Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Huhhhh....én is kakukktojás vagyok....ezzel a játékkal! Az nem baj, ha ők játszanak!????
    Elmondom, hogy ma engem is nagyon idegesitett.....igy hagytam is mindent és mentem kifelé!
    Ennyit az időre aratásról!!!!xDxD
    Ma borulátó vagyok!:cry::cry:......ilyennnek is kell lenni!

_Ilona49_, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ne légy borúlátó, légy vidám, "Lesz ez még így se"! :)
    Délelőtt aktuális volt egy aratásom, nekem sem jött össze csak délben....

3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Fel a fejjel, mindjárt vége a napnak! :) Váratlan esemény, így nálam is csúszott minden az esti aratásnál. Ez van. Na, megyek a kis farmjaimon is dolgozni kell.

Jó éjt mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 26.10.16
    zsozso577, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  4. Gazgazda-2

Gazgazda-2 Utánpótlás-írogató

hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Koppi

[
    Szia ! Szép reggelt!
    Valamit félreérthettél, mert a boszik mindenhol megjelennek. Szerintem a példa kedvéért tették a fotót ki...

Kissé hűs van, 3 fok. Itt-ott köddel.....

6. Gazgazda-2

Adsz-vagy-kapsz zacskó

A főfarmon megjelenő jelmezes figurák adják Borzalmas cukorfalatokért cserébe. Ezeket kell a feladatba beszállítani.

Az Adsz-vagy-kapsz zacskók az event végén beváltásra kerülnek:
    • Adsz-vagy-kapsz zacskó: 2,5 CSP és 2,5 TP
    ---------------
    Ez van az ismertetőben. Nekem a főfarm nem a Bahamákon van. Persze attól még másnak ott lehet. :) Én a Bahák mind a két részén láttam.

7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jóóó reggelt kívánok!

Látom, egyik másik gazda nem tud aludni, inkább a földet túrja (vagy a fórumot olvassa).
    Ezek szerint Ti vagytok az éjjeli "lámpások" ? xD
    A jelmezes figurák mindenhol megjelennek, ha ez az opció be van jelölve az oldalsó "kis ablakban".
    Felhőt vásárolt már valaki ???
    Jelenleg nem esik az eső, de bármi előfordulhat.....
    Mosolygós szép napot, sok-sok cukorkát mindenkinek.

http://m.blog.hu/kr/kreativmegoldasok/image/Viccek/Allati viccek - medve.jpg

http://www.mai.finomital.hu/wp-content/uploads/2015/11/nagy.jpg

http://www.lajkbrigad.hu/wp-content/uploads/2013/04/fej3.jpg

8. Koppi

Szia Fatther !

Hozod a formád. :)
    Köszönöm...:)
    Ha jól tudom e topicból senki nem vett...
    Jó. Olvastam én is az ismertetőt.

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

10. Csacskamacska

Szép napot! No, elolvastalak bennetek, így tudom az újdonságokat, és meg szórakoztatva is lettem a viccek olvasásával. :):)
    Kukás nap van, így összesepertem még a lehullott leveleket, és bele a kukába. Nem volt sok, egy reklámszatyornyi csak.
    Bevallom, vettem felhősort....
    Vásárlás, piac, igyekszem ma minden olyan dolgot megvenni ami tartós, mert a következő napokban már sokkal többen lesznek a boltokban, tapasztalatból tudom.
    Gazok letermelve, már csak hosszúzom.
    Jó munkát mindenkinek!:)

11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Itthonról jelentkezem, haza jöttünk, hívtak, /nem engem/ de ígéretet kaptam, hogy a jövő hónapban is megyünk valahova. Nagyon jó volt egy kis pancsika és a semmittevés.
    Olvasom itt a sok újdonságot, megyek visszaolvasok ez ügyben. A farmon sem ismerem magam ki, de egy-kettőre képben leszek.
    Itt szépen süt a nap. Valami ebéd után kell néznem a mélyhűtőben. Jó sok falevél van az udvaron.
    Na teszem a dolgom.
    Szép napot!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Délelőtt egyéb elintézni valóim voltak....most értem ide!

Tegnap este nagyon jót derültem magamon!....leirom.....huhhhh....de figyelmetlen vagyok!
    A TV-ben hirdetnek egy fogrémet....gondoltam....veszek és kiprobálom!
    Tegnap el is mentem egy boltba és némi válogatás után a kosárba tettem egyet!
    Este....nahhhh....kiprobálom az ujonnan vett fogkrémet!!!!
    Deeee előtte gondoltam elolvasom, hogy mit is ir a boritón!!!!:p;)
    Akkor látom....az hittem nem jól látok!!!!....gyorsan szobába be....szemüveg fel......
    deeee csak azt látom! Müfogsor rögzitö!!!!!xD Olyan nevetésben törtem ki, hogy alig tudtam
    abbahagyni! Ez volt a tegnapi nap koronája!!!!!!xDxD
    Ma visszamentem és szerencsémre szónélkül visszaadták a pénzt!

