Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Ne gondolkodj annyit, ebben a korban már árt.
    Nem horkolunk már, ugye, hogy ugye, mire jó az a vakondocska, de azt gondolom annyi sem lenne mint most, mert megenné őket.
    8 órás most annyit sem adott mint tegnap este az 5 órás.
    Péntek van, a dolgozóknak jó hajrát az otthon maradóknak jó időtöltést!

Utoljára szerkesztett: 9.9.16
    Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tihamér!....korán reggel ilyen levezetés az életről!....Hmmm!!!!....álmos vagyok....megyek teszek
    oda kávét......hátha meg is értem!xDxDxD

95 db felröpim van.....igy a reggeli aratás után! Szerintem meg lesz ......az!!!!

Hajjjrrrááá Mindenki!!!!!!

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Azok a nyűves kukacok alig jönnek! Az utolsó aratás után 70 darab lett a számuk. Azt sem értem, hogy Gobionak miért van több, ha egyformát vetettünk, arattunk. Még a földek is ugyanakkorák, négyzethangyányira! (Ha jobban tetszik, mm2 vagy kockára.)
    Koráááán? Kinek mikor van korán. Korán feküdtem le, még kilenc óra sem volt, és pont emiatt korán is keltem fel. Azóta fent vagyok, pedig alig múlt éjfél, mikor az ágy kidobott magából. Éjjel egy óra sem volt. Az tényleg korán van. Még hajnalnak is. Nem is zavartam ki azokat a lusta kappanokat kukorékolni. Megsajnáltam őket. Annyira bújtak a tikok szárnyai alá, mint a kiscsirkék. :p

hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

Sziasztok!

Sehol senki?
    Biztos megy a bevásárlás és a takarítás, kell is az. Most a medencét takarítom vízmentesre, nagyon jó idő van,már túlságosan is, jól megizzadtam mire végeztem.
    113 kukacom van.
    Jó munkát!

5. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Én többször voltam, de nem akartam magammal társalogni. Annyira azért nem vagyok beteg. Bár amennyire összezsugorodott az agyam .... :p

6. hagymácska44

Én sem vagyok beteg de ha aratok benézek. Nem baj ha megbeszéljük magunkkal a dolgokat, kisimulnak a teendők, sajnos az idő múlásával mindenki így jár.
    140 kukacom van, most jól adta a 8 órásra, a gazom már megvan de most is azt ültettem.

zsozso577 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ez a mai nem az én napom volt, reggel 7 óta folytonos jövés-menésben vagyok.
    Aratni, ültetni esetenként tudtam, azt sem tudom hol is járok? Ide sem volt idő beugrani sem reggel sem délután. Most kavarok odább...:(
    A holnapi napom sem lesz különb.....
    Üdv. estére jövök.... jobbra el...[​IMG]

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nálam is sürü volt a nap.....gyüröm....az eventet.....több farmon is....kellenek a kütyük!
    Muszáj volt belehuzni, mert hétvégén nem igen fogok ráérni.....ezzel foglalkozni.
    Itt a nagyon az uj gazdakörihez....20 db felröpi kell és kéééésssszzzz!
    Igy még befejezem az utsó rémséges gazdakörit is.....már alig várom.....ide nagyon sokat kellett termelni.
    Vettem titkosokat....este fogok nyitogatni!....kiváncsi vagyok!!!!!....deeee kivárom!

hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Egy nyugger nem ér rá? Nahát! Meg vagyok lepődve. Fatther! Lajos! Halljátok? :)
    Nem értem a kukacokat. Miért nem akarnok hozzám jönni? Én nem vakonddal űzném el őket, inkább etetném őket eventgazzal, míg le nem szállítom a megrendelőnek. De lehet, hogy a leadás pillanatában kitekerném a nyakukat. >:(
    ------------------
    Úgy látom, hogy NEM fogok visszamenni az időben. Aki akar, az persze visszamehet, ahová tud. :)

10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Igen Tihamér halljuk. A nyugdíjas mindenre ráér,.. csak írni nem nagyon!
    Mennyi kukuc volt már nem tudom mert 1 részén már túl adtam. Lassan a paszuly is megvan utána megyek visszafele.

