Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem a fórumnevet nézem, sohasem.
    Tanácsot adtam mindössze, az információkat szedtem csokorba.

hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szevasztok!

Itt ezen a farmon most harcolunk 1 piros ráktóért,.. és itt csak a tikitotem piros nem lesz meg,.. az meg nem olyan nagy baj.
    Tápot a bahavadaskerből szereztük hogy ez meglegyen.

Ui: ennyi volt a tenyésztés,.. itt hiányzik a piros tiki,...149 is ugyan ez hiányzik,..1001-en a piros tiki és a gördeszka piros,.... ezek nélkül megleszünk.

Utoljára szerkesztett: 24.9.16
    zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Aztán nehogy leharcold magad, kell még az erő másra is ! :D
    Nekem elegendőek e farmon az alapok is...:)

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Adjon Isten, szép napot !

Csönd vagyon tegnap óta a topicban. Mindenki tenyészt, vagy pótol valamit.
    Itt enyhén felhős az ég és 15 fok lészen.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot mindenkinek!
    Csend és béke honol a lakásban. Az ebéd készül, a lányok elmentek cirkuszolni. Maradtunk ketten itthon a fiammal. Húsleves pulyka és csirke részekből. Fő fogás boros csirke, főtt burgonya, párolt rizs. Süteménynek ott a pite. Nem amerikai, hanem almás.
    Gondolkotam az éjjel, a belügyminisztériumban tegyek bejelentést, az országos rendőrfőkapitányságon vagy a BigPoint központjában? Az a mozigépésznek nevezett "dolgozó" jó hete eltűnt, nem végzi a munkáját. De bezzeg a fizetését meg felveszi! Nincs ez így jól. Rendeljék el az országos körözését, kotorják elő valahonnan és feltétlen állítsák munkába!
    Nem tenyésztek, nem pótolok semmit, csak főzök. Meg most idekukkantottam egy gyors aratásra. Mozizni is szeretnék, de a gépész úr nem található.
    Megyek a másik farmra és utána irány a főzés.
    Szép napot gazdák!

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

...és kötelezzék túlórára a gépészt, vagy egy videóért dupla pontot adjon!!
    Szép napot minden Gazdának és Gazdasszonynak! :)
    Milliomos nem lettem, pedig most volt lottóm.
    Mivel tegnap előre főztem, így mára kevés munka maradt a konyhában.
    Farmon termelgetek, tenyésztgetek, jóm ez a kis pihi, hogy nem kell mindig szaladgálni a géphez. Fúrót nem kaptam egy darabot sem, pedig lett volna honnan!:(
    Napsütéses szép és jó napotok legyen!:)

8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Fúró gyárra dugót tettek!:DMost már elkábították a jó népet, kell 1 kis szünet ( kell 1 kis áramszünet.....)
    Ez a gördeszkagyár is olyan mint a létragyár,..3 ól nem tart el 1-et!A teknős 13 óra a gyár 3,5 óra,...valamikor kiraktam a kacsacsőrűt és a búvárszemüveget és csodálkoztam hogy nem szaporodik a kacsacsőrű,..ugyan annyi az ideje mindkettőnek.

Utoljára szerkesztett: 25.9.16
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

A búvárszemüveget nem ki kellett volna rakni, hanem inkább felvenni. Talán jobban láttad volna a szaporulatot. :p

hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Azért nem vagy elég éber! Mert azt írtam(kiraktam a kacsacsőrűt és nem szaporodott a teknős):D:D:D:D:DNa még szép hogy nem!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kivételesen idézlek, mert ahogy az én vaksi és búvárszemüveg nélküli, de 4 szememmel nézem, ott úgy szerepel, hogy:
    ... kiraktam a kacsacsőrűt és a búvárszemüveget ....
    Szóval a búvárszemüveget is!!! :D Avval lehet, hogy úgy látszana, mintha lenne szaporulat. Mit lehet tudni?

12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sem szemüveggel, sem anélkül nem nagyon látok szaporulatot, felzabálnak ezek a dögök mindent!
    Fűnyírás volt és egyéb kerti munka. Ki kell használni a napsütéses időt. Azt hallottam, hogy visszatér a nyár, 27 fok is lehet a jövőhéten! :) Legyen is még kellemes idő, mert nem szeretem a hideget!
    Az este néztem Ördög Nórit és Majkát, hogy mit össze bohóckodtak? - tudják csipkedni egymást, én szeretem az e fajta ugratásokat.

zsozso577, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Igen,..de ott ahol válaszoltál át lett írva,...amit itt beraktál az stimmel de az volt írva hogy nem szaporodik a TEKNŐS.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Koppi

De megvagytok akadva ezzel búvárkukkerrel és egyebekkel. Tudnivaló, hogy mióta megújult a játék minden horribilis összegbe, állatba kerül.(Ld titok csomagok , jó pénzért, akarom mondani FA-ért Bízván abban, hogy van rá rá kellő mennyiségű zsetonod.)
    Termelek teknőst - felzabáltatom a gyárral. termelek békát és a létrakészítésnél el is vesztem.
    A végén a sutba vágom az egész miskulanciát, mert jönnek mások, más állatok más növények és és azokat kell nyomatni, de nincs rá helyem....ördögi kör...
    Pedig már a tenyésztésnél és a horrornál sem kell bíbelődni a le és felrakással.
    A paszúly is az égig ér már. Kézzel leszedni , baromi hosszú idő ugye?

