Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hol járok???xDxD Hol vannak a kinaiak!xDxDxD Nem látom!
    Én még katicátlan vagyok!!! Még nem adtam fel.....hátha ad egyet a rendszer!
    Titokólról már lemondtam....Vettem....annyit amennyit máskor is.....ééééssss egy
    uj sem volt benne .....nagyon silány lett az eredmény!
    Most megyek aludni.....hétvégén megint nem tudok jönni....nagyon sürüben leszek.
    Azt sem tudom, hogy a kicsi farmokon hogy is lesz a munka!!!!!

2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt, szép csokrokat hoztatok!
    Nem lett Katicám, viszont lett, jégmadár, teknős, hattyú, 2 narancs szamár és rózsa nyúl. Ma a másodikból csináltam, de nem lett az a pillangós terményes. Holnap megint a Katica sor következik.
    Gratula akinek lett Katica.
    Tegnap voltak a nagyobbal a maszek ortopédián, a lába a gyors nővekedéstől fáj, szilikonos sarok betétet kell venni a cipőjébe. Többféle járást kell neki gyakorolni.
    Remélem a betegek gyógyulgatnak, megy az energia.
    Mindenkinek jó éjt, fájdalommentest!

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Lassan szalonképes leszek reggelre.
    Katalinok! Sok szeretettel köszöntelek.Gondolatban küldtem viágot, remélem, megkaptátok!

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Egy kis farmon még beröppent egy katica, de több nem akar..
    Jó éjt! :)

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. hagymácska44

Jó reggelt!

Mebajah, megkaptam, köszönöm szépen.
    Nem lett illatszergyáram, viszont lett egy rózsa kecském. Ma csak a Katicásból indítok.
    Az eventnél most ültettem el az első tököket, haladunk, ha lassan is.
    Nagy köd van és hideg, alakul a tél.
    Tihamér megint hadakozik az Ő Giziével biztos. Tegnap nálam is lassú volt, de lehet azért, mert közben filmet is néztem, így több progi futott.
    Zsozso, nem látod őket, pedig mindenhol jelen vannak.
    Ma vendégeim lesznek, mire jó egy névnap.
    Mindenkinek szép napot!

6. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Hagymácska, ismered azt a mondást, hogy a: házigazda a vendég kutyája....nos, van benne valami,mert a vendégek érkezése előtt is ugrálunk eleget, mikor ott vannak, akkor lessük a kívánságaikat, mikor elmennek, hát akkor meg szintén ugrálunk, mire rendet rakunk...Érezzétek jól magatokat! :)
    Itt süt a nap, igaz még csak olyan félgőzzel, de bízom benne, hogy szép, napsütéses lesz a mai nap.
    Nem írtam, hogy hányszor indítottam a gőzöst, azt sem, hogy miket hozott, de nagyon vegyest az biztos. Volt rózsaszín ól is, de sárga tyúk is... Katica az nem igazán jött, itt, meg még kis farmon lett, de a másik nagy farmomra még eddig nem röppent be. Ott még próbálkozom.
    Lassan haladok a területbővítéssel az új földön, de nem veszek kosarat, majd kitisztítják a menet közben megszerzett kavicsok.
    Takarítás, főzés a mai programom, mint általában minden szombaton.
    Szép és jó napot kívánok! :)

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Eleddig 1 bogaram lett a Garabonciáson. Slussz. Lehet le is teszek róla. Annyit vonatoztam már hogy azt sem tudom merre is járok, jött minden, de a bogár nem akar ide röppenni...:(
    Lehet be is fejezem....

hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Farmonként 20 indítás vagy több mert még kirakva is van, és a vonaton is.
    100-on 1 katica,..149-en 1 katica,...1001-en 4 katica,rengeteg narancs,rózsa,titkosügynök,textil,hattyú,teknős,kisértet méhészet,piros ólak,és néhány sárga,azok már csatlakozással tovább mentek.

