Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Ildikó!

Na bezzeg itt Bösziben álló nap köd volt. Mostanra annyira besűrűsödött, hogy a túloldalt alig látni. Sokkal jobb itt a meleg szobában..:)
    Örülök, hogy Katika jól van...

Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Koppi, Balmazról ugyanez mondható el,egész nap. A konyhaablakból a kutyát nem láttam, pedig a tejfehérségben a mi kis feketénknek virítania kellett volna. Hátha holnap jobb lesz.
    Itthon kivasaltam,elmosogattam,kávét lefőztem,anyámnak cigi adagját megsodortam,még gyorsan, holnapi máglyarakáshoz az előkészületeket megtettem, ráérünk lustázni. Holnap nagyasszony leszek.
    Idén a gyerkőcnek mikulásra pingvin fog készülni,fiókával, sógorasszony rendelésére. Sikerült a szabásmintát is kimásolni az egyik ilyen csináld magad barkács magazinból. Most vannak benne saját készítésű karácsonyfa - ablak díszek, ill. adventi naptár,koszorú:asztalra, ajtóra,nagyon jók,ötletesek..

Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Koppi

Akkor van és lesz mit csinálnod Mikulásig...de, hogy anyukádnak Te sodrod a cigit...
    De nagyon jó újra látni a bannered. (mellette a magyarázat a pixel számról..:))
    Nagyon jó! :) :) :);)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jó reggelt kívánok !

Sehol senki, de végre eltűnt a köd is !
    Igaz nincs túl meleg, mert mindössze 4 fok van. Egye fene ! Más tájakra költözött a csöpögős pára...:)

Ma reggel szerencsém volt: 1 csacsikovácsot pörgettem, így beindítottam mindjárt kettővel a fazik gyártást..:)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
    Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép vasárnapot mindenkinek!
    Örülök, hogy jól vagytok, hogy Katikáról is hallani! Tegnap az orromig sem láttam sem a város szélén, sem a városban. Egy utcával hamarabb befordultam anyánál...még jó, hogy ismerem az útvonalat.....A klinikán csak 1 órás csúszás volt...nem mondok semmit. Azt az oldalát nézem, hogy megjártuk szerencsésen és ez is kipipálva. Ebédem félig kész, vadas, hamar kész leszek vele, de van iskolai munkám, azt viszont csinálni kell.
    Egy hulladék hiányom van a 3. fazékgyártó beindításához. - kár, hogy az utcáról nem lehet szedni némi hulladékot...
    Napsütést hozzon a délelőtt!:)

5. Hölgy-világ

Szép napot!
    Már ahol van, mert minálunk mindég a fene nagy köd.. Megjártam a pékséget, hideg van nyirok, és utálom,kísz.
    Csirkecombot előbb löktem be a sütőbe, mindjárt leülünk reggelizni, kocsonyát. Na ez valami szépet mégiscsak ad a mai napkezdésnek.
    Utána máglyarakás, és olvasás egész nap orrvérzésig.

Csacska, ezek szerint késő délutánra csak leszállt nálatok a is köd. Iskolai feladatok.. brrr..

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép Vasárnapot!

Köd sehol egy kis eső viszont volt 10 fok.
    Még hogy az utcáról nem lehet hulladékot szedni,azt lehet de legalább jó lenne ide is.
    Irány a konyha mert még nem csináltam semmit és a végén szomszédba lesz az ebéd,vagy itt a farmon.
    Már 4-4-2 csacsikovács van a 3 farmon.:sleepy:

Csacskamacska és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Hölgy-világ

Szia!
    Hát mindig van mit,ha véletlen netán nem adódnak kitalálnak személyre szabottat;)

Ciginek roppant prózai oka van. Tavaly,hogy asztmás lett, megmondta neki Dokinő le kell szoknia a dohányzásról. No e célt szolgálja az,hogy én sodrom,mert így kevesebb dohány kerül bele, és célzott mennyiséget szív. A napi 10-ről egy év alatt eljutott a 5 szálig,nem mellesleg pénztárca kímélőbb.:) Tehát fő az egészségvédelem..;)

Kisütött a nap.

Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Itt most kezd elbújni, eddig szépen sütött.
    Jó módszer Ildikó, hogy Te sodrod, bár jobb lenne, ha leszokna róla, de tudjuk, hogy ez nem olyan könnyű annak, aki megszokta és hosszú évek óta szívja.Jó olvasást, pihenést!
    Lajos, ügyes vagy a hulladékok gyűjtésében. Nekem k a kis farmjaimon több fazékgyártóm van, mint a nagyon, mert ott nem volt több gazdaköri beadva, azokból kaptam több hulladékot.
    Kellemes vasárnap délután, pihenést! - nekem még van munkám, így pihenés későbbre halasztva.

Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  9. Koppi

Szia !

Hogy Te milyen Krőzus vagy !
    Csak úgy, dúskálsz a fazikgyártókban...:)

Tündi1001 kedveli ezt.
  10. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Most kezdett az eső nálunk esni..[​IMG]
    A meleg 12 fok...

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Látom a Garabonciás az aktív.

Azt hiszem még sokáig kell farmozni hogy az ember sok mindenre rájöjjön,..főleg úgy hogy közben olvas is.
    Régóta nemesítettem növényeket,de még csak most értem el odáig hogy aktiváljam is őket,ehhez olvasni kellett.
    Most a bónuszok aktívak 4db.Mennyi TP-től szabadítottam meg magam,meg korábbi éréstől.
    Ezt már egyszer írtam:...öreg pap is holtig tanul mégis b......hal meg.
    Úgy látszik ezzel én is így vagyok.