Az eventtel haladok.....azt hiszem a gaz kész lesz....most ültettem az esőerdőbe....számitásom szerint
    ennyi és kivégezve.
    Este aratás után ismét tekerem a malomban a cuccost.....holnap este vagy szombaton kész leszek....
    61%-on állok!

Fatther, hagymácska44, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Szia Hagymácska! Jó, hogy itt vagy frissen, kipihenten! :)
    Zsozsó, vannak még rendes helyek, ahol emberséges emberek dolgoznak!
    Az én mai esetem: mint írtam kukás nap van, így még reggel összesepertem a lehullott faleveleket, bele a reklámszatyorba és bele a kukába. Utána mentem a dolgomra, találkozóm is volt egy kedves játékostársunkkal és a lányával.:) Kaptam egy nagyon jó könyvet, vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás. No, tanulmányozom a recepteket és nagyon finom étkeket fogok készíteni! :):)
    Mikor jöttem hazafele, látom, hogy dolgozik az utcaseprűgép, gyűjti a lehullott leveleket..Lehet nem kellett volna olyan buzgónak lenni reggel...
    A krumplit a piacon szoktam venni, általában 5 kg-os kiszerelésben, azt elbírom én is. Mivel fogyóban volt, ma vettem egy zsákkal. Hazajövet után kimostam a kukát ( ez nálam a garázs előtt történik az utcán) és mit látok? - jön egy autó, krumplit és hagymát árul....no, vettem még 2 zsákkal, igaz azok nagy zsákok és 70 Ft-ért kg-ját. Egy darabig nem kell vennem krumplit az már biztos.
    Szép napos idő volt, de a hőmérő nem mutatott túl sokat. Nem baj, csak ilyen maradjon még jó sokáig!
    A város és a főfarm besötétedett, lányok, ne menjetek egyedül az utcára!!;)

Fatther, hagymácska44, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  14. Gazgazda-2

Másnál is arab nyelvű hírdetés van belépéskor vagy csak nálam? Nekem meglehetősen furcsa, de lehet hogy feltörték terroristák a honlapot. Vagy nekünk is nyelvet és vallást kell váltanunk??? Hááát ... én nem vagyok vevő rá! >:(

Andzsi1971 és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ekkor már nem csak a kocsi teteje, hanem az ablaka is fagyos volt.Pont, mint a kedvem, hogy már megint kontroll.
    82 %-on áll a csíkom. Hosszúzni kell. 1 területen csipkézek, 1 óra múlva kiderül, milyen hasznos.

16. Csacskamacska

Nálam magyar minden és nagyon remélem az is marad! Elég volt nekem a múltkori eurós mizéria!
    Mebajah, gratulálok, jól állsz! :) Most arattam brokkolit, egy területnyi föld 50 db-t adott. Termelem z újakat is, az is jól ad.
    Az etetés már gyors, pláne, ha 10 db-t kér a boszi. Tetszenek a "tökfejek". :)

17. zsozso577

Sziasztok!

Nálam is magyar minden!....remélem nem fog változni!

81 %....az már mindjárt kész!...Gratula!
    Nekem nem jönnek ennyire a cukorpapirok!...valahol 70% körül járok!
    Van még idő bőven!
    A boszik már nagyon jók....azzal lehet haladni....de az elején nekem elég vontatott volt!

7 uj növényem van....azt hiszem!.......délután tettem földbe 10-10 db-t!
    Holnapra lesz kész....pár db.

Nem szeretek sötétben kint járkálni.....zavar, hogy nem látok!

Andzsi1971, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Macskák uralják a tölgyest, vettem 35 db-ot.
    Nálam minden Magyar, hiszen itt élünk.
    Nem baj ha télire megvan a betevő és ráadásul olcsón.
    Etettem a figurákat, csudi aranyosak. Még nagyon az elején járok.
    A farmomon nincs változás, nincs bekapcsolva valami, és így nem változik semmi, kimegyek az utcára, nem kell félnem.
    Hurkát sütöttem magamnak ebédre, nem nagyon ettem máshol, csak az jó amit én csinálok, lehet egy kicsit bogaras vagyok ebben a kérdésben.
    Kicsit olvasgatok utána alvás.
    Mindenkinek jó éjt!

19. Koppi

Sziasztok !
    Egyik farmon sem értem még el az 50%-ot, de rajta vagyok. Elég sok ez a 4.....és mire kivárom a dundi boszikat....

A hurkáról jut eszembe:
    Nekünk november 3.-án lesz disznóölésünk....Ollan 300 kilós a kicsike....:)
    (Csak szólok, hogy tudom, nem itt a társasházban van, hanem otthon a kertben...:):))
    Mielőtt bárki macerálni kezdene....:)

Jó éjt Mindenkinek....:)

Fatther, hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Hagymácska, én nem csak bogaras, de finnyás is vagyok. Persze csak olyan normális szinten!
    Az új növények nálam is kezdik uralni a földeket, jó sok kell a gazdaköribe is, no meg a felröpik is jól jönnek.
    Disznóölésen azt sem tudom milyen rég voltam, most egy kis friss húsos tepertőt ennék, így lefekvés előtt...
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

zsozso577, Fatther, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.