Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Pedig rém eccerű: mindig van mire sörözni.Ha event van akkor azér' ha meg nem csináljuk akkor azér ' :D ;)

Fatther, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Szomszika, holnap megy a kosár, a mait már elosztottam.
    Csacskamacska, szép lesz az a kő ha hozzáértők csinálják.
    Tihamér, a menyeidet sem táncoltattad meg a lagziba?
    Puskáztok, ne má, annyit látunk a TV-ben, hogy sok.
    Holnap be kell vinnem a nagyot az iskolába valami próba lesz a megnyitóra, 5-re meg viszem az edzésre.
    A sör, igen fontos tényező az event haladtába.
    Éjjelre hosszút ültettem.
    Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

3. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Igen, a ser és a lányok a lényeg. Ahogy Koppi írja, sörivásra mindig van alkalom.
    A menyeimet sem táncoltattam meg egyszer sem. Amióta nem vagyok szingli, nem táncoltam egyszer sem.
    Éjszakára is gazt ültettem, de abból a hosszabbikat.
    Jó éjt!

hagymácska44 kedveli ezt.
  4. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Fiúk a sör megteszi hatását, így aztán csak csöndesen a 00 ajtó csapkodásával az éjszaka, mert aludni szeretnék!
    :) Aludjatok jól, mosolygós ébredést a lányoknak, a fiúknak meg sörös kupát az álmaikba! :)

zsozso577, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Learatva, újravetve, kialmolva, sör behűtve. Kell ennél több? :)
    Kialudtam magam. Ma délelőtt hozzák a tündérkémet. Holnap este viszik vissza. Aztán sokáig nem fog itt aludni, mert kezdődik az iskola. Lassan ez a nyár is eltelik.
    Nem néztem, hogy a felreppenőkkel miként is állok. No mindegy, csak gyűljenek.
    Szép napos, sok felreppenővel fűszerezett napot kívánok mindenkinek!

6. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Gépész úr előkerült, tudtam mozizni. :D

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Az aki korán ébred, annak van. Biztos éjszakai műszakot vállalt a gépész Úr...:)

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt! Éééébresztőőőő! Event van, dolgozni kell!
    Ma már másodszor tettem-vettem. Remélem mások is szorgoskodnak. Láttam egy "ösmerőst" bevillanni a Skype-n. Akkor már többen vagyunk fent.
    Szép napot mindenkinek a kerti munkálatokhoz!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Fiúk, látom a sörben koffein is volt, hogy nem tudtok aludni.
    5-kor unokám lehúzta a takarót rólam, így tovább én sem aludtam de még nem kellett aratnom ezért visszabújtam egy órára még az ágyba.
    Hosszúból öt ezrem van a másikat most tettem be 1x1-be. Remélem műszak előtt még egy kört tudok vetni.
    Ma sok menőkém lesz, azért 2x öt percem lesz az aratásra remélem, a kis családom nem szereti ha játszom, ha filmet nézek, az más.
    Mindenkinek szép napot!
    ui: 3x tette be a hszt, kitöröltem a többit.

10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt minden Gazdának!:)
    Gépész nálam nem járt.:( Reggeli aratás, vetés elvégezve. Felröpik nem jönnek gyakrabban, mint a múltkor, ami azt jelenti, hogy éppen lesz annyi, amennyi kell.
    Napsütéses szép napotok legyen! :)

Tündi1001, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  11. Szomszika

Szomszika Rutinos

Jó reggelt!
    Köszönöm a kosárkákat mindenkinek! Igyekszem viszonozni, de a lehetőségek nálam is korlátozottak. Most elmegyek a többi birtokra, onnan is elküldöm a tatyókat. Jó lenne a szemem alól is eltüntetni :)
    A két aratás közt mosok, főzők, takarítok. Szabadnap van, de nem itthon.
    Már most szép idő van, hamar száradnak a ruhák. Azt hiszem a takarókat is kimosom :)
    További szép napot mindenkinek!

12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem.....a jelenlétit aláirni......aztán megyek a dolgomra.....estére talán ideérek.

Az eventtel haladok.....több famon is elkezdtem.....igy néha tornyosul a tennivaló!
    A kütyük azokra is jól jönnek!

Én tegnap mostam....de a teraszon nem száradtak meg a ruhák.....igy még ma is kint lesznek!

Hogy haladtok az eventtel?

