Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gazgazda-2

Gazgazda-2 Utánpótlás-írogató

Gépésznek sikerült elkapnom a grabancát hajnalban és rávenni (fenyegetéssel) a vetítésre. De csak egyszer volt hajlandó és már el is inalt. A többi farmomon már nem volt elérhető. Ebéd mára, holnapra kész. Karalábé és sárgarépa vegyítésével főzelék. Ha lenne benne zŐdborsó is, kész finomfőzelék lenne. Sacc per kábé: két rész répa, egy rész karalábé. Víz, só, tejföl és keményító a habaráshoz, valamennyi - egy evőkanálnyi - ételízesítőféle. (Ezt a Zasszony szerzi be, én nem tudom mi a neve, de NEM vegeta.) Hozáadott cukor semmi, van elég a répában. És egy kevés olaj kezdéskor, hogy a zöldség kissé párolódjon, no meg adjon szép színt. Aztán csak kevés őrölt törökbors megy hozzá a szükséges szín elérése érdekében. (Gy.k.: fűszerpaprika) Meg a végén belepottyantva a virsli. Annak inkább csak melegedni kell, főni már alig.
    Nap nincs, van helyette eső. Folyamatosan esik. Nem nagyon, de esik. Kedvem sincs. Ebben a szürkeségben? Mihez?

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, Tihamér, most ebédeltem, így nem nyelek olyan nagyokat.
    Virágpiac és bolt letudva, most indulok a temetőbe. Amennyiben szerencsém lesz, akkor még nem fog esni sem.

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  3. Pacis

Pacis Utánpótlás-írogató

Mozi nincs mostanában? Vagy csak nekem nincs szerencsém hozzá? Hónapok óta egyszer sem sikerült moziznom, néhány aranyacskát gyűjtenem vele:p

_Ilona49_ kedveli ezt.
  4. vettmalac

vettmalac Utánpótlás-írogató

Akinek malaca van, az mozizhat. Akinél a szerencsemalac hiánycikk, annak a mozi is ritka lehetőség. :)

Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Nálam szokott lenni mozi, igaz ritkábban, mint régebben. Viszont nálam meg a farmaranyat, munkásokat, stb. még mindig euróban akarja adni. :(:(:(:mad:
    Megjártam a temetőt, épp nem esett, rendben van a sír, be van ültetve árvácskával. Kicsit hideg van, lóg az eső lába is. Már jobb benn, mint kinn. Most viszont szaladok aratni!

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Megint ellátogattam a moziba és ilyen szöveggel még nem találkoztam "kiszolgáló, nem található"
    Semmi olyan, hogy most nincs számodra filmvetítés, csak simán kétségbe vonta a net kapcsolatot.

Itt egyébként szitál az eső és kellemetlenül fujdogál a szél.
    Még két napi kezelésünk van hátra. Utána megyünk a hagymás városba rokonlátogatni... és Édesapám sírjára virágot tenni.....
    Csak szombaton megyünk haza....Akkor lesz vége a szabadságnak...
    Jövőre, ha ide jövünk, már nem kell drága pénzt fizetni a nagy strandra, hanem házon belülről jöhetünk ide, e most épülő kis fürdő komplexumba. Addigra már körül lesz véve a kör alakú medence árnyékoló tetővel....[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 11.10.16
  7. Csacskamacska

Vannak még meglepetések Kopi!
    Nálam is! Visszakaptam a magyar zászlót és a forintot, már nem német a zászló és eltűnt az euró is!:)

8. Koppi

Gratulálok a sikeres ügylethez, csak összejött végre !
    Nehéz volt megoldani ?

miklos4949 és zsozso577 kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Nem tudom, én nem csináltam semmit, nekem csak a várakozás volt nehéz! A supportnak írt levelem után segítettek és állították vissza. Ők tudják, ők értenek hozzá. Köszönöm és örülök, hogy megoldották!

zsozso577, _Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Sziasztok!

Nálunk is "Arcomba hull az Őszi [​IMG] "!

Tihamér,..még mennyi van?

Sokat vitatkoztam magammal meg a Tündivel,...megéri neméri,.. végül is kiváltottuk a Füvészkertet mindenhol.
    Cukorjuhar és Paratölgy lett benne,..pajtaértéket figyelembe véve.

Csacska én is várom a csirkecombos videót,..de nálunk csak az van látsz-e épületet vagy sem.

11. Koppi

Szia!
    Én is ugyanazt szoktam kapni, filmnézés gyanánt.
    Miután nekem "töménytelen" fám van kint a farmon, így nem kell a "fűvészkert", különben is csak 2 fa fér bele pluszban.
    Egy bahamai és 1 farmterületen + az erdein a haszonfák (tojás, cukor, kecsketej), igaz a mamutfákkal együtt...

miklos4949, zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Huhhh....legyetek szivesek felvilágositani.....hogy a zöldfülüek....tényleg zöldfülüek.....vagy álruhás
    topikos-társunk!???????

