Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi! A vidrával vigyázz! Ha megnő nagyra, megfoghatja a libát. Azt is szereti, nem csak a halat. :) Itt is még jó az ára.
    Feleségem törölte a káposztás pogácsát. Majd sütök holnap krumplisat. Meg sem kérdezem, csak megsütöm. De az is lehet, hogy tepertőset. Töpörtyű is van itthon. Meg liszt, meg élesztő, meg só, meg őrölt bors, meg tejföl, meg kis bor/ecet. A tetejére felvert tojat. Kimaradt valami? ... Tán nem.
    További szép napot! (Itt valaki ellopta a napot. Bár én is naplopó vagyok, de most kivételesen nem én vagyok a tettes.)

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Nektek! :)
    Igen, jó az éremtáblázatot nézni, még mindig elég elől vagyunk. Napocska itt süt, tehát erre jött, hogy minket vidítson! - kánikula azért nincs.
    Meggyes sütit fogok sütni holnapra. Sok meggyet lefagyasztottam, abból veszek ki. ma viszont szilvás gombócot készítek, meg hamis gulyáslevest.
    Ma reggel megnéztem, minden piacra dobott állatom elkelt a kis farmjaimon. Most valóban hamar készen lett a felhősor is.
    Mai feladatom még, hogy keressek egy térburkolót, aki a garázs előtti már lerakott térkövet megszélesítse, mert a közel 30 éves kúszótuját kivetetem, nagyon nem szép már és akadályoz a közlekedésben.
    Legyen vidám napotok! :)

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Érdekes, hogy mennyire nem érdekel az olimpia...Még 1 percet sem láttam belőle.Anno mindig megnéztem a nyitó napot, de valahogy most hidegen hagyott.

Fatther és ZSÓFIgazda92 kedveli ezt.
  4. ZSÓFIgazda92

ZSÓFIgazda92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, mi a helyzet??:)

5. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !

Helyzet van. Vagy nincs.
    Dobj egy témát föl, akkor lehet róla beszélni.

patakvera, zsozso577 és ZSÓFIgazda92 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ritkán nézem a versenyszámokat, viszont az összefoglalókat legtöbbször megnézem és a hírekben is hallom, ha történt valami kis országunk versenyzőivel.
    Megyek ki, sepregetek, takarítok. Már hullanak a levelek a lila akácomról, bár még néhány kései virág is van rajta.

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  7. Koppi

Sikerült, mestert kerítened a bővítéshez?
    Azt mondják ilyen nyár után szép hosszú ősz lesz. Már várom....:)

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventet én is megcsináltam pár farmon.....ahol van felhő.....ilyen laza event ritkán van.
    Itt a nagyon piacra is tettem....ezt-azt.....és este megint teszek ki....valamit.
    A VV-ben nagyon sok dolgom volt-van.....éééééssss nagyon le vagyok amortizálódva!

Csacskamacska, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !

A nagy farmomon megcsináltam némi aprót tettem a közösbe is..:)
    Éééééééééééééés mitől vagy értékcsökkent? :)

Van mozi !

Utoljára szerkesztett: 13.8.16
    zsozso577 kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Igen, van mozi olyan néger a sötétben!
    Várjuk a felhőre valót mind 3 farmon.
    Mi is piacoztunk pár millát,...most meg kakukkolunk. Amikor Punk kellene biztos hogy Méhecskét ad,.. had bosszantsa a parasztot!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt van mozi. A film is remek. Címe: Koromfekete szén nézése behunyt szemmel a bányászbéka alsó fertálya alatt.
    Annyit is látni belőle. Ja! Pontot sem ad.
    Piac lanyhul, de még van. Rézi is előkerült. Vagy megszökött a fogságból vagy kiváltották. Meleg nincs, azt nem hozta magával.

12. Koppi

Tényleg a feketeség van a vászon helyén..:)
    Biztos elment a gépész Úr...:)

