Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Demjén koncerten voltunk Tündivel tegnap.
    Igaz hogy Tündi nem lát de annak nagyon örül hogy ketten vannak Demjénnel egy képen.
    23,30-kor értünk haza azért voltam fent még olyan sokáig az este.
    Ma meg az unokáknak varrtam tornazsákokat,.. hát kettőt mivel hogy ketten vannak és egyidősek.

Tündi 149-en a piros Cápatanya is megvan a másik kettőn csak a sima. A függőágy és a szalamandra nincs. És a titok fákat szedtük le ennyire futotta a tápból, köszönet érte a szomszédoknak. Különben még ennyi sem lett volna.
    Semmilyen értékes fa nem lett hacsak az XXL kökény nem az. Kettő farmon még kint vannak a fák.

3 farm 12 ól: VIZILÓ 1,..tigris,..vörös panda,...flamingó és még sokan mások.

Pillanatképek,...hosszasan kell nézni hogy az ember elkapja a megfelelőt!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Befejezni nem fejeztük be.
    Igen Koppi,...és még van olyan farm ahol 10 milliót még kerestünk így 82-nél tartunk.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Farmon mára munka befejezve.
    Jó éjt mindenkinek és aludjatok jól! Reggel öleljétek meg az első embert, akivel találkoztok! - holnap beszámolót szívesen olvasnék, hogy ki kit ölet meg! :)

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó hajnalt!
    Nekem a feleségem lesz az első, akit meg fogok ölelni. Nincs más itt. Se az unokám, se más fiatal és csinos nő, aki rám várna. Ami nem lenne rossz, csak a feleségem meg ne lássa. Nem mintha irigy lenne, de nem szeretném, ha a "kuncogástól" lenne rosszul. (Mit akar ez a vén ... ???)
    Este korán elsuhantam álomországba, emiatt most meg már túl vagyok az összes farmon a "reggeli" munkálatokkal.
    Koppinak szerencséje van, mert együtt dagonyázik a mozigépésszel. Bezzeg nálunk még egy pót-helyettes-tanonc-inas sincs, aki vetítene! Viszont fűtenek rendesen, betakarózva sokallottam a takaró alatti hőmérsékletet. (Az ízületeimnek nem tetszik "ekkora hőség".)
    További szép álmot azoknak, akik még pihennek, (akár koncert után) szép reggelt meg a korán munkába indulóknak, kik lassan ébredeznek!
    ------------
    Nagy tolongás nincs most se. Korán van ezek szerint. Hááát ... akkor további szép álmokat gazdák! Én megyek reggelizni kalácsot, aminek a sütésével reggel háromnegyed hatra végeztem. Van tej is itthon. Meg étvágy is. :D

Utoljára szerkesztett: 10.10.16
    _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Jó reggelt!
    Jelentem, a csellengő is előkerült! Az újak nálam is már az első este bevackoltak és jól érzik magukat. Én is jól vagyok, leszámítva egy kis izomlázat. Tegnap Somlót másztuk meg, vigaszként jól meghúztuk a Juhfarkat ;) Szerencsére jó időnk volt. Megnéztük a somlói várat, felmentünk a Szent István kilátóba is. Késői ebéd és borkóstoló után hazafelé még Pápán megálltunk egy kicsit sétálni, sütizni.
    Tenyésztésre visszatérve, nekem nincs szerencsém. Alapból általában 2., max. 4.szint lesz. A tenyésztett állatokat beszórtam a gazdakörbe, így most gyenge millió választ el a szintlépéstől. A fűvészkertemet most tudtam fejleszteni, eddig ugyanis 4 db fúró jött össze a 3 raktárházból. Elég gyenge eredmény...

_Ilona49_, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép jó reggelt!

Mindenki szunyókál?

Tegnapi fák a két farmon: Bougainvillea 1,..Anjou körte-fa1,..Barkóca2,..Som3,..Kowhai XXL és XL és még sokan mások.

