Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akkor további szép álmokat mindenkinek! Beleértve magamat is. Reggel majd ismét aratás és vetés. De addig durmolás.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Na mi van? Eventkor csak az alvás van? Munka neeem???
    Hétalvók hej keljetek most fel, Event jött hozzánk el!
    Jó reggelt mindenkinek!

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Tündi, majd magatokra találtok, jó volt egy kis kikapcsolódás és ez a lényeg.
    Tihamér, akkor pihend ki magad, látom sokáig fent voltál.
    Csacskamacska, remélem nem romlott meg, mert megálltam és nem ettem meg olyan későn.
    A röpik siralmasan jönnek, 100 felett szoktam reggelente kapni de most csak 80-at adott és 5 terület van most, kiváncsi vagyok az eventes mennyit ad majd.
    Gobio55, jókor keltél,nem aludtál sokat.
    Megyek mert ráncba szedem a kis családomat és útra bocsájtom Őket, mennek Balatonszemesre, majd egy hét múlva jönnek haza.
    Mindenkinek szép napot!

Tündi1001, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ez tetszik! :)
    Ha esetleg valaki még nem tudná, akkor elmondom, hogy ÉN a (csupa pozitív jelzők sorozata) és az a féleszű Gobio55 egy tőröl fakadt. Skizofrén vagyok, mert mindkettő Én vagyok. Néha össze is keverem magamat magammal. :p
    Amúgy meg este fél tízkor már aludtam. Felébredtem éjjel, odaosontam a Gizihez és felébresztettem. Nem volt morcos, sőt! Közösen elmentünk először Gobio55 farmjára, lerendeztük, majd átjöttünk hozzám és ott is megcsináltuk, mit megkövetelt a haza. Aztán megpróbáltam aludni még, de nem sikerült. Megint Gizihez bújtam és együtt bújtuk a netet reggel ötig. Akkor visszamásztam a helyemre és hatig pótalvás volt.
    Most már tényleg tessék felkelni gazdák! Már a napocska is olyan régen fent van az égen.

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

TündéLaláék!.....biztosan jól éreztétek magatokat.....az idő is jó volt....nem hallottunk mostanság olyanról,
    hogy arra nagyon-nagy eső lett volna jéggel....a záporokat meg el lehet viselni.
    Majd magatokra találtok!

Csacska....igazad van, hogy mi lányok nem variálunk....hanem elkezdjük az eventet...akár megéri...
    akár nem!!!.....legalább esélyt adunk...arra,hogy valamit nyerhetünk is.

Tihamér....ma éjszaka én is sokat fent voltam...nem tudom, hogy mi volt a levegőben!!!!
    Én már tudtam, hogy két farmod van....de azt nem tudathasádásban szenvedsz?xDxD
    Akkor rám mi a jelemző....most 3 farmon kezdtem el az eventet.....trizofénia??????xDxD

2.kor még filmet néztem....5.kor én is arattam.....utána aludtam egy jót!
    Most sem vagyok százas....lassan mennem kell aratni.

Fatther, _Ilona49_, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Lajos, üdv újra itthon! :)
    Közlöm Veletek, hogy már rég felkeltem, csak miután szabadságon vagyok, így reggel felkelek aratok, vetek, utána vissza az ágyba és alvás jön még, meg lustálkodás. Lassan utolérem magam az alvásba és kezd kevesebb lenni az alvásigényem, így gondolom hamarabb is fogok kelni. Tihamért nem akarom utánozni, este el tudok molyolni sokáig, de, ha elalszom, akkor reggelig alszom. Nincs semmi vándorlás, ágyból fotelbe és hasonlók. 8 körül kelek, reggeli, majd átfutom az újságot, most még a szomszédba is járok kutyust etetni, itatni, mert nincsenek itthon és én vagyok a besegítő.
    Malom már megőrölt egy adag beadandó üzemanyagot, lassan el is kezdem a beadagolást. Milyen bodorság már, hogy a malom üzemanyagot állít elő??
    Végezze mindenki a maga dolgát, de az legyen sikeres, szép és jó! :) PÁ, majd jövök!:)

_Ilona49_, Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

Sziasztok!

