Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

....hogy jön egy Királyfi tán, hófehér paripán.....

Szép napot!

Nem láttam a holdat,...azt hiszem most szegényebb lettem!
    De reggel azt láttam hogy nagyon fehér minden,... és nem hó volt!

Csacska, az újságokkal úgy vagyunk sokszor hogy 1 hét múlva lapozzuk át őket,...én sem tudom hogy miért jár!
    Mert itt a gépen is meg tudnám nézni.

Csacskamacska, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot mindenkinek!

Osztom a véleményem a pedagógusokat illetően, bár van még egy két szakma-foglalkozás, amelyekről hasonló a véleményem.

Miről álmodjon az a lány ?????? ;)

Mosolygós délutánt a BabyBoom és szupertáp vásárlás mellé.

3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Azért kellett a pékségbe elmennem, /két sarokra van/ mert elfogyott minden ehető pékárú. Nem tudom emlékeztek még rá, hajdanán volt egy sütő, aluminiumból volt és a tetejét lehet felnyítni, na olyanba teszem a zsömlét, mert belefér és megsütöm mindkét oldalát.
    A kenyérpirítóba csak a szeletelt kis kenyér fér, olyan is szokott lenni, mert az unokám reggel olyat is szokott kérni, nyomott meleg szendvicset. A lidl-be veszek két-három zacskós veknit és míg megfő a tojás addig az is megsül a sütőbe, de mindenből kifogytam mára. Én is sűrűn eszem pirítós kenyeret ilyenkor télen, de az is elfogyott, és az egerek is éhen haltak nálam.
    A lányom beszélt az unokám osztálytársának az anyjával, hogy van a kislány, az anyuka semmiről sem tudott. Annyira főbenjáró bűnt követett el az unokám, hogy a kislány otthon meg sem említette, na erről ennyit, ezért kapott ofőt. A kislányok sűrűn fakadnak sírva és a tanárnő látta, hogy nagyon sír és kinyomozta a miértet. Nagyon mérges vagyok most ezért!
    Egy-két szakma, eü.dolgozók, kereskedelem, köztisztviselők stb. Sajnos ilyen világban élünk, lassan orvosok és szakmunkások is kihalnak kis hazánkban.
    Szépeket nektek!

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hagymácska, sajnos van ilyen pedagógus is, de szerencsére nem olyan sok. A gyerekek között nagyon hamar kitör a "háború", de amilyen hamar kitör, olyan hamar rendeződik is legtöbbször. A lányok remekül tudnak sírni minden apróságért, ezt tapasztalatból tudom. Nem egy alkalommal "észre sem vettem", (legalábbis úgy tettem) és bizony egyszer csak azt láttam, hogy már együtt kacarásznak. Természetesen, ha kellett, akkor nyomoztam, de alaposan és nem felületesen! - régi szép idők.....

Lajos, mondjuk vissza az újságelőfizetést, mert valóban hamarabb elolvassuk a híreket és egyebet a neten, mint az újságban. Valójában a helyi hírek érdekelne, de hiába vagyunk az ország második legnagyobb városa, nem sok hír van. - lehet így van jól?

....nem jött királyfi hófehér paripán, pedig vártam ám!!

Fatther, köszönöm! :):) Nem egyszer nosztalgiázom és meghallgatok ilyen régi számokat. Kovács Erzsit, Sárosi Katit...gyerekként emlékszem, amikor a szüleim a Hófehér gyöngyvirág című dalt és társait hallgatták, akkor azok voltak a slágerek. nekem még ma is tetszenek! :)

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Este van, este van, ki, ki nyugalomba, de ennyire ?? :(

hagymácska44 kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igen ám,..csak most azt énekelik hogy Hófehér Jaguár! A kettő nem ugyanaz.

Koppi! Megszűnt a képfeltöltés és az lVpicture?
    Nem találok egy normális képfeltöltést,....egyet találtam de úgy adja be a képet hogy a hímnem lóbálja a himbilimbit a keret felső részén.
    No,...mondom ez pont ide való!

Akartam a Hagymácskának hozni nagy kiflit és kicsit,..nagyon friss volt.A nagy akkora hogy bejövök az előszobába másik vége a lépcsőházban van.

Fatther, hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Nagy tolongás nincs. A hideg az oka, hogy nem jöttök a fórumba? Nincs itt hideg, be lehet kukkantani többször is!
    A kis farmokon tenyésztett macskákat eladtam, jól kerestem. :) Itt már margarétáról álmodom is, annyit kell termelni belőle a gazdaköribe.
    Jó éjt, vidám ébredést! :)

mebajah, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Nem tudom de én sem értem el.
    Meg kellene kérdezni egy Modit, hogy mi újság ez ügyben?

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Hideg van és sötét, deres minden.
    Tegnap este nálam is véget ért az event. A titkosokból: AmherstiaXXL, AchachaXL, Buzogányfa /nem volt/, örültem nekik, mert mindhárom titkos lett. Voltam a piacon és láttam Durián termést, az milyen fa?...nem is hallottam róla.
    Tündi, jó is lenne olyan nagy kifli, mert egy hónapig nem kéne a boltba menni érte, kitartana.
    Csacskamacska, ha nincs semmi mondanivaló, akkor mit írjunk? Csendes termelgetés folyik a portán. A következő eventben a röpit az eventgaz adja, nem kell előre készülni semmivel, a pletyisektől egy kis pletyi.
    Mindenkinek szép napot!

