Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ebéden túl, kissé pihegve fogok a kapáláshoz. Az ebéd a teraszon volt, még jó árnyékos, kellemes, de a darazsak már nem annyira. Ellepték a csirkehúsos tálat, én meg addig csapkodtam, hogy egy szenya darázs az ujjamba eresztette a fullánkját.:mad:Szilvás lepény volt az ebédutáni süti, de az már benn lett elfogyasztva.
    Horrorozom még, a vérpáfrányossal le vagyok maradva, így azt csinálom.
    Nem kell készülnöm holnapra, hiányzik a munka, a gyerekek.:(

hagymácska44, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tudom, mit érzel át a gyerekek hiánya miatt. Nekem is nagyon rossz volt hónapokig, mire megszoktam, hogy felesleges lettem a "rendszerben", van helyettem más. Pedig képes lennék még ... de nem lehet.
    Ezek szerint te nem a török császárral cseresznyéztél, illetve húsoztál egy tálból, hanem egy csöménnyel. (ITT az a neve a darázsnak. Kérdezd meg elnökasszonyt! ) Kevésbé fájt volna, ha Szulejmánozol! :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Vízilovas szép napot!

Három kukac elpostázva!Koppi,..télire gyűjtöd őket?

Ezt már láttátok ez volt,..[​IMG]

Ez pedig most lett csak másik farmon,..[​IMG]

Talán lesz még több is?

Irány a konyha mert még csak az ebéddel végeztünk.
    Jó lesz Vasárnapra beszerezni 1 bejárónőt!

4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki végzett az eventtel. Én még csinálom. Zony készen van, de a többi még hiányos. A laptopon tönkrement a tápkábel, ezért a telefonomra letöltöttem egy alkalmazást és ezen játszom.Juditot irigylem egy kicsit,de majd egyszer nekem is összejön Görögország. Az elmúlt napokban egy kolléganőmmel Gyömrőn voltunk pihenni. Most meg hozhatom be a lemaradást a farmokon. Találtunk egy helyet, aminek Hisztéria volt a neve :). Finom fagyit ettünk ott. Ma pedig elérkeztem a zonyval a 92. szintre. Kaptam egy fúrógépet is. Remélem a következő nem a 93. szintnél jön!

hagymácska44, Fatther, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Gratulálok a fúrógéphez, nagy kincs, igazi ritkaság!:)
    A vízi pacikhoz is! :)
    Igen, feleslegesnek érzem magam, nem vagyok pótolhatatlan. Próbálok munkát keresni, bízom benne, hogy valami összejön.
    Érződik, hogy kopogtat az ősz, nap melege elmúlt, bár még süt.

6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

7. Csacskamacska

Bokros teendőitek elszólítottak ma este innen. Bekukkantottam többször is, de sehol senki.
    Fatther, köszi az infót!
    Jó éjt, reggel ne arassatok!

8. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Remélem mindenki hosszúérésú növényt vetett,aratás ,ajándék küldés,varázsfa szüret 14 óra után!Igazán jó lenne,ha a boldog aratás napját is csak délután indítanák!!!!

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok, jó reggelt kívánok Mindenkinek !

Naná, hogy learattam minden ma reggel. Sőt, ilyen régen fordult elő velem, hogy az egyes számú farmom Bahamáját fel is verte a gaz....
    Sajnos a vv-ban nem értem rá idejönni.

Engem nem kedvel a rendszer máig nincs fúrógépem. Egyetlen farmon sem.

Utoljára szerkesztett: 12.9.16
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem kellett volna elmenni nyugdíjba. Akkor ráérnél. :)
    Jó reggelt gazdák!
    Tegnap késő délután a Gizi összeveszett megint a BP-vel. Egyik böngészőn sem volt hajlandó szóbaállni vele. Remélem, csak kibékülnek.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

A nap süt és meleg is van, csak ne bosszulja meg magát a tél, mert akkor nagyon fázni fogunk.
    Fúróm nincs de nem is jöhet, nincs miből.
    Amit lehetett azt learattam a többit majd délután.
    Koppi, pedig most jön csak az oroszlánrésze, nem jó a fűtés, beázik a ...., nincs világítás és sorolhatnám a hibalehetőségeket.
    A darázscsípés na, az nem hiányzik.
    Csacskamacska türelem, lesz még jó ajánlat, most kezdődött csak az iskola.
    Mindenkinek szép napot!