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Lányok, nálam is hasonló a helyzet, aratás, vetés, munkások, konyha. - ez ismétlődik. A kis farmokon nem csinálom, a nagyokon most a 3 órást gyűröm, ha elmegyek majd vásárolni, akkor jön a 6 órás.

Tündi1001, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Ohhhh..... nem félek.....magunktól....meg fogjuk csinálni.....még akkor is, ha párszor ujra kell tervezni.
    Nálam ez most elő is állt....telefonált a lányom, hogy elindult!
    Örülök neki......csak jöjjön!!!!!!.....aztán este ujra tervezek!

Tündi1001, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na végre ideértem. Reggel bolt, aztán nekiálltam főzni, mert ha a kicsit hozza a menyem, akkor tudjon némi ennivalót vinni ebédre maguknak. Csináltam zöldséges kolompérlevest, kopaszhonyát a kicsinek, nekünk tarhonyás húst. Aztán kétféle vagdalt is lett. Az egyik a hagyományos, röfiből zsemlével, zsemlemorzsával, nekünk. A másik a menyemé, mert ő liszteset nem ehet. Az övé csirkemejje, (mert a disznó az számára majdnem ehetetlen) fűszerek úgy, mint a régimódinál, tojat szintén és kevés rizsliszt. A mienk pogácsa, az övé meg rolád alakú. Ne lehessen összetéveszteni. Aztán sütésnél is először a kotkodást sütöm, mert ha a zsemlés, morzsás az első, abba már nem lehet kisütni a másikat, mert lehet benne lisztféle. Mindegy, kész van.
    Itt a farmon zajlik az élet. De! Én nem ittam hajnalban se sört, se bort, se pálinkát. Csak kávét, majd reggelire kiflihez bocifröccsöt.
    Ajándékokat elküldtem reggel. Így nem felejtem el.
    A gépész (de nem úr!) eltűnt, másodszor nem tudta Gobio nézni, én meg egyszer sem. Szóval a gépész is kivételezik. Egy úr ilyent nem tesz. Fegyvert még tegnap eltettem megint, lezsírozás után, de gondolkodom, hogy elő kéne venni és megkeresni azt a gépészt!
    További szép napot!

16. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Szia , nagyon jó volt szerintem is :D

17. Csacskamacska

Zsozsó, én sem félek, ráérek arra még...xD
    Tihamér, emelem kalapom, megint nagyon szorgalmas voltál! :)
    Most arattam, 3 órásat és volt olyan terület, ahol 1 azaz egy db kosárkát adott!:mad::mad:

_Ilona49_, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mint mindig. Én maga a megtestesült jóság éééés szorgalom vagyok. Feleségem szerint meg lusta. :wuerg:
    A rövidből 8000 felett van, meg az is van vetve. A hosszú is kb. 1500-2000 lehet. De nyomatom csatnival, vízzel. Nem az eventgazzal lesz a gond, ha gond lesz, hanem a röpködő kosarakkal, amik nem akarnak előbújni a földből Nem lehet, hogy a térkövező mester belebetonozta a földbe???

19. Csacskamacska

Hmm, nincs mindig igazuk a nőknek, csak majdnem mindig! :)
    A gazokkal jól állok és a felröpik is jönnek, csak nem olyan mennyiségben, mint szeretném. A mestereket szemmel tartom, semmiféle kosarat nem köveztek be! Jaj, is lett volna nekik, az biztos! Letermeljük gyorsan a gazokat, utána hosszúzunk és akkor jönnek majd a kosárkák is szépen! :) - csak pozitívan!:):)

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Legyen igazad! Az nekem is "jól állna". :D
    Valami nyihahás műsor megy most, nem lehet zavarni a kicsit. Kukkolja a tévét. Mindene a pacik. Ebéden túl vagyunk. Arra a kérdésre, miszerint:
    - Nem akarsz aludni ebéd után?
    - De mama! Az iskolában sem alhatok majd ebéd után. Ugye?
    Mit mondhatott volna erre a mama? A papa meg csak somolyog ilyenkor a bajsza alatt. Ez a gyereeeek! Tiiisztára nagyanyja. :p
    A rövid érésű majdnem 11 ezer. Lassan át kell váltanom hosszúakra. A felröppenőket nem merem megnézni, mert hátha csúnyát mondanák, ha meglátnám mennyi jött össze.
    Gépész még mindig kujtorog valahol. :mad:

Utoljára szerkesztett: 24.8.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.