Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt, reggelt!
    A felhőm üzemel, remélem a VV-ben elkerül, még várna egy kis kinti munkácska.

2. Gazgazda-2

Gazgazda-2 Utánpótlás-írogató

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Hideg van, ha kinézek, csak egy vékony kiflit látok a hold helyén.
    Csacskamacska, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen bogaras. A gyerekeim már előre mondják ha elmegyünk ebédelni valahova,: anya ne nagyon vágj pofákat az ételre, de ha ilyen vagyok, változni már nem fogok.
    Tihamér, látod az csak egy reklám, mindjárt megszűnik, csak a nyelvet akarja reklámozni, hogy tanulj.
    Mebajah, nagyon ügyes vagy, nagy gratulációm, remélem én is, hogy jó idő lesz még, egy kis pakolgatni valóm van a kertbe, 2 db fát kell vegyek és azt elültetni.
    Koppi, az egy nagyon jó kis fárasztó munka lesz, de a végeredményre én sem vágnám a pofákat, imádom a hazai ízt. A piacon én is állandó vevő vagyok a disznóságokra, a gyerekeim nem díjazzák.
    Megyek egy kis bevásárló körútra, valamit enni kell a hétvégén és itt van az őszi szünet is, az nagyobbik biztos itt lesz.
    Szép napot!

4. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Muszáj emlegetni a disznóságokat?:) Én mindegyiket szeretem, de a körömpöri visz mindent. Sajnos, a családom nem szereti, de nem vonulnak félre, ha azt eszem:) nekik inkább a csibemell passzol...Éjszakás voltam, nem volt zökkenőmentes, szerintem Szomszinak sem , ő is dolgozott, akadozott néha a magyar államvasutak közlekedése. Felröpik jól jönnek, 79 %-on állok én is, és a férjem farmja is.

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Gratulálok a felhősorhoz, ma nekem is kész lesz és üzemelni fog.:)
    A disznóságok közül a friss "lacipecsenyét" szeretem, valamint a kolbászt és a húsos tepertőt.
    Ma reggel 8-ra vittem a kocsit a szervizbe, műszakija lejár 2 nap múlva és az éves szervizt is elvégzik. Laposodik a pénztárcám....Ragyogó napsütés van, jól felöltöztem, mert nincs túl messze a szerviz és gyalog jöttem haza, meg majd vissza is gyalogolok, ha szólnak, hogy kész. 35 perc az út, normál tempóban.
    Takarítok és sütök valami tésztát. Még nem tudom, hogy mit, de kitalálom takarítás közben.

Tündi100149, _Ilona49_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hajrá Andzsi!
    Rokonok vagyunk ? Én is és lánykám is imádja a körömpörköltöt...:)

Onagger poszt:
    """"""""""""""Jó reggelt!
    http://kepfeltoltes.hu/view/161028/h_rdet_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Én nem tudom elolvasni. Velem van a baj? """""""""""""""""

Szia !
    Az lehet, hogy közel laksz a határhoz...;)
    Csak így tudtalak beidézni, mert ez az új fórum nem tud az előző oldalról áthozni semmit. :(

zsozso577, Andzsi1971 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

[​IMG]Sziasztok! Jó rég nem voltam fenn :)

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Koppi

Már megint packázik a fórumba való belépéssel a Játék.
    Csak ötödjére jutottam ide.
    Bár nem gond, mert úgy sincs itt senki...

_Ilona49_, hagymácska44 és BOGIgazda11 kedveli ezt.
  9. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Én vagyok , de ez így még kevés , ja nekem másodjára sikerült belépnixD:p

hagymácska44 kedveli ezt.
  10. hagymácska44

Sziasztok!

Lassan érik a hosszú, de most ez kell a röpik szaporodásához.
    Nagyon szép napos idő van.
    Imádom a körömpörköltet, de egy évben csak egyszer lehet ennem, orvosi utasításra. Sajnos keveset nem lehet főzni belőle, mert én csak frissen szeretem, melegítve nem, így a szomszéd is kap belőle.
    A multiban ma vettem egy csomagban 4 db-os elemes mécsest. Úgy néz ki mint a rendes kis mécses amit 100-val lehet kapni, a kanóc egy ledes égő, lángot utánozva, és elemmel működik és pulzál, mint az igazi láng. Nagyon jól néz ki, azért igazit is kell gyújtani, mert az illatósítóba ez adja a meleget és attól párolog az illat.
    Most nincs gondom a belépéssel.
    Kicsit olvasgatok, mára befejeztem a munkát.
    Szép délutánt!

Tündi100149, _Ilona49_, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  11. Koppi

%-os arányban jelenleg így állok az eventtel: Koppi: 64, Zöldfülű: 55, Koppi2: 50 és a Garabonciás: 40 %....
    Ti, hogy álltok?

_Ilona49_ és BOGIgazda11 kedveli ezt.
  12. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

http://nemkutya.com/wp-content/uploads/2012/02/anya-merre-vagy.jpg
    Neked is szép délutánt:music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.16
    _Ilona49_ és Andzsi1971 kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Kopi, jól állok, de most ülök....xD
    Igen, szép napos az idő, visszagyalogoltam a szervizbe ebéd után. 55ezervalamennyitől meg is szabadultam...:(
    Kis bevásárlás volt csak a közeli boltban, egy kis sült császárszalonnát vettem....nesze neked koleszterin...Sütöttem egytojásos-tortát, igaz még nincs összerakva, hűl a krém.
    XXL-es fákat raktam most a bahára, a másikon meg hosszúzom.
    Láttam én is ledes mécsest, de hagyományost veszek. Most 36 és 48 órás betéteket vettem a mécsesekbe.
    Gyorsan megyek hajat mosni, majd jövök.PÁ!:)

14. Koppi

Ezzel jár a gépkocsitartás---örökös kiadással..:)
    Most is drágább lett a nafta bele..:(
    Nálunk frissen sült tepertő lesz a vacsi a tavalyi a disznóból...:)

hagymácska44, _Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  15. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Lehet, hogy rokonok vagyunk:)Kicsi ez az ország...Elég közel lakom a határhoz, Mosonszentmiklós, kb 27 km Hegyeshalom. Már én sem emlékszem, te hol laksz. Sajnos, jó ideig nem volt időm írni. Szaporodnak a macskák!!! Igaz, így kissé kevesebb a felröpi, de így is meglesz az event.

