Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Comcédok. Hm, hm! A legrégebbi szomszédom a testvérem. Többször előfordult, hogy egy más játékban, ahol szintén mindketten ott vagyunk, kellett levelet küldenem neki, hogy belázasodott. Akkor odarohan a farmjára és egy ideig dolgozik. Valamikor sok farmja volt, mára asszem kettő maradt. Két évnél régebbi comcéd 4 ha van. A többi meg kevés kivételtől eltekintve cseréli egymást. Nem törekszek újakra. HA jönnek jó, ha nem, hát nem. Régen a szomszédokkal jóformán napi kapcsolat volt. Tudtuk ki hol garáz..., nem, ... gazdálkodik. A maiakról semmit nem tudok, talán egy "falumbeli" új gazda az, akivel közelebbi a kapcsolat. Pár hónapja regisztrált és már a 78-s szinten van. Ma írtam neki, ha nem kapom össze magam, leköröz. :) Visszaírta, hogy nem valószínű, mert tudja, hogy készülök nyugdíjba. Tényleg, holnap lesz az utolsó munkanapom főállásban. Aztán csütörtök reggel már nem kell mennem soha többé főállású munkába. Őszintén mondom, nem nagy öröm. Persze, van, lesz stabil jövedelem, meg lehet pihenni (HA lesz rá időm) de sajnos az évek eljártak felettem, egyre nehezebb lesz mindent csinálnom. Na jó, a morgás még ugyanúgy megy, mint régebben. De a lehajlás, felvenni valamit a földről, már nem oly könnyű. Aztán a törések emléke is jelzi a hátamban, hogy nem kell annyira kapkodni. A fene enné meg azt a ... balesetet! Már a sarokban, kukoricán térdelni sem könnyű! :p
    Jó éjszakát!

Pvera és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Akkor lehet, hogy én jobban állok. Ugyanis 10 szomszédom a kezdetektől megvan és végig a maximumon van a hőmérőjük. A többi szomszéd vegyes. Jönnek mennek. Van egy közös ismerős is azóta A győriektől PatakVera.....Ő most hajt. Vele nincs gondom.
    Az, hogy ki milyen ajándékot küld, nem tudom. Csak eventekkor szoktam én is küldeni...
    De régen tényleg nagy levelezések voltak...

Pvera és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Biztos fura érzés, hogy holnap az utolsó nap, de tudod, hogy visszavárnak és vissza is mégy, így lesz átmenet a napi munka megszűnése és a semmittevés között. Elkopunk, itt fáj, ott fáj, de ez van, tudomásul kell venni. mindig azt mondom, lehetne rosszabb is, hisz nem egy embert ismerek, aki még fiatalabb is mint én, de már számtalan betegsége van és csak panaszból áll.

Horror meghosszabbítva szerda estig!!

Jó éjt, vidám ébredést! :)

Tündi100149 kedveli ezt.
  4. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sehol senki !
    Pedig jó hírt akartam mondani: A BP a sorozatos hibák miatt meghosszabbította az eventet !

Jó éjt....
    U.i.: Lajos merre bóklászol? Hiányzol..., mint Helike is. Bár Ildikó hála Istennek jön ha ideje és a náthája engedi..:)
    Katika még mindig a géppel viaskodik?....:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Most meg én írom hogy sehol senki!

Itt vagyok csak elvagyok foglalva mással,mit ültessek vagy mit ne azt írogattam mert egy kicsit elefánt vagyok.
    Most közben átlépek a másik farmra megnézem az event hosszabbítást.
    Nos elolvastam miről is lenne szó,20 órakor értünk haza az unokáktól,15 órakor elültettem úgy hogy én nem sok mindent vettem észre.
    Eredeti szomszédom nekem sincs sok,pedig volt Zentáról,Dunaszerdahelyről,ezek már csak a Facebook-on vannak csak velünk.
    Én mindig megvárom míg a rendszer kidobja,még soha nem töröltem senkit azért mert piros(Tihamér szerint..lázas)
    A képregény eventet nem biztos hogy csinálom a kakukktenyésztést meg egyáltalán nem.

