Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Pihentető alvást és vidám ébredést kívánok!
    Jó éjt!

2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Téliesítettük ma az autót,az idén többet nem mossuk és nem is porszívózzuk.
    Téli gumit nem kapott de lehet hogy nem is kap,nem szándékozunk elmenni hosszú útra.
    Vagy majd menet közben meglátjuk,van csak fel kellene rakatni a téli gumit.
    Közel negyven évet közlekedtem téli gumi nélkül,megy az a másikkal is csak finoman kell kezelni.

Tihamér,a nyugdíjas évek majd kialakulnak,nálam már kilencedik éve tart és mindig van mit csinálni.
    Nem unatkozom,nem unatkozunk.

Aki csinálja az eventet az nyomassa elsősorban a hunyort kétszer lehet aratni és a tp akkor 64 a flittermák 48.
    Második feladatba is hunyor kell.

[​IMG] Jó éjt!

heliantus és Tigrislady kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na eddig tartott a nagy alvás! Hiába erőltettem, nincs tovább.
    Az eventet nem tudom, elkezdjem-e, marhára macerás. Nem csak termelni kell, de még építeni is. Kinek van erre ideje, kérdem én? :p
    Jó reggelt mindenkinek!
    Megyek a kokasokat kizavarni a tikólból. Ébresszék fel a Rézit!

Tündi1001 és patakvera kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Na ugye, hogy ugye ! (Bár én is fent voltam 2 órakor, ittam egy kis vizet és szunyesz negyed ötig...:)
    Nekiugrok az eventnek, bár necces lesz, de próba cseresznye..:)
    1 farmon legalábbis...:)
    Legyen tp növelő napotok !

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt a koránkelőknek!
    Látom Koppi sem tétlenkedik, van mit csinálnia. Cseresznye....
    -----------------
    Kisgyerek mondja az anyjának:
    - Anya! Kimegyek, szedek cseresznyét a fáról.
    - De kisfiam! Február van!?
    - Tudom, tudom! Sapka, sál.
    -----------------
    Szép napot mindenkinek!

6. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Könnyesre röhögtem maga a vicceden.! Kösssz

Tigrislady és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok!
    Korán keltetek fiúk, mint mindig, csak én vagyok a későn kelő. nem baj. nem arattam csak a bahamán kézzel a növényt, az este 22-kor szegfűt vetettem, hogy sok felröppenőm legyen. Az első feladatot tartom nehéznek, vigyázni, kiokoskodni, hogy 24 óra alatt meglegyen a beadandó. Ráadásul ma csak 15-kor jövök haza, tehát csúszással kezdek.
    Megyek készülődni és irány a dolgozó!

heliantus, Tigrislady és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Koppi

Te, Te, Te !
    Mindig hozod a formád...:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csak nem baj? Lassan kiballagok reggelizni, mert ha a fogorvos varázslást csinál a fogaim közt, akkor egy darabig kedvem sem lesz enni, meg nem is lehet.
    Napot megint elrabolták. Viszont köd nincs. Az is valami.

10. Koppi

Itt süt a Nap, de kissé párás a levegő... 8 fok van..

----------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------13 óra 59 van. Lesz gebasz, vagy nem ?
    Eventkezdésnél... :)

Nem volt...:)

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    Tigrislady, Tündi1001 és patakvera kedveli ezt.
  11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Esős időnk van,ilyen lesz Vasárnapig.Az event rendesen elindult,van mikor írjátok hogy sok a hiba én meg nem veszek észre semmit.

Megyünk unokázni majd estére benézek.

Fejünk fölött zörögnek,esővíz elvezetőnél beázik a beépített szekrényben a gipsz fal.

Más nem nagyon zöröghet mert legfelül lakunk..(ha csak nem a.......).:mad:

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Újra itt vagyok. A mai napom eddig nem egészen a terv szerint alakult. Tegnap úgy terveztük, hogy a majdnem nyugger elmegy reggel élvezkedni a fogászhoz. Feleségem összeírta, hogy mit fog hozni a város túlsó szélén lévő Aldiból ma délelőtt, míg én a fogorvosnál leszek. A terv végrehajtás így sikerült:
    Én elnmenten a fogorvoshoz, de kiderült, hogy ma déltől fog rendelni. Akkor visszamentem a lakásba. Feleségem nem indult el a bevásárló körútjára, mert közben az eső megjelent. Elmentünk cukrászdába megrendelni egy csomó édességet a búcsúztatóra. Haza, majd délben ebéd. Én utána cihelődök a fogászhoz, mikor feleségem mellékesen megjegyzi, hogy ha már arra megyek, ugorjak el az Aldiba is. Egyedül. Ő meg marad otthon. Persze ezt lehet úgy is megközelíteni, hogy Ő nekem akar jót tenni. Mert ugye eddig nap, mint nap, mentem a dolgozómba kerékpárral. Az Aldi meg onnan nincs messze. Következtetés: ne legyen kilométerhiányom, ezért nyugodtan csak menjek ki oda is, egészségem karban lesz tartva. Na jó! Nincs mit tenni, nyeltem egyet és elindultam. A fogász fél egykor még nem volt ott, ezért kisurrantam a drótszamáron a bóóótba. Menet közben találkoztam egy munkatársammal, aki megjegyezte, hogy rossz felé megyek, arra a gyár van. Ja! AZ IS arra van. :) Mindent összegyűjtöttem, majd hazafelé bekukkantottam a fogorvoshoz. Ő meg a pici szájacskámba. Igazat adott nekem, valóban a jobb felső agyar mögötti kis őrlőfog lett likas. Injekció be, pofalemez elzsibbasztva, majd jött a furkálás. Azt követően belenyomott valami gyóccert a fogamba és közölte, hogy két hét múlva jelentkezzem, akkor majd betömi rendesen. Addig meg a gyógyszer szép lassan felszívódik. Én meg onnan szívódtam el. Nyomás haza. Mivel javasolta, ne rágjak ma azon az oldalon, ezért az elébb nekiálltam krumplikását főzni. Azt nem kell majd rágni. :D Ráadásul a feleségem meg nem is szereti. Igaz, most meg ő ment el valamiféle ingyenes ilyen-olyan szűrésre. Én nem mentem vele, lévén nőknek szervezték, én meg nem érzem magam annak, még a formám is teljesen elüt az ővéktől. Csend és béke van a lakásban, mert mihelyt kicsi feleségem elment, a tévét kinyomtam. A rádió sem recseg. Csend van. Csak a cinkék kopognak a szotyival az etetőnél. Amúgy meg ramaty egy idő van egész nap. Hol esik, hol nem, de csak az a szürkeség van, Rézi sehol. Esetleg fogságba ejtették a terroristák keleten, ezért nem tudott eljönni hozzánk.

