Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot kívánok!
    Jelentem a vakondom itt tanyázik most is, a meglévő túrásokat újítja fel...
    Nos, visszatérve a nyaralásomra. Mint írtam egy hajóútról maradtunk le, ami a Navagio öböl megtekintése lett volna, itt van az a híres hajóroncs is. Az út során 3 helyen fürdőzés is lett volna. Mivel előzőnap esett jócskán az eső, így felhívtuk a kinti szervező szőke csajt, aki közölte, hogy persze, hogy lesz út, nem marad el. No reggel kelés, pakolás és irány a találkahelyhez ami egy La Curva nevű "bevásárlóközpont" volt.......2 bolt, egy kávézó.....( ami nem is volt közel a szállásunkhoz, hanem Cur..a messze volt) Várunk, busz sehol, no kiderült, hogy a csaj nem értesített bennünket, meg még jó néhány más utast sem, hogy az út elmarad az időjárás miatt. Vissza a szállásra és mivel hetedmagával sütött a nap, mentünk napozni és fürdeni a strandra. Nagy hullámok voltak, élvezettel dobáltattuk magunkat a hullámokkal. A szállásunkról nagyon rafinált kép került fel az internetre, mert tulajdonképp ami az épület eleje, az a hátulja volt a mi szempontunkból, ugyanis, ha a központ felé, part felé akartunk menni, akkor az épület hátuljánál kellett menni, ahol nem volt kiépített út, csak föld, ami az eső miatt sáros felázott dzsuva volt. Vendégmarasztaló..:mad: Végül is a nap jól telt, sikerült jó színt szerezni.
    Sétánk során narancs, citrom, gránátalma, fügefák sokaságát láttunk. Nappal felmérés, hogy hol mi, esti séta során egy kis segítés a gyümölcsszedésben...akkora citromokat szedtünk, mint egy strucctojás. Beszereztük a reggeli teához való mennyiséget bőven.
    Csütörtök este egy hegyi kis faluba, Kampiba vittek bennünket, találkozó ismét a La Curvánál volt, de most jött a busz. Csodálatos hely volt, 2-300 méter mély szakadék, lenn a gyönyörű kék víz a kis öbölben. Naplemente, káprázatos kilátás. Itt vacsoráztunk a sziklateraszon, majd bemutató a görög táncokból és persze szirtaki minden mennyiségben. Fergeteges hangulat 23 óráig. Mire hazaértünk éjfél, reggel pedig indulás, mert eltelt a hét.

Utoljára szerkesztett: 10.9.16
    Fatther, hagymácska44, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!
    Isten hozott Csacska! Tudom,.. meg a repülő! Már hiányoltunk.
    Tessék mondani útközben nem volt olyan állat amely vízben él és ló a neve,.. nem hoztál párat az most itt elkelne?

A gazdaköriből beszerzett titkosból 1 Tigris és 1 Vörös panda lett.
    Hónap végén majd számháborúzást rendezünk nekik,.. mindenki azon a farmon bújhat el amelyiken akar a három közűl.

Ma befejezett lesz a horroros event.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vissza-az-időben.14297/

3. Koppi2

Koppi2 Haladó

Kihagytam FA híján a vásárlást. Egyszer talán egy gazdaköriben benne lesznek.....de nem veszek.
    Juszt sem. A múltkoriban nagyon megbántam.

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Kimostam, már vasaltam is, mert ebben a melegben megszáradt sok ruha. Jelenleg a holnapi ebédre főzök előre, mert reggel megint nem fogok korán kelni.
    Lajos, volt ott víz is, meg ló is, de víziló az nem. Egy fehér hintó vitte kocsikázni az arra vágyókat esténként, no azt húzta egy paci. A közeli városban, Laganasban több hintó is volt, de kihagytam, nem kocsikáztam.

Fatther, hagymácska44, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  5. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Tudod én nem vagyok az a jaj de sokat beszélő típus , de ha az kell meg próbálhatom a kedvetekért , amúgy egy kicsit rosszul jött ki ez az egész a "nem hiányoztam ?" csak vicc volt , bocsánat:);)

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Azért hiányolok 1 jól lebarnult,.. bikinis képet,.. inkább nézném azt mint Koppit diszmagyarba!

Bogi rég nem voltál! Felétek nem történik semmi? Eseménytelen vidéken laksz? Farmod az új hányadik szinten van?

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Bikinis képet Lajossal együtt szívesen nézegetnék. :p
    Szóval az a nagy víz mellett nem volt liccs-loccs-nyihaha. Ha ott se, akkor hol lehet megtalálni?

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Fiúk, van jól lebarnult bikinis kép, de azt ide nem teszem fel. Ez van. A képzelőerőtökre bízom.....:)
    A kis farmjaimat is végigjártam, mostoha gyerekek voltak most, de annyi baj legyen, majd dolgozom azokon is a következő napokban.
    Itt a városban az állatkertben van az a nagy állat.....csak, hogy hozzam a farmomra?

Fatther, hagymácska44, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Csacska....üdv ujra köztünk.....olvastam a beszámolódat.....sok élménnyel gazdagodtál.

Gratula aki befejezte az eventet......hajjrrrááá aki még gyüjti a felröiket.

