Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Hétfő.......
    Köszi, már én is megittam..:)
    Ha tudom, akkor nem teszem föl reggel...:)
    Az előbb néztem a felhősorom....mit ne mondjak? Elég végigmászni azt a 99 lépcsőfokot...Tudom, hogy másoknak ettől jóval több van, de nekem egyelőre ennyire futotta...(A macskás lett volna a 100., de nem lett..:))
    Egy füst alatt benéztem a cica piacra és majd' hanyatt estem: a legdrágább cicus 38.000 Csp.-be került volna! Nem semmi egy macsekért....

Utoljára szerkesztett: 14.11.16
    Fatther, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt mindenkinek!
    Kávét köszönöm nem kérek, nem iszom, teázom reggel-este.
    Piac közelébe sem megyek, nem veszek semmit, eladni sem akarok semmit. Macskám ugyan van valamennyi, de kell a dobozgyárba. Nem igazán értem, hogy mi köze a macskáknak a dobozokhoz, de volt már itt más is, amit nem értettem, meg gondolom, hogy lesz is.
    Az éjszakai alvás jót tett, fejem már nem fáj. A szelet nem bírom és tegnap nem fukarkodott Szél Úrfi!
    Néhány hópihe ellátogatott erre is, megmutatta magát, de maradandó nyomot nem hagyott. Majd jön, ráér még, hol van még karácsony!

Tündi100149, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Nálunk süt a nap. Az előrejelzésből holnap reggel -7 fok lesz, majd meglátjuk.
    Kukanap van, azt rendeztem, a maradékot összeszedtem, innen-onnan.
    A macska nálunk 9000csp. Most a TOP előtt nem szabad semmit venni, nagy drágaság van.
    Doboz?, hát jobb volna gombolyag, az stílusosabb lenne.
    Én még egy kóbor hópihét sem láttam, ráér még.
    Szép napot!

Csacskamacska, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

hagymácska44, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Dél előtt nem sokkal még a nap is kisütött röpke két órára. Olyan jó volt, világos lett az egész lakás. Már elbújt, valahol a felhők mögött van, de nem tetszik neki,most hadakoznak, remélem győzni fog!
    Délután nézzétek a Holdat, nagyobbnak és fényesebbnek fogjuk látni, "közel" lesz hozzánk!

Fatther, tetszik a "jó ebédhez, szól a nóta"...és a többi is! :)

Az almám még a teraszon volt letakarva, berendeztem a téli helyére. Már csak a leanderek vannak kinn, fenn az asztalon, éjjel letakarva, velük még várok, majd később fogom behozni őket.

Egy pasi elmegy az orvoshoz:
    - Doktor Úr! Az anyósom egy fél óra múlva felkeresi Önt a macskánkkal. Legyen kedves beadni neki egy olyan injekciót, amitől fájdalommentesen kimúlik.
    Erre az orvos:
    - Meglesz, uram! De, mondja csak: gondolja, hogy a macska haza fog találni egyedül?

7. Koppi

Sőt annyira lesz karbantartás, hogy az előbb 10 percig a fórum sem volt elérhető..:(

-----------Bár eddig nyugodtan lehetett volna rossz.--------------------
    mert disszidált mindenki...

hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Azon gondolkodom, hogy amikor jó az idő és nincs itt senki, akkor ugye érthető, mert kinn van mindenki a szabadban, de most, mikor hideg van, akkor merre jártok? Napközben is bekukkantottam, de nem állt velem szóba senki. Fatther is hozott új híreket, meg viccet is, de nem sokan olvastátok... Hmm. - talán este élénkebb lesz a fórum. "Behavaztatok" és elzárt benneteket a fórumtól?;)

Andzsi1971 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Küldjetek baglyot,kérlek, meg stílfűrészt,ha átfájt a "tököm" valamit! Nagyon fájok!

10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Sokan áttértek az olvasásra,..de ha senki nem ír akkor mit olvasunk?

Kimegyek az erkélyre megkémlelem merre van a Hold,...és legalább 1 cigi is belefér.

Az a farm lett most az utolsó fúrók szempontjából,..amelyik kezdetekkor az első volt!

