Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Éééértem! Vegyek 12 FA-ért 1 db cumit. Ha nem használom fel, akkor a BP nagy bőkezűen visszaváltja darabját 900 CSP-ért. Tehát 1 FA=15 CSP. Akkor kérem fordítsuk meg! Adok én nem is 75, hanem 100 CSP-t, a BP pedig adjon érte 1 FA-t. Ez ÍGY lenne korrekt!
    Elolvastam, értem is, de ezt ki fogom hagyni. Nagyon úgy néz ki, hogy valakik, - itt nem a játékostársaimra gondolok, sőt nem is a modikra! - egyre jobban veszik el a kedvemet ettől a játéktól. Nagyon kilóg a paci nevű rokonomnak a patája, akarom mondani, kilóg a lóláb. Ez van, de nem kell szeretni.
    Megyek Gobio birtokára, hátha ott jobbat is tudok olvasni. :oops:

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Csak termelni kell és legyen a pajtába minden,...kb ennyi.Nem annyira bonyolult csak bonyolultan írják!

Tündivel eddig a (NEM)-nél tartunk,..nem vonzanak már a titkosak sem, más meg mi van?

Igen Tihamér,..az lenne a korrekt ha megmarad a cumiért vissza adják az FA-at!Mert ha ők CSP-t adnak érte akkor miért nem lehet CSP-ért venni farmaranyat!?!?

Utoljára szerkesztett: 2.8.16
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

A helyem a kispadon. Majd szurkolok nektek.
    Épp most telepítettem vissza a fáimat XXL-es ből van 198....., mellette a kurrensebb fák a fő farmon kaptak helyet.... Van vagy 100 ültetnivaló helyem. Slussz.

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A csevegőt átolvasva sok minden megvilágosodott. Zsozsó ajánlom Neked is, hogy olvass bele! Tehát elég a 4 gazból 2 gaznak a termelése, mert avval is megoldható. Így fogom kezdeni, ha nem megy, akkor majd gondolkodom és változtatok. Csendes kis könnyű eventre vágytam. Nem kaptam meg. Nagy erénye az eventnek, hogy NEM kell felröppenő.! :):) legalább azért nem kell izgulni, meg 0 percezni. Igaz, hogy holnap csak este leszek, de akkor elkezdem és majd eljutok valameddig. Nem tetszik, hogy a szédültön nem lehet gazolni, de az erdei tisztáson meg igen! Miért?

5. Tündi1001

Csacska,..melyik az a 2 növény,..mind 1,vagy 1,2,3,4,nem mind 1?
    Írogatok mert ha a bahamán és a farmon nem tudok lépni akkor legalább ITT érjek el valami kerek számot.

A főfarmon és a bahán termelni az kevés,.. az erdeit pedig nem nagyon akarnánk törölni.
    Most vagyok úgy hogy nem tudom hogy hogy vagyok!

6. Koppi

Gyere Lali, van még hely a Lócán...:)

_Ilona49_, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Tündi1001

Én biztosítom a lócát,..

Hanyan vagyunk,..elférünk rajta,..vagy keressek 1 nagyobbat????

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Jaj, fiúk!! Már megint?? Következő hsz-ben már a sör is előkerül.
    Lajos, a csevegőben a 4 és a 6 órást javasolják. Egy próbát megér! Ha csak a felhőt akarod, akkor nem kell végig megcsinálni. Én bizakodó vagyok! :)

hagymácska44, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Pont ez az,..sokat aratok kézzel és amikor meglátom a 84-et a felhőn már minden bajom van,...a titkosakból meg ki vagyok ábrándulva!
    Még átbogarásszuk a Tündivel.

10. Koppi

A titkosakról annyit, olyanok lehetnek, mint az elmúlt eventben. Nem hinném, hogy változtatnának a koncepción.
    Zsinórban a sokadik lesz amitől várjuk a csodát. Nem lesz csoda. Csak költs pénzt FA.- ra. Akkor esetleg, talán. Mellette nyomass 30000 növényt (mert egyre növekszik a termelendő cucc), nyáron ülj a gépnél nonstop...
    Úgy sincs más dolgod....
    DE cáfolj rám, csináld meg. Aztán megbeszéljük.....(Nekem, most 89 felhőm van, egy örökkévalóság mire leszedem kézzel....)

Jó éjt.

Utoljára szerkesztett: 2.8.16
    _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Fiuk!!!!....kicsi az a pad!!!!xDxD....Nem gondoljátok!???? Nem is nagyon fértek el......éséééé nincs helyen a sörnek!