Itt a nagyon nálam is kész....most megyek a kicsikre megnézem, hogy hol is tartok.
    Vettem titkosokat....lett vizipacim és az előző titkosokból is adott....persze-persze sárga ólat is kaptam.

10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Jól van megértettem, nem nézhetek bikinis képet,...igazad van örüljek neki hogy már láttalak élőben,.. semmit a szemnek?
    Különben néha megkeresem a képet ami van és megnézem épp úgy mint szomszikát Ő is megvan,.. képen,.. mert hátha Koppi rosszul értelmezi!

Fatther, zsozso577, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Zsozsó, gratula a vízilóhoz! :)
    Lajos, találkozunk nemsokára, ha jöttök Debrecenbe! :)
    Jó éjt mindenkinek!:)

12. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Félretesszük a bikinit, akkor már nem lesz annyira jó idő,..Október 27.
    Egy farmon várok 1 kukucra és akkor mindhárom farm kész!
    Vízilovat még szülinapra sem kérhetek mert nemrég volt,következő pedig még soká lesz.

Visszatértem az egyesszámú farmra,...csak a másik kettőt 1 kicsit feljebb nyomtam,..lehetőleg ne zöldfülű legyen.

Jó éjszakát!

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az összes kukac a rendelkezésemre áll. Köszönet érte Koppinak, mert küldött szép számmal. Reggelre a még hiányzó rémséges beadandó eventes gaz is beérik. Aztán csak bedobálok mindent szépen. A maradék kukacot elküldöm Csacskának, adja oda az ő vakond "barátjának", hátha jónéven veszi őkelme és nem fogja a kertjét összefurkálni.
    Szép álmokat gazdák!
    -------------------
    Event itt letudva, felhő beüzemelve.
    Jóóóó reggelt gazdák!

Utoljára szerkesztett: 11.9.16
    hagymácska44 kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jó reggelt,szép vasárnapot!
    Csacska üdv újra itthon,épp ideje volt,a fiúk nagyon elkanászosodtak nélküled.Élveztem az utibeszámolód.Nálunk ilyesmi szóba sem jöhetett,napallergiám és tériszonyom van.
    Event befejezve mind a két farmon.Csodállak beneteket hogy győzitek 4-5 farmon a játékot,nekem a kettő is sok,az újjaim teljesen el vannak gémberedve,és lassan tyúkszem nő az ülőgumómra.
    Párom sajnos a Klinikán fekszik tüdőgyulladással,mostanság nem sok erőm van az írogáláshoz.

Fatther, zsozso577, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Nagyon jó idő lesz ma is.
    Tegnap azt hittem, hogy én is a disznóval fővők meg olyan meleg volt, babgulyás volt, nagyon finom lett, de 2 órakor kezdtük főzni, mert a vejem is akarta csinálni és Ő akkor ért haza. Mire a romokat eltakarítottuk és meglocsoltunk igen késő lett, estére olyan szagom volt, hogy nem is ecsetelem de aki már bográcsolt az el tudja képzelni.
    Most irány a piac, tönkrement a kuktám szelepe azt kell pótolni, némi gyümölcsöt is kell beszerezni és jó kutakodni is.
    Csacskamacska, most lesz egy időre sok friss és élvezetes visszaemlékezni valód, lehet sokáig ezekből táplálkozni. Nagyon sok szép helyen jártál és azok a programok a sok táncika és nem utólsó sorban a jó étek am i számunkra kicsit más, a sok tenger gyümölcse az igazi.
    Látom mindenkinek összejött az event, nagy gratulációm, de a nyakunkon a másik és a sokadik a végén már 2 eventet csinálunk egyszerre.
    A vizípaci tulajdonosoknak gratulálok.
    Ilona49, nagyon sajnálom a párodat, még egy egészséges embernek is nagy megpróbáltatás, hát még neki, de jó kezekben van, mielőbbi jobbulást neki.
    Legyen szép napotok!

Fatther, zsozso577, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !

Még 10 db kukac hibádzik nálam az eventhez.....El vagyok havazva... :(:(
    (Koppantyú901)

17. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Már nem. Legfeljebb 8 hiányozhat. :)
    Tetű lassan tölt be a játék, tök mindegy, melyik keresőt használom. Bár a leglassabb most épp a Tűzróka. Nálam.

18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Koppi, már csak 7 hiányozhat.
    Megjártam a piacot és mindent vettem amit elterveztem.
    Nagyon meleg van, ilyenkor jó lenne egy iglu.
    Nekem is akadozik, de még nem vészes.

Fatther, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Kukacokat nem kérek, már sok is ami van!:)
    Ilona, gyógyulást a párodnak!
    Lajos, dátum naptárba beírva! :)
    Nos igen, sok szép élmény összejött, a rosszakat meg elfelejti az ember, ha "kitoporzékolta" magát! :)
    Bográcsozni nem szoktunk, valamikor régen igen, de ma már inkább flekkenezünk a kertben. Ott is vannak illatok...
    Az éjjel valahogy elcammogtak hozzám az állatkertből a vízilovak! :):)

hagymácska44, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  20. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Szia , hát leginkább az iskola miatt , meg nem volt annyira kedvem sem igazából , :oops:de most már vanxD57. szint végén járok most:music:

hagymácska44, _Ilona49_ és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.