1 titkos kirakva amit a gazdaköriből szereztünk,.. ez 2 farmon sikerült.
    1 farmon nincs hagymaormányos,... akarom mondani hangyaormányos! Az a 100 valahány meg sokba kerülne amennyiért meg lehetne venni.
    Tündi az mondja minek tartogatom azt a 60 valahány millió CSP-t ha soha nem veszek semmit.

Koppi húzd be 1 kicsit a féket,... minek ez az állandó rohanás?:cry:

Hagymácska tekerd azt a lekvárfőzőt,.. a negyedik szintig még könnyű eljutni,...az ötödikre 1 kicsit hosszabb lesz!

Mi mindent tudsz csinálni a kettesen? Nálam ennyi!
    Mindhárom farmon 300 szinten vagyunk a bahamán!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. Koppi

Vazze ! Küldtem egy vödörrel, kukucot !

Nekem pl. a természet gyógyászat (is) az ötödik szinten van.
    Ezeket tudom ott előállítani:[​IMG]
    A 100 db az alapkoktél számát jelenti.(Előre dolgozok ebben is).

12. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Ahogy emlékszem, a háromról négyre 40.000 tapasztalatpont kell a lekifőzőben, a negyedikről az ötödikre meg 150.000 pont. Nem kis különbség! Én olyan 240 körül vagyok a Bahamán, HA igaz. Mondtam már, rossz az emlékezetem. Most hogy volt akció a Gazdaboltban, feleáron tudtam venni receptet a +2-höz. :) Azóta már több csatnit legyártottam. Most meg - ahogy Koppi is említette - a hagyma, mogyoró, paradicsom, gomba és sok cukor kell. Lehet termelni meg gyűjteni. A töklekvárhoz kevesebb minden kell. Abból itt 800 felett van, de a másikon is 5-600 körüli mennyiség van az éléskamrában.
    Kukacokat ha nem jönnek, hát az event után a környéken ki fogom írtani. Tűzzel, vassal, méreggel, vízzel, ha kell egyenként piszkálom ki őket és parázson fogom pörkölni a bundájukat, míg ropogódra nem sülnek! Azt a teremburáját!

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Hűha, milyen mérges hangulat van itt! Be merjek jönni egyáltalán? Azt a teremburáját, azért is bejövök! Hozok kukacot is...:)
    No, hát itt vagyok, hazaértem!:) Mit is mondjak, élményekben gazdag nyaralásom volt, a baj csak az, hogy nem minden élmény pozitív!:( Az utazással semmi gond, kis késéssel indult a gép, de sima utunk volt és ez jó! Az este hamar elszaladt és hajnalban már Ti jártatok az eszemben, ugyanis egy fránya, nyüves kakas hajnali 2-kor kezdte a kukorékolást. Nagyon kitartó volt, kis szünetekkel, pont annyival, hogy visszaaludj, újrakezdte a dög.:mad: A szállásunk nem városközpontban volt, hanem üdülőövezetben, csak a görögöknél ott lehet tyúkot, kakast, lovat és egyéb állatokat tartani....A tenger szuper volt, meleg, tiszta víz, homokos part!:) Esténként vacsora valamelyik tavernában. 3 nap napozás, 4. nap eső, zuhé, szél, tornádó...így egész,nap szobafogság, alvás, olvasás.Következő nap egy hajóút lett volna, ami elmaradt, bár akkor már sütött a nap.
    Itt befejezem, majd holnap folytatom. Vissza is olvaslak Benneteket, de ma már nem.
    Jó újra itt lenni! Jó éjt!:)

zsozso577, mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Sziasztok!

