Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia!
    Pinki Pie sütije ötödik szinten van.Ezt csak azért tudom mert azon vagyok.
    Jó éjt!:sleepy:

Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó reggelt nektek, sziasztok !
    Most kint -1 fok van..Elkezdődött...Állítólag kemény telünk lesz Csak bírjuk gázzal...:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Valahogy nehezemre esik elővenni a melegebb pulcsikat, kabátokat, pedig muszáj, mert itt is hideg van. Szépen süt a nap, kinn még nem voltam, nem is megyek, csak később. Tegnap a déli órákban még egész kellemes volt a 13 fok, talán ma is lesz annyi. Az ablakokat szeretném áttörölni, hogy a virágokat tiszta ablak elé tegyem.
    A gazokkal tele a föld, érnek, az a dolguk.

Tündi100149 kedveli ezt.
  4. Koppi

Szia !

Kissé csúszva kezdtem el, mert nem vettem észre az event elkezdődött.
    Így jár az, aki hanyagolja a fórumot..:(

Hölgy-világ és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Jó reggelt!

Plusz 7 fok van,mi melegebb éghajlaton vagyunk,vagy már melegedett.
    Köd az akkora hogy bele lehet kapaszkodni,most nem látom a várost.
    Össze vissza vagyok ültetve mert az állatokból még minden nem járt le,még bent van egy kettő.

Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek! Bejelentkezek. Sürögtem-forogtam pihentem eventeztem. Elnézést, még nem olvastam vissza. Valóban hideg van pláne reggel, de most szép az idő :)
    Az irodámban tegnap délelőtt szerelték a radiátort, mert szóltam, hogy kicsit megfagyok. Levegős volt, vizet eresztettek ki belőle, kibuborékoltatták és egy kisebb fajta kacsaúsztatót is csináltak. Lényeg, hogy felmostunk és meleg van :)
    Nem tudom milyen telünk lesz, de a cicák és a kutyus rengeteget eszik. Lassan gurulni fognak :) Állítólag ők ezt megérzik, hogy mennyire lesz hideg.
    A kertet félig téliesítettük, az ásástól mindenki ódzkodik :)
    Remélem mindenki kipihente magát a hosszú hétvége alatt.

További kellemes napot!

Hölgy-világ és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Koppi

Ásás? Meg tudom érteni..:)
    Jut eszembe ! Gyün az ócsó gép, ha érdekel valakit...:)

Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szia Helike, rég voltál, már hiányoltalak! Fázni már nem fogsz a dolgozóban, ha előtte pocsolya is volt, de megérte. Ügyes vagy, hogy a kerted már félig "kész" a télre. Az enyém még félig sincs.., de lesz!! Ma a virágok 3/4 része a helyére került szépen lemosva, tiszta kaspókban. A földben van viszont a lila, a levele lóhere formájú virágom kis gumója, de még van amelyik virágzik és nincs elszáradva. A föld tiszta nedves, nem is tudom, hogy hogyan szedjem fel, mert a fekete föld rá van tapadva a gumókra. Valószínű, hogy kiásom, hagyom száradni és majd csak lepotyog róla a föld.
    Ma temetőben voltam, rendbe tettem a sírt, majd hétvégén megyek megint.Szerencsére nagyon szép idő volt, 13 fok, napsütés. Holnapra is ilyet szeretnék, mert mosás van betervezve.[​IMG]
    Gazok szépen gyarapodnak, felröppenők röpködhetnének sűrűbben is!

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét! Gyerkőcét lefoglalja valamilyen mese, gondoltam fellépek.
    Csacska oxalisod van? Ilyen:- ez iron cross- szerencse(ló)here
    http://www.kolibrikerteszet.hu/files/Kepek/tippekhez/oxalis.jpg
    Remélem megfelel a beilleszthető méreteknek..
    Beteheted cserépbe nyugodtan, de kicsit vágd vissza a gyökereit, és ablakba szintén,mert félhomályban csak felnyúlik,és elgyengül a szára. Az óriás változatának a levelei is belilulnak..

