Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most csak benéztem....majd délután olvasok, mert házi eventet tartok....lakásom romokban áll!

Valaki tud már valamit a közelgő tenyésztős eventről?
    Pletyi szerint jók lesznek a nyeremények.....de dolgozni kell érte.
    Ha jól értettem....csoportok lesznek ...pl...emlős...madár...
    Emlegették a kigyót és a pillangót is.....az anakonda szerintem nagyon drága....hogy csak igy odaadjam...
    pillangóm kevés van....lehet ki kellen tenni....vagy várjam meg a kiirást.....akkor viszont már késő lesz szaporitani.
    Hmmmmm??????

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    No, akkor gyors csere a manufaktúráben. Teknős ki, pillangó be. (Amúgy jól felment az ára: 7000.-Csp/db.)
    + 2 kirakva...:) Köszi az infót...:)

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. zsozso577

!
    szia
    Máááár felvilágositottak, hogy ma már kiirás is lesz!;)
    Gubanc van a fejemben.....nahhhh....de reggel van!xDxD
    Nem sokára én is teszek ki pillangókat.....igazad van....ha nem kell ide....akkor megy a piacra.

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Kígyó, pillangó? Megvárom a kiírást és majd lesz valahogy.
    Ma semmihez nincs kedvem, pedig nincs semmi bajom, jól vagyok, csak épp nem tudok magammal mit kezdeni. Munka lenne, házi event- de, ahhoz nincs kedvem és nem is olyan eget rengetően sürgős. Hajlok arra, hogy kezembe veszem a könyvem és olvasni fogok.

hagymácska44, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Macska 540, pillangó 555 hentereg a pajta eldugott sarkában.
    Hát akkor szép napot mindenkinek!
    Gizivel jó egy hete (vasárnap) komolyan összevesztem. Kiakasztott, de őt meg a rendszer akasztotta ki. Az úr istennek sem akart idejönni. Nem és nem. Ha mégis betévedt, hosszú töltögetést követően, akkor meg a fák szedése közben, de főként területváltáskor csak pörgött az a virág, meg pörgött. Énnekem meg az agyam pörgött be olyankor. Rühellek gazt aratni, de biz megtörtént most is. Egy hétig tartott a ramazuri. Szóval volt küzdés rendesen. Esélyem sem volt semmiféle eventre, igaz, meg is írtam előtte, hogy ezt is kihagyom. Igazam lett. :(
    Csütörtökön elmentem a helyi főfő suliba a feleségem társaságában, egyetemi előadásra. Öreg koromra lettem egyetemista. Igaz, csak nyugger, de mivel mégis csak egyetemi előadóterem, meg az előadók egy része is egyetemen oktat, szóval kezdünk esmeg okosodni. A jó pap holtig tanul, de a Farmerama farmera meg főként! :)
    Most már remélem Gizi hajlandó lesz rendesen viselkedni, mert ha nem, akkor maradok távol.

hagymácska44 kedveli ezt.
  6. zsozso577

szia
    Én is ....én is .....igy vagyok!
    Nincs kedvem semmihez sem....pedig nálam káosz van!!!! Boltban már voltam....lassan megyek csinálok
    kis könnyü ebédet.....Mosógépet elinditottam.....délutánra hátha megjön a kedvem!!!

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Áááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhh !
    Megyek a lócára Tihamér mellé. Ugyanis beleolvastam az eventbe ! Van olyan állat is írva ami nekem nincs is !(Pl. a tukán...)Még eddig nem történt meg a kiváltása....
    Ha azt vesszük, hogy a pajtában 1374 darabnak kellene lenni (Még kimondani is sok !) Ehhez képest mindössze 48 d. flamingóm van....., szóval eldobom az agyam!)
    Mit gondolnak ott fent a magasban, kinek van ennyi cucca ??
    Szóval piacolok. Abból legalább jól jövök ki..:)

Utoljára szerkesztett: 19.9.16
  8. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Most közlöm, hogy függetlenül Gizim állapotától, hangulatától és szeszélyességétől NEM csinálom ezt az eventet. onagger52 sem. Kizárt dolog, hogy ennyit adjak be. Nincs is ennyi állatom alapból. Anakondából és kakasból, meg még másokból ennyit? Én nem fogom elherdálni a készleteimet az esetlegesen megszerezhető kitehetőkre. Persze aki akarja, csinálja. Van egy olyam érzésem, hogy a mennyiségektől sokan vissza fognak riadni, ezért a piacon sem lesznek annyira magasak az árak. Ahhoz rendes kereslet kellene. Ugye ha sokan csinálják, de kevés a készletük, akkor vágtatnak a piacra venni. Na de ha kevesen csinálják, kicsi lesz a kereslet. Nem baj, amennyim van, ha az árak elérik a nekem elfogadható árakat, akkor kiteszem azokat a "dögöket" a standra. Ne nem, hát be fognak porosodni a pajtában. Majd az őszi esőknél kihajtom őket fürödni. :)

9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Koppi,..remélem úgy körülbelül 1 időseket raktál be mer a leghosszabbikat fogja alapul venni nem a legrövidebbet!

Megyek olvasni és ha rémisztőek a mennyiségek akkor már az olvasást is félbe hagyom!Mást meg főleg!

10. zsozso577

Sziasztok!

