Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem még nem sikerült szándékosan csak 5 percet szundítani. 15-20 percre be tudom magam állítani. Azt gyakoroltam sokat.
    Ma is napos idő volt, de most kezd elborulni az ég. Azt a leborultját! Inkább süssön a nap, az jobban esne. Cinkék kopogtatnak az etetőn, fejtik ki a héjából a szotyit. Egészségükre!
    Csacska pihenj egy kicsit! Nem lesz abból semmi baj. :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Nagymamám is nagyon sokáig dohányzott, de valamikor a nyugdíjas éveiben lemondott róla, mivel a nyugdíjához képest dárágának találta. Na, ez is egy módszer, és már nem vagy messze tőle. Bár azt nem tudom, hogy mennyire drága mostanság a "különleges" dohányboltokban egy doboz cigi. Persze vannak olyanok is, akik inkább nem esznek, de nem mondanak le róla. De ahogy megismertelek, Te szeretsz enni ;).
    Nekem vasárnap az eventes növényből röppent fel az első, igaz ezen volt sztrágya, KK, víz. Még jó, hogy a gazdakörben az íróecset óta nem váltottam ki az XXL-es barkácscuccokat, ezekből tudtam építeni egyet.
    Na, ezért nem vettem egyet sem. Valamikor a tavasszal vettem 20 bahás titokfát. 13 xl-es lett belőle. Azóta óvatosabb vagyok. Az a tapasztalatom, és ahogy a titkos topicban olvastam, másoké is, hogy aránytalanul sok xl-es fa jön a bahán.

Utoljára szerkesztett: 3.11.14
    Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem lett semmi bajom! Nem is 5 perc volt, kicsit több, de igazán jól esett. Itt is a szürkület veszi át a hatalmat, ez viszont nem esik jól!
    Valamikor tini koromban kipróbáltam a cigit, mint minden lázadó, új és hülyeségre fogékony tini. Szerencsére csak kipróbáltam. A szúk családban nem is szívta senki, de édesapám erős dohányos volt, meg is rövidítette az életét.
    Kopi, ahogy én ismerlek, semmi jóról nem mondsz le. Jó magyaros ételek, söröcske, cigi....csak módjával és semmi baj, persze azt tudom, hogy cigizni sokat cigizel.....a többi káros szenvedélyed mennyiségét és minőségét nem ismerem, így arról nem szólok.
    Egy nyavalyás hulladék kellene, hogy fel tudjam építeni a 3. fazékgyártó műhelyemet, de nem jön az az egy!!
    Van benn itt a szobában egy szúnyog, mindenáron vacsorázni akar, roppant idegesítő, agyon kell csapnom, eddig még nem sikerült, de nem adom fel!!

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ez valahogy nem népszerűsíti a FA-ért való vásárlást... :)
    De a BP. tudja..:)

Káros szenvedélyem a Farm.. :)

Tündi100149 és patakvera kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

A Farm nem káros szenvedély, mert nem károsítja az egészséged. ( bár ha jól meggondolom, hamarabb kelek reggel, hogy elrendezzem a farmom, sietve eszem, mert aratni kell...hmmm, vagy mégis káros?)

Tündi1001 kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem káros! Csak akkor, ha NÁLAM többet vagy fent. Én sem vagyok függő. Rendesen kipihenem magam - rendszeresen - és csak akkor jövök ide, ha már nagyon unom a semmitevést otthon. Ugye ez nem jelent függőséget? Ezt a kokasok is igazolhatják! :p

patakvera, vm68 és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Veled nem tudok versenyezni, mert Neked nagyon kevés az alvásigényed. Ha annyit aludnék, mint Te akkor biztos káros lenne, alvajáró lennék.
    Jó éjt, aludjatok jól! Mindjárt kukorékol a kakas!

Tündi1001 kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem nem alacsony az alvásigényem. Éppen elég. Hat óra naponta, van, mikor 5 is elég. Ha ennél többet alszok, akkor beteg lettem. A feleségem viszont szeret és tud is hosszasabban szundukálni. Ő ráér, de én dolgos munkásember vagyok. (Még két napig.) A kakasok viszont - már amik felénk élnek - biztosan a hétalvók fajtájúak. Én egy órája fent vagyok, de ezek....
    Jó reggelt gazdák!
    Mára meleget jósolnak a levelibékák. Úgy legyen!

Tündi1001, patakvera és vm68 kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Ok, nem kevés az alvásigényed, hanem pont elég. Hmm, hát igen, az enyém sok, nekem 7 óra kell! Kakasok még itt is alusznak, ezek is lusták.
    Szép napot, napsütéssel, enyhe hőmérséklettel, szél nélkül!

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !

Milyen lamentálás van itt a koránkelésről? :)
    Én szeretek aludni. Igaz néha nem nagyon tudok. Ma is felkeltem 1/2 5 kor. Lefőztem a kávét bekapcsoltam a gépet arattam vetettem, elvégeztem a reggeli teendőket. Közben láttam, hogy Tihamér megérkezett.
    Utána Csacskacica.. No, gondoltam akkor már jöhetek, hisz' itt vagytok..
    Ma délután valószínűleg horrorozunk. Na, ott is van még hátralékom a felhőből is...
    Érkezett egy szomszédkereső - de nem írt, így tovább tovább állítottam. Azé' szeretem a szomszédaimat jobban megismerni. Szerintem 1 fagyott baglyot megérne nekik. De nem. Így nem fogadom föl...

Most olyan 4 fok van, viszont hülye szél fúj és ez rontja a közérzetet. :(

Tündi1001 és patakvera kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egyetértek az előttem szólóval. Ha már valaki akar szomszéd lenni, azért tudjak/tuggyak róla valamit. Volt, mikor felvettem és akkor derült ki, hogy szegény lázas. Azért paterolhatták ki máshonnan. Azóta óvatosabb vagyok a felvétellel. :)
    Nincs vita a koránkelésről. Mindenki akkor kel, mikor kell vagy akar. Ha tud. Ha nem, hát az szó szerint az ő baja. :p
    A rémséges éjjel-nappal ma kezdődik. Mostanság eléggé gyakori. Csak a valós életben legyen minél ritkább! :)

Tündi1001 és patakvera kedveli ezt.
  12. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Végre a Tündi 100-on megvan az egy fémhulladék most már ott is van egy csacsikovács.

Rémséges 15-kor kezdődik, mielőtt elmennénk unokázni gyorsan meghintjük valamivel a földet.

Az idő ragyogó,csütörtöktől jön az [​IMG] .

További szép napot, majd estére elolvasom mit írtatok.

Csacskamacska és delfin929 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Sziasztok!- befutottam, hogy le ne maradjak a horrorról. Persze anélkül is hazajöttem volna..xD ( pihent lennék??) A felhőre kell nekem is termelni a rémségeket. Átlagos napom volt, a gyerekek szépen dolgoztak, de most jó a csend.
    No lépek, széjjelnézek, hogy mivel is indítsak.

Tündi100149 kedveli ezt.
  14. Koppi

Sziasztok !

Csöndesen indult a napom. Ráértem. Azt mondta a párom, hogy úgyis nyugis vagy porszívózz már ki rendesen, mert mindenütt porcicák vannak a lakásban. Gondoltam így lesz. Kényelmesen vetek és aratok, közben kicsi munka.
    Tévedtem. Egy rohanás lett a napomból.
    Kezdődött azzal, hogy jő a telefon, hogy a barátosnénak meg kellene sasolni a zárat a lakásában. (Nem itthon lakik, a lelkem, hanem külhonban). Megnéztem. Kiderült ki kell cserélni a cilindert. Nosza haza, eszközök elő, be a kocsiba és hajts vissza. Kettétörtem a zárat, majd mondtam, hogy érdemes a portálzárat is kicseréltetni, mert lóg kilincs. Persze mindezt az én kezemmel.
    El a boltba megvettük az újat. Raknám a helyére, nem jó. Vissza a boltba. Vittem most az eredetit. Nincs ilyen fajta. Rendelhetnek, de az két hét és különben is ezt a tipust már nem gyártják. (De jó...)....
    No vissza a kéglibe. Mondom ha csak a cilinderbetétet cseréljük az is jó, legföljebb lóg a kilincs...kicsit..
    Ekkor kiderült, hogy dugulás van. Mindent elöntött a földszinten a wc-ben a fekáliával kevert lé..
    Nos gyors teló az ismerősömnek - gyere ki takarítsd ki a rendszert. Jött is másfél óra múlva. Mondom neki : tán halat ettél ?
    Kiderült, hogy nincs vize a tartályban és előbb meg kellett tölteni.
    Neki engedte a vakondot és pillanatok alatt kiderült, hogy hatalmas darabokban jön a rendszerből a vízkő.
    Soha nem volt takarítva!! Alig 25 éves volt lerakódott anyag....
    Baráti áron megszámolta az ismerősöm és jöhettem is haza...
    Itthon aztán mentünk a doki nénihez influenza szurira (koros vagy, tehát "ingyér" jár. Tavaly is kaptam és megúsztam influenza nélkül az egész telet.
    Utána némi tojásbeszerzést kellett végrehajtanom (30.-Ft/db) (asszonyok ez jó ár?) :)
    Szóval most értem haza.
    Itt levetettem a horroros cuccot és most írok Nektek....:)
    Ennyit a mai laza napomról. Ja, és még nem is ebédeltem......