Most arattam és jó volt a röpik aránya, igaz fél órát késtem vele.
    Megvárom a gaz mennyiséget és utána keverek, a malom tápot kever addig is.
    Az ebéd kész, most hül, utána egy kis pihi és irány az udvar. Nem süt a nap ilyenkor szoktam kint lenni.
    Sejtettem, hogy a két név azonos gazdát takar, azért is irtam úgy, ahogy. Az egyik későn fekszik a másik korán kell, így nincs elég alvás éjszaka.
    Kellemes időtöltést!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Reggel nem volt érkezésem írni..., de itt voltam, veteményeztem, cseréltem mindent...
    Lajos !
    Üdv, újra közöttünk. Lesz mit kaparni az eventnél, de megérheti. Én is mind a 4 farmomon nyomom....
    Azt viszont nem tudom, miként is állok?

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én specilel most ülök és nem állok, de ......ul melegem van. A levegő még mindig majdnem 80%-s páratartalmú. Élmény volt gőzgombócot főzni délelőtt. Az jó a vadashoz. A kelő tésztára ablakot sem nyithatok, nem hogy huzatot csináljak. A huzat meg nem is tenne jót se az én nyakamnak, se a feleségem (mese)veséjének.
    Nem is tudom mennyi a benzines kanna, vagy gázolajos? Netán motalkós? Mindegy, mindegyikben van üzemanyag. Bár sör lenne annyi, mint amennyi benzint krakkolnak a világon. :p

10. Csacskamacska

Hagymácska, még én is benn vagyok, kicsit várok és nálam is a kert a célpont. A felhők gyülekeznek, ki tudja mi lesz még belőle! Permetezni is kellene, mert valami fehér akármi lepi elfele a paradicsomomat, virágaim egy részét, lilaakácot.
    Kopi, szerintem két lábon állsz...xD
    Tihamér, kicsit "megfőttél" Te is a gombócokkal együtt.
    Mindjárt aratok, kukkolom a kannák számát, sokat szeretnék összekapkodni.

:mad::mad::mad::mad::mad: Volt olyan terület, melyről 6 db kanna röppent fel! Az egész területen gaz volt!! Ennyire kevés még sohasem volt!!!

Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Fehér és mindenhol van? Akkor akár hó is lehet. Az se nézi, hogy mire száll le. :p
    Iiigen, én is főttem, mint a rák.
    Kanna. Na kérem ... Itt 262 Gobionál 303 van. Hogy lesz ebből sikeres eventbefejezés az számomra jelenleg rejtély. De majd tisztábban látunk pár nap múlva. Meglátásom szerint, akinek sok és felesleges aranya van, az bátran vehet magának üzemanyagot. Úgy is EZ lenne jó a rendszer üzemeltetőjének. Neki is élnie kell valamiből. Vagy valakikből. (A nem kívánt rész törlendő!)
    Koppi meg garázsozás közben egy picit még famozik is pihenésként. Főként a hűvös Bahamákon. Mert OTT hozzánk képest hideg van. :cry:

12. Csacskamacska

Kannákat NEM veszek! Ha nagyon necces lesz, akkor az utolsó napon 0 percezem. A gesztenyés " félre van téve" vésztartaléknak.
    Nem esett, így locsoltam. Igaz legalább nem tűzött a nap és már az is valami. Hideg nincs!xD

13. hagymácska44

Sziasztok!

A kertben várom, hogy a murva közül eltűnjön a gaz, egy hete permeteztem, de csak nem akar. A flakont amiből kevertem a permetlevet
    mutatom a lányomnak tegnap, mire azt mondja, hogy anya ez tetűre való, hát így jártam. Holnap a gazdaboltba kezdek, mert nem fog a gaz eltünni.
    Az utóbbi aratásra 5 területre 43 röpit kaptam. Mindjárt aratok utána szunya, kihasználom az egyedüllétet.
    Telóztak a gyerekek, jól vannak és a víz nagyon kellemes.
    Mindenkinek jó éjszakát!

Csacskamacska, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Csacska,..az talán Haukarapóra,...jaj az nem lehet mert az Bórembukk társa volt,..akkor legyen peronoszpóra.
    Vagy hóóóóó,Tihamér szerint.

