Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mozi nálam is hol van, hol nincs. Fekete függőleges vonalam is van néha, amit hiába nézek. No, ezt a teázást felhősor nélkül fogom zárni mert a gaz ugyan kész, de a filterek nagyon gyatrán jönnek, kosárkát pedig nem veszek. van több, mint 100 felhősorom, hát most nem fog gyarapodni annyi az egész.
    Tihamér lehet más nevet kellene adnod a Gizinek, mert lehet az nem tetszik neki! Szóljál Gobbiónak, hogy emlékeztesse Onaggert néhanapján, hogy mit ne felejtsen el! - vagy fordítva!?
    Hagymácska, a nap itt is süt, de szerencsére éjjel egész jól lehűlt, így idebenn nincs olyan meleg. Már bezártam minden ajtót, ablakot, majd este nyitom újra.
    Ica, örülök, hogy Te is tudsz mozizni, jól jön az a kis mozipont! A Manufaktúrát kiváltottam én is, de a fáknak valót nem, annak nincs értelme.
    Most pedig irány a konyha, elrakom a meggyet, magozottan és lefagyasztva.

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratula a szintlépőknek!
    Lajos...igy igaz, hogy 100 fölött már könnyebb az élet!
    Én még nem váltottam a manufakturát.....majd ha lesz kedvem bibelődni vele. Most nagyon szomoru vagyok....
    a játék sem köt le! A juliusi naptárt láttam....noooo komment! Kétszer is betettek olyasmit amiért perkálni
    kellene.....ez nekik jóóóó????...csinálják!!!! Én biztosan kihagyom!
    Az eventnövényt sikerült 1000-l tul ültetni....este már számolni kellett volna....de egész nap
    külhonban voltam.....igy csak gyorsan ültettem!....Igy jártam!
    530 felröpim hiányzik.....kiváncsi vagyok vasárnapig mennyivel lesz kevesebb!
    Lehet a felhőt ki hagyom????

3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Szia Ilona!

Igen,megjött a levél,..valami ott sem volt rendben mert megjelent eltűnt újra megjelent és gondolom most ott van.
    Olyan is volt csak azt láttam amit én írtam utána meg ott volt rendesen,...már azt hittem hogy a címzettet nem találták és visszajött a levél.
    Fúró még mindig nincs,..lehet hogy nem is kell mert sárga! Pedig már 6 ól vagyis 24 ól dolgozik érte.

Nemrég jöttem haza az unokáktól és ma most aratok először.

4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Nálam ugyancsak eltünt,ezért kételkedtem,hogy megkaptátok-e. Nekem ti -utólagos engedelmetekkel- Tündér Lalák vagytok.Életem egyik legnagyobb élménye volt,hogy Szabó Magda 60. születésnapján,amikor Debrecen város díszpolgárává avatták,én lehettem a jegyzőkönyvvezető.Olyan csodálatosan beszélt a pici,törékeny nő a városról,az itteni emberekről,az emlékeiről,hogy a lélegzetem is elakadt.Még most,több,mint 30 év elteltével is gyakran felidézem.

Egyébként ma kaptam az értesítést,hogy járnitanuló lettem.
    Onegger Gizi-je után én a régi gépem Gusztinak "becéztem".,a hattyúdalát tavaly szeptemberben elénekelte,de az új gép még többet rendetlenkedik,mint a régi.Lehet,hogy nem az én készülékemben van a hiba??!!Még egy bosszuság is ért akkoriban,mert az új gépen megszünt a mentori regisztrációm,az ezzel kapcsolatos panaszomat 15 percen belül törölték,mert rossz helyre írtam,így kénytelen-kelletlen újból bejelentkeztem,de minek? Csibét azóta sem kaptam. További jó játékot: Ilona, Lona,vagy Ili.

5. Csacskamacska

Konyhai event sikeresebb volt ma, mit a teás. Karalábé volt és van, végig hosszúzom és a remény él!
    Ili, szép emlékek sorában őrizheted Szabó Magdát!:) Csibék miatt ne nagyon aggódj, nem túl sok aktív van közöttük. Nekem nem a legjobb tapasztalatom van velük. Múltkoriban lett egy új csibém, felajánlottam segítségem a válasz pedig az volt:" hát aztán miben akarsz segíteni?"
    Zsozsó, ha rohanunk előfordul a túltermelés, mindenkivel megesik.
    Lajos ne várd a fúrót, olvastam, hogy hiánycikk.
    Most pedig megyek locsolni.

6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Itt a gépen van ahol használjuk a "TündérLala-át"ebbe mindkettőnk neve bent van!
    Mennél többet írsz annál jobban mész előre.