2 farmon ezt fejlesztettük!

zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Párás és felhős az ég.
    Unokám volt aki megölelt reggel, mentünk a suliba, majd kiszállt a kocsiból és kaptam még egy nagy puszit is.
    Ma a szemeteseké a reggel, majd összekötözöm a tegnapi levágott tuja ágakat, csak úgy viszik el. A héten gazolás lesz, összegyűjtöm a sok lombot és a zöldet, még egy fűvágást is beiktatok. Jövő héten viszik a zöld hulladékot.
    Tündi, de jó sok fát kaptál, gratulálok. Hozzám nem nagyon jön az újakból.
    Mindenkinek szép napot!

zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép jó napot kívánok mindenkinek!
    Köszönöm a beszámolókat! Nálam nagyon korai volt az ölelés, még félig aludtam, csak az rémlik, hogy valaki csendben, lopakodva közelített, megölelt, kaptam egy puszit és már ment is. Mosolyogva szunyókáltam tovább.
    Az én összes titkosom a menüben van, mindig elfelejtem kirakni őket. Ami késik nem múlik, egyszer csak eszembe fog jutni!!
    A nap süt, melegedni is fog kint és akkor megyek a kertbe, én is a kukába való dolgokat szedegetem össze.
    Levelek sepregetése meg folyamatos.

Mindenki a szabadban van? - én is, de azért bekukkantottam, de nincs itt senki!?

8. hagymácska44

Sziasztok!

Kukucs, kávé szünet. A flakonokat még el kell vinnem a gyűjtőbe.
    Nagyon fárasztó tud lenni a földmunka, a virtuális könnyebb.

9. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Megvagyok, megvagyunk mi is. Délelőtt a feleségem elhagyott egy doktornő kedvéért. Nem gondoltam volna régen, hogy ilyen is előfordul majd velem. Nem engem választ itthon, hanem egy orvosnőt az SZTK-ban. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, múlt héten meg én voltam a feleségem helyett egy orvossal. Szóval a paritás fentmaradt továbbra is. Délben elmentünk a városszéli naaaagy bevásárló központba. Amit a feleségem akart venni, az épp nem volt. De üres kézzel nem jöttünk haza. Vettünk ilyen-olyan zöldségeket és gyümölcsöket. A hétre nem kell több gyümit venni, lett elég. A vegyigyümit meg egyikünk sem kedveli. (vegyes gyümölcspálinka)
    A neveléseket, akarom mondani a tenyésztéseket tegnap abbahagytam. Amit lehetett, "letudtam", a többit majd a következő boom-nál. Nem is lesz különleges ólam se itt, se ott. Sehunse! Aki lusta, az bizony így jár.
    Rézi megint elbújt, akár csak reggel. Dél körül szépen mosolygott ránk, de úgy látszik megsértődött és elvonult duzzogni. Akár csak a gépész. Az sincs a láthatáron. >:(

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  10. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Itt van mindkettő nálam! :) A gépész ugyan makrancoskodik, mert csak egy filmet enged megnézni, majd várni kell jó sokat, hogy a következőre is beülhessek.
    Itt pénteken viszik a szelektív hulladékból a papírt, műanyagot. Ki is teszem majd a sárga zsákot, mert majdnem tele van.
    Kertben mára befejeztem, voltam bicajozni is, szép napsütéses az idő. Maradjon ilyen is még több napig! :) Holnap virágpiac, utána temető a program.

zsozso577, hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Irigyellek titeket. Van napsütés, van mozi. Itt meg csak a NINCS van. Nem furcsa? Olyan, mint amikor nincs gáz. Akkor is azt mondjuk:
    - Gáz van, ha nincs gáz. :D
    Mára én befejezem a kerti (virtuális) tevékenységet. Megyek olvasni, híreket hallgatni, de filmeket nem nézek. Most azt sem találok jót. Majd este nézem az Agymenők-et. Azokon a kergéken jókat lehet derülni. Nem semmi csipet-csapat!

zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Érdemes vacsora után benézni a moziba! fantasztikus sült csirke recept és mutatja az elkészítését is. Aki éhes, az előbb egyen, üres gyomorral nem ajánlott a megtekintése! Többször megnézhető! :):)

Már megint senki. :(:(:( Ülök itt egyedül, á, ez így nem jó! Megyek olvasom egy kicsit.

