Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Se vizet kiönteni.Semmit kivinni a házból, kimenne a szerencse. Anno csomagoltam a családtagoknak kóstolót, de Drágaédesanyám mindig figyelmeztetett bennünket.Így megszoktuk, hogy 1-jén nem adunk, nem kapunk. Jók ezek a hagyományok, lehet, van is bennük valami bölcs tapasztalat.
    Ninett!Meglelt a bagoly?

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, így szép az élet!
    Elsejére vonatkozik! Igen, a vizet is hallottam, persze most más, nem dughatjuk be a lefolyót egész napra....

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Csacska.....Tudom.....ha zajlik! Ha nincs semmi teszek róla!xDxD Az előző eventnél a csatni maradt el,
    egy aratásnál......most meg ezeket nem ettem!....bosszuból utána sem !xDxD Igy szaporitok!
    Lassan be is fejezem.....éjszakára már lesz elég! Aztán számolni is kell.....hogy hány arátásom is lesz!

Mebajah.....ezt az ajándékozást sem hallottam....bár nálunk nem is volt szokás!

Biztos ami biztos....a szemetet kivitettem most este!xDxD ÁÁÁÁÁ...nem vagyok babonás!!!!xDxD
    Vizet az udvarra nem szabad kiönteni....a lefolyó az más! .....

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hogy én ne húzzam le a döntetlent ha végeztem azzal, amivel köllött? Ott érezzem "illatát" egész nap? Az kizárt dolog. Aha! Közben jött egy beszúrás, hogy a lefolyó más. De mitől?
    Mára elbúcsúzok, majd holnap, ha nem felejtek el felébredni, jövök.
    Addig is jó éjszakát!

hagymácska44 kedveli ezt.
  5. zsozso577

Azért más.....szerintem, mert ott nem öntjük a vizetxDxD ....más a kivitelezés!
    Ez nem ugyanaz!
    Egyébként osztom a véleményed!

Fatther, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Maradunk annyiban, hogy önteni nem öntünk, de ami lefolyik és kifolyik, az mehet!
    265 db gyújtóssal zárom itt a mai napot, ami szerintem jó.
    Zsozsó, én lusta vagyok számolni, majd nézem, hogy mennyi gaz van és ha kell akkor még vetek, ha nem akkor meg mást vetek. Van már tárnicsom is, vethetek azt is, meg bukfencet...ja, az nem kell a gazdaköribe.
    Jó éjt, mára elköszönök, aludjatok jól! :)

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép estét!

Miután kitárgyaltátok az illemhely zűrös használatát, ajánlom, hogy innentől a helyes utat válasszátok.
    195 röpim van, így zárom a mai napot.
    A gyógyulás útjára léptem, remélem, jobban vagyok, holnap még belehúzok.
    Mindenkinek békés álmokat, jó éjt!

Fatther, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én úgy kezdtem bele a nagy farmomon, hogy meg akartam nézni, ugyan mennyi idő alatt érik be rákattintottam és máris 10 kisföldben volt benne az induló adag az egyik fajtából....
    Aztán, miután a gülüszezselé napi aktualitással bent van a rekeszben, csak a fehér ártatlanságot használhatom. A sütit nem..
    Továbbá csatni nélkül kezdtem....
    Tudom mondtam nem csinálom, de mégis elcsábultam 4 farmon is. A többi 5-ön tényleg nem...
    Mind ez este 6 kor kezdődött...
    Jelenleg a felszaporítással küszködök...

Fatther, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó ... de mit is? Reggel még messze, éjjelt meg nem akarok, ha már a feleségem felébresztett három előtt. Arra ébredtem, hogy ráncigálja a takarómat, mondván ez az övé. Aztán meggondolta magát, visszaadta, hogy nem az enyém, hanem a tied. Na innentől fent vagyok. Aludtam 5 órát, ennyi elég is egy ideig. Majd ebéd után szundítok még egyet és várjuk a nagy éjféli durranást.
    Akkor Koppi meggondolta magát, termel ezerrel. Én nem gondoltam meg és nem termelek eventgazt továbbra sem.
    Reggelire kocsonya lesz, már tegnap délutánra ledermedt vagy megdermedt a hűtőben. A fene enné meg! Nem tudom mi van velem, ébredés óta az ötödik papírzsebkendőt kell használnom, ha nem akarom, hogy az orrom ... Ha ez így megy tovább, beteg leszek? Nem akarok!!! Nem és nem!
    Megyek tovább a farmokra.
    Szép napot (az utolsót ebben az esztendőben.) mindenkinek!