Helike ügyes vagy, holnap fogom még csak kiásni a zöldségeket, utána jön a csicsóka. s csak hamut szórok ki,felásni majd tavasszal.

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.14
  11. Csacskamacska

Ildikó, hasonló, de nem ilyen.Teljesen lila, vagy inkább bordó a levele és hosszú kis szárakon világos rózsaszín virága van. Nem is gumója van, hanem olyan hosszúkás izé..Rengeteg van belőle, legalább 30 cserép, ez szegélyezi a fenyőfát körülölelő faszegélyt, ezenkívül nagy cserepekben is van és ki van ültetve kb.8 m hosszan.szóval sok. A cserepeseket átteleltetem fűtetlen helyen, de a földből ki kell szedni, mert kifagy. (tapasztalat) Elbokrosodik és szapora, de szeretem és mutatós, igénytelen. A szobába csak 1-2 cserepet szoktam bevinni.

Tündi100149 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az a hosszúkás izé véleményem szerint gyöktörzs/gyökértörzs/rizóma. Ilyen van a gyöngyvirágnál, jellemzően a gyömbérnél, de a tarackbúza föld alatti szára is rizóma. :) Okoskodást befejeztem.
    Azt hiszem, visszafejlődök. Nagyon unom az állandó tisztogatást, a játékon belüli területváltás lassúságát, még az ajándékozásnál is frissítenem kellett. Furcsa módon éjjel semmi gond. De mihelyt eljön a nappal.... Aztán a legjobb, hogy más internetes játékkal ilyen gondjaim nincsenek. Asszem a Gizi a nagyon válogatós. Rosszabb lesz, mint a feleségem. Az sem tesz annyiszor keresztbe, mint a méltóságos számítógép asszonykám. Nem merem szidni, mert akkor összedől a világ nálam. :p
    Jó éjt mindenkinek! Még nem álltam át az ÚJ időszámításra. Ááááálmosodok! Bezzeg majd kettő után!!! Amikor három után lenne a régi szerint.

13. Trapézmalac

Trapézmalac Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék bemutatkozni, a nevem Trapézmalac!
    A fiatalabb réteghez tartozom,de 2010 óta farmozok nagyobb megszakításokkal.Ez az első fórumbeli posztom,mert a régi rendszerben egyszerűen nem tudtam regisztrálni.De most itt vagyok nagy örömömre :)
    Körülbelül ennyi lenne,nézzetek el nekem,hogy nem sikerült "jó" bemutatkozást írnom.Majd csak bele jövök :D

14. Csacskamacska

Ok, legyen gyöktörzs! Velem lehet egyezkedni!xD Semmi gond Tihamér, mivel éjjel jól működik a Gizi, így éjjel játsszál, úgyse tudsz aludni, fórumozni nem oly érdekes, mert ugye egyedül nem megy, más meg alszik.

Szia Malacka, ha ugyan szólíthatlak így! Gyere máskor is és oszd meg a gondolataidat velünk! Apránként meg elárulsz még magadról néhány dolgot.
    Gazok gyarapodnak, a gombát kell szaporítanom, mert abból kevés van. - nem nő, mint a gomba..xD
    Jó éjt, vidám ébredést![​IMG]- kis éji zene, hogy jobban tudjatok aludni.

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kedves Csacska!
    Megfogadom a tanácsodat, s jövök, mikor lehet. Most igen. Igaz nincs nagy fényözön az égen, hiszen éjjeli két óra van nálam. Viszont simán bejutottam, s ez is valami! :) A fene egye meg azt az óraállítást! Este alig bírok magammal, de bezzeg ilyentájt meg csak a forgolódás megy, nem az alvás. Hiába mérgelődök, attól még nem tudok visszaaludni. No mindegy. Feleségem olyan jól szundít, irigylem is érte. Megyek másik birtokra. Ott is körbenézek, hátha történik valami.
    Trapézmalac. Hm. Meg HM! Ahogy gondolkodok magamban, csak néha kihallatszik, a malac érthető. A trapéz ebben a kapcsolatban meg nálam a cirkuszt hozza elő. Ott szoktak a magasban "dolgozni" a trapézon a fürge, nem tériszonyos művészek. Őket mindig csodáltam, lévén nekem VAN tériszonyom, s ezért őket felettébb bátraknak tartottam mindig. 'Szen nekem még lenézni is rettenet onnan, nem hogy még röpködni is. Pláne ily pihe súllyal. De őszintén mondom, malacot még nem láttam fent röpködni. Töröm a buksimat, hogy jön a malacka a trapézra? Persze, ha a név gazdája esetleg besegítene, azért könnyebb lenne a megoldás. :p
    Jó hajnalt mindenkinek és aki még tud, az pihenjen még tovább!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Jó reggelt!