7. zsozso577

Hajajjjj....tudom, hogy nagyon könnyü tultermelni.....amikor számoltam, a köröket....nem számoltam a +1 -gyel...
    mert azt a rémségesre tartogattam.....Igy jártam!
    Ili....mióta vársz csibére? Én nagyon régen jelentkeztem. mentornak....semmi! Az átalakulás után nem akartam....
    mégis mentor lettem. Aztán már végig csinálom....kell az a sárkánytojás!!!!.... kb 1000 pont hiányzik.
    Lajosék....ezentul TündérLalát irjak.....mert ebben tényleg meg vagytok mind ketten.????

8. Csacskamacska

Ki tudja mi lesz a következő állat amit tenyészteni kell?

Tündi1001, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Amint lehetőség lett ,aznap,vagy másnap jelentkeztem mentornak.Ez a legnagyobb csalódásom a játékban! Igazán megértő vagyok,tudom,hogy a játék üzemeltetése, fenntartása,fejlesztése, a csapattagok honorálása igen jelentős anyagiakat emészt fel,és természetesnek tartom,hogy azokat akik pénzt tudnak áldozni a játékra illendően szükséges honorálni.Nem is lenne csalódás,ha első perctől feltételként szabták volna a prémium-tagságot,vagy bizonyos összegű tényleges vásárlást,de ilyen kitételt én nem olvastam.Az meg kifejezetten bosszant,hogy" a gép véletlenszerűen választ." Igaz,a számítógéphez analfabéta vagyok,de tudom,programok szerint működik,és a programokat megrendelésre,meghatározott feltételekre emberek írják Nagyon nem szeretem,ha ostobának néznek..Elnézést a kifakadásért,de ez már évek óta piszkálja a csőrömet.Nyugodalmas,szép éjszakát,az álmatlanságban szenvedőknek,éjfél után jó mozizást.

Fatther, zsozso577, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  10. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Rég jártam itt., de nem maradok sokáig most sem. Volt egy kis gondom a "kaszás.al." Tavaly ilyenkortájt egy hónapot nála "vendégeskedtem" Egy hónapot azaz tavaly Áprilist az intenzív osztályon " vendégeskedtem" agyvérzéssel. Azt mondta a doki, hogy nyugodtan ünnepelhetem a második szülinapomat, merthogy olyan gatya állapotban voltam / nem igazán bíztak az életben maradásomhoz/ de az utólagos vizsgálatok nem tártak fel újabb gyenge pontot hál istennek. Az a jó, hogy túl vagyok rajta( kibírtam ) azt hittem kiégetik a szemem a Ctvel na az nem volt egy leány álom.
    Időközben megléptem a 100.as szintet és befejezettnek tekintem a farmos életemet, még van egy hétre való munkáscsapat és aztán viszlát farm. Mindenkitől elnézést kérek ha megbántottam volna valakit is.

_Ilona49_, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szia Hangya! Meglepő dolgokat írsz! Nagyon örülök, hogy nyertél a kaszással szemben! :) Hajrá tovább és ne hagyd magad, Te vagy az erősebb!
    Miért hagyod abba a játékot? A 100-as szinten már én is túl vagyok, de nem hagyom abba. Mindig vannak feladatok, eventek, no és itt a fórumos csapat, akikkel barátok lettünk! Természetesem mindenki maga dönti el, hogy hogyan tovább.
    Mára elköszönök, jó éjt!

Tündi1001, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Szegény Hangya. Nem irigylem, nem volt könnyű neki az az idő. :( Kár, hogy abbahagyja. Persze, ki tudja, én is meddig csinálom. Én se leszek fiatalabb, itt is gyűlnek az újabb nyűgök. Nem a Gizire gondolok, hanem a valós életre. Ami Gizikémet illeti, tegnap délután és este megint nem akart velem jóban lenni. Durcáskodik a szentem. El is mentem máshová búslakodni. Azzal a farmmal érdekes módon szóba áll. Ott nem rigolyás. Ezek a nők! :)
    Lassan hajnalodik. Már fent vagyok másfél órája. Igaz, este kilenckor már az igazak álmát aludtam. Igaz a régi tapasztalat. Ki korán kel, korán lesz álmos. (A másik régi "népi bölcsesség" középiskolás koromból: Mindenhol jó, de legjobb a SÖR!)