Vityilló,..[​IMG]

Csipet csapat,..[​IMG]

Ádánd:Rally,...[​IMG] Víz,..[​IMG]Kevés a víz,..[​IMG] Haza fele B.boglár,..[​IMG]

Most csak termelgetünk,..még nem igazán tudjuk mit is kell csinálni!
    Gazdaköriből már 1 titok ami strucc narancs,..többi még nincs kiváltva.
    3-4-5 nem jó de nem javítok,..nagyon gyengén szuperál a felrakás.

Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  15. Csacskamacska

Jó az a kis vityilló, beleköltöznék egy hétre én is, vagy kettőre is.
    Hagymácska, vívjuk a csatánkat még a kártevők ellen is, nem elég a kannákkal való harc!

Megyek aludni, már hallom a horkolásokat, én meg még itt kukorékolok, akarom mondani kotyogok, vagy kotkodálok...
    Jó éjt mindenkinek!:)

Tündi1001, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ilyenkor látszik, nagyon nem mindegy, hogy tetű gaz vagy gaz tetű. Egyik se jó. De az se, hogy nagyon lassan gyűlnek az üzemanyagos marmonkannák a pajtában.
    Én nem horkolok, csak az ég zörög messziről, Csacska azt hallhatja. Napok óta nem esett. Kellene ide is, nem csak Zalába meg a Bakonyba. Most délről jön valami sárga-piros felhőtömeg. Talán lesz egy kis áldás is felülről. De csak jég nélküli jöjjön! Jég meg menjen az Északi-sarkra, ott úgy is olvadozik!
    Szép álmokat minden alvó és horkoló gazdának!

Tündi1001 és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és jó reggelt minden szorgos Gazdának !

Írjátok már meg, hogy hány darabot kell letermelni minimum, mert nem találom...

Ma is meleg lesz és melegünk lesz abból a szempontból, hogy a cserenap aktualizálódik, bár kissé keserű szájízzel, mert jó néhány cuccot esmételten befagyasztottak.
    Kár, így kiüresedik a dolog...:(

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
  18. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Koppi, 2 lehetőség közül választhatsz, ha az sima kannát választod akkor, 21000gaz és 1150 röpi kell, ha az XXL-est akkor, 19000gaz és 1030 röpi kell.
    Éjjel megint szakadt és most is szemereg, nem örülök neki, jelenleg megy a masa és ki szeretnék teregetni mielőtt elmegyek.
    Ma csere lesz, megírom mi nincs nekem, vagyis a készlet 0.
    Bahás fák: Gránátalma, Pisztácia, Brazildió, Csillaggyümölcs, Papagájtollfa.
    Farmos fák:ginkó,gesztenye, ringló,tejfa, tehéntejfa, bájitalfa, tojásfa, parafa, bodza, sárgabarack, kerti berkenye.
    Ólak: jégmadár,kivi, mosómedve, borz, jávorszarvas, kenguru. sas, szentjánosbogár, pók, holló.
    Ha valakinek írtó sok van valamiből, akkor 1 db-ot nagyon megköszönném ha hozzám vágna.
    Mindenkinek szép napot!

Utoljára szerkesztett: 28.7.16
    Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép jó reggelt!:)
    Hagymácska dobd át a kimosott ruhát, kiteregetem én, itt megszárad, mert csak délutánra mondja a felhőket.
    Piacra megyek és más bevásárolni valóm is van. Megyek a "füvesasszonyhoz" is, kókuszzsírt venni. Ez egy gyógynövénybolt és egy nagyon kedves hölgy az eladó, aki anno kémikus volt. Nagyon jókat szoktunk beszélgetni, sok jó tanáccsal ellátott már. Már jó ideje kókuszzsírt használok, előtte vajat, az előtt pedig margarint használtam. Ti mit használtok?
    Kannák lassan gyűlnek, de ma kész a gaz, így nyomatom a hosszú érésű gazokat. Az éjszaka rókagomba és rózsa volt, nyilván jobban adott, mint az eventgaz.
    Hajrá és drukk mindenkinek!:)

Tündi1001, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma én is befejezem az event-gaz ültetést....déután majd számolok....ne hogy sokat termeljek plusszba.....
    deeee....... Megint sikerült csatni nélkül aratnom....vállon is veregettem magam!!!!!xDxD
    Éjszaka locsoltak fentről.....jelenleg elviselhető a levegő!
    Miért nem marad ilyen egész nap?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.