Igen....igen ez ugy látszik, hogy a nagyok eventje!
    Nekem inkább a szupertáp okoz gondot.....rengeteget kérnek.....mert arra nem számithatunk,
    hogy duplán fogja adni......rizikófaktor!!!!!
    Kopi....én ugy számolom, hogy a madarakat 100 valahány flamingóval le lehetne tudni!
    Ugyanis a pajtaértékeket irták utána!

Fatther, hagymácska44, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Nagyok? Mekkorák? ezekszerint én itt a kis 97. szintemmel, csak néző leszek. Ami nem baj, mert tudni kell szelektálni...:)
    100 valahány flamingó ? Annyi sincs, szupertáp is alig.. Sőt állatokból is kevés....
    DE ! Lelkesen fogok szurkolni annak aki belekezd.
    Részemről a fáklyásmenet !

Ideért az eső is közben, ami nem dobja fel a hangulatomat.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a mondatod nem a valós igényt tükrözi.

A leírásban szereplő állatokat követő zárójeles szám a pajtaértéket jelöli, (nem a beadandó darabszám!).

Idézet innen:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai.14312/#post-571547

Fatther, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Sziasztok!
    Nem mondanám, hogy kis semmi event! Mostanában arra mennek, hogy a pajtánk teljesen üres legyen. Ez nekem nem tetszik! Nagyon sok állat kell hozzá. Megvárom a boom-mot, mert kell, hogy legyen, addig semmit nem csinálok, de még utána sem biztos. Amennyiben hozzáfogok, csak az alapokra megyek, végig, tuti, hogy nem csinálom.
    Kopi, az én hangulatomat sem dobja fel ez a trutyi idő. - és tegnap ilyenkor még napoztam...
    Zsozsó, a Te hangulatod javult már?
    Tihamér, már azt gondoltam, hogy elvesztél!

zsozso577, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok!

Itt nem esik az eső....jönnek -mennek a felhők....szél fuj....a napocska is erőlködik.
    Ruhák a teraszon száradnak....remélem estére a kinti meg is szárad....a benti meg holnapra.
    Csacska....a hangulatom jobb lett.....deeee a betervezett dolgok felét csináltam csak meg!
    Kopi....nyügös vagy!!!!!....de ahogy Csacska is irja....nem kell mind megcsinálni.....elég az alapokat!
    Én is most tettem ki ólakat.....elkezdem és jutok....ameddig jutok!....deee kell az ujdonság!
    Az ujdonságot az ólakra értettem....bár lehet a terményeseket soha nem fogom használni....
    3 állatot nem fogok odaajándékozni......a békákkal is küzdök rendesen!

15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nagyon szomorú idő van, lóg az eső lába, szemergett már.
    Mindenki úgy van ahogy én. Nincs kedvem semmihez, boltot már megjártam. Nálam filmnézés van, pótolom a nyári kimaradásokat.
    A rákocskát megszerzem, nagyon tetszik, és nem titokól.
    Három területen ólak vannak kint, lesz amennyi lesz, abból gazdálkodok.
    Jól fontoljátok meg!

zsozso577, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt jelentem, szép idő van. Süt a nap, néha felhők mögé bújik. A hőmérséklet remek, 20 fok van, nincs hőség. Esőnek se híre, se hamva. Az csak messze tőlünk létezik. :)
    Nem fogok tenyészteni, de akkor nem is lesz olyan beadható érem vagy mi. Az csak akkor jár, HA valaki tenyészt is. Hiába a sok állat - már ha van - a pajtában, ha tenyésztés nincs, akkor event se lehetséges. Jól ki lett találva. Aki akar haladni, de nincs elég szupertápja, az tessék, dobjon be némi valós pénzt a társulatnak és máris nekiállhat a "műveleteknek". Nálam néhány ól van kint, 2 teknős, 4 tukán, 1-1 panda, teve, vidra, brekkencs, 4 liba, és a mindig kint lévő rózsaszínű tehén és röfi ólak. Ennyi alapból elég.

17. Csacskamacska

A Kotkodára bepottyant még 2 fúró, így ott már a fele meg is van a hatnak. Micsoda haladás! De, csendben vagyok, örülök, hogy annyi is van, karácsonyra lesz az hat is! :) Itt még mindig egy árválkodik.

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó estét kívánok mindenkinek, szervusztok, hölgyeknek kéz'csókolom 8)

Amennyiben még nem olvastátok: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció.14318/
    és
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom.14317/
    ja és még ez is
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-akció.14316/
    Lehet válogatni ;)

Aki legközelebb fúrót emleget ...... délután dryviteztem, majdnem eldobtam a fúrógépet xD:cry: mivel nálam még mindig lapul valahol, de nem a pajtában.

Ninett79, hagymácska44, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nos,..akkor csak gyűjtsük azokat a fúrókat! Nálunk 3-2-3 majd csak lesz több is.

Tihamér,...szinte biztos vagyok benne hogy szupertápod több mint 1000!
    Az a Rák, Tukán és fejlesztéseik azok kellenek!Aranybanán sem jön rosszul!

Bocsi Fatther,..fúrót emlegettem!

Ninett79, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. Koppi

Sziasztok !

Fatther !
    Köszi az infókat....
    Valakiknek megnyílt a fúrógyár ajtaja ? Nálam nem. Eddig sem volt, ezután is kicsi a valószínűsége, hogy lesz.

Nálunk esik az eső vigasztalanul, azóta is. hol kisebb, hol nagyobb intenzitással.:(:(
    Bár, látom az időképen, hogy Hagymácskánál igen dörgedelmes az időjárás...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.