Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Most az egyszer!/meg máskor is/. Örülök,hogy negyed négykor nem csak én erősítem a baglyok csapatát!
    Alig várom,hogy világosodjon,mert eljött a hét egyetlen piacnapja.Ha mást nem,a patkányaimnak meg kell vennem a kutyatápot, mert nem lesz mire ráönteni a fagyállót.Ez a foga/l/m/a/zásgátlójuk.

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mióta nyugger lettem azóta csak heti 2 napon kelek korán hétfőn és csütörtökön. Az a "szemetes nap", ugyanis mindig ott vagyok az űrítésnél, mivel sk. húzom ki a kukákat, olyan 20 méter hosszan. Ez már így rögződött azóta, hogy műanyag edényzetet rendszeresítettek.
    Régen még vaskonténer volt és ahhoz nem kellett kimennem, igaz reggelente érdekes események játszódtak le a kukánál, holmi túrkászások következtében

Fatther, zsozso577, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Hideg van, remélem később jobb lesz, nagyon sötét van még.
    Látom nagy a forgalom, jó korán keltetek.
    mebajah, menjünk együtt, én is oda készülök. Nem is hallottam ilyen szaporodás csökkentőről. A róka nálam is lusta. Az írásnál is gondolkodik, hogy leírja a betűket, vagy sem.
    A piac járat után elkezdem kitakarítani a kastélyt.
    Mindenkinek szép napot!

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia,hagymácska44!

Oké, hol vegyelek föl? De ott legyél ám időben!

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Siasztok!

Náluk hideg az nincs....de szürke minden és esik az eső!
    Ma fodrászhoz megyek.....ha egy kicsit megnő az a fránya haj.....már nem tudok mit kezdeni vele!!!
    Főzni nem kell....talán egész héten sem!!!!!!....csak melegiteni a kaját!!!!!....nahhhh ezt szeretem!!!!!!

Az event-gazzal délután végzek......viszont kellene még 3 csapda.....de azok a fránya elemek....nagyon
    ritkán jönnek...pedig tegnap már bevetettem néhány szpt.-t.....feleslegesen!!!!....ne tegyétek!!!!!
    Talán a matrica nem lesz meg....és 1 + kitehető.....de van még remény rá!!!!

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot kívánok!:)
    Nehogy azt higgyétek, hogy most keltem fel, mert ez nem igaz! 5.30-kor van az első aratásom, akkor aratok, vetek, leszedem a farmaranyaimat, majd szépen visszabújok az ágyikóba a jó meleg takaró alá és még szunyókákok.:)
    Kopi,talált, süllyed az esti tévézés!;) Vedd úgy, hogy a két kukás napodon, az a reggelitorna! - egy kis erősítőgyakorlat, hogy fitt maradj..xD
    Nálam is csütörtöki napon viszik, de 10 óra után, így ráérek kihúzni. Nem is szoktam sokkal hamarabb, mert itt is járkálnak azok a bizonyos emberek, akiik keresnek valamit. Az enyémben nem találnak sohasem semmit, csak kifejezetten szemét van benne. - azt meg nem viszik el...
    Lányok, itt a városban délután 15 óráig van piac naponta, két helyen, van nagypiac és kispiac. Az árusok is tudják, hogy sok a városi lusta nép, ( én nem tartozom közéjük!) és kitartóan várják a vevőket. A közeli kis tanyákról, kertekből a magántermelők is tudják, azoknál is lehet még 10 órakor is kapni mindent.
    Rézi itt van, szépen süt, így mosógép bekapcsolva, mert ugye én csak kinn szeretek teregetni. Biztos, hogy ma nem szárad meg, de sokat szikkad és akkor, ha behozom, már pillanatok alatt megszárad a ruha.
    Kérem tessenek vigyázni a sérülésekkel, mert gátolja a napi munkavégzést! Kesztyűt nem húzok, abban béna vagyok, de "beteg" ujjam jól kitartva a többitől, dolgozom serényen. Bútort nem szedek szét, nem segítek építkezésnél, így talán több sérülést nem szerzek be...
    Gazok, felröpik szaporodnak, már látom az alagút, akarom mondani a labirintus végét! :)
    Most pedig megyek teregetni, majd aratok, vetek és boltba , postára megyek.
    Pá, majd jövök! :)

miklos4949, Fatther, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  7. hagymácska44

Sziasztok!