Még nem döntöttem....de ahogy a kezem ismerem....az lesz az első holnap, hogy event-gazt ültetek.
    Pedig a hétvégém elég behavazós lesz.....majd mondom a vendégeknek.....xDxD bocsi....most
    pihizzetek egy kicsit....én eltünök egy picit!!!!.....a lapival.....munka van!!!!
    Azt vettem ki az okosak hsz-jeiből.....hogy ültessek nappal.....4 é 6 órás event-gazt....estére pedig 7 órásat.
    Nahhh....igy is fogok tenni.....aztán meglátom....megprobálok rámenni....azokra amik 3 lépést adnak!....:cry::cry:
    Aztán megint meglátom.....
    Hajjjrrráááá akik elkezdik az eventet.....
    Egyébként a titkosokról az a véleményem....hogy nem kerül FA-ba és
    van esélyem valami jót is nyerni.....mint most a farmos fák között is volt amiből nálam is csak 1 volt.
    Tudom.....tudom!......ez a ritka!!!!!

12. Csacskamacska

Szia Zsozsó, mi kitartunk, nem ülünk ki a padra! :)
    Nálam is az a helyzet, hogy nem tudom megállni, hogy nézzem az eventgazt és ne azt vessem. Vetem és kész! Lajos még Tündével bogarászik, majd döntenek.
    Pénzt nem költök az biztos kosarakra meg ilyenekre, anélkül is lehet haladni, ha csinálja az ember. A holnapi meg a szombati napon nekem is felejtős, így fogok hozzá, de jutok ameddig jutok!
    Mára elköszönök, jó éjt!

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Kicsi az a pad. Ha én is odaülök, akkor biztosan! A sör meg nem a padra kell, hanem a pad melletti hűtőbe, onnan rövid időre a pici kacsóinkba, majd legurítva a gigán a pociba. OTT a helye a nemes sernek. Semmi ellenvetésem nincs, ha valaki csinálja az eventet. Azért találták ki, hogy aki akarja, dolgozhasson rajta. Aki meg nem, az szurkol. Különben is, ha ez emlékezetem nem csal, a hét végén holmi ötkarikás játékokat kezdenek el, ami a férfiakat - általában - a tévé képernyője elé vonza, kezükben a sörrel. Jó emlékszem fiúk? Márpedig olyan normál körülmények között nehezen végrehajtható, hogy egyik szemmel a PC monitorját nézem, miközben az egyik kézzel a Zegér billentyűjét nyomkodom veszettül, addig a másik szememmel a sportközvetítést nézem ÉS a másik kezemben a sörrel szurkolok. Ilyenre a férfiak nem képesek, csak a nők. Ők egyszerre több mindent is tudnak csinálni, mi meg csak egyet. Én például most a billentyűket nyaggatom, de a kávét már megittam, akkor hozzam a behűtött arany fácán nevezetű nemes italt? Egyszerre ez sem megy. Vagy írok vagy sörözök. A farmaranyat meg ne is emlegessük, tegnap kiakadtam az oda és visszaváltásán.
    Szép napot mindenkinek és további szép éjjelt annak, aki még szundikál ilyen szép hajnali időben!

hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !

Nálunk felhőtlen éggel és kellemetes 17 fokkal indul a Nap ! (Aki, még a láthatár alatt van...., lévén, hogy augusztusban járunk.)
    Valóban elférünk ott Lali által szállított padon.
    Tegnap jó hideg "Csíki sört" ittam. Kaptuk. Ez most erősebb volt, mint amit megszoktam: 6%-os...
    A lapos tv-t kitesszük és hajrá....

