Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nekem sem sok időm volt ma, hogy itt legyek. Horrorosról el is feledkeztem, így este 18 körül kezdtem ott a munkát. Így jártam.
    Délelőtt kimentem a férjem sírjához, rendbe tettem, majd mentem a fiamhoz, jól elbeszélgettünk, majd begyűjtöttem némi gyümölcsöt, utána az unokák következtek. megnéztük a nyaralásom készült fotókat és hallgattam az élménybeszámolókat. Jó volt!!:) Későn jöttem, majd egy kis itthoni munka és már este is lett.
    Elköszönök, mert vonz az ágy, jó éjt!:)

Tündi100, Szomszika, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Rémséges éjszakán én jól aludtam,nem voltak rossz álmaim. Igazából nem emlékszem arra, hogy mit álmodtam. Nem is hiányzik. Lényeg a pihentető alvás. Háromtól fent vagyok. Negyed tízkor letettem a könyvet és egy percen belül aludtam is. Nejem őméltósága még híreket hallgatott és nézett a tévében. Ma bevásárlás nincs, főzés lesz. Itt meg akarok venni egy-két álbajuszgyárat, vagy mi a fenének hívják. Asszem a fekete madarakhoz tartozik. Nem a varnyúhoz, hanem a hollóhoz.
    Milyen sok ajiért adjak ki sok-sok fatermést? Dobjak be tízezreket, hátha egyszer jó is kijön a szerencsekeréken? Majd meggondolom. Akkuk meg úgy is jönnek. Azokat nem kell termelni. :)

Szomszika és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Felhős az ég de kiderül később, remélem.
    Tihamér, most kell beszórni a faterméseket amíg bírja az aksi, mire tartogatod a sokat, ilyenkor kell kihasználni, majd termelődik másik.
    Bajusz-szalon és a kakukk kell bele, a hollónál az aranymosó hollótanya van, most néztem mert nekem is az kell. Itt a kisértetjárta bajusz szalon van.
    Egyszer látogattam a melléket az éjszaka, de az elalvás nehezen ment.
    Csacskamacska, jó is az a beszámoló a gyerekektől, mindenki másképp adja elő, sokfélét látnak és ez marad meg bennük.
    Főzni nekem is kell, rendelés leadva, csak győzze a mama.
    Mindenkinek szép napot!

Tündi100, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Aranymosó hollótanyám van. Azt már kiváltottam. Aztán van pár rémséges ólam, tenyészetem. Elfér a többi között. Kakukkolni is tudok, ha kell. :) Én majd holnap este fogok élménybeszámolót hallgatni a kis tündérem első iskolás napjáról. Nagy élmény lesz neki is, meg nekünk is. Ezt is megéltük.

Szomszika kedveli ezt.
  5. hagymácska44

Első nap az iskolában, évnyító, 3 Ofös óra lesz, aztán jöhetnek haza. Harmadikos lesz az unokám .
    Itt már nem sok mesélni való lesz, a héten is bent voltak próbálni az évnyítóra, úgyhogy már látták is egymást a szünidő óta.

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jóóó reggelt kívánok mindenkinek, szervusztok.

Bocs', de ezt nem hagyhatom ki, akkor Te most dolgozni jársz a garázsba avagy magadat kikenni ?????;)xD:cry:

A fűtési szezon beállta előtt egy hónappal kell rendbe tenni a szükséges berendezéseket, holott ott lett volna rá az egész nyár. Ismerős a dolog még abból az időből, amikor a távhő szolgáltatónál dolgoztam, szeptemberben akarták az egész rendszert újra építeni, renoválni, felújítani ........

Kakukk, kakukk, kakukk .............

7. Szomszika

Szomszika Rutinos

Jóóóó reggeeelt!
    Horrorozok, mert a gazdakört ki kell végezni. Soká lesz még az!
    Tihamér! az álbajusz a kakukkhoz tartozik.
    Dani! Neked micsoda gusztusod van...sminkelni jársz a garázsba? Na jó, tudom, mindenkinek van egy kis devianciája :D
    Tegnap főztem csülkösbablevest és pogácsát, maradt mára is. Autómat kellene kitakarítanom és van 2 adag mosni való. Délután pedig megyek egy kicsit dolgozni. Itthon voltam 6 napot, így most kb. 300-350 email olvasása fog várni rám a napi rutinmeló mellett.

