Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Munkámmal lassan végzek, jöhet a pihi. Fogfájás, derékfájás, remélem nem ragályos, mert nem szeretném elkapni egyiket sem!
    Figyelmemet tudom megosztani, több dologra is tudok koncentrálni egy időben, de a porszívózás és az írás egyszerre nem megy. Porszívózás kész, most az írás is mindjárt.
    A virágaimmal bíbelődöm még kicsit, hogy szépek legyenek. :)

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mára bezár a farmom kapuja. Majd holnap kinyit ismét.
    Kellemes hétvégét mindenkinek! Még nyár van.

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Fantasztikusak vagytok!!! Felhősor beüzemelve.Ez nélkületek nem ment volna,KÖSZÖNÖM!
    Egy kicsit most én is kifújom magam.Jó éjt,tartalmas ,kedvetekre való hétvégét.

4. Csacskamacska

Örülök, hogy sikerült! :)
    valami van a levegőben, mert álmos vagyok.
    Jó éjt, aludjatok jól! :) Reggel ébredjetek mosolyogva, öleljétek meg párotokat! ( egy kis meglepi! :))

Fatther, hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Tegnap jó meleg volt, ma is az lesz, ahogy elnézem.
    Most olvastalak benneteket csak, nem tudtam, hogy miklosnak sikerült tegnap, most küldtem röpit, nem baj, majd beváltják.
    Ennyi gazt mint az idén van, régen láttam, 2 nagy zsákot összeszedtem tegnap és a fűvágás még csak ma jön hozzá. A virágaimat én is rendezgettem. A rózsáim az idén nincsenek a toppon, alig van rajtuk levél.
    Derék fájós napok vannak, nekem is fájt tegnap de én a sok hajolgatásnak tudom be, meg a kanapén való alvásnak, unokám kizavart a nappaliba, azt mondja: mama horkolsz, így jártam. Látod Csacskamacska, ölelés helyett ez van, de azért az is volt.
    A nők kénytelenek több dolgot is csinálni egy adott időben, mert kevés a napi 24 óra, hogy minden flottul menjen.
    Mindenkinek kellemes vasárnapot!

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt. Ma sokáig aludtam. Hat óra is elmúlt, de mentségemre legyen mondva, éjjel többször is fent voltam. Néztem ezt meg azt. Fél tizenkettőkor felébredtem, ment a művi előtt a zenebona. Tartott az utcabál éjjel egyig. Aztán főzőcske volt az egyik csatornán. Slambucot főztek. Jót vigyorogtam. Szulák Andrea főzött, meg a meghívott vendége. Szuláké olyan, amilyennek lennie kellett. A vendégé nem egészen. Amikor elkészült, ételt cseréltek. Szuláké remek volt, a másik nem annyira. Abból a slambuc helyett lebbencsleves lett. Szóval volt némi hiányosság abban az ételben. :) Aztán szundi egy kevés, majd megint tévézés. Végül megint pótalvás. Macerás volt az éjjel. Közben - álmában - feleségem is nyavalygott, amikor megmozdult az ágyban. Egyikünk sem aludt jól. Ráadásul ő éjjel egyig nem aludta el, csak a bulit követően. De már ő is felébredt. Ma délelőtt nem kell főzni, maradt tegnapról, ezért a mai délelőtt tököléssel fog eltelni. A meglévő 5-6 darab méretes cukkini le lesz gyalulva és bedugva a fagyasztóba télire.
    Volt 98 party pörgetésem, levittem a mennyiségét 50-re. Olyanokat kaptam, hogy csak lestem. Lett olyanból sárga, több is, amiből még alapom sem volt. Vennem kellett. :D
    Szép napot mindenkinek!
    (Ha a tündérke nálunk van, nekem át kell költöznöm a kisebbik szobába, mert a mama mellett, NEKI KELL aludnia. Papa tudomásul veszi, fogja magát és áttelepül. :) )

hagymácska44 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Tegnap szalonna sütésen voltunk egy régi baráti házaspárnál. Mangalica szalonna volt az "alapanyag". Jókat beszélgettünk remekül telt el az este. Miután régen találkoztunk, volt mit feleleveníteni...
    Én vezető pozícióban voltam és sima vizet kortyolgattam a hagymakarikás, zsíros kenyér mellé. Amikor letettem a kocsit itthon (éjfél felé járt már), akkor fogyasztottam el 1 doboz sört, ami altatónak kiváló volt, mert reggel 8-ig szusszantottam tőle.
    Itt nálunk kellemes meleg van. Felhő nincs az égen. Állítólag hűvösebb napok jönnek.
    Legyen szép napotok !
    U.i.: Mozi nincs. Nyaral a Gépész. :(