12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kopi....engem sem szeret a rendszer.....mert még nekem sincs furóm.....nem régiben Lajos mutatott egyet....
    csak azt láttam!
    Kinomban....már minden tárolót kiváltottam ....még a fásat is.....az pedig egyáltalán nem éri meg!
    Legmagasabb terményesek vannak benne.....igy sem adogatja......!!!!!!!
    Már mást nem tudok tenni.....mint elfelejteni az egészet.......teszek rááááááá!!!!!!!........de nagyban!!!!!!!!!!
    Valamikor a kalapáccsal szenvedtem ennyire! Most meg mááárrrr!!!!!!

Tündi1001, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Szép napot kívánok mindenkinek!
    Szép is a reggel, süt a nap, de azért még hűvös a levegő.
    Csak néhány apróságot arattam le, majd 14-kor jön a nagy aratás és hajrá event. Délelőtt bevásárlás, némi konyhai teendő vár rám.
    Az egy fúrómmal én sem megyek semmire, mikor lesz ebből 6?? Majd, ha fagy, akkor is csak 2-3 db lesz, ha ilyen tempóban jönnek. Nem is foglalkozom vele, egy hónapban egyszer megnézem, hogy mennyi van és kész. Feleslegesen nem izgatom magam.
    Legyen jó napotok! :)

zsozso577, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Fúró nálam sincs egy darab se, de nem is várok. Nem vettem semmilyen tárolót eddig. :)
    Csacska! Csömény szúrása rendbe jött?
    Mi már voltunk boltban a feleségemmel, de ő még visszament a Rossmann-ba. Oda nem kellett elkísérnem. Az a bót, az a rossz emberek (ross & mann) bóttya? :p

15. Csacskamacska

Igen Tihamér, már alig érzem a szúrás helyét, igaz kenceficéztem is eleget.
    A bahán csak az esőerdőben lehet gazt termelni, jó, hogy leszedtem mindent róla....:mad:

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

A 12072 sz. hsz-ben Koppi azt írta, hogy a Bahája elgazosodott. Ott neki gaz termett. Igaz, nem eventgaz, de GAZ. :)
    Kencefincét nálunk is csak a feleségem szokott használni, van neki többféle. is. Nekem csak gyógykenőcseim vannak. (Meg behűtött finom söröm.)
    Eventet egyik farmon sem csinálom. Annak küldjetek mészkövet, aki fel is tudja használni!

17. Csacskamacska

Képzeljétek fiúk, a nyaralásom alatt nagyon finom sört ittam a vacsorák után. Ezt még elfelejtettem közölni Veletek, pedig fontod dolog! Itthon a kencéim egy részét tartom a hűtőben, sört nem, de a nyaralás, az nyaralás! :)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Tündi1001

Sziasztok!

Nekiálltunk,..de minek részünkről már semmi érdekes nincs bent megint.Ha csak nem a 2x1 órás kupon,...ebből lesz megoldva az event!
    Csak pislogtam hogy a bahán hova tűnt a növény,... csak néztem mint Jenő a moziba!Mintha mást olvastam volna.
    Erdei tele állattal,..csak fél földezünk,...eleget kapartam kis földet kézzel a teliholdasnál,...ott meg későn jöttem rá hogy event van és 14-ig tart,így a következőre az ültetés siralmasra sikeredett.Biztos lesz üres föld is.

Kő:112, 134, 138.

Ez a legfrissebb nyugis merre kószál?

Tihamér,.. fel tudnám használni,..annak idején oltottunk meszet!

19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lajos....én is ugy jártam ....ahogy te!!!! Néztem, mint Rozi a moziban!xDxD
    Nem tudtam, hogy most miiiii van! A fülön látszott, hogy elkezdődött.....mentem a főfarmra
    ott már láttam a gazt is!....
    Erre gyorsan elmentem megnéztem....ugy volt ahogy emlékeztem....
    én is irtam.....olvasni csak később olvastam....és a topikban már ott volt a változtatás hire!!!!!
    Most megint értetlenkedtem egy kicsit.....itt magamban!:sleepy::oops:
    Maradt annyi gaz, hogy 1-2 feladatot megcsinálhattam volna.....nahhh csak 1-t tudtam.....csodákoztam!!!!!
    Utána nézem, és a felröpin megakadt a szemem.....duplát vont le.....nahhhh.... már butulok....azt sem tudom
    mennyit kell beadni!!!!xDxD:cry::cry:
    Mentem olvasni és ez egy valós hiba volt.....amit azóta már javitottak!
    Most már juszt sem adok be semmit .....majd holnap valamikor!!!!!

20. Tündi1001

Én olvastam ezt a dupla levonást,...és volt aki kérdezte és az aji az legalább tripla?
    Most adtam be én is de most már talán nem duplát vont le?
    Töröltem a bahafőről az állatokat,.. most többet raktam ki újra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.