Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

..ééésss nem sikerült. 1300 híjja elmaradt. Résznyereményt kapok: 9 party pörgetést, 4db titokfát, és 4db háromórás munkások kupont, kütyüt nem,így a felhő sorsa is megpecsételődött. Nem baj,de kész az ebéd, rizsfelfújt is hűl, ki van takarítva,és már a felmosás is megtörtént.
    Laboviti ha nem sikerül időre a 1. feladat csak részeredmény született,akkor is tovább lehet menni a többi feladattal?

Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Természetesen a leírtak alapján is rendelkezésedre áll az event 2. ablaka.:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Ez mekkora gáz ! Hogy nézted el?
    Fini ebéd lesz nálatok. Itthon húsleves fini főtt disznócsonttal mellette.
    Sült hal zöldség ágyon (egye aki szereti.) Fasírt krumplipürével, hideg sörrel,...utána KÁVÉ.., így nagybetűvel..:)
    A nap ezerrel süt, marha meleg van. 21 fokkal...[​IMG]

Neked, rendre nem műkszik a kép. Próbáld meg simán a hsz.-ba beilleszteni, én is így teszek némely esetben, pl. a fenti képnél is.

Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ildikó, nagyon sajnálom, de jó hír, hogy mehetsz tovább és résznyeremények is jók.
    Rakott karfiol, orjaleves, ez már félig holnapra is. Ajtó, ablak nyitva, melegítem a lakást.:)

Hangya és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Megy itt az élet,pörögnek az események,ha lenne egy ötezer szuper táp akkor sokkal szebb lenne.

Már a harmadikra hajtunk,van már pár darab lapát,a háromórás letermelve csak a nyolcas van vissza.

Most akkor már szép lassan türelmesen.:cry:

A pörgetések eddig nem sok mindent hoztak,15-ből egy csacsikovács 2szint nar;a többit majd máskor meg ami még bent van.

Most elmegyünk az Interspárba Tündivel,hogy mit veszünk azt majd meglátjuk.xD

Lidl citrom 299.

Akkor irány Darány ...[​IMG]

Hangya kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Ügyesek vagytok Lajos!
    Én is megyek, Márton napi libaparádé van a városban, egy kis kóstoló biztos nem ártana meg.
    Majd beszámolok, hogy milyen volt, addig a gazok érnek, elvégre az a dolguk.:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Miért kell nekem érnem? No de kérem! Én már eléggé érett gaz(ember) vagyok! Sőt! Majd hogy nem túlkoros. :p
    De egy "liba" nem jönne rosszul. Csak az asszony meg ne tudja! Egye fene, egy kis pipike sem lenne az utolsó. :D
    Izé ... mennem kell! Majd jelentkezem.

8. Koppi

Keress már valami felröpit nekem is, erőssss hiányban szenvedek !
    Tihamér !
    Nem álmodozni ! (Semmi sundi-bundi...:) )

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hm! Koppi! Ajánlom figyelmedbe: Kovács Erzsi- Szép az álmodozás, egy édes csók után ... - Régi, nagyon régi sláger. De sajnos TE is emlékszel rá, egyrészt, mert valóban nagy sláger volt, másrészt TE sem vagy már mai csirke, illetve kiskakas. Tudod, a legrosszabb, amit a mai fiatalokról elmondhatunk: nem tartozunk közéjük. Viszont én elmondhatom, hogy megöregedtem és voltam fiatal. Egy fiatal viszont nem mondhatja, hogy én leszek majd öreg, mert vagy lesz vagy nem. Jó tíz éve panaszkodtam a háziorvosomnak:
    - Doktornő! Nem jó megöregedni.
    - Miért Tihamér? Fiatalon meghalni jobb?
    Hát ami azt illeti, mondott valamit! :D

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Most lett még meg a 3 lapátom-elsiettem a vetést utólag jutott az eszembe, hogy már megint nem raktam ki az ólakat.
    Nem úgy mint Csacska neki már biztosan megvan a kért mennyiség: igaz neki kell is mert harcban áll a falevelekkelxD amúgy, hogy bírod azt az őrült meleget 42 fokxD-ot.
    A liba-pipi husira: azt mondják az asszonyok, hogy nem baj az ha napközben meghozzák az étvágyát csak otthon lakjon jól.;)

Mit csinál a légy mielőtt munkához lát?.......megköpi a markát.