Jó éjt mindenkinek!
    http://kepfeltoltes.hu/100927/joejt_www.kepfeltoltes.hu_.gif

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.14
    Csacskamacska kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Szép, sötét éjjel van még. De én már túl vagyok a regeli munkálatokon. Hiába, kevés alvással is beérem. :)
    Patak Vera nekem is szomszédom mind a két farmon. Vele rendszeresen tartom a kapcsolatot. Bagollyal, mert a fórumjukat nem akarom zavarni, még elriasztanám a többieket onnan. Hajt rendesen. Ő az a falumbéli, akiről írtam. :D
    A rettegés napjai vagy borzongás órái meg lettek hosszabbítva. Most nem izgat, mert nem ültettem semmi rémséget. Előzőleg igen, akkor az utolsó pillanatban is ültettem, mert ha már bedugom a magot a földbe és vége az eventnek, attól még szépen kikel és beérik. Ki szoktam használni az időt. De most mással vagyok elfoglalva. Egy óra múlva letusolok aztán irány a munkahely. Az utolsó főállású napom. Elérkezett ez is. Furcsa lesz megszokni, hogy négy hétig itthon lenni és nem betegeskedni. Hogy utána hogy s mint, majd kiderül a következő napokban.
    Szép napot mindenkinek! Majdnem nyár lesz, de minimum késő tavaszi idő lett esmeg. :)

7. Koppi

Jó reggelt kívánok Neked és Mindenkinek aki korán ébred !

Jó munkát mára....! Délutánra kikörözöl akkor és mégy hosszabb szabadságra?
    Nincs kicsit fura érzésed?

Itt is kellemes az idő. Most 8 (!) fok van...Így Imre napján, amikor régebben már fagyott is és hó is volt ilyenkor.
    Mifelénk sok Imre van. Hatalmas névnapi bulik szoktak lenni... mert eddigre elkezdődtek a téli disznóvágások.. régen...és a hagyomány megmaradt..
    Tegnap is jó, napos időnk volt. 14 fokkal.

8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Fura érzés? Már hogyne lenne! Nem tudom, mit fogok otthon csinálni az asszonnyal kettesben. Annyit nem lehet dolgozni, hogy teljesen kitöltse a napomat. Ámbár a feleségem találékony tud lenni, ha nekem szervez munkát. Akkor olyan sok minden jut az eszébe. :) A sörözés nem szokott benne lenni. :p

9. Csacskamacska

Jó reggelt és mindenkinek szép napot kívánok!
    Szaladok, mert késésben vagyok...Tihamér, nem lesz az olyan rossz, egy kis otthonlét, pihenés!
    Pá. majd jövök!

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia Csacska!

Mindíg az a rohanás, nem szabad...:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem bizony! Én meg csak úgy ráérősen rohangálok. Én már ráérek. :D Majd az asszonyom fog noszogatni. Képes rá, hisz feleség. Szegény, szerencsétlen férjek. Elnyomottak vagyunk. Húúúú, meg szomorúak. És ... és bánatosak is. Hogy miért? Azt még ki kell találnom. Gondolkodom rajta. :p

12. Katyus...

Katyus... Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!

13. Koppi

Hogy mennyire sajnállak érte.., az nem kifejezés..:)
    Neked is.
    Kit tisztelhetünk a személyedben?
    Ha néhány szót írnál magadról, ami publikus..megköszönnénk.

Pvera és Tündi100 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Sziasztok, befutottam végre.
    Olvasgatom ezt az új event leírását, de még nem teljesen világos. No, majd megvilágosodik.
    Tihamér, borzalmas helyzetbe kerültél, nem is tudom, hogy hogy fogod kibírni. Kicsi feleséged gondoskodni fog merő segítségképpen, hogy ne teljenek unalmasan a napjaid, úgyhogy hálásnak kell lenned érte! Egy kis bevásárlás, egy kis takarítás, egy kis konyhai munka, vagy a mosás vasalás váltakozása, mind-mind csak azért, hogy ne unatkozzál, hanem változatos, szórakoztató legyen a napod!
    Valahogy át kell szervezni a napomat. Este korábban lefeküdni, hogy reggel tudjak korábban kelni, mert a farmokat el kell rendezni. Ha nem kelek idejében, akkor aztán reggel van rohanás.....mostanában így járok, csörög az óra én meg alig birok kikecmeregni az ágyból.
    Még horrorozom, kihasználom a meghosszabbított időt.

Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Koppi

Fogjunk bele, végeredményben maximum a felhősort veszítjük el...:)

-------------------------------------------------------------Katyus sem talált ide vissza...:(

Tündi100149 és Pvera kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Azt hiszem megöregedtem. Letettem a főállású munkakedvemet. Mostantól a hónap végéig szabadságon vagyok. :)
    A feleségem őnagysága amikor hazaértem és lecsüccsentem a fotelbe, megkérdezte, van-e elképzelésem, hogy a következő napokban mit kellene csinálnom. Mondtam neki, hogyne, tudok mondani egy-két dolgot. Csak ezért, válaszolta, mert ha nincs, akkor majd ő sorol fel néhányat. Hát nem ezt írtam meg az elébb is? Na ugye! Ismerem az asszonykámat. :)
    Furcsa lesz, de majd megszokom. Annyit már megtettem, hogy az órámat átállítottam reggel hat órai ébresztésre. Majd reggel kiderül, ki lesz a koránkelő. Én vagy a mobilom órája?

Tündi100149 és Pvera kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Biztos vagyok benne, hogy hajnalban már "kukorékolni fogysz" !Nem megy olyan könnyen az átállás. Mint írtad, aránylag keveset alszol, így borítékolva a korai ébredés.
    Asszonykád egy tünemény, csak segíteni akar Neked, hogy nehogy letargiába ess, a főállású munka befejeztével.
    Nekem van egy olyan fura tulajdonságom, hogy amikor valamiért korán kell kelni, az óra csörgése előtt felébredek. Ez nem a mindennapokra vonatkozik, hanem a kivételes napokra, amikor pl. utazom és azért kell korán kelni.
    Kopi, nekem kellene az a felhősor, így aztán hajrázni fogok! Jó kis BTP-t ad, lendítene kicsit a bahamán való haladáson.

Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Koppi

Erősen gondolkodom rajta én is. Az a Baha tp. jól jönne...:)

Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Fiúk, ne heccőljétek egymást! Így félő,hogy vagy Koppi megy idő előtt nyugdíjba, vagy Tihamér nyújtja ki az öröm munkáját.

Már látom a kiutat, fejemben már gélesedik ami eddig csak elfolyt, nem zizegnek benne, viszont úgy képességet fedeztem fel.
    Az orromból már-már füst gomolyog mikor légcserélek. Lehet hasznosítom magam mint házisárkány, tűzgyújtó leszek s lángszóró! :p
    Szia Katyus gyere-várunk, bátran verd a klaviatúrát!

Szép estét!

Már most megöregedtem, megírtam a hozzászólást, elfelejtettem elküldeni. Fellépve keresgéltem,de semerre nem találtam, nem hát itt csücsült lent arra várva elküldöm-é..
    Még nem néztem emg a kiírást,de hát állítólag 30 napos szabadságot töltöm..
    Délután sikerült 2,5 órát hunyni,de rosszul ébredtem,nem esett jól, így hát inhaláltam egyet.

Tihamér ha mondtad volna annak a tündérasszonynak is mit sejtesz amit megcsinálhatsz, szinte biztos szerepel az ő listáján:-apróságok,pl.mosógép- lefolyók szétkapása,tisztítása, esetleg zsanércsere, vagy kilincsek-zárak-egyebek olajozása, női kerékpáron gumi-egyéb csere, kiégett égők-neoncsövek cseréje..;)

Tündi100149 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

A felsoroltakat rendszeresen csinálom. Az én feleségem a kerékpáron legfelljebb a pumpát hsználta, mint javítást. De azt is csak ritkán. Zár is beleillik a férji (középfokú műszaki végzettség van) tevékenységbe. Izzócsere, stb tózse, daragája továrisnyica. Da, da! Mnye nado gyélaty. Nem fogok unatkozni, azt tudom. Ráadásul szeretek főzni és normális ételeket sütni is. Ebbe a torták nem számítanak bele. Az édességek közül a kelteket csinálom csak. A többi hidegen hagy. Na meg a bevásárlás. Távolabbiakat én szoktam végezni, mert bringával gyorsan oda s visszaérek. A nejem meg már nem szeret annyira a drótszamáron hajtani.
    Majd reggel jelentkezek. Ha nem fogok elaludni. Mit lehet tudni! :p

Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.