Csak beköszöntem mert még vissza kellene aludni.
    Ha már felébredtem gondoltam a farmokat is leszedem,csupán 4,6 fok van odakint..brrrr:(

Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Jó reggelt!
    A hajnal is jó volt, mert aludtam. Trapézon még én sem láttam malacot, de bízom benne, hogy újra ellátogat hozzánk a név gazdája és elmondja, hogy miért is választotta ezt a nevet. Tériszonyom nincs, bár a korral haladva, merészségem arányosan csökken....:(
    A fekete leves nekem majd hétfőn jön, mikor újra korán kell kelni, de még nem is gondolok rá.
    Lajos ez már tök jó! 4-6 fok, mikor tegnap mínuszok röpködtek! Én ugyan az ablakból csak a varjak röpködését látom, amit viszont nem szeretek, mert csúnya, ronda madarak a véleményem szerint.
    Event szépen halad, úgy látszik kedvez az időjárás a gazoknak...xD
    Pá!

Hölgy-világ, Tündi100 és heliantus kedveli ezt.
  18. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó reggelt!

Üdvözöllek Trapézmalac! (sajnos nekem tériszonyom van, de leküzdjük :) )
    A gazok gyarapodnak lassan, én is később kezdtem az eventet. Mintha melegebb lett volna reggel mint tegnap. Izomlázam van, tegnap bicikliztem. Ez a növény amit Ildikó kitett nagyon tetszik, be kell szerezni. :) és ha jól értelmezem bent is lehet tartani. Aki alszik vagy pihen annak jó lustálkodást, aki küzd az elemekkel annak meg hajrá :)

Hölgy-világ és Tündi100 kedveli ezt.
  19. tazmánördög

tazmánördög Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Úgy döntöttem az első részt megcsinálom,mert vonz a aratógép.A 2000 gaz meg nem olyan sok.Végre használhatok egy csatnit meg pinkie pie-t.De azért folyamatosan piacolok,mert vettem egy magas szintű állatot a gazdakörihez,és eléggé megcsappant a pénzem.Nekem a 3.5 milla kevésnek tűnik legalábbis.Hogy az állatoknak hogy ugrál az ára???Még jó hogy jegyzetelek.
    Ma 9 éves a drága Kópékánk,az első farmunk névadója.Megkapta tegnap a nagy ajándékot,amire jó ideje vágyik már.Az X-Boxot.:);)Torta majd szombaton amikor jönnek a vendégek.Reál Madridos lesz,ez volt az óhaj.
    Én is felástam tegnap a 15 cm-es magról kinőtt selyem akác csemetéket ,mert fagyérzékenyek.De mivel azt olvastam hogy teleltetni csak max.15 fokban és fénnyel lehet ezért csak a spájz ablak közvetlen közelében helyezhettem el,mert nálunk mindenhol olyan meleg van.:pVagy fény nincs.PL.a garázsban.
    Szia Trapézmalac! Olyan jó a neved! Egyedi! Részletesebb bemutatkozást kérek! Város,nem,meló,család,ilyenek!

Utoljára szerkesztett: 29.10.14
    heliantus, Hölgy-világ és Tündi100 kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !

Sajnos elvágták az internet és telefonkábelt a házunk előtt a munkások. :( :(
    Így sajnos nem tudok itt lenni és segítség nélkül eventet csinálni. (Áldassék a neve a segítőmnek!!)..
    Most ideiglenes vagyok itt, de ez véges állapot..:(

Hölgy-világ és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.