Amúgy ma nálunk kissé nyüzsgős volt a délután:
    Kezdődött azzal, hogy a lánykámat be kellett vinne Debrecenbe egy bizonyos helyre, ahol leánybúcsú lesz...
    Megtaláltam a címet végül, de ha mondják, hogy a Hadházi út azonos a régi Lefkovits Vilmossal, sokkal előbb odataláltam volna......
    De nem tudtam. bekolbászoltam fél Debrecent hozzá.
    Mikor hazajöttem a párom azzal várt, hogy menjek el az egyik társasházunkba, mert megint kivágta a biztosítékot és 4 lakás áram nélkül van...
    Az ügy pikantériája, hogy az EON által lepecsételt helyen történt... Mire mentem, azzal vártak, hogy nem tudnak bejutni a villanyóra szekrénybe mert be van zárva. Megpróbálták feltörni de nem sikerült.
    Ezzel a szakemberek elmentek, mondván, hogy valaki nyissa ki az ajtót...addig ők elmennek Józsára más ügyben.
    Odamentem és próbáltam kulccsal kinyitni, de nem sikerült, mert a nagy ajtó feltörés közepette elhajlították a zárat is...
    Ott álltam megfürödve. Hazajöttem és szóltam a barátomnak,hogy jöjjön el segíteni. Jött is és ketten már sikeresen, törés nélkül kinyitottuk az ajtót. Spájszer vasam volt a srácban meg bika erő.
    Ekkor ismét hazajöttem és ugyan ezt a barátomat és a feleségét, el kellett vinnem születésnapra, még tegnap megígértem.
    Közben utolértem telefonon a villanyszerelő mesteremet és beszámoltam neki a helyzetről.
    Ő megígérte, amit lehet megtesz, még ha én nem is vagyok ott.
    Szerencsém volt összejött a dolog nélkülem.
    Mire mentem annak a 4 lakásnak volt árama....
    A többi papírmunka későbbre maradt.
    Szóval szép kis délután volt.......

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ahogy olvastam, eszembe jutott a régi fohász.
    A hunok (magyarok) nyilaitól ments meg uram minket!
    <Régen a magyarokat a nyugat európaiak hunoknak, a bizánciak pedig türköknek hívták.>
    Helyette ezt mondanám:
    Az ilyen napoktól ments meg uram minket!
    Nem irigyellek. Ráadásul sört is csak későn ihatsz, ha már vezetni kellett ennyit.
    Csacska szokta a fiúkat hiányolni a topikban. Ma többször voltunk itt, mint a lányok. Igaz, ők bőszen eventeznek, míg mi a lustasággal vagyunk elfoglalva. :)

14. Koppi

Ráadásul most meg EZ van:[​IMG]

Ez esetben tényleg hamar összejön....De betyár sok munka volt vele eddig.
    Azt a maradék 950 Tp.-t, csak összeszedem valahogy...:)

Amikor valaha réges-régen szintet léptem, mintha sokkal csicsásabb lett volna a tábla.
    Most ilyen prózai, semmi ciráda és cicoma, csak a száraz tény.

zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia

Ohhhh.....mégis eventeztél?
    Egyébként...ha sima állatokkal akarja valaki megcsinálni......hol van még a vége?????

Sok dolgom volt a héten.....és még mindig van munkám......csak igy esténként vagyok itthon.

Ma reggel nálunk nem volt hideg......kellemes volt a levegő.....a nap is kisütött.....azt nem mondom,
    hogy strand idő.....de kirándulni nagyon jóóó!

Nálam is volt mozi.....3x adott pontot....aztán jött a nagy feketeség!!!! Elég régen moziztam!

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. ZSÓFIgazda92

ZSÓFIgazda92 Utánpótlás-írogató

Én nem tudok semmi témát, pont ezért jöttem idexD

17. Koppi

Szia ! (Én általában köszönéssel kezdek)

Mondd el milyen az idő feléd, fúj e a szél ? stb stb.
    Vagy légy társunk a beszélgetéseinkben, de előtte avass be bennünket a publikus napjaidba.
    De ha csak kérdezel, azzal még nem lesz beszélgetés.
    Itt szinte mindenről lehet beszélni, kivéve a politikát. Az tabu.
    (Ja a Te bannered is kissé libegős....)(Bár abban szerepel a "szia" kifejezés, ettől még illő lenne köszönnöd.)

Utoljára szerkesztett: 14.8.16
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Megint én vagyok az első, pedig nem siettem ide, mert csak most érnek be a vetemények. De vasárnap van, mindenki pihen még.
    Szép napot mindenkinek!

19. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlet Minden szorgos,korán kelő,hétalvó ,jó alvó és álmatlanságban szenvedő Gazdának! Az eventel pár óra alatt kész voltam,hozzáfogtam a közös gyarapításához,noná,hogy feleslegesen,már az is készen volt.Sajnos más jó hírrel nem szolgálhatok.Párom állapota romlott,be kellett feküdnie a klinikára.Nagyon -nagy fájdalmai vannak,szerencsére a tumor nem igazolódott,az orvosok tanácstalanok,még a profeszor úr is.Mit kezdjen ezzel egy egyszerű földi halandó?BIZAKODUNK!!!

20. Koppi

Szia !
    Mégis Te értél ide elsőnek.
    Én az előbb nyitottam ki a csipám. Valahogyan elszundítottam. Ki érti ezt?
    Igaz az este már 10 kor(!) lefeküdtem és egész éjjel aludtam, csak reggel 6 kor ébredtem föl, akkor félálomban bekapcsoltam e masinát, leszedtem a FA fámat és jóízűen visszafeküdtem...:):D Lustálkodni...

Kedves Ilona !

Szorítok, hogy minden sikerüljön.....

Utoljára szerkesztett: 14.8.16
    _Ilona49_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.