Pvera és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Nálunk sajna körbejár a nátha, múlthéten drága kistestvéremék addig jártak hozzánk míg át nem ragasztották. Sógornőm kifázott, tesónak állától a kulcs csontjáig minden be van gyulladva( immár egy hete lázas), változatosság kedvéért náthás vagyok,de már gyulladozik az orrmandulám,torkom,anyunak a hörgői, gyerek a kisfiú korszakba ballag át,s érzékenyen érinti, ahogy anyukája pocakja egyre gömbölyödik érzi a változásokat, ezen kívül egészséges.
    Gondoltam jelentkezem, bár nagyon tele a fejem zümmögő kórussal, megírom őszintén, tetszik,hogy egy nap egyszer kell fellépjek, gyorsan rendbe teszem a farmot és kész.. Más köt le, elmúlt 4 napban,kiolvastam 5 könyvet.Ez sejteti, borzasztó keveset alszom továbbra is (igényem ugyan volna rá), s ez hovatovább kezd meglátszani rajtam.

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Ildikó, nálatok mindig történik valami, állandó mozgásban vagytok. Betegeknek gyógyulást! Pihenést, fekvést, borogatást, teát, meleget, vitamint! Én napok óta nem iszom vizet, mert féltem a torkom, lassan kiszáradok...a teát már unom. Olvasni jó, arra sohase sajnáld az időt! Ha elkezdek egy könyvet olvasni, akkor nálam marad minden, csak a legszükségesebbeket csinálom meg, míg el nem olvastam.
    Kopi, tanulság: Nem szabad előre tervezni, mert valaki, vagy valami mindig bezavar és már borul is az eltervezett munka.Nem cseréltem volna ma Veled! Én meg a műszaki dolgok?? -ha, ha ég és föld!
    Matekot javítok, de lassan haladok, mert ugye horrorozom is.
    Léptem aratni, majd még jövök, pá!

Tündi100149 és delfin929 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sok a beteg, de nem csak máshol, nálunk a családban is vándorol. Sorban adjuk át a másiknak. Én most - véletlenül - nem használok több zsebkendőt, nem köhögök, nem vagyok lázas, csak érzem, hogy a torkom kezd kaparni. Meg csonthártyagyulladás a sarkamban, meg a fogaim közül egynek a tömése pottyant ki, a másik oldalon meg kilikadt szintén egy. Úgy hogy a szabadság első napján mehetek a fogászomhoz élvezkedni. HA. Ha nem leszek náthás, mert ha a Zorromon keresztül nem tudok levegőt venni, akkor inkább várok. Egyszer volt ilyenben részem, azóta tudom, hogy eldugult orral nem fognak a számban kutakodni az orvosok foggyógyítás okán.
    Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást!
    Csacska! Ha van jó forralt bor vagy hűvös ser, akkor nem muszáj vizet, ne adj Isten téját (teát) innod. :)

Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Hmmm, nekem eszembe sem jutott! Hiába, ezért is kellenek ide a férfiak, ők másképp gondolkodnak.
    No, megyek, körülnézek a borosüvegek között!;) - előtte még befejezem a javítást, mert később lehet nem ismerem fel a számokat.xD

Tündi100149 kedveli ezt.
  19. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok! Ideértem én is, kicsit sűrű nap volt.
    Mostanában nálam is sok szomszédjelölt jön. Az egyik totál piros volt, azt elküldtem, de akad olyan is, aki örül, hogy felvettem, még ajándékot is küld szinte minden nap. Az elmúlt években rengeteg szomszédom hagyta abba a játékot, az eredetiek közül már nincs egy sem. Egy ideig a szomszédkereső topicból találtam újakat, de mióta nem gazosodik be a terület, azóta nem fárasztom magam.
    Koppi, a mai napodat elolvasni is sok volt, nemhogy végigcsinálni.
    Csacska, egy kis gyümölcslé esetleg változatosságot jelenthet (nem arra gondolok, amit a férfiak ajánlanának).
    Sajnos ezek a nátha meg influenza típusú betegségek nálunk is mindig körbejárják a családot, nem nagyon lehet ellene mit tenni.
    Drága biztosítóm (szó szerint az) megküldte a jövő évi kötelező biztosítás díját. Potom 32 %-kal növelné az idei díjat, ha hagynám. De nem fogom, találtam jóval olcsóbbat, így inkább váltok. Online már minden megoldható, be se kell tegyem a lábam az ügyfélszolgálatra:).

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Nagyon régi szomszédaim vannak a két nagy farmomon. Szerintem azért, mert ők is régóta játszanak és lehet farmfüggők...A kisebb farmjaimon vannak változások, ott többen kihullanak, vagy én tessékelem ki őket. Aki már süllyed, rakom ki és keresek helyettük alacsony szintűeket, ha szorgosak, akkor gyakran lépnek és sok kicsi sokra megy.
    Nyáron váltottam biztosítót, olcsóbbat, mint volt.
    Gyümölcsöt eszem sokat, még nem kaptam el semmi nyavalyát, de a gyerekek között sosem lehet tudni, hogy mikor szedek össze valamit.

Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.