11. Csacskamacska

Felhő és felhő. Hold sehol, ill. nem látható. Még van esély, kémlelek én is!

hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  12. Koppi

Nálunk bezzeg felhős az ég. Igaz fátyolosan, de felhős. Erről is lemaradtam...
    Mint ahogy az írásról is, hiszen hatalmas "baba" van a jobb mutató ujjamon.
    Ugyanis elvágtam. De rendesen. Szép nagy holdat és csillagokat is láttam amikor sikeresen belevágtam a frissen megélezett késsel az ujjbegybe....

Utoljára szerkesztett: 15.11.16
    hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szeleteled magad? Nagy zsemle vagy kifli kell amibe beleférsz!
    Csillagokat láttál? És mond a holdat nem láttad?

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Felhők szétnyíltak és ott pompázik a Hold! Nagy és fényes! :)

Fatther, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  15. hagymácska44

Sziasztok!

Nálunk is fényes és nagy a hold, tegnap is ilyen volt, furcsáltam, mert az udvar is egész világos volt.
    Arattam, itt voltam napközben, de a fórumot nem látogattam meg, nem történt semmi említésre méltó.
    Az unokám kapott egy ofőt, az idén a második. Az elmondottak szerint, kis bakit vétett, az ofő mehetne már nyugdíjba, nem való már tanárnak. Az érintett gyerek sem mondta el otthon az incidenst, tehát nem volt annyira eget verő. Itthon csak a hazugságért kapott bünit, nem a beírásért.
    Ja, az event nálam még fut, megpróbálom alapból megcsinálni, nem hajt a tatár.
    A doboz megint mosómacit adott, úgy látszik más nem jut nekem.
    Mindenkinek szép álmokat!

16. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! A 13 éves lányomat ugyanúgy érdeklik csillagászati dolgok, mint engem. Éjjel kettőkor képes volt megnézni a szuperholdat, mert akkor volt a legnagyobb.Persze, telefonra kelt fel, nem magától, annak a hangjára én is felébredtem:) Event rég kész a nagy farmjaimban, holnap megint lesz egy rövid boom, rá kéne hajtani a rózsa macskaólra:)

17. Csacskamacska

Jaj, ezek az öreg tanítók!! - valóban van közöttük olyan, akiknek már 50 éves korukban el kellett volna menni nyugdíjba, vagy más pályát kellett volna választani.
    Most megyek lefekszem és az ágyból még nézegetem a szép nagy fényes kerekséget! :)

...holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány...:):)

Fatther, Tündi100 és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. hagymácska44

Jó reggelt gazdák!

-5 fok van, deres minden, reggel is szép nagy volt még a hold és jó nagy udvara volt.
    A friss péksütemény már a pociban, hideg volt, szedtem is a lábam.
    Akinek van még tenyésztési kényszere, délutántól kiélheti.
    Az event nálam holnap befejezve, ráérek még.
    Nincs sok dolgom, fogok egy könyvet és olvasok a jó meleg szobában.
    Remélem az éjszaka mindenki jól aludt, én nagyon.
    Andzsi, jó is az ha a gyereket valami nagyon érdekli, főleg ha ilyen különleges dolgokról szól. A csillagászat egy jó elfoglaltság, főleg sok türelem kell hozzá.
    Mindenkinek szép napot!

19. Csacskamacska

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Még mindig hideg van, csak a postaládáig léptem ki, de elég volt ahhoz az az 5 lépés, hogy érezzem a hideget. Újságot átnéztem, nincs sok érdekes dolog benne, nem is tudom, hogy miért fizetek elő rá!?
    Kaptam egy jó kosárnyi birsalmát, így ma azt teszem el befőttnek, de hagyok meg belőle, mert nagyon szeretem az almakompótba téve is.
    Hagymácska én is szeretem a friss péksüteményt, de nekem reggel jó az előzőnapi kenyér is, olyan korán én ugyan el nem megyek a boltba. Mostanában már újra kezdek rászokni, hogy megpirítom a kenyeret, ahhoz meg nem is kell friss.
    Már nem tenyésztek, amit akartam azt megcsináltam.

20. Koppi

Sziasztok !

Friss péksüti ?
    Régen amikor a gyerekek kicsik voltak, minden reggel elmentem venni. Közben felnőttek és a reggeli bevásárlás is elfelejtődött....
    Jó friss az idő kint, van olyan 3 fok. Reggelre -5 volt...
    Csak úgy gőzölgött minden ahova a nap odasütött.

Andzsi1971 és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.