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Mozi van, ill. volt, csak azoknak, akik korán keltek. Szokásos reggeli aratás után 4x tudtam megnézni, igaz majd leestem a székről olyan álmos voltam. Utána jött a pótszundi. Már teljesen üde és friss vagyok, csak egy kicsit lassan mozgok....mindjárt rákapcsolok és befejezem a tegnap félig elkészített ebédet. Süti nem lesz, fagyi lesz.
    Az idő remek legyetek sokat kinn és legyen szép vasárnapotok!:)

9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

"Az Úttörő ott segít ahol tud"!

Nemrég arattam,...de így is elsiettem, amire a harmadiknak a végére értem már röpködtek a Nublion akkuk!

Idébb-odébb akad mozi!
    Megyek fagyizni!

10. Csacskamacska

Csendes a topik. Vasárnap délutáni szieszta? Megjegyzem, nekem is nagyon erőteljes hullámom van az álmosság terén, így azt hiszem szundítok egy kicsit. Fagyizáson már túl vagyok.

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nincs nagy tolongás, az biztos. Eddig vártam, hátha kell valakinek kosár, de most már szétszórom. Nem akarom kihagyni a mai napot sem.
    További szép napot és jó pihenést a nyáron!

miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  12. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ezen a farmon megpróbáltam 1 ólválogatást,..hát izé, akarom mondani ez lett[​IMG] !

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

És a farkasok? Azok hogy fogadták a királyi vadat? Ilyent nekem is küldhetne a BP ajándékba, az európai borzzal együtt. Mind a kettőt szívesen látnám! :p

miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Fű lenyírva, kukorica fő, nagyon meleg van. A vejem fürdött de csak Ő, mi többiek a 25 fokos vízre nem vágyunk.
    Tündi, de jó, hogy hoztad, legalább látom a formáját, hogy is néz ki, nagy gratulációm.
    Az ólválogatásból egyet indítottam, galamb lett, kengurura vágytam de galamból is csak egy volt, így örültem annak is. A kengurut 2x láttam a keréken, sima pörgetésként, persze nem jött össze.
    20 perces szundikáláson már túl vagyok.
    Szép délutánt!

Tündi100149 és miklos4949 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Már én is, ill. nem is tudom hány perc volt, de jó volt!:)
    Megyek szétnézek a kis farmokon is.

hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  16. Koppi

Megjött a Gépészem.
    Piros izéket elemezgetek. Eddig sikerrel.
    Nem ólazok. Nincs Fa.-m

Most múlt 2 éve, hogy volt egy jól sikerült fórum talink Debrecenben.
    Itt egy kép róla.....Előtérben egy ismeretlen ismerőssel...:)

Utoljára szerkesztett: 28.8.16
    hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  17. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Üdv Mindenkinek! Koppi! Kösz a megemlékezést.Nekem az akkor nagyon-nagy szó volt,mert 2évi szobafokság után először mozdultam ki itthonról tazmánördög jóvoltából.Az ismeretlen ismerős,valahonnan ismerős.Talán a tükörből,akkor még 75 kg-al,most 90.Tény az,hogy könnyebb átugrani,mint megkerülni,node ki akar ugrálni

fájós izületekkel?További napfényes,szép vasárnapot.Jó közétek tartozni!
    Egy kicsit eltévedtem,ld:ilona farm

Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hagymácska,...a boltba van kenguru 60 FA-ért! Tudom az több a 15-nél.

Koppi,..itt van előttem,..III. farmerama találkozó 2014 Augusztus 19.

19. Koppi

Írtam, hogy két éve volt. Azóta sem.....
    Neked is adtam belőle, ha jól emlékszem...:)

hagymácska44, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Pontosan,..azért látom,..szemmagasságban van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.