Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Csak nyugodtan,én jó hallgatóság vagyok!

2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

91db röpim van, hála Koppi nagy családjának és a többi szomszijaimnak.
    Nálunk karácsonyig, 4 névnap lesz, van fejtőrés eléggé.
    Az Au.....-ba várom a játék leértékelést, ott minden évben van, mindig oda megyek.
    Hűvös van a levelek csak hébe-hóba hullanak, a meggyfám teljes levélzettel pompázik.
    Tihamér, nekem is csak a felhő a cél, remélem meglesz.

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szerintem örülünk, ha a felhő összejön, ha tudunk tovább is menni, az már bónusz!
    Délelőtt egy jó nagy kődarabot ráejtettem a bal kezem középső ujjának körmére. Az ujjbegyem van kőkeményre bedagadva és az egész kékeslilában pompázik. Fáj és lüktet. Jó béna vagyok!:mad:

Tündi100149 kedveli ezt.
  4. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Mindenkinek!
    Csacsaka!Őszintén sajnálom a baleseted.Próbáld meg jegelni,egy hagyományos zsebkendőbe tégy kevés összetört jeget és csavard a sérült ujjadra.Nem árt,ha éjszakára veszel be egy fájdalomcsillapítót,hogy nyugodtabban tudj aludni,éjjel még jobban lüktet,és nincs ami elterelje róla a figyelmed. Én régebben a kocsiajtót csuktam rá az ujjkörmömre,nem egy leányálom!

5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Helló fiúk helló lányok!

Lassan ballagunk a titkosokért és a banánért a többi nem számít.
    Váltottunk ki almafát,szent jánost, pókfészket,most a gazdakörire termelünk mindhárom farmon.

Csacska,akkor most olyan 1 kezes vagy?Tudom mindig az az ujj ér hozzá mindenhez.

Már megint becsukták a fúróház ajtaját!Nyomatják a sok fát és állatot a terület az nem nagyon bővül,..a raktárházakkal sem nyertünk túl sokat,..beraktuk az első állatokat és vannak mint a befőtt!

6. Csacskamacska

Köszönöm a tanácsot Ilona, megfogadom! Igen Lajos, mindig azt éri valami.
    Takarítom a kuckókat, lassan haladok, most meg is álltam, mert éjszakára másfajta gazt vetettem és félő, hogy ha most elkezdem tovább nyitogatni az ajtókat, akkor még beadom az összes gazt. Holnap nem a felszaporítással akarok kezdeni, így most STOPP!
    Lajos, olyan szépek ezek a kaktuszok! Szoktad simogatni őket, vagy beszélni hozzájuk? Tudod a növények megérzik az ember szeretetét és még szebbek lesznek! :):)

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Drága Csacska! Nem irigyellek. Az a lilás ujj, netán kék, vagy kékre váló körömmel nem egy leányálom. Fogadj szót és tényleg vegyél be egy fájdalomcsillapítót.
    Milyen fúróház? Ahol készítik, illetve nem készítik a fúrókat? Az is lehet, hogy alapanyag hiánya miatt leállították a gyártást. Köll az elemelemhez. Izé ... a szellemelemhez. Amíg oda visznek mindent, ne is álmodj új fúróról Lajos!
    Jó éjt mindenkinek!

mebajah, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem aláirni a jelenlétit.
    Ma sürü napom volt..... csinálgatom az eventet is. Nálam is a felhő a cél a kütyükkel együtt.....maga a felhő még meg van....
    és a legkisebb kütyü....most este még aratok....és kiszedem a titkosokat.....aztán holnap este ujra takaritok!!!!

Szia
    Huhhh.... te is jól megjártad!....
    .Nálam többször előfordul hasonló dolog.....bár abban igazad van.....mással is.....van egy gazdatársam akivel ezeken .....
    jókat nevetünk.....deeee csak utólag.....mert akkor abban a pillanatban nagyon dühitő!.....hogy ilyen gyors a kezünk!....ééééés nem
    lehet visszaforditani!.....

Csacska.....vigyázz magadra!!!! már olvastam elláttak tanáccsal.

9. hagymácska44

Sziasztok!

113db röpivel zárom a napot, a felhő simán meglesz.
    Én is csináltam már egy párszor lila körmöket, volt, hogy lekapták a se bészeten a körmöm, nagyon tud lüktetni.
    Csatni nélkül arattam, mérges is lettem.
    Mindenkinek jó éjt!

mebajah, zsozso577, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Anyám ! Jól megjártad azzal a kővel. Egyszer én a vasajtót csuktam a körmömre. Azt hittem kiesik a szemem.
    Egyelőre csak termelgetek,aztán meglátom mire is érek belőle?
    Jó lenne már visszarázódni a mindennapokba....:)
    Erre fel a rémtököt, teljes 4 óra hosszan neveltem......:(>:(

mebajah, zsozso577, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igen szoktam őket simogatni,néha még szúrnak is de akkor nagyon,..olyanok mint a NŐK!
    Ráülni sem lenne rossz mint valami fakír!

Jó éjt!

mebajah, zsozso577, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Ráülni?? - na ilyet sem hallottam még! Ok, beszélgess csak velük továbbra is, mert szépek! Másban szerintem nem hasonlítanak a nőkre!
    Kopi, akkor jó érett tököd lett!
    Tihamér, tudod divatos a színes köröm...
    Lányok, bizony néha gyorsabban jár a kezünk, mint az eszünk...
    Ujjam bepólyálva....

