Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Nahhhh....látod-látod???!!!!! Nem is nehéz eltévedni!xDxD

hagymácska44, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ott az elején az 1 újabb fajta köszönés!
    Vagy annyira meglepődtél hogy még az írást is összekuszáltad?
    Csak azt ne mond hogy "Áldjon meg az én Istenem",... különben is te már megháláltad,... és volt már neked ilyen?

Múltkor mi is úgy jártunk hogy event volt és azt hittük hogy 15-kor lesz vége,...tévedtünk 14-kor!Volt is ültetés meg nem is.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó hogy szóltál....javítottam...:)
    Amúgy a sietség az oka, meg, hogy két billentyűt egyszerre sikerült nyomnom...:)

hagymácska44, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Mi vagy te, zongorista ? - jó hogy nem egy egész hangsort nyomsz/fogsz 8);)xD

Két kisgyerek beszélget:
    -Ti szoktatok ebéd előtt imádkozni?
    -Nem,az én anyukám jól főz!

- Mi az, hogy dizájn?

- Az, hogy ha nagy, piros és erős járműben ülsz, nem mindegy, hogy az Ferrari vagy traktor.

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Meg is érkeztem a kardiológiáról, vinnem kellett volna ebédet és vacsorát is.
    Nekem a 10 perces ragadt be, mert eltájolódtam.
    Holnaptól össztiszántúli-inneni imát kérnék a csütörtöki leszázalékolásomhoz!
    Fáradt vagyok, ezért most jól kihisztizem magamnak magam.

6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

De hogyha kézzel nem megy próbáld így!![​IMG]

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, nekem sincs több és nem is lesz! Hova rohanjak, ráérek. Jövőre mit fogok csinálni?
    Kopi Suzira gondolt, mikor beköszönt, ennyi a tévedés oka...csak a neje ne olvassa...
    Mebajah, hisztizz csak nyugodtan! Drukkolok Neked, imát is mondok, csak minden úgy sikerüljön, ahogy Te szeretnéd!
    Fatther, :):)

Vacsoraidő van..

Egy angol és egy skót vacsoráznak. A vacsora végén az angol letesz az asztalra egy fontot, majd így szól:
    - Osszák el!
    A skót egy pennyt tesz le az asztalra, majd így szól:
    - Szorozzák meg!

8. zsozso577

Sziasztok!

Mebajah...megy a drukkkk.-drukkkkk!!!!!!

Nagyon jók ezek a viccek....fülig ért a szám!

Csacska....igazad van...jövőre is kell hagyni feladatot!....de biztosan adnak még munkát nekünk!
    Most, hogy mentem a gazdakörbe.....feladatot nézni.....szembesültem, hogy 3 uj feladatot is kaptunk!
    Meglátszik, hogy nem voltam a forumon!!!:cry::oops::p;)xD

9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Mebajah, én ugyan nem innen, hanem onnan vagyok, de azért ezerrel megy a drukk neked innen.
    Zsozso, nekem fel sem tűnt az új gazdaköri, mert annyi van, hogy nem is látszik a több.
    Csacskamacska, én úgy láttam, abból a kislányból, visszahúzódó gyerek lesz, csak az tünt fel, hogy két óra után sem volt egy hangja sem, pedig játéka sem volt neki, nem úgy mint az anyjának.
    Koppi, szegényke, sok munkát ad neked az a ház. Köszönöm!
    A felhőt pont holnap délben tudom aktiválni, amelyik az érésidőt csökkenti, sokra nem megyek vele.
    Mindenkinek jó éjt!

zsozso577, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Lányok jönnek itt a feladatok, már jó hosszú a sor, persze az is amit már teljesítettünk, de van még bőven abból is, amit lehet csinálni. Én biztos, hogy nem csinálom meg mindet, főleg a tenyésztőseket. Nagyon sok állatot kér meg szupertápot, nekem nem éri meg, ottmarad félig készen és annyi.
    A virágosról most levettem egy kütyüt, reggel visszateszem és megy a margaréta rövidített idővel.
    Hagymácska, azért írtam, hogy szegény gyermek, mert ez nem egészséges, hogy ennyi ideig csendben legyen, ellegyen magának. Valami fura nevelési módszere van az anyukának. - sajnos.
    Pihentető jó éjt azoknak, kik már pihenni térnek! :) - és a többieknek is!:)

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Csakhogy végre meglett!
    A második fejlesztés,.. a másik kettőn ez még várat magára!

Jó éjt!

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó esős reggelt Mindenkinek!
    De jó!
    Máodik hete 1-re várok, de odaszögezték.

13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok.

A Dunántúl középső részéről is megy az ima, ahol reggelre már száraz lett az idő.
    Remélem ilyen is marad egész nap.
    A rengeteg fúrógépet (6 db végre) beépítettem a megfelelő helyre, kíváncsian várom, mikorra fog "sokasodni"?

Mosolygós szép napot, jó játékot mindenkinek.

Tündi100149, mebajah, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és köszi a kávét !