158 kukacom van.
    4 receptem van a lekifőzőben.
    Csacskamacska, már Görögben sem hagynak nyugodni a kakasok, nagyon ragaszkodók. Azért nagyon sok jó és kellemes élménnyel gazdagodtál és ez a jó a kakasok meg kukorékoljanak csak tovább nekik. Én is nagyon szeretem a tengert, más ott a levegő. A hajóutat sajnálom, hogy elmaradt, jó lett volna. Én is minden hajóúton részt vettem,a tenger közepén megálltunk, a fedélzetről kiengedtek egy rámpát és onnan ugráltunk be a tengerbe, pedig ez két éve történt az utolsó utunkon.
    Mindenkinek pihentető álmot!

zsozso577, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Még hogy rámpáról ugrálni a tengerbe? Brrr! Én tisztességes főemlős vagyok, aki irtózik a víztől, nem megy bele, legfeljebb zuhanyozni. Inni meg jó a sör is. :p A kokasok azért különbek, mint nálunk, ott azért fel is akarják ébreszteni a napot. Ezek meg nálunk, áááá, ezek csak alszanak, növesztik a hasukat.
    Kialudtam magam, megyek tovább kukucvadászatra.
    Szép napot gazdák!

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia, sziasztok !
    Tenger ? Huj, de régen láttam közelről.. Van már annak tizenéve is. Valahogy nem futotta a családi költségvetésből két gyerek mellett...
    Hol vannak a kukacok? pedig amúgy szapora jószágok. Máshol.
    Meleg lesz ma is. Tegnap megmértem a garázskapu külső hőmérsékletét. (Lézeres mérővel) Dobtam egy hátast ! 61 fokot mutatott !
    Igaz reggeltől estig tűz rá a nap....A járda "csak" 41 fokos volt....A fű...31 fokkal a leghidegebb...

Egy költői kérdésem van: felröpi, csak az event növényből van?

Utoljára szerkesztett: 10.9.16
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Yes sire! Csak a horroroson repülnek azok a giznya giliszták. De nálam inkább lekúsznak a földbe, nagyon mélyre. Nehéz kipiszkálni őkelméket. Ilyenkor jönne jól az a vakond, amelyiket Csacska üldöz. Az felzavarná őket a föld felszínére. Csak sajnos az a vakond el lett zavarva. Ezt tudják a kukucok is, azért kempingeznek lent a földben.
    Ma reggel 13 fok volt, de délre 31 fokot mond a levelibéka. Végső soron hasonló az a két szám, egymás tükörképe. Én nem dőlnék neki egy ilyen hűvös garázskapunak, ha nem muszáj. :)

18. hagymácska44

Jó reggelt!

Koppi, a teliholdas nővényekből mindenből jön kukac.
    Tihamér, pedig nagyon jó a víz, főleg a tenger. Az első élményem a tengerrel, le akartam merülni az aljára, hát az ötödik nekifutásra sikerült, annyira sós, hogy fent tart a vízen, imádok búvárkodni, persze csak csutorával, nem ám nagy palackkal. Finom sörök vannak kűlnonban is, persze csak hallomásból tudom, mert én nem szeretem.
    10 kukac kell és mehet a felhőre a cucc.
    Bográcsozáshoz készülők, pucolás ezerrel, ma is dög meleg lesz, jó lesz a tűz mellett állni.
    Szép napot!

Fatther, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  19. Koppi

Köszönöm !
    3 db. nyűves kukac kellene és készen is lennék....., de nincs....:(
    Azért, mert ki van számolva az időm...
    Megoldottam. A felhősor üzem alatt...:)

Utoljára szerkesztett: 10.9.16
    hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ügyes vagy! Nekem azért több kell, nagyon remélem, mire be kell adni őket, lesz elég.
    Mi készül a bográcsban? Slambuc? Pörkölt? Halászlé? Halpaprikás? Birkagulyás? Mind jó étek. :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.