8. Csacskamacska

Szép jó reggelt kívánok!
    Vásárolnom kell anyának, majd azt kivinni hozzá, ( a város másik végében lakik...) utána magamnak vásárlás. A délelőtt ezzel el is megy.
    Frissek voltatok, én a szokásos "hajnali" aratás után még szunyókáltam kicsit. Rémségek lassan gyűlnek, kicsi az a terület!
    Iskola!? - hiányzik! Nálunk sohasem volt olyan, hogy az első három óra után irány haza. Már egész nap ott voltak a gyerekek. persze a kicsik közül voltak olyanok, akiket délben hazavittek.
    Tündérkének drukkolok, hogy érezze jól magát! :)

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen, én is utánanéztem, kinek van és kinek nincs álbajusza. Mivel nekem van igazi és nem ál, (amióta kezdett kinőni, mindig) nem foglalkoztam azzal kakukknak vagy hollónak van bajusza. Egyik kutya, másik eb. Csak tollas meg szárnya van. Ahogy szoktuk mondani, a sas is ugyan olyan, mint a veréb, csak egészen más! :p
    Én nem akartam Koppira "rászólni", arra vártam, hogy valamelyik leányzó azonnal lecsapja a magasra feladott labdát. Nehéz volt nem cikizni, de hősiesen megálltam. (Pedig milyen nehezemre esett!!!) Ha valamelyik leányka tesz vagy tettet a garázsba tükröt, azt megértem. Én tapasztalatból tudom, hogy például egy laboratóriumban, ahol a dolgozók nagy része nő, a legfontosabb berendezési tárgy a tükör. Amikor megjöttek dolgozni és mielőtt elindultak haza, a lányok mindig gyönyörködtek magukban a tükör előtt. A fiúk nem. Nem tom méé, de egy se. Azok fogták a táskát és azt nézték, mennyi idő lesz a buszig egy fröccsre vagy egy korsó sörre. Nem is lesegették magukat a tükörben, hanem elhúztak, mint a vadrucák a csehó felé.
    Ebédre grillezett csibe lesz, meg saláta. Feleségem vett magának zacskóban előkészített zőccségkeveréket, én meg alma, körte, sárgarépa, lila hagyma pucolva, kis darabokra vágva, csipet só és egy doboz kefir összekavarásával magamnak salátát. Csak azért nem tettem bele kis ánizst, mert hátha a feleségem megkóstolja, de ő azt a finom ánizst nagyon nem szereti. Az életem értelme balzsamecet és olivaolaj kutyulmányt tesz a salátájára.

_Ilona49_, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm....körülbelül hasonló okok miatt tettem föl

11. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Feleségem reggel kiment a cinterembe. Nemrég hazajött és mindjárt megnézte magát a tükörben. Beépített szekrény van az előszobában, annak az egyik ajtajára tettem fel réges-régen egy nagy teljes alakot is láttató tükröt. Kicsit tett-vett az erkélyen, majd most elment a harisnyás boltba. (Rongyvadászat, ahová én nem kellek.) Indulás előtt szekrényajtó ki, szemle, fésű elő, ruhaigazítás, táskaigazítás, ajtó behajtása, kulcscsomó és indult vadászatra. De a tükör soha nem marad el. Olyan nincs!
    -----------
    A cinterem (a latin cemeterium szóból, mely pedig a görög koiméthrion, 'nyugvóhely, fekvőhely' szóból ered) a templom körüli – legtöbbször fallal kerített – temető régi magyar elnevezése.