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Értettem én Lajos! Azért írtam a búvárszemüveget, hátha akkor mégis csak szaporodik.
    Koppinak igaza van. Amióta váltás történt a tulajdonviszonyoknál, minden nehezedett, mindent jóformán csak arannyal lehet befejezni. Ritkán rentábilisan is ki lehet jönni, de egyre ritkábban. Tudjuk, ez a játék ingyenesen is játszható. De mint más "ingyenes" játékoknál, ha gyorsabban akarsz valamit, "valamit" neked is áldoznod kell. Tudom, ez van. Volt egy másik játék, amit mostanság alakítottak át radikálisan. Én meg úgy döntöttem, veszem a kalapom és megyek. Azóta ott azt csinálnak amit akarnak, de nélkülem. Nagyon kilógott a lóláb. :)
    Sokallod Koppi a felhősor hosszát. Hááát ... igen. ... Ha meg rövid lenne, mert kezdő lennél, hogy irigykednél arra a magos szintű bácsira ott elöl. :)
    Kihalt a lakás, hazamentek a "híveink". Holnap munka, iskola. Nekünk meg marad a házaspárunk másik fele. De legalább még ő van. Sokat számít!
    Szép álmokat mindenkinek! (Jön vissza egy kicsi időre a nyár.)

Koppi és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Valamit elnyomtam a gépen és nem tudtam írni, de jött a lányom és visszahozta a betűket.
    Tegnap kész lettem az eventtel.
    Ma piacjárás után fogtuk magunkat és elmentünk a Vadas-parkba, jó idő volt és nagyon élveztük a sok állat látványát.
    Almás pitét majszolgatok és tudom késő van, de most jött ki a sütőből.
    A gyerekeknél már fűtés van a fürdőbe, de én is bekapcsolom, míg zuhanyozom.
    Látom szép az élet, Tihamér feltőltődött az unokával, Koppi mérgelődik, Csacskamacska végre pihen, Tündi elégedettlen a szaporulattal, én meg veszekszem a gázosokkal, vagy csak szeretnék, már 3 napja hívon őket de a kagylót nem veszik fel, majd kedden meglátogatom őket a kirendeltségen.
    Mindenkinek jó éjt!

Csacskamacska, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Ma éjjel kivételesen jól aludtam. A szokásos esti 2 bogyót nem vettem be, helyette egy fájdalomcsillapítót, s láss csodát, jó éjszakám volt. De csak alvásilag. Amikor elaludtam a feleségem nézte a tévét, amikor felébredtem, akkor meg még aludt. Illetve alszik. Nem fiatalodott meg ő sem, én sem. Pedig jó lett volna! :p
    Almás pite még van egy kevés. Az egyik csemete is vitt magával pár kockát, a másik is, meg ették, míg itt voltak. Maradt a feleségemnek is, mert nekem a széléből is elég volt amit betermeltem, mikor "szélezte" a feleségem a kész süteményt. Nem vagyok édes szájú. Édesen csak a zöldborsólevest szeretem, meg a lányokat. A kávét, teát, mindenféle gyógyteát, keserű orvosságot is cukor nélkül fogyasztok. Nekem nem keserű. :) A kávé nekem olyan cukrosan, mint olyannak, aki édesen szereti és nem kap bele cukrot. Brrr!
    Szép napot gazdák! Tessék sok állatkát termelni! Én most még teknőcöt, kismacskákat, meg mit is? Mindegy, azért csak termelek ezt is egy keveset, meg azt is egy keveset. De sajnos mindig szemüveggel kell néznem, mert anélkül azt se tudnám, melyik ki fia borja! Azok a dioptriák megnőttek az elmúlt 20 évben. :(

18. Koppi

Szia és szép reggelt !
    (Mellesleg hétfő is van)...
    Hogyne mérgelődne az ember amikor megdolgozik a jutalomért és még véletlenül sem születik valami kellemes meglepetés belőle...:)
    Kíváncsi vagyok, mit is tartogat a Hét a számunkra... és hol a Gépész úr...?

Utoljára szerkesztett: 26.9.16
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

A gépész úr szokásához híven bújócskázik. Tegnap már írtam, hogy a körözését kellene megrendelni az illetékes szervnél, szerveknél. Dolgozni kellene neki is munkaidőben, nem henyélni a tengerparton, hasát sütögetve. >:(

20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Hétfő van, tudom de csak kedden lesz félfogadás.
    Koppi, köszi!
    A bahán elértem a 200. szintet.
    A gépész nálam még soha nem vetített, úgy látszik nem tudja a címet.
    Borús idő van nálunk.
    Megyek a postára, némi pénztől megszabadulok.
    Mindenkinek eredményes napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.