Jó éjt mindenkinek!:)

mebajah, Tündi100149, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt hétalvók! Bocsánat, gazdák.
    Csak kidobott az ágy, reggel lett, még ha setét is van. A lányoknak nem csak a kezük tud gyorsan járni, de a szájuk is. Ezt tapasztalatból tudom. Voltam tizennyolc évig olyan helyen vezető, ahol 15-20 fő beosztottból kettő kivételével mindenki a szebbik nemhez tartozott. Ha a lányok nekiálltak beszélni, nekünk esélyünk sem volt szóhoz jutni. Gyakran megkaptuk a választ egy-egy beszólásunkra, ha mégis sikerült a csevely megszakítása: Hüüülllye vagy hülyék vagytok. Az előzőt elnyújtva mondták, az utóbbit hadarva.
    Koppi! Ha vigasztal a tudat, tegnap a tököt a háromnegyed óra helyett én is három óráig érleltem a földön. A rémségek földjén. Rémségesen felhúztam magam rajta. Igaz, csak négy farmon gazdálkodok, de néha nem is tudom, melyiken épp mi érik be. De nem kell elkeseredni, ez csak játék.
    A fájó ujj meg nagyon tud fájni éjjel is, nem csak nappal.
    Szép napot mindenkinek!

mebajah, _Ilona49_, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !
    Esmét a legkoraibb voltál...:)
    Én is kóválygok a farmok között mint a gólyaf..... a levegőben, de mostanában szisztemalizáltam és a Koppi2-vel kezdek....
    Randa felhős hűvös időnk van. 8 fokkal....
    Szép Napot Mindenkinek !

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó nektek! Itt nem csak felhők vannak, de eső is. :(
    Annyi tököt meg paradicsomot kellett a horroroson termelnem, mert kell 4-4 spéci almafa. 3-3 már ki van rakva, most megy a termelés a negyedikért. Csak a Gobio-nál és nálam. A két régi farmon nem jönne össze, ott alig van valami rémséges termény a pajtákban.
    Megyek tovább körözni a farmok körül.

mebajah, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. hagymácska44

Jó reggelt!

Hűvös, ronda idő van.
    A pékséget már megjártam.
    Az éjszakai penészke 7 röpit adott, most másfél órás volt ültetve, az is annyit adott, ki érti ezt?
    Ezt az eventet jól kitalálták röpi ügyben.
    A nők azok csacsogók, de a férfiakat sem kell félteni.
    A kaktuszokhoz néha hozzáérek, na van ám jajgatás és a tüsik kihúzása utána.
    Nem aludtam valami jól, remélem Csacskamacskának jobb éjszakája volt a fájdalmai ellenére.
    Mindenkinek szép napot!

mebajah, _Ilona49_, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Mosolygós szép napot!
    A nők csacsognak mindenről elég hosszan, a férfiak viszont csak a lényegről beszélnek, de hosszabban, mint a nők! ;)
    A felröpik jönnek, nekem elég arányosan, rövidebb érésűért kevesebbet, hosszabbért többet kapok.
    Az éjjel jól aludtam, szerencsére nem fájt annyira az ujjam, hogy gátolt volna. Fájni fáj és nagyon csúnya látvány.
    Konyhaszekrényt takarítom ki belülről, mert már újra ráfér. Délután 2 közeli faiskolába megyek, ide viszek magammal segítséget is, a kivetetett tuja helyére akarok valami szép kis fát venni. Több feltétel is van: Ne szemeteljen sokat, magas legyen a törzse, ne legyen nagyon nagy a lombkoronája, mert akkor elveszi az utcai világítást, betegséggel szemben ellenálló legyen...Egyszer volt egy szivarfánk, nagyon szép volt, de amikor a termése kezdett kipattogni, akkor nagyon szemetes volt, tehát ilyet biztos, hogy nem veszek. Most a szomszédok berkenyéjének bogyóját, díszszilvának levelét takarítom..
    Jó munkát mindenkinek! :)

18. Koppi

Sziasztok !

Követtem Tihamért a körözésben.
    Itt szerencsére esőmentes a nap, kicsit mintha tisztult volna....
    Ez a felröpi esetleges, hol van, hol nincs...:(

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Csacska! A mamutfenyő magasra nő, sokáig él, nem sokat szemetel. Igaz, akkorára megnő, hogy a törzsébe alagutat is lehet fúrni, de mire akkora lesz, azt már mi nem érjük meg. A jegenye is jó magasra nő, bár rövidebb életű a mamutfenyőnél. Ha császárfát ültetsz, az is nagyra növő, de gyorsan növő fa. A kínaiak a leány születésekor ültetnek egyet, mire a lány felnő és eladósorba kerül, addigra a fa is akkora lesz, hogy bútort lehet belőle készíteni. Azt meg mi is ki tudnánk várni. :) Van választék.
    Itt még a negyedik boszorkányalmáért küzdenem kell, de a másik farmon kint van mind a négy. Hamarosan ültetek még egyet.

zsozso577 kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hajjjrrráááá Mindenkinek......jöjjenek azok a csapdák!
    Itt a nagyon az utsó kitehetőért küzdök.....ugy nézem estére teljes lesz a felhőm.
    Menetközben már váltottam ki dolgokat....volt amit véletlenül benéztem....volt amit tudatosan.
    Igy este számolnom is kell....tervezni, hogy mi kell még!

A kicsiken....kizárólag a kitehetőért/1x1/ és a talányos tenyészetért indulnék....
    A két csapda.....már talán mindegyiken meg van.....a 3000 növénnyel küzdök.....az elég rizikós ....
    mert a szombat kiesik.....deee még nem biztos!

Csacska...jóóó favásárlást!

Megyek, mert főőőő az ebédem!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.