Fatther, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Hajnalok hajnalán ilyen bölcsességek nekem nem jutnak eszembe. Még félig alszom, pedig fel kellene ébrednem, mert van munka mára is.
    Ez a gondűző tea, nem igazán gondűző, mert a filterek száma lassan gyarapszik.
    Olyan gondom van, már nem először, hogy nem akar a felhősorra ugrani, többszöri klikkezésre sem,hanem ugyanarra a földterületre megy issza, ahonnan a felhősorra szeretnék menni. Ma kénytelen voltam kilépni, majd újra be, hogy lerathassam a felhőmet. No ez miért van?

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Te tudod Hangya a Te döntésed. Ha már nyertél egyszer vele szemben, miért kell abbahagynod itt a Játékot?
    Ez meghátrálásnak tűnik. Tessen harcolni itt is tovább, mint az Életben...
    Ma, temetésre megyek....sajnos az én Barátom elment........

hagymácska44 kedveli ezt.
  15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Csacskamacska, nálam is van, hogy 3x,4x próbálkozom és végül engedi. Szarvasról pletykálnak.
    Koppi, tényleg valami blokkoló van beállítva a gépemen de én egy számítógép analfabéta vagyok, így nem is próbálkozom a visszaállításával. Tetszikeltem de nem a temetésre, sajnálom a barátodat de legalább az utolsó útjára elkíséred. Köszönöm szépen.
    Tihamér, ha más játékkal jóban van Gizi akkor erre allergiás csak.
    Hangya, így ismeretlenül is gratulálok a betegséged legyőzéséhez, tartsd meg sokáig az egészséged.
    Zsozso, meglesz az az event nálad, nem sok híja van már a röpiből. Nálam 122db túltermelés volt.
    Tündi, majd most olyan eventek jönnek ami nektek is tetszik és akkor Ti is csinálni fogjátok Koppival és Tihamérral együtt.
    Reggel kipörgettem a második kastélyfélémet. A kincsesen megszereztem a negyedik területet. 592 röpim van, csak hosszúak mennek az event végéig, meglátjuk meglezs-e a felhő. A nővényes kupám megvan fúllon az állatosnál még csak a felénél járok.
    Végre igazi nyár van és lehet sokat csavarogni a szabadban.
    Mindenkinek szép hétvégét!

Fatther, Tündi1001, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok!

Csacska.....azt pletykálták, hogy tenyésztéskor a Nublonokkal / nevezhető ürcsigusznak is/ kell majd megküzdenünk!
    Én már amikor ezt olvasgattam.....arra gondoltam, hogy nahhhh erre nem adok szpt-t!
    Aztán meglátom! Jóóóó ajikért ringbe szállok!
    Hagymácska.....igen most már kezdek reménykedni, hogy minden céééécooo nélkül vasárnap
    estére meg lesz az a fránya filter! Már csak 350 db hiányzik!
    Lányok hálóra feeeelllll......Kapkodjuk a filtereket!

Utoljára szerkesztett: 1.7.16
    Fatther, Tündi1001, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Kapkodom én minden ügyességemmel, de ha nincs mit kapkodni, akkor mit csináljak? Most fogom a rózsát aratni, meglátom mennyit fog adni.
    Vásárlás, főzés letudva, a porszívó és a vasaló várja, hogy kezembe vegyem, csak ebben a melegben nincs kedvem vasalni, így a porszívóval kezdem.

A rózsa területenként 21 db-t adott.

Utoljára szerkesztett: 1.7.16
    Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

A tenyésztett állatot a szarvast írtam, mert a következő tenyészállat lehet, hogy az lesz, viszont az eventben ami most jön ott valóban űrcsiguszokat fogunk tenyészteni.
    Az ajiktól teszem én is függővé, hogy csinálom vagy nem.
    A brokkoli reggel nekem 100 röpit adott 3 területre, most is azt ültettem, estére nőszirom megy majd.
    Kapkodom a filtereket ha van mit.
    Most nálunk borús az ég de meleg van, fúj a szél.

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Nos, úgy döntöttem, hogy bízok benne, hogy lesz elegendő felröpi és meg tudom csinálni! Nem stresszelek, készen leszek és kész!!- ha nem, akkor mi lesz? - semmi.
    Olvasom, hogy kiürítésre kerülnek a pajtából a gyümölcsök. No, majd ezt is meglátjuk!
    Hagymácska el ne ess a nagy kapkodásban!

hagymácska44, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. zsozso577

Csacska....én sem stresszelek....hol van még a vége!!!!...de kezdek bizakodni, hogy meglesz.
    Olvastátok a gyümis eventet? Értelmezésem szerint most csak a farmos fák játszanak!
    Arra viszont nem találtam választ....hogy a farmon a titkosfák fognak adni felröpit???....mert azt irták,
    hogy a bahás fák a tesztelés alapján adnak....de ott is van már jó pár titkosfa!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.