12. Koppi

Így, hogy említed, az öregek tényleg ekként mondták. Nekem kisgyerekként, olyan baljóslatú volt e szó. Nem szerettem hallani....

hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Szomszika

Szomszika Rutinos

Nálunk nem használatos szó a cinterem. Egyszer gyerekként hallottam, és azt gondoltam, hogy ez egy olyan terem ahol sok-sok cintányér van.
    Nálunk 1 tükör van a fürdőszobában kb. 30x40 cm. , és van még egy Elég reggelente a látványom elviselni a tükörben :D

Tündi100, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Koppi, mondhatom szép, a lányokat így vizsgáztatni nem szép dolog. Ha nem így gondoltad akkor bocsi, csak nézegetni szereted magad benne és lemosni az arcodat. A tükör a lányok privilégiuma, de ismerek férfiakat is akik szívesen nézegetik magukat benne.
    A pókot is megszereztem és már kitettem, had szője a hálóját.

Fatther, Szomszika és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Jaj, fiúk, hát miattatok nézegetjük magunkat a tükörben, hogy minden rendben van-e, hogy tetszelegjünk Nektek! Mert ugye ezt már kifejtettétek, hogy két fontos dolog van számotokra a sör és a nők! :) Ill. van több is, de a sor elején ez a két dolog van.
    Vásárlás és egyéb intézni való letudva, most pakolászom, majd délután fűnyírás.
    Vérpáfrányt termesztek, iszonyatos mennyiség kell belőle.

16. hagymácska44

A felhő és 2db kitehető megvan, az akku elfogyott. Holnap folytatás.
    Csacskamacska, jól mondod, mi lányok szívesen nézzük magunkat és szépitkezünk, még ha csak az utca végére megyünk is.

17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Pihentető délutánt mindenkinek és ha már tükör, legyen "kövér":

Nők és a tükör

- Melyik az egyetlen alkalom, amikor egy nő nem néz bele a tükörbe?
    - ???
    - Amikor kifelé tolat a parkolóból.

A TÜKÖR

Van egy tükör, ami arról híres, hogy aki olyat mond előtte, ami nem igaz, azt beszippantja. Három nő - a barna, a fekete és a szőke - versenyzik, hogy ki a legszebb.
    Jön a barna nő:
    - Én azt gondolom, hogy én vagyok a legszebb.
    Szlipp, a tükör beszippantja.
    Jön a fekete:
    - Én azt gondolom, hogy én vagyok a legszebb.
    Jön a szőke:
    - Én azt gondolom...

TÜKRÖM-TÜKRÖM

A gonosz boszorkány áll a tükör előtt:
    - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken?
    Mire a tükör:
    - Állj félre, nem látok semmit!

XIV. Lajos áll a tükör előtt:
    - A hajam? A hajam a nagyapámé. A szemem? A szemem az anyámé. Az orrom? Az orrom határozottan az apámé. Az állam? Az állam én vagyok!:))))))))

és végül, de nem utolsó sorban .......... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/98/bd/3b/98bd3bad1149e43acc3f47c8db59d3ba.jpg

18. Koppi

:D

Szóval a téma lezárva, mert rendesen kiveséztétek az én ártatlan kis tükrömet...:)

Várakozó állásponton vagyok: nincs akkum, viszont van már felhősor és 2 kitehető kütyü rá. (A 3. a 35-ösből fog összejönni?)

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Fatther, ismét remekeltél! :):)
    Itt kész a felhősorom, a Kotkodán egy kütyü hiányzik. Akku nincs, majd holnap újra próbálkozom.

20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét mindenkinek!

Tihamér,.. jól körül írtad a "selejtraktárt"!

Koppi,.. és mit mondott a tükröd?

Hollót és Denevérbarlangot váltottunk ki had legyenek többen. Pókot majd a következőnél,.. ami nemsokára lesz.

Megjött a paszúly és már van rajta 1 kitehető,.... és ahol még nem volt Európai borz már ott is van. Akkuk elfogytak de majd jönnek reméljük. Csak a lényegesebbet tartjuk számon amit ad
    Event növényt elfelejtettünk ültetni,.. majd,.. habár nem is nagyon van rá szükség.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.