Tündi1001 kedveli ezt.
  11. Koppi

Ha már így felhoztad ezt a dalt. Erről egy emlékkép ugrik be drága Édesapámról, aki oly fiatalon 58 évesen ment el..
    Szóval: a szakmája rádió tv szerelő volt. Otthon volt egy műhelye és ott javított és csinált rádiókat, magnókat, és tv-ket. (Bár akkoriban nagyon kevés volt még). Szerette a zenét. Volt egy Terta magnója és állandóan zene szólt a műhelyében, ha kellett akkor az udvaron.
    Ott hallottam nála sokszor ezt a számot. Én az egész nyaramat nála, náluk töltöttem, mert miután vége volt az iskolának Mentem vakációzni jó Apámhoz. Csak augusztus 20.-a után jöttem haza...

A korral is van egy kellemetlen emlékem. Éjszakai műszakban dolgoztam a cégünknél. Kamiont raktunk. Biztonsági őrök vigyáztak ránk.. Kérdezte a srác tőlem, hogy hány éves vagyok ? 48, mondtam.
    Mire a gyerek : ilyen öreg vagy ?! én csak 26...
    Mondtam neki: Figyusz, én ezt e kort már megértem, Te nem biztos, hogy megéred !
    Na jól elnevetgéltünk ezen az éjszaka folyamán. Aztán csak folytak a napok egymásután
    Egyszer egyszörnyű balesetről szólt a tv és a rádió.
    Tartalékos katonák haltak meg a 4-es főúton. A sofőr figyelmetlen volt és át akart hajtani a főúton, de nem vette észre, hogy egy pótos szerelvény közeledik és elévágott. Csak érintőleges volt a csattanás, csak megpördült az autójuk, de mégis mindenki meghalt a kocsiban.
    A 26 éves srác is abban az autóban volt......

Utoljára szerkesztett: 8.11.14
    Tündi1001 kedveli ezt.
  12. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét!

Szóval utána olvastam kicsit, és állítólagos rendszerhiba történ az első feladat során:- sietett az óra, - rendszer elszámolta a beadott mennyiségeket, - nem lehetett beadni, mert mindjárt a 2 feladatsort ajánlotta fel a rendszer, de oda sem lehetett belépni. Ezen hibák miatt volt jelzés,ebből a nem tudtam beadni velem is előfordult. illetve befejezve az 1 feladatot, nem tudtam megnyitni a 2 feladat ablakát. Írták a hibák miatti kompenzálást,meg is kaptam.
    S most ki fogtok nevetni,de rákérdeztem nem lesz-e belőle később probléma,hogy az első feladat után is megkaptam részben a jutalmakat,és most a kompenzálás során a teljes ajándékot újra.Vagyis összesen volna 1 titkosügynök, 9db titokfa, 9db 3 órás munkáskupon. Ez már dömping,amiért nem dolgoztam meg,egyenlőre merengeni se merek róla..
    Amúgy az első széria titokfából: 2 naspolya,1 japán akác, és 1 xxl almafa lett.
    Jó éjszakát!

Tündi1001 kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Jövő héten lesz egy bónuszkód ezt olvastam,gondolom a hibák miatt.

Lapátok már megvannak,4 órás növény is megvan,gyötörjük a 8 órást,lapátok elég gyorsan jönnek sz.táppal.