Ha most sem viszi be kimásolom egy másik farmra másik böngészővel.

Úgy lett áthoztam erre a farmra.

12. Csacskamacska

Ideért az eső. Nem hiányoltam.
    Munka mára befejezve, vacsora, pihenés. Jaj, még van egy kis varrás, de azt hamar megcsinálom.
    Úgy örülünk, mint a gyerekek, ha sikerül valamit beszerezni. Még egy vacak fémhulladéknak is. Vagy lelkünk mélyén gyerekek vagyunk?

13. Tündi1001

Igen nekünk már mondják hogy újra gyerekek vagyunk.
    Jaj az a varrás, mi fog kilógni ha nem varrod meg,...lehet hogy valaki örülne neki ,jaj de jó hogy nincs megvarrva.

14. Koppi

Szia !
    Hát persze ! :)

Már én is kacérkodtam a melegház gondolatával..De a tettig még ne jutottam el...:) Lehet ezek után belefogok...:)
    Ha már ilyen jó tapasztalataid vannak.
    (nekem utólag kellett ezt beszúrni, mert az előbb nem engedte a fórum a kiegészítést..:()

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
    Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Szép estét!
    Nálam a chrome nem akar működni..
    Mindig tojik valamit a pók..;)

Csacskamacska, Koppi és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Nem varrtam. Elvégre régen a vasárnap az dologtiltó nap volt. Ápolni kell a hagyományokat. Na, ezt kimagyaráztam.
    Kiváltottam a gyömbért, de a szőlősóska még várakozik.
    Néztem ezt az új "felfedező" műsort. 6 továbbjutóból 5-ben nem magyar vér csörgedezik...hmmm.
    Jó éjt, szép álmokat!

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Tündi1001

Koppi,hoztam egy képet....http://kep.psharing.com/818301.jpg

Most nézegetem hogy hol mi minél jobb,..akkor ami nem tetszik azt törlöm de 24 óráig még aktiv.
    Most csak gyűjtögetem a banánokat nem váltok ki semmit amíg itt nincs a korall.
    Elállt a szél már jön is a köd.

Jó éjt!

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az elmúlt pár napban voltak a fórummal gondok, mint belépés, sebesség.
    Tudnak róla, javítása folyamatban van.

Ezt olvastam a tegnapi hsz-knél adott válaszok között. Bejutni ugyan bejutottam termelgetni - nem mindig! - , de a fórum, az csak ritkán. Ezek szerint nem csoda. Azért a napi ajikat küldözgettem, ha bejutottam. Mert egy dolog a fórum, más dolog a termelés és ajándékküldés. Külömben is, el vagyok, voltam, foglalva az epémmel. Nem felforrt a galambepe, hanem begörcsölt. Tegnap rendes ebédet főztünk, mert két menyemnek tartottunk Katalin-napot, ha már így nevezik őket hivatalosan. Rendes ebéden rendes kaja. Csak nekem volt még finomabb, ehettem párolt pizst, hozzá főtt burgonyát köretként. Mit mondjak? Maga a dőzsölés netovábbja! :)
    Persze az elmúlt két hétben is éreztem közben, hogy VAN epém, de azt hiszem: A zsírszalonna kisütése, a tepertőkrém összeállítása, (meg KELLETT kóstolni, mert különben honnan tudjam, milyen ízű?), továbbá másnap a kocsonya főzése, vele együtt a bőrsajt elkészítése, (kizárólag nekem, mint könnyed étek!!!) ééés megkóstolása - lásd, mint elébb, íz miá - nem kihagyva az igazi, pipimájból készített (saját gyártású) kenőmájas többszöri kóstolgatását, betett az epécskémnek. Viszont kiváló alkalom arra, hogy az epetea nevű ritka jó ízű teakeveréket fogyaszthassam. Persze cukor nélkül. Ellenben kenyeret megint sütöttem, mert már két hete nem és hiányzott. Az is jó lett, de ha nem lehet (szabad) mit feltenni, kenni rá, akkor csak úgy magában nem annyira élvezetes enni.
    Most vagy elmegy amit írtam vagy szokás szerint nem. Mindjárt elválik.
    Jó reggelt mindenkinek!

Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Koppi

Szia és jó reggelt kívánok !
    Látod Tihamér, alig vagy nyugdíjas és máris az epéddel küszködsz ! Há' hogy van ez?
    Nem ebben maradtunk, tessen vigyázni magadra !
    Egyébként örülök, hogy végre itt vagy.Nem csak a te géped rakoncátlankodott, hanem másnak is hamar bejött a "jogosultság hiánya"...
    Bízom benne, hogy nem tünsz el megint a fórumról (sem) !
    Amúgy itt a keleti végeken most 9 fok van és csöpögős az idő. Az éjjel esett az eső, de mostanra elállt...

Tündi100149 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Hétfő van, mehetek dolgozni az esőben. Persze aki "fiatal " és nem nyugdíjas, annak ez a dolga.
    Tihamér, jó, hogy itt vagy, hiányoltunk!
    Kopi, itt is csepereg, pedig napsütésnek jobban ürülnék.
    Szerintetek miért kell egy fazéknak olyan sokáig készülni? Tán aranyból van?

Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.