Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Amikor megláttam,..hirtelen nem tudtam ki ez az "ásító inas",..rájöttem.

Fák:pIROS ONJOU KÖRTE-FA 2db, Achacha és Majomkenyér xl,......Japán naspolya xl,Szakura xl,Amherstia xl,Avokádó xxl,........ Barkóca Kökény xxl Majomkenyér xl Citrancs xxl.
    Még el kellene vetni holnapra hogy legyen mit aratni.

Fatther, Csacskamacska és Szomszika kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Kialudtam magam, körbenézek a farmokon, de sehol senki. Pedig én egy álomszuszék vagyok. :) Tűzijáték vége előtt már az igazak álmát aludtam. Még fél óra és lehet a trópusokon aratni.
    Szép napot minden gazdának!
    Isten éltessen minden Sámuelt és Hajnát! (Nincs ilyen nevű ismerősöm egy szál se, de attól még sok ilyen nevű élhet a szorgos gazdák között.)

patakvera kedveli ezt.
  3. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Azért nem kellene ennyire tolongani a topikban! nagyon beborult nálunk. Nem csodálkoznék, ha bármelyik pillanatban megnyílna az ég csatornája és jönne lefelé az eső. Nyomott a kedvem is. Semmihez nincs kedvem, mert a buksimban nyomást érzek. Nem, nem a tegnapi ser és bor utóhatása. Annyit nem "vedeltem". Két deci bor és negyed liter jóféle ser. Ennyi pont elég volt.
    Megyek ki, nekiállok a főzőcskének.
    Szép napot mindenkinek! Ja! Az alvóknak meg további szép álmot!

patakvera kedveli ezt.
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép reggelt!

Azt kell mondjam: ..ha nálad borult-nálam is!;) Nyom a fejem nekem is...:( Megyek én is főzni-aztán pihi délután és éjjelre irány dolgozni!>:(

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Szomszika

Szomszika Rutinos

Betolultam a topikba :) Jó reggelt!
    Tegnap világot láttam, estére kellemesen elfáradtam. Reggel fél 7-kor ébredtem és nem 4-kor, mint ahogy egyébként szoktam. Hála istennek átaludtam két és fél óra izomlázat (vagy azalatt alakult ki?):p;) Aki a gyúródeszkán él, annak minden kupac hegyet jelent, és ezt az izmaink is "tudják". Na persze az íróasztal mögött el is tunyultam egy kicsit.
    A tegnapi napról pár mondat... Zalaegerszegen tegnap és ma makett kiállítás van, ahol az egyik barátom volt a főszervező. Gondoltam meglepem a kiállításon. Lajossal és Tündivel megbeszéltük, hogy a vonatnál várnak. Iszunk valahol egy kávét, utána elvisznek a műv.házba. Amikor szálltam le a vonatról, pont annál az ajtónál állt az én Pisti barátom. Valakikért kijött az állomásra. Így aztán mindketten meglepődtünk! A találkozások után az irányt a TV torony felé vettem. Gyanítom, hogy ott szereztem az izomlázam nagy részét, de megérte. Gyönyörű kilátás kárpótolt minden addigi "szenvedésért". Ja, a kávéjuk is nagyon finom és a kiszolgáló lányok is kedvesek . A ládikát is megtaláltam, amit kerestem. Persze az Azálea völgybe már nem jutottam el és még a városban is van sok látni való. Szóval vissza kell mennem még oda...
    Most viszont kávézni megyek, utána pedig a kicsi farmokra.

Tündi1001, Fatther, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Gyüttem, tolongani. Vagyok, de betyár éhesen, ugyanis a reggeli kávé már rég oda van.
    Voltam a boltban (Hála Istennek van már vasárnap is) Beszereztem némi csirkecombot. (Anyósomnak csinálja a párom)
    nekünk csak a tegnapi maradék van....
    Örülö, hogy jól érezted magad Zegerszegen Szomszika !
    Szép város lehet - de én még életem 63 éve alatt, még ne jártam arra. De egyszer lehet arra járok és Lajost sem hagyom majdan ki...:)
    Amúgy itt egy-két felhőpamacs van az égen, de egyébként álmos nyári reggel - délelőtt van....

patakvera kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egy csepp, öt csepp meg tíz. Nem csepereg a jégcsap, de az eső szemetel. Olyan áááálmosító idő van. Még Veránál is eshet.
    Megyek tovább, hátha van valami aratni való.

patakvera kedveli ezt.
  8. Koppi

Nekem az előbb csepegett, de a homlokomról az izzadság, amikor növény (ződség) áttelepítést végeztem a lépcsőházban.
    A csemetéim nincsenek a helyzet magaslatán eme növényeket illetően.
    A fleségem eddigre elkészítette a Mamának a csibecombot. A Papa, meg slambucot ígért ebédre. Ez serrel az igazi, de vezető állásban vagyok, csak itthon fogyaszthatom eme nedűt...