9. Csacskamacska

Kitartás legények! Nem feladni!!
    Egy csibémtől kaptam levelet. Napi szinten írok nekik, köszönök, érdeklődöm, stb. Ez egy lusta csibe, aki nem dolgozik és nem is válaszol semmire. tegnap este írt. Idézem : "Haver, ne írogass már napiszinten légyszíves! Megy minden!" No, ugye milyen kedves "haver"? Röptettem!!
    Kis farmra röppent még egy katica, de a Kotkodát sajnos elkerüli, meg ugye ide is beférne még egynéhány....

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. Koppi

Szia !
    Azt hittem én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy, bár legalább 15 vonatot indítottam, ám az fránya pirospöttyös bogár elkerül.
    Mi lesz ha, harlekin katica jön ? Mint a való életben?

Én kirúgtam minden Csibét anno, azóta nem is voltam a Tanyaházban. Ne is idegesítsenek.
    Hogy álltok a gyors bio cuccal?

Utoljára szerkesztett: 26.11.16
  11. Tündi100149

Csak ennyire állunk,..[​IMG][/URL][/IMG] [​IMG][/URL][/IMG] http://kepkezelo.com/images/qdqz4z3yed8o18fjxyv0.jpg
    A képet nem adta be kicsinyítve mint múltkor.
    Most per pillanat elfogytak a sárgák és a retrók.

Csacska,...szia haver!:D:D:D

A kitehető azért is jó mert ha beadod véletlen mind akkor onnét van mag!

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Szia "haver" ! Én már beadtam az összes paradicsomot tegnap , így ki is raktam a magkeltetőt....
    Kopi, lassan haladok, kell egy hét mire felszabadítjuk az összes földet. Jó móka....
    Még mindig vonatozom...tudjátok, a remény....

13. Tündi100149

Hogyha nem sok van már amit be tudjál adni barkácsolj sárga Denevérólat, 410,...vagy sárga Birka 170,.. vagy Disznót.

Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Koppi

Mintha sárban dagonyáznánk a haladást illetően. Valahogy nem szapora...
    Már 1 rakás piros denevérólat raktam föl...de piros katicát nem kaptam.
    Most nézem a Lajos fotóján, hogy vándorol az kékszonyás....
    Na én még nem moccintottam el

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

No itt sem volt senki sem rajtam kívűl.
    Belefáradtam, hogy állandóan banális dolgok jönnek. Eleinte úgy gondolta, hogy felcsigáz valami, de semmi.
    Részről meghalt a remény Vége. Ennyi volt.

16. hagymácska44

Sziasztok!

Koppi, megint nem csinálod az eventet? Elhúzták a mézesmadzagot előtted akkor, biztos szereted a mézet.
    Ezt a hszt már 3 órája írom, állandóan csörög a teló.
    Én is kiteszem az ólakat éjszakára, hátha reggelre repülők. Nem lehet, hogy Katinak ne legyen Katicája, a név kötelez.
    Az eventre ma nem sok ídőm volt, majd holnap piacjárás után belehúzok.
    Minden nagyon jól sikerült ma, jól érezte magát mindenki. Megyek pancsi és utána az ágy, már hívogat.
    Jó éjt!

mebajah, Tündi100149 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  17. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Három nagy farmomban lett katica, még itt-ott próbálkozom. Csak a katicást indítom, a másik nem érdekel, üzemeim vannak. Az egyik farmomban kaptam egy rózsa makit, abból a tenyészetből, amit a gazdakörből kaptam:) A gőzös megszórt pár citrom kecsketejüzemmel, guanóval, a narancs kaptár és a narancs hód is jött rendesen, ha valakinek még nincs elég, szóljon:)

18. Csacskamacska

Jó éjt, aludjatok jól! :)

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  19. Koppi

Melyik a katicás ? Az 1--es vagy a 2-es?

20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

[​IMG] Baloldali ikonon látod a katicát,...a jobboldalin a pillangót.
    Hogyha bal felső sarokban az i betűre kattintasz, kihozza hogy miket ad.

Katicás jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 26.11.16
    Csacskamacska, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.