13. Koppi

Szia !
    Jó egészséges napod volt eddig. Látod, megy ez..:)
    Itt nálunk sütött a nap eddig. Most már nem mert a láthatár alá bukott. Délutánra kissé befelhősödött, de amúgy jó meleg van. 19 fokot mértünk délben.
    Fogászat ? Már el is felejtettem milyen?:)Nem igazán kínlódok vele... megváltunk már egymástól régen..
    Csinálod az eventet?

Tündi1001 és Tigrislady kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem, nem eventezek. Nincs rá időm! :D
    Kéretik az ajándékokat azoknak küldeni, akik eventeznek!
    Az eső meg esik. :(

15. Koppi

Itt akkor se esik. És nem kűdök. :)
    A múltkor vettem egy lézeres hőmérőt, ergo most pontosan tudom, hogy hány fok van..:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  16. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Nálunk nem esett ma, igaz napsütés sem volt. Elkezdtem az eventet, remélem összejön. Kell az a bahás felhősor. Eddig "lekopogom" nem volt gond a belépéssel, területváltással, tartsa is meg a BP ezt a jó szokást.
    Aki csinálja, annak kitartást és jó számolgatást, hogy a 60.000 TP-hez melyik növényből mennyit és hányszor kell aratni a rendelkezésre álló idő és TP növelők ismeretében.

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Koppi

Én is 3 Farmon... nyomatom... eszközök beállítva, illetőleg beszerezve...
    Már "csak" 15 fok van..

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

No, itt vagyok. Egész jól pörögtetek, alig győzöm visszaolvasni. Helyes, csak így tovább!
    Csilla, a felhősor nekem is kell/ene/, nagyon bízom benne, hogy meg tudom csinálni. Drukkolok Neked is és mindenkinek, aki hozzáfogott!
    Tihamér, tiszta élmény volt a napod! Nem panaszkodhatsz, hogy semmittevéssel kell eltöltened az időd.Fogorvost ne is emlegess, nekem is gyakran kell hozzá járnom, de nem szeretek oda menni...nem is tudom miért??
    Ma későn jöttem, mert az ebédeltetésnél kellett felügyelnem, mert műtötték aki ezt csinálni szokta. Képzeljetek el, egy nem túl nagy ebédlőt, ahol 400 gyerek ebédel zsinórban. A kicsikkel nincs is gond, de a nagyok, mindent kitalálnak, hogy soron kívül bejussanak. Igen határozottnak kell lenni. Na, az voltam!! - de nem vagyok én szigorú, meg mogorva, meg kiabálós, hanem megpróbáltam viccesre venni a dolgot. Egész jól bevált és sikerült a sorba marasztalnom a kis próbálkozókat.
    Mióta hazajöttem, csak szaladgálok a farmjaim között. A cél a két nagy farmon megszerezni a felhősort, a kicsiken pedig jó lenne az első feladatot kivégezni.
    Érdekes, itt a farmon, hogy ragaszkodunk a felhőhöz, de a valósban pedig nem szeretjük, akkor a napsütésre vágyunk. Nálunk ma remek idő volt, szinte tavasz.
    Szaladok a másik farmra, pá, még jövök!

Mondtam, hogy visszajövök, Ti meg elmentetek. Hmm. Szóval kicsike bibi csak van, akik elindították az órát, ott valami nem stimmel. Tehát órát nem elindítani! Közben meg azon gondolkodom, hogy mennyi gazuk van azoknak a gazdáknak, akik már elindították az órát?

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    Tündi1001 és delfin929 kedveli ezt.
  19. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Nagy a nyüzsgés a fórumon. Sürgök-forgok, még mindig renoválunk :) a fele kész. Picit visszaolvasva: az idő ma remek volt, igazi napos sétálós idő. Úgy látom előkerült a fogorvos is :) Az eventet már nem is mondom, ha valakinek van valami módszere az ha közzé teszi fel lesz magasztalva :) Kopy tetszik a képeid váltogatása :) A korán kelés nem az erősségem, nekem ez a plusz egy óra nagyon kellett.

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szia Helike! - nekem is kellett az az egy óra, meg most is kellene, hogy időben le tudjak feküdni. Megvacsoráztam, most újra végigjárom a farmjaim, elküldöm az ajándékokat.
    Mit szóltok hozzá, ha vasárnap zárva lesznek a boltok? Én most sem megyek, még szombaton sem, pénteken megveszek mindent és örülök, hogy szombaton és vasárnap ki sem teszem az utcára a lábam.

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.