13. hagymácska44

Sziasztok!

Fárasztó nap volt megint!
    Elköszönni jöttem, jó éjt!

Csacskamacska kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mondom, hogy ITT nincs mozi. Koppival dagonyázik a strandon a gépész. Lehet, hogy a Tiszántúlra odaugrik és vetít, de itt nem. Mert mi elnyomott és éheztetett emberek vagyunk. Pláne én. Még hogy sült csirke recept! Peeersze! Éhes disznó <én> makkal álmodik. Nekem még csak recetpként sem jut sült csirke.
    Jó éjt!

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  15. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia !
    Ez igaz lehet, mert este is volt mozi.
    :D

A múltkoriban, e farmon nem csináltam eventet, emilyen szupertáposat, gondoltam, itt belekezdek...
    Már van cápám és most jön mindjárt a szalamander, ha minden jól megy....
    Jó éjt Mindenkinek és Neked is Öreg Barátom...:)
    (Aki most már félisten lettél....:):))

hagymácska44, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mostanra nyugodtam meg.....mára rengeteg dolgot terveztem.....aztán délelőtt észleltem, hogy a
    fürdőszobában áll a viz!!!!!!...gyorsan kipakoltam....töröltem....csövet visszatettem....de még utána is
    tapasztaltam....holmi szivárgást.....szóval jól elvoltam ezzel a problémával!
    Igy a farmra is napközben egy-egy gyors aratásra szaladtam be.....utána mentem dolgomra.
    a hetem.....nagyon zürös lesz.....szerencse, hogy nincs event.!!!!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Víz? Itt órák óta esik. Tiszta vizes minden. A szivárgás nálunk is létezik, de fentről jön az "áldás". Amíg így kapjuk, addig nincs olyan nagy baj. De ha a Mosó Masa engedi a mosóvizet, az elkeserítő dolog. Többlet munka a víz eltüntetése, meg plusz- és felesleges kiadás a javításért.
    Farmokon körülnéztem, az egyik kicsin léptem egyet a főfarmon. Ritka eset, de előfordul.
    További szép álmokat minden szorgos gazdának! Pihenje ki a nappali robot fáradalmait. Koppi meg a dagonyázás nehézségeit. :)
    ------------
    Most reggel három farmon is léptem a trópusokon. Még egynél kellene, akkor teljes lenne a "lépcsőzés" felfelé. :D
    Ahogy nézem, mindenki alszik. Nagy horkolást hallok mindenhonnan. Hiába, esős idő, este meccs is volt. Azt talán még a lányok is nézték, csak én nem. Én inkább a lányokat nézem meccs helyett. Jobban érdekelnek. :p

Utoljára szerkesztett: 11.10.16
    zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia !
    Kissé korai voltál.....
    Hoztam volna én is, hogy mire értem:[​IMG]
    Mög vagyok elégedve. A titokfákból lett 1 anjou körtém.....

_Ilona49_, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Nem én horkoltam, én nagyon csendben szoktam aludni!
    Gratulálok a lépcsőzéshez, a cápához, szalamanderhez! A víz nagy kincs, de néha nagy ellenségünk is! Ismerős a mosókonyha takarítása áradás után, volt már benne részem. Nem egy leány ( asszony) álom!
    Sajnálom, hogy a gépész nem járt felétek, itt, itt volt és bízom benne, hogy fogjátok még látni a sült csirkés videót!
    Nálam is munkás lesz a nap, eső nem esik, de a nap sem süt. A szél az fúj.

20. hagymácska44

Jó reggelt!

Az eső itt is , elég rég óta.
    Koppi, nagy gratulációm az eventhez és a fádhoz is.
    Tihamér, már nem sok kell az ólakhoz, valamit váltsál ki, van még idő és tápod is és állatod is. Hajrá.......
    Gratulálok az össznépi szintlépéseidhez.
    Zsozso, Csacskamacskával igen vizes programotok volt, de ne jöjjön elő többet, vizes dolgok nem jó most, hogy kint is esik és hideg is van hozzá.
    Tejfeles paprikás csirke lesz, nokedlivel és uborka saláta.
    Mindenkinek derűs napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.