!

Ma nagyon meleg volt és lesz is még a héten.
    Titkosok: békató, piros nyúl, 3 kakas.
    Mindenkiben van valami szép, tehát mindenki szép!
    Most ment el a klima szerelő, tisztítás és egyebek miatt hívtam, 8-ig igérte, jött fél 9-kor, nem szeretem az ilyet, aki nem a megbeszélt időben jön.
    Jó éjt és fúróval ébredjetek!

zsozso577, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.