patakvera kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Lányok, örülök,hogy jó napotok volt, főleg Éva neked. Imádok túrázni, új dolgokat felfedezni! Mikor a gyerekek kicsik voltk, főleg akkor volt benne részünk sokszor. Most sem szűnt meg, annyiban változott, hogy távolabbi helyeket keresek fel.
    Tihamér, hajnalban én aludni szoktam, nem főzőcskéről olvasni.
    Kopi, a kávé, az nem reggeli.
    Az esti tűzijáték nagyon szép volt, közvetlen közelről néztük, a fejünkre hullott a sok " csillag"! :)
    Az utána való koncerten már nem maradtunk. Kiöregedtünk már onnan...Ez van!
    Ebéd 3/4 részt kész, megyek befejezem. Hét ágra süt a nap, délután napozni fogok! :)
    Legyen jó napotok! :)
    Biztosan tudjátok a holnapi event egy nappal elnapolva!:)

Utoljára szerkesztett: 21.8.16
    patakvera, Fatther és Tündi100 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Napolva? Oszt mivel? Itt egy szál Nap sincs. Csak az a ronda szürkeség.
    Tűzijáték itt is volt este, a feleségem szerint. Én nem láttam, mert a tikokkal mentem aludni. De előbb keltem náluk. Mint mindig. :)
    A héten egy-két jó napunk lesz, mert a kis tündér itt lesz nálunk. Még nem tudom pontosan hány éjszakát, ez majd kiderül a következő napokban. Aztán már csak ritkábban tud jönni, mert bizony nagy lány lett, indul az iskola, elsős lett a szentem. Ezt is megértük. ;)
    Fiam is cihelődik, hamarosan indul nagyfaluba. Menet közben begyűjti élete értelmét és ketten mennek tovább. Itt meg mi is ketten maradunk a feleségemmel. :(

patakvera kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Nappal süttetem magam Tihamér! Itt van és süt, meg melegít rendesen, egyelőre csak az árnyékban lehet megmaradni. Hideg söröm nincs, pedig lehet most behúznék egy pohárral!
    Tündérkének mozgalmas most az élete: szülinap, iskolakezdés, bevásárlás.... voltak külön óhajai, hogy milyen füzetborítója, tolltartója, stb. legyen? Nem kell készülődnöm, most olyan se ilyen, se olyan állapotban vagyok, mennék is már dolgozóba, de ez a lazulás sem rossz.
    No, megyek ki a teraszra! :)

patakvera kedveli ezt.
  12. ZSÓFIgazda92

ZSÓFIgazda92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ma jöttünk haza a mamáméktól , jól éreztem magam , itt mi az újság??:)

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen, volt. A hátizsákján is pacinak kellett lennie. Meg amin lehetett, azon mindenen.
    Nap továbbra sincs, szerencsére eső sem esik már. Ha sör kell, nálam van pár dobozzal. Szólj és fénypostával küldöm. Aranyfácán, Kozel és Kőbányai jelenleg a választék. Nos?

patakvera és Szomszika kedveli ezt.
  14. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Küldhetsz ide is, mert holnap nekem beszerző körútra kell mennem. Mert mindössze 4 db. árválkodik a hűtőnkben
    Kerülj erre -adok friss hideg sört is. Kell, mert 30 fok van most kint.
    Itt bent, kellemetes 25....:) Nos? :)

patakvera kedveli ezt.
  15. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Itt meg 20 fok tombol. Csak pihegni lehet és innya a sert. Másként nem is lehetne kibírni. :p

ZSÓFIgazda92 és patakvera kedveli ezt.
  16. Szomszika

Szomszika Rutinos

A 2 éves unokám is a pacik után bolondul. Olyannyira, hogy rendszeresen lovagolni visszük.http://kepfeltoltes.hu/160821/13639822_1204211976323241_1606652508_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 21.8.16
  17. Koppi2

Koppi2 Haladó

hagymácska44, patakvera és Szomszika kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Fiúk, minden ablakom tárva nyitva! - még a terasz ajtaja is! :)
    Tündérkéd, akkor nem a nőcis "királykisasszonyos" csoportba tartozik? Az én egyik lányunokám is lovagol, nagyon szereti.
    Csendháborítás van nálam, a szarkák csinálják, kénytelen leszek beszerezni egy puskát és mind lelövöm! Nagyon idegesítők!! Lajos, erre nem tudod írni, hogy tegyem a menübe, bár ki tudja, még azt is megérhetjük...xD Vakondok még mindig van, de hosszabbítja a járatát, mert már a sokadik szomszédnál is van túrás.

zsozso577, hagymácska44 és patakvera kedveli ezt.
  19. Koppi

Akkor nem a madár dalol a fáidon, hanem a szarka? Oly kellemetlen a nász éneke? :)
    A bundás komának, meg nyomj le egy ásót a járatába, hogy ott a fal. Rágja át azon magát...:)

hagymácska44, patakvera és Fatther kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

hagymácska44, patakvera és Szomszika kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.