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jessz! Sör is jó lehetett, meg a tévét is kitesszük. Ez is lapos, de kitenni csak az erkélyre tudom. Ja! Tegnap fél kettőkor szólt életem értelme ebéd után, hogy néhány csatornát nem tud befogni, néhány meg nem a megszokott helyen van. Átballagtam és megtekintettem a "helyzetet". TV2 egy szál se, helyette viszont kettő RTL Klub is volt. Meg egyéb kavarodás. Mivel hamarosan egy új és kötelező csatornát kell betenni, ráadásul lesz olyan, ami meg is szűnik (Universal channel), helyette is másikat tesznek be, persze más helyekre, gondoltam ezzel foglalkoznak a fijjug. Felhívtam a négy számjegyű központi telefonszámon a szolgáltatónkat és egy gépi női hang elmondta, hogy át kellett programozni a csatornákat, mit kell, kinek kell megtennie az új csatornák keresését, beállítását. Mivel ez is lapos, (de nem tetű, hanem tévé) ezt nekem kellett újratöltenem. Az automata keresés percek kérdése volt, de a Kedvenc 1 beállítása már jóval több időt igényelt. A feleségem mondta, hogy na most ezeket, aztán utána azokat, de közben a mese a kicsinek is legyen előrébb, aztán ... Aztán közöltem, hogy előbb leírjuk és utána töltöm fel a kedvenceit, mert utólag - én, mint hozzá nem értő - nem tudok beszúrni csatornákat. Beleegyezett. De a végére azért még egy-két "kóbor" csatorna is odakerült, mert:
    - Jó ha ezt is odateszed a kedvencek közé. Ja! Meg azt is, ... ééés ... hát ezt miért nem vettem eddig észre? ... meg eeezt is lécci!.
    Na száz szónak is egy a vége, azért minden át lett pakolva, ami köllött. Aztán lementem sörért a Nemzeti Dohányáruda nevezetű (vagy mi a fészkes fene) bótba és vettem pár doboz finom sert. Azért, mert 1. előtte itallerakat volt, de kibővült dohánnyal is, 2. olcsóbb, mint a megszokott boltokban, 3. a házunk sarkánál van, még csak le se kell mennem a lépcsőkön. Az utóbbi kettő a fontos és döntő ok. A dohányáru nem érdekel már 34 éve. Akkor tettem le először és utoljára a cigit. Nem is hiányzik. :) Szívtam eleget, 18 évig. Most meg engem szívatnak, pl. a BP a farmarany átváltással! >:(

16. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Legyen jó napotok!

17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Kopi......kicsi az a pad.....lehet TündérLaláék is mennek.....akkor ????? Hmmmm?????

Tihamér.....ezeket a laposokat....nem egyszerü beállitani.....főleg, ha nincs magyar nyelvü leirása.

Csacska.....éjszaka én is eldöntöttem......végleg!.....Elkezdem!
    Most kezdtem átalakitani a farmot.
    Fiuk.....aztán várjuk a hangos szurkolást!

18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Az idő kicsit friss és felhős, tegnap meleg volt.
    Jól elbeszélgettetek a lóca és a sör helyéről. Az eventhez még nem tudok hozzászólni, mert csak átfutottam kell e hozzá valami a piacról, de látom összetettebb ezért majd rámegyek az újra olvasásra. Azt viszont olvasom, hogy a fiúk megint a lócáról fogják követni az eseményeket. A felhő nekem jól jönne a baha haladásban. Ez a FA átváltás rém furcsa, de lesz ez még furcsább is csak győzzük meglepődésekkel.
    A TV beállítása valóban egy időigényes munka, legalábbis nekem. Mi nők igen sok mindent tudunk egyszerre csinálni és az agyunk is pörög ezerrel a mit és a hogyan megoldásán.
    Ma megint gazolás lesz, nem tudom, hogy mitől nő ilyen szorgalmasan. Az idény a rózsáim, kritikán aluliak, rossz rájuk nézni. A boltban vásárolt gyomírtó nem hozta a kívánt hatást.
    Mindenkinek szép napot!

_Ilona49_, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én csak olyan cuccot veszek, aminek van magyar nyelvű leírása, kezelési utasítása. Kell az. Sokszor még az is nehézkesen érthető. Nekem. Ennek a Samsungnak van és elég részletes is. A tv szerelőnk ajánlotta, mert ahogy mondta, ehhez a laposhoz még alkatrész is kapható. Nem utolsó dolog. :)
    Hamarosan a lányok megkezdik a rohamot a gazok vetésekor. Letámadják a földeket. Én meg csak elmélázva nézem ahogy güriznek, egyik kezemben sör, a másikban a távkapcsoló. Már ha a feleségem alszik és neki nem kell.
    A gaz növését két dolog nagyon befolyásolja. Az egyik a meleg, a másik meg a csapadék. Érdekes, de ha nem öntöz valaki, nem trágyázza meg azt az áldott földet, a gaz akkor is nő, mint a bolond gomba. Az bezzeg nem érzékeny, mint a zöldség, amit termelni akar a gazda. Meg a virágok is kényesek. A pitypang nem, de azt nem szokták vetni, inkább irtani. Én a legjobban az apró szulákot és a tarackot utáltam, míg túrtam a valósban a kert földjét. Azokat eltüntetni nehéz.

20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Elkezdtem a szaporítást, 2 állatkát már megetettem a pajtában lévő nővényekkel, remélem a következő körben mást kér, mert elfogyott a beadandó. Egy már alszik, sajnos az éjszakát is a lovon tölti, csak nem esik le reggelre.
    A TV beállítása nekem, kiválasztom az "autó" menüpontot, majd felírom egy papírra a csatornákat, azt a pár csatornát amit nézek azt már tudom fejből, sőt az unokám is tudja a gyerekműsorost.
    A lányoknak sok gazt, a fiúknak, hideg sört!

_Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.