Csacska....örülök, hogy ujra magyar zászló lengedezik a bankos oldaladon! Nagy stressz lehetett!!!!

Lajos....én is kiváltottam már mindegyik tárolót....abban a reményben, hogy hátha gyakrabban adja
    a fúrókat....lehet egyébként is adta volna a fúrót....de azóta mindkét helyen a Vadaskertet fejleszthettem.
    Itt viszont megállok.....nem adok nekik több tenyészállatot!!!!! Mit képzelnek rólam??????

Kopi....nyaraltok még???? Egyébként gratula az értékes fához!!! Látod!!!....csak megérte csinálni!

Ma is zűrös napom volt....most értem haza.....holnap reggel pedig villanyszerelő-mester jön.....
    lecserélni....ezt.....azt!!!!!

Andzsi1971, Fatther, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  13. Koppi

Szia !
    Amennyiben a "Zöldfülű" nickre gondolsz, az is én vagyok. "ő" a 4. farmom....
    Igen, nyaralunk egészen szombatig...:)
    Ténylegesen hétfőn járna le, de kissé korábban hazamegyünk. :)

Jó éjt Neked és Mindenkinek...:)

zsozso577, hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Segítsetek, küldjünk gyorsan Kopinak meleg takarót, meleg zoknit, forralt bort, mert megfázik a sátorban!
    Zsozsó, igen, nagy stressz volt!
    Lajos, nekem valóban volt csirkecombos videó. Biztos lesz majd Neked is!

Jó éjt, mosolygós ébredést! :)

Utoljára szerkesztett: 11.10.16
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

vettmalac a második létrehozott farmom, még 2010-ből. Az első pedig gazgazda. Az első 4.100.000 feletti ID-vel rendelkezik, a második is 4.700.000 körüli. Régi farmok, de mivel jó két évig hibernálva voltak, a régi fórumon szerzett fórumrangjaik eltűntek, így ők zöldfülűek. A játékban 84 ill 83-s szinten vannak. Ha nagy Z-vel kezdődő fórummnév, (Zöldfülű) akkor az Koppi egyik farmja. (Koppantyú 901 a farmnév, ha jól emlékszem.)
    Jó reggelt mindenkinek!
    Nap nincs, mozi nincs. Egyszer volt nálam videó, de azon csirkemellek voltak befűszerezve, szalonnával betekerve és megsütve. Csirkecombokat csak a lányoknál láttam, reklámban nem.

Andzsi1971, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Nem csirkecombok, csirkehusi és ez a husi mell. Feldarabolva, tejfölös Ínorrszószba mártva, hústűre felszúrva és úgy megsütve.
    Megyek, anyát viszem az orvoshoz, majd jövök, pá!:)

zsozso577, Tündi100149 és miklos4949 kedveli ezt.
  17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedvérevaló szép napot Gazdák!
    Még vagyok,vagyogatok,de inkább csak olvasgatok.A gépész úr nekünk még mindig csak adatvédelmi szabályzattal szolgál,a help topik szerint legyek türelemmel,míg új szponzor nem lesz.A további-kissé építő szándékú kritikát tartalmazó-siralmamat még a megjelenése előtt törölték " Az alábbi hiba lépett fel szöveggel:nem szerzett jogosultságot ennek a megtekintésére."

Utoljára szerkesztett: 12.10.16
    zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Napos időt !

Mert itt szakad az eső. Vígasztalanul, de nem annyira gond, mert jó melegben vagyunk, készül az ebéd is (Lecsó lesz natur, csak zöldségekből ....puritánul, de így szeretjük...:))
    Az előbb ittam meg az indító pálinkát, hogy helyet csináljon a kajának....:)

zsozso577, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Aki még akar, tenyészthet
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/584452/
    Az idő cudar, a kedvem is hasonló.
    Koppi, én is csak lesütve üresen szeretem, a többiek lével. Köszönöm!
    A jó meleg lakásban lehet csak megmaradni, kint br.........
    A farmon az állatoké a főszerep, csendes termelgetés folyik.
    Mozit nekem sose vetítettek még, azt sem tudom milyen.

zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Nálunk süt a nap,.. nemrég kezdte!
    Majdnem mindenhol állatok vannak,...jó lesz ritkítani őket mert felzabálnak mindent.

Hagymácska, Ilona,.. nem nagyon értem a mozitokat,.. már azt hogy miért nincs?

zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.