A piacjárat sikeres volt. A majdnem 10 éves unokámnak vettem egy anorákot és nem mese és ámítás, 400- FT volt. Jól megnéztem többször is, ide-oda forgatva, de semmi hibát nem találtam benne. Télen a Duna-ágon szoktunk korizni és a régi már az idén kicsi lett neki. Teherautóból árulják a cipőket, vettem magamnak is egy bokacipőt, olyan velúr és világos barna. Csak a Magyar gyerekeknek kell iskolába menni?- minden alkalommal sok gyerek van a piacon a szüleikkel árulnak, ezt-azt.
    A csirkepörkölt fő, a tészta már kifőzve.
    Takarítottam a kastélyban, minden fontos dolgot kiváltottam, még egy kitehetőt szeretnék +-ban.
    Jó étvágyat az ebédhez!

8. Koppi

Sziasztok !

Talán nem hiszitek el, de itt remek napsütés van. Mindössze egy-két felhőpamacs úszkál az égen...:)
    Csacska írására utalván a hagymás városomban is nagy piac van. Tele őstermelővel ruhaárussal, bútorral és mindenféle lomis cuccal...az újtól az ócskáig.
    Érdekesség az, hogy csak az autók után kell fizetni némi összeget, egyébként nincs helypénz!
    Természetes, hogy ezért a sokaság. Bezzeg itt nálunk, felépítették a nagy csarnokot és úgy kell árust fogni bele lepkehálóval, mert magas a helypénz...:(
    Kong is az ürességtől...

Utoljára szerkesztett: 20.10.16
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!

Biztos, magántanulók. Irigylem,aki tud piacolni.Sem a VV-ben,sem itt nem tudok kufárkodni.Megyek Hozzád továbbképzésre.
    Ma nem főzök, csak eszem/vajon van?/.A gazt kitakarítottam őlordságának, még 2 hely poros.

10. zsozso577

szia
    Én sem nagyon tudok piacolni....ha megyek....célirányosan megveszem, ami kell....aztán irány kifelé!
    Itt a játékban....viszont ráéreztem az izére. Az elején nem igazán adtam el semmit sem....csak vettem....
    igy aztán csp-m....alig volt!
    Tudom!!!! van....aki sokkal jobban csinálja nálam...!!!! de.... én már igy is büszke vagyok magamra,
    hogy elértem a célt....amit kitüztem....csp ügyben magamnak!

Nálunk tegnap estétől esik az eső!

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A célirány oké nem csak a piacon, mindenféle boltban.
    De hogy 7. éve itt ne kapjak rá az ízére, az már "betegség".Megyek szakorvoshoz.Elméletben tudom,de az cart sem ér.
    Gondolom ideje lenne azt a mágikus táblázatot megtanulni használni.Letölteni már megtanítottak egy fajtát.

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tegnap délután elkezdett esni, azóta esik egyfolytában. Lehet, nem kocsival, hanem csónakkal kell közlekednünk hamarosan. Nálunk Mosonban hetente kétszer van piac, csütörtök és szombat. Az óvárit jó húsz éve átalakították, modernizálták. Azelőtt tele volt árussal és vásárlóval. Most meg már nem is piac, mert se árus, se vevő.
    Szakorvoshoz beutaló kell. Aztán oda bejutni meg időigényes. Még itt is!!! Nem csak a valósban. :D

hagymácska44 kedveli ezt.
  13. hagymácska44

Sziasztok!

mebajah, tudod nem hiszem, hogy magántanulók lennének, télen lesült emberek, a megélhetésért árulnak.
    Koppi, küld ide is a napot, mert reggel óta sötétebb van mint kellene.
    Megyek is egyet szundikálni, nem szeretem idő van, itt is esik.