10. Koppi

Keresd meg az utolsó előtti hsz-mat és ott látni fogod, hogy Csocsó válaszolt a feltett kérdésemre a képfeltöltéssel kapcsolatban.
    Azt írja, hogy szerencsére vannak még oldalak, ahonnan lehetséges a feltöltés.

Nálunk szállingózik a hó.
    Ma megyek gumicserére....Éppen időben.
    Amúgy még szárazak az utak, de erős a forgalom Debrecenben és az M35-ös főúton, ugyanis már eddigre meglőttem a Cívis várost...:)

Fatther, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt !

Az álltatenyésztők topikjában olvastam, hogy az egyik képfeltöltő oldal megszűnt, s emlékezetem szerint ezt ajánlották helyette:
    http://kepkezelo.com/ ez is ingyenes.

Mosolygós szép napot, hiszen már szerda van.
    El ne felejtsétek, holnap "karbantartás" https://www.honlapkeszites-pecs.com/wp-content/uploads/2016/01/szerver-karbantartas-710x309.jpg

A pletyisek szerint valóban csak az eventnövény fogja adni a felröppenőt, sajnos.

Mosolygós szép napot.

Két személy, bukósisak nélkül kismotorral közlekedik. Rendőr integet az út szélén, mire odakiált a hátul ülő:
    - Mit integet, nem látja hogy nincs több hely.

Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

Szőke nő az orvosnál:
    - Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva, hogy "MÉRGEZŐ". Most meg fogok halni?
    - Persze, hiszen attól mindenki meghal!
    - Mindenki?! Úristen, mit tettem!!!

12. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Valamiért arra emlékeztem, hogy holnap kezdődik az event, de már rájöttem, hogy nem, csak pénteken. Jobban szeretem, ha hét elején, közepén kezdődik, mert a hétvégéim nem mindig ráérősek. Amennyiben csak az eventnövény adja majd a felröpit, akkor mindegy, hogy mi van előtte a földben. Jobb, amikor már rákészülhetünk és olyan jó látni, hogy "sok" felröpivel indulunk.
    Hallottátok, hogy lehet megszűnik az óraátállítás? Jaj, de örülnék neki! Nekem mindegy, hogy melyik maradna meg, csak ne állítgassuk, mert azt nagyon nem szeretem, napokig szenvedek, mire a szervezetem is alkalmazkodik.
    Tegnap eltettem a birsalma maradékát, szépen megsárgult már, így ment az üvegbe. Ma a spájzban rendezkedem kicsit, kihordom az üres üvegeket, mert sok helyet elfoglalnak.
    Az utcán a szomszédnak van egy rakétatujája, amiről hullanak folyamatosan az elsárgult részei. Nem takarítja össze, a fáról sem szedi le. Egy része az én füvemre hullik, ma azt összegereblyézem, mert holnap kukás nap és teszem zsákba és bele a kukába. Nem nagy mennyiség, de bántja a szememet. A múltkoriban láttam boltba menet, hogy az ilyen tujákról sima lombseprűvel "gereblyézték" le az elsárgult, megbarnult részeket és utána nagyon szépek lettek a tuját.
    Szürkeség van, a jósok délutánra mondanak hószállingózást, havas esőt. Az az autómon már téli gumi van kb. két hete.

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  13. Tündi100149

Sziasztok!

Fatter,.. ezt még meg kell ismernem melyik link hogyan működik,..az előbb már egyiket nem rakta be! Csak itt tudom próbálgatni melyik link hogy jó.

Ezt akartuk Hagymácskának hozni.

Fatter ez lett a Képkezelő,...de majd gyakorolunk!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 16.11.16
    hagymácska44, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Lajos, mivel tudod műszaki analfabéta vagyok, a képfeltöltés témához nem tudok hozzászólni.
    Megérkeztek az új gazdaköri feladatok, lehet dolgozni, kitart egy darabig! Mindenkinek jó munkát hozzá!:)

15. Koppi

hagymácska44, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Ne már! Te még a kergében is termelsz,..biztos keveselled a földterületet?

Egyenlőre maradunk a képkezelőnél,...hacsak meg nem dob bennünket valaki még1 képfeltöltő linkkel!Soha nem árt ha 2 van,...mindenhol töröltem a régieket.

Második link, és a képbe teszed akkor teszi be kicsibe,.. Hagymácska az első link vagyis betű alá rejtve,..és sima linkként is.

Utoljára szerkesztett: 16.11.16
  17. Koppi

Ha jobban megnézed a jobb alsó részt, látod, hogy 2014 ben fotóztam a farmról. Azóta már 7 szintet léptem is...:)
    Egyébként, tényleg kevesellem a területet...

18. Csacskamacska

Elköszönök, igaz nem nagyon van kitől. Jó éjt!

hagymácska44 kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Én meg beköszönök: ónosesős hajnalt!
    Természetesen ma kell kocsikáznom vérvételre.

20. Koppi

Szia!
    Igen, korai voltál.....és még kávét sem ihatsz...:(

Csacskacica!

Amikor Te jöttél jó éjt kívánni, én már 2 órája szundikáltam.
    Ugyanis az elejétől kezdve kihagytam a Török Szultánt. :)
    Illetőleg P.Howard regényiből ismerem csak, bár ott mással foglalkozott...:D

Az óra átállításról.
    Szerintem nemzeközi egyezmények miatt van. Hiába állítanák előbbre egy órával, nyáron még 1-el előrébb kellene, ami már 2 órát jelent a mostanihoz képest.....

Nálunk csöndesen esik az eső....(mondjuk jobb mint az ónos..., mint amit ígértek.)

Utoljára szerkesztett: 17.11.16
    Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.