Spárba csak kacsát kaptunk sebaj csak kukorékoljon vagy legalább gágogjon:D

Csacska..meg nagyon belibázott mert még nincs itt,pedig el akartam kérni a lepkehálót mert olyan kevés a felröpi,biztos repülnek csak tovaszállnak.

aranymálinkó kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Eljött ez a vasárnap, eredeti nevén: Az Első Olyan Vasárnap, Amely Után Nem Kell Dolgozni Menni. Még mindig furcsállom, hogy holnap nincs korai kelés - (deee, az még lesz egy darabig) - a drótszamárt sem hajtom a sötétben. Csak ha az "úri" kedvem úgy akarja. Vagy a feleségem. Mert akkor nincs mese, menni kell! Világos vagy sötét, esik vagy nem, ha a FŐNÖK úgy akarja, akkor sipirc! :)
    Most meg kinézek a tikokhoz, miért nem zavarták ki a lusta kokasokat Napot ébreszteni. Itt az ideje. Lassan már hasukra süt a Nap!
    Ebédet még nem kezdem el főzni. Kicsit később. Pörkölt lesz röfikéből. hozzá kopaszhonya és savanyúságnak meg savanyú káposzta. Levest még nem tudom, szívem szerint zöldséges kolompérlevest csinálnék, tejfölösen, de ezt még az asszonyommal egyeztetnem kell. Hátha ő mást enne. De az biztos, hogy csinálok sajtos rudat, kelt tésztából. Az lesz a "desszert". Nekem. Ha a feleségem mást akar, édeset, akkor majd azt Ő kitalálja és megcsinálja. Ért hozzá. :)
    Szép napot mindenkinek!

Tündi100149 és aranymálinkó kedveli ezt.
  15. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Jó reggelt!
    Kokasok még nem, ám a varjak már felébredtek,és elhúztak a város felett. Kelek én is, mert röfi körmét tüzetes vizsgálat alá kell venni,ha délre látni akarunk belőle valamit, hátha erre tévedne a gyerekek. De kényes gyomrúaknak lesz sóskaszósz penne tésztával.
    Sütni ma nem fogok,majd jövőhéten tortát sütök a cukiból. A böszörményi Kerekes nagyon finomakat gyárt helyettem is..

Hat malomlapátom van, de mire leülünk ma reggelizni akkora meg lesz a kért mennyiség.

Lajos ha ezt az utólagos kompenzálást megtarthatjuk, nekem már így is karácsony, nem köll a bónuszkód.
    Mindezek ellenére sejtelmeim szerint sok mindenki ki fogja váltani, lévén a magyar élelmes..

Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Finomakat fogtok főzni, már éhes vagyok...
    Későn keltem, ma vasárnap van és az este meg későn kerültem ágyba.
    Tihamér, csak ki fogod bírni valami kínkeservesen, hogy nem kell felpattanni a drótszamárra!
    A tegnap esti "Lbaságokon" nagy felhajtás volt, kirakodás, finomságok enni, inni lehetett zenebona mellett. Libamájnál kötöttem ki hagymásan és utána rétes. Hmmm, mit ne mondjak, nagyon finom volt!
    ma megyek az unokákhoz, így nem nagyon leszek.
    Kellemes vasárnapot mindenkinek!

Tündi100149 kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lesz. Az élesztőt már elővettem a mélyhűtőből. Ha felenged, nekiállok a sajtosnak. Addig meg piszkálgatom itt a földet a farmokon. Már csak azért, hogy ne unatkozzak. Csemeték ma nem lesznek, jövő hét végén igen. Akkor lesz majd a nagyüzem a konyhában.
    Csacska! Jó unokázást!
    Koppi vajh elaludt? Ilyenkor már itt is be szokott jelentkezni.

Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Koppi

Sziasztok !

Itt a keleti végen ködös párás a lég. 11 fok van! A napocska erőlködik, de e pillanatban a felhők takarták el [​IMG]

Most lapátolok. Mellékesen hunyorgok, mert még köll.
    A hármaskán veszettül jó jártam, mert megmaradtak a füzérek és vidáman betudtam adni a 300 as feladatba...:)
    Igaz, mindössze egy gyártót kaptam, de ha meglövöm szupitáppal akkor be tudom adni a kért mennyiséget...:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nagy tolongás nem volt eddig itt ma. Lehet, hogy az emberek elmentek kirándulni? Amilyen szép, meleg, napsütés van, el is képzelhető. :)

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Koppi

Tényleg ...el is találtad, mert elmentem kicsit fotózgatni a Városban. Csináltam sok szép képet is. (Nekem legalábbis tetszik.) :)
    Majd, ha hazamegyek fel is rakom, hogy véleményezzék. Szokták..:)

Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.