Fatther, Csacskamacska és ZsófusGazda kedveli ezt.
  14. ZsófusGazda

ZsófusGazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok , azt hiszem ide csatlakozom , most már :);)

_Ilona49_ kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Lehet,hogy igazad van, de én konkrétan találkoztam olyan gyerekkel, aki a cirkuszban dolgozó szüleivel érkezett.Akkor éppen ott volt nálunk a suliban.Biztos,ők sem tudják hova tenni az utódokat.Jó lesz,ha én megyek hozzájuk tanulni egyet-mást.
    Az egyik 5 órás 12 röpit adott.Még a végén itt is marad szellem, aki kitakarít.
    Olyan jó idő lett délutánra,hogy kikívánkozom.
    A céklát fel lehet már szedni? Jó,hogy minden évben termelek, és nem emlékszem.

_Ilona49_, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Itt vagyok, ragyogok!
    Eredményes napom volt eddig, a folytatás is ilyen legyen! :)
    Kocsival mentem a piacra, ami kifejezetten zöldség és gyümölcs, valamint vannak kis boltocskák mellette, ahol húst, savanyúságot, péktermékeket lehet kapni. Ruha és cipő és semmi más portéka nincs. Az a "zsibi" nálunk, de már nem igazán mennek oda sem az emberek. Valamikor nagy kirakodás volt, más országokból jött emberek árultak jó dolgokat. KGST volt a neve, oda még én is jártam. Tankolni is kellett, majd hazajövet után teregetés, utána biciklivel az OTP, majd haza, újra teregetés, majd kocsival a város másik részébe díszfáért. Japán díszcseresznyét vettem, szombaton hozzák. Jó nagy és csodaszép rózsaszín virágai lesznek tavasszal. No, szóval pörögtem. Gratulálok a jó vásárláshoz a valósban és azon Gazdáknak is, akik itt tudnak jól piacolni! Ritkán szoktam, valahogy még én sem kaptam rá, mint Mebajah, így már ketten vagyunk "betegek".:) A napocska elbújt, de a szél fújdogál, így még száradnak a ruháim.

A céklát a fagyokig lehet a földben hagyni, de van ki már felszedte.

Pörgettem négy partyt, íme az eredmény: kőmadár világítótorony:)
    12 órás munkáskupon:)
    1 hótapsifüles:)
    8 szupertáp :)

Utoljára szerkesztett: 20.10.16
    _Ilona49_, hagymácska44, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  17. Koppi

No eddigre itt befelhősödött....:)
    Pedig itt remekül lehet piacolni. (Bár az embert a Lapos Guta kerülgeti amikor a delikvens kirak 1 tételt 5 , esetleg 10 oldalon keresztül. Ilyenkor a felmenőit is emlegetem...>:()
    Aztán ezzel agyonvágja a termékedet....>:(>:(
    Ismerek olyan Játékost aki a piacért játszik, annak én is csak jelenthetek....
    A valósban nem járok oda. (Leírtam mi az oka.)

18. zsozso577

Milyen táblázatról irtál?
    Jajjj....ne hogy menjél orvoshoz....mert igazából fog találni valami kórságot!xDxD
    Talán????...nem egy megyében lakunk????;);)....itt is esik rendületlenül!

_Ilona49_, hagymácska44, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Ti ketten amolyan vizes részen laktok.;)
    Itt meg a vadászgépek kóricálnak rendületlenül. De szerencsére hangsebesség alatt, különben rezegnének az ablakok is.
    Tisztára olyan, mint az "átkosban", amikor a hmmmm, orosz gépek a fejünk felett álltak rá a leszálló irányra....Debrecen felé.

20. Csacskamacska

Ha már a víznél tartunk. Megyek hajat mosni, de a fürdőszobába és nem kinn, mert még nem esik, csak a lába lóg.

- Honnan lehet felismerni a skót házát?
    - Ki van akasztva a WC papír száradni.

Két skót beszélget:
    - Képzeld, a hadseregünkben elrendelték, hogy a lovas katonák csak az egyik lábukon hordjanak sarkantyút.
    - Miért?
    - Mert rájöttek, hogy ha a katona megsarkantyúzza a ló egyik oldalát, a másik oldal úgyis automatikusan elindul vele együtt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.