Nekem az egyik farmomon az összes tervrajz kész de mindössze 2 fúróm van.
    A másikon összejött a 6 db, de nincs tervrajz (nem is lesz) hozzá, mert sokallom a beadandó mennyiséget hozzá..
    Biztos "szöme" van a Játéknak....:)
    Itt nálunk 5 fok van és felhős az ég. (Papíron esik, a valóságban nem.)

------------------------------------------------------------------------------------
    Tévedtem. Újfent esik.....:(

Utoljára szerkesztett: 9.11.16
    mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Jó reggelt!
    Lajos, gratulálok, hiába, türelem fúrót terem...csak hol a türelem határa?
    Kicsit nyomott vagyok, gondolom, hogy nem a korom miatt, hanem az időjárás az oka!;)
    Készülődöm, megyek anyához, bevásárolok neki és egyéb dolgokat intézek.
    Majd jövök, pá!
    Legyen jó napotok! :)

Tündi100, Tündi100149, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  16. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Süt a nap de hideg van.
    Jobb éjszakám volt, mint tegnap.
    Nyílt nap van a suliban, szaladok is, majd jövök.
    Mindenkinek szép napot!

17. zsozso577

Sziasztok!

Beköszönök....azután megyünk kifelé!
    Jelenleg hüs a levegő....de süt a nap!

Nekem most van furom rendesen.....ugy vettem észre, hogy a szigetes vadaskert amióta fejlesztettem....
    adja rendesen!!!!...deeeee nincs hozzá állatom!
    Meg nem is igen akarok tovább fejleszteni.....egyelőre elég ennyi ami van!

Szép napot kivánok!

18. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Biztos hallja, Aki a BP-től is följebb lakozik. Ha sikerül, a beroppant 2 csigolyámmal kánkánt fogok járni.

19. Csacskamacska

Ki van írva az event, holnaptól csacskamacskázhatunk....xD, csak legyen elég macskánk, meg szupertápunk..Rafkósak lettek, muszáj végigcsinálni, ha felhőt akarunk, pedig eldöntöttem, hogy nem kell nekem piros ól, megállok ott, ahol elegendőnek tartom. De keresztülhúzták a tervem.:mad::(

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép jó napot és holnaptól jó csacskázást, akarom mondani macskázást, ... vagy hogy is van ez most? Tán Csacska az, aki kiismeri magát a csacskákban meg a macskákban. Röpke fejszámolást végeztem, elég lesz 800.000 CSP pajtaértékű macskát beadni. A cicusok pajtaára 450 CSP. Hogy a piacon mennyiért fogják vesztegetni, azt nem tudom, de szerintem kicsit magasabb lesz majd az áruk. (Nem néztem meg, nem tudom, hogy most mennyi.) Nekem ennyi macsek biztosan nincs, talán a beadandó mennyiség negyede. Persze lehet tenyészteni is, de ahhoz két dolog feltétlen kell. Szupertáp és macska. Az utóbbi lehetőleg a pajtából, mert venni sokba fog fájni. Lehet egerészni is, hátha azt is megeszik a macskák, de ezt még a BP programozóival egyeztetni kéne. Egépcsapdám van, három is, működik mind. Kipróbáltam. Először arra voltam kíváncsi, hogy mennyire érzékeny. Az volt, pontosabban nagyon az volt, hamar "elsült", amit a hüvelykujjam körme bánta. Aztán a munkahelyemen meg kettő anyaszomorító egeret is lecsaptak a kihelyezett "csappantyúk". Ha lehet, kimegyek a város szélére egeret csapdázni. Ilyenkor már igyekeznek behúzódni a települések melegebb és élelemmel ellátott részei felé. (Dióval megrakott padlás, gabonával teli pajta.) Csak a macskákat kevésbé szeretik, mint a házban lakók.
    Az elmúlt napokban részlegesen tudtam csak részt venni a gazdasági életben, mert Gizim nem is kicsit feldugta az orrát. Az, hogy a Tűzrókával csak éjjelente hajlandó szóba állni (általában) már megszoktam. De hogy más keresőprogi alatt is menet közben kivág, mint a macskát, ahhoz azért nem vagyok hozzászokva. Volt, mikor elégedettten vettem tudomásul, hogy na bejutottam, arattam, vetettem és még írhattam is ide. Aztán jött a kijózanodás. Nem volt hajlandó felvinni a megírt szöveget. Talán most se, de majd rögvest kiderül.
    Annak, aki "szerencsét" megy próbálni bizottság elé, minden jót és sok sikert kívánok! A többiekkel meg közlöm, hogy itt egész nap szép napsütés van. Reggel ugyan nyolckor a fű, járda deres volt, a kisebb pocséták hártyásak voltak, de hol van az már? Mire hazakerekeztem a város széli bótbú, már szépen melegedett. De volt rajtam sál és kesztyű is. Ilyen korán nem szoktam felvenni, csak decemberben. De muszáj volt, mert a pici kacsóm fázott. Meg a nyakam is, ha nem volt sál rajta. Igaz, szembeszéllel mentem és hátszéllel jöttem. :)
    Szép napot mindenkinek!

hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.