Lányok, fiúk, megint lesz telihold event, holnap délelőtt 10-től kezdődik, most láttam a naptárban.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.16
  16. Csacskamacska

Van még idő, szerintem mindenkinek összejön a kellő mennyiségű cukrospapír.
    Nagyon nem vagyok megelégedve a csibéimmel. Lusták és nem dolgoznak. Ha így megy tovább, repülni fognak. Írtam nekik, hogy miért nem játszanak? Nem tetszik a játék, vagy nincs idejük? Még válaszra sem méltattak. Holnaptól vizet küldök nekik és 2 nap türelmi időt kapnak! Vitát nem nyitok velük! - igaz ők nem állnak velem szóba...
    A tésztám nagyon finom lett, kicsit puhulni kell még neki, (méz van benne) de holnapra tökéletes lesz! :)

17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ma alig voltam itthon. Délelőtt dolgaimat intéztem.....olyan forgalom volt a városban, hogy alig
    haladtak a buszok! Délben értem haza....ebédeltem ....aztán megint mentem ki.....olyan szép idő volt!
    Élvezet volt kint sétálni!
    Reggel nagyon hosszut ültettem....még mindig földben van! ....igy még nem tudom, hogy mikor fejezem
    be az eventet.....
    Huuurrráááá....holnap rémséges lesz.....vettem felhőt.....kiváncsi vagyok, hogy meddig jutok a rávaló
    kitevőkkel.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Kész csoda hogy bejutottam. Ez nem az én napom. Déltől a Tűztókával nem tudtam belépni, eddig. A Safari ment ugyan, de felettébb vontatottan, sok szaggatással. Aratás közben is kitett, mondván, kiléptem a játékból. Délelőtt én és a kisö.... neeem, a feleségem sütöttünk. Aztán a feleségem meg délután is estig. Holnap jön a "banda", megyünk együtt ki a temetőbe. Csak látogatóba, még senki nem akar kint maradni. Én sem, pedig nagyon felhúztam magam. Nem a feleségem volt a tettes, hanem egy számomra ismeretlen ügyintéző. Szerdán kiderül, ki az illető. Jött egy levél, miszerint hátralékom van a kukásokkal szemben. Mellékeltek egy csekket is. Közölték, hogy ebben az évben még nem fizettem be nekik semmit. Ezért 8 napon belül haladéktalanul fizessem be, különben irgum-burgum. Előszedtem a két befizetési csekk bizonylatát. Én befizettem. Elmentem megérdeklődni a helyi irodájukhoz, hogy az a telefonszám, ami a levélben van feltüntetve az győri vagy helyi. Nem vették fel fél órán keresztül, pedig hívtam őket rendületlenül. Az irodaház portása segítőkész volt, mondta, hogy ma nincs ügyfélfogadás. Mondtam, tudom, de én egy telefonszám .... Közbevágott, hogy ad ő egyet, amin fel tudom őket hívni. Mondtam nem kell, mert az már van nekem, csak azt akarom tudni, melyik településhez tartozik. Megnézte és boldogan mondta, hogy az itteni irodáé. Jó! válaszoltam, mert akkor szerdán az első fogadási nap idejövök és elküldöm őket a xxxxx-ba. Ne szórakozzanak velem. Amit reklamálnak, azt még aug. 30-án feladtam. Kezemben a bizonylat, hogy a posta átvette tőlem az összeget. Ne fenyegetőzzenek, mert én is tudok olyant, sőt még nagyon csúnyákat is mondani. És hosszantartóan, ha épp az kell nekik. Nagyon felbosszantottak.
    Jó éjt mindenkinek!
    (Vagy elmegy a fórumba vagy nem. De nem fogok gyakorolni most. Nincs hozzá türelmem.)

Andzsi1971 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. Koppi

Én a temetőben voltam Édesanyámnál...vittem neki friss virágot, mert halottak napján a környékére sem megyek a sírkertnek.
    Pedig ma is nagy forgalom volt ott....

Andzsi1971, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  20. hagymácska44

Sziasztok!

Tihamér, én ezt 2x eljátszottam a gázosokkal az idén, de úgy, hogy még csekket sem küldtek, amikor a telefonálásomra küldték a csekket, visszadátumozva hozta a postás, majd jött egy levél, hogy fizessem be, mert nálam is irgum-burgum lesz. Felhívtam újfent őket és majdhogy nem elküldtem melegebb éghajlatra őket. Most mentem a postaládámhoz, egy értesítésem jött a gázosoktól, a postás nem dobta be, kíváncsi leszek holnap mit küldtek.
    Csacskamacska, a csibéid biztos iskolásak és tanulnak azért nem játszanak, majd most figyeld őket a szünidőbe milyen aktívak lesznek.
    Én is mindig szemezek a sült császárral, de még igáig ellenálltam, kíváncsi vagyok meddig bírom.
    Káposztát főztem holnapra is, megyünk a kertészetbe fát venni.
    300 rópi kell még nekem. Nálam is egy területen cicák vannak, barkócafám és medve lett a titkosakból.
    Mindenkinek jó éjt!

Fatther, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.