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Látta valaki mostanság a gépészt a moziból? Én már hetek óta csak annyit látok, hogy a moziban nincs vetítés. Szabadságon van a gépész úr vagy sztrájkol béremelésért?

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Tihamér, jujjjjjj...., nálam is így kezdődött, mára már sürübb.
    Koppi, mennek a röpcsik, jól tetted.
    Nagyon deres minden, hideg éjszakánk lesz, az utcai bulizóknak bundabugyi kötelező.
    Kettőkor arra ébredtem, hogy a második szomszédom előszilveszterezik, mondhatom jól esett, majd kiestem az ágyból. A pincéből a kutyám is előszaladt behúzott farokkal. Délután átviszik a gyerekek magukhoz, mert világgá szaladna a durrogtatástól.
    Délig még ágyban leszek, majd odateszem a lencsét és a sültet.
    Szép napot!

Fatther, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  12. Koppi

Sziasztok !

Kissé zizegő reggelre ébredtünk: -9 fok van.
    A szemközti fán a madár eleség fogyóban....(Vettem utántöltőt.....)
    A mai napi aktuális ajándékokat kiszórtam. Küldtem Onagger52 Gazdának is, de ha nem csinálod, nem fogok...(Pedig, csak napi fél órába kerül a csere beérésenként...) :)
    A nagy farmomon jóval több küldendő lenne, mint amennyi a rendelkezésemre áll...

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Gatyarohasztó hőség itt sincs. Helyette előmászott a köd, de már a Rézi is erőlködik. Meglátjuk, ki lesz az erősebb. Rézi vagy a köd. Ha meg döntetlen, akkor a ködön át némi derengést fogunk látni. Tél van, ha jól emlékszem.
    Most főzöm ki a kenyérgombócot a káposztához. Mégsem knédli lesz. Aztán a tészta is dagad a mikrobiban, az a kelesztő nálam. Ha megkelt, lesz napocska megint. Elcsipegetjük a nagy durrogtatás alatt. Előtt. Után. Amikor jólesik, na! Nem köllene cifráznom még ezt is.
    Hagymácska! Remélem nálam nem fog úgy végződni, mint ahogy nálad ez a kehesség. Megpróbálom elhajtani messzire forró teával, de méz nem lehet benne, mert azt nem szeressem. Van citrom, inkább azt suvasztok a lébe.
    Megyek ki a szokásos reggeli, délelőtti helyemre a konyhába. Ott is kell dolgozgatni néha. :p

14. zsozso577

Sziasztok!

Látod....Kopi!.....én is igy csináltam valamikor.....nahhhh....én ezt az eventet nem csinálom!
    Nem éri meg.....unom a sok kapálást....stb...stb!!!!! Aztán eljő az event és azt veszem észre,
    a vetőmag már a földben van!xDxD:p;):cry: Ilyenkor a kezem rutinból elkezdi!:cry:xD

Tihamér.....jobbulást kivánok! Sok-sok langyos folyadék és C-vitamin!
    Én kb. 1 hónapig küszködtem vele.....most talán kilábalok.....gyorsan le is kopogom!
    Tudom, hogy lelkileg nem vagyok toppon.....ezért tart ilyen sokáig!

Hagymácska.....neked további jobbulást kivánok!

Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Egy pillanatra megpihen az órarugó, míg a himnusz szól, vigyázzban áll a két mutató. Majd a nagyobbik egy picit előredőlve, átlép az Új Esztendőbe. Onnan visszaszól a kicsinek: Boldog Új Évet Mindenkinek!

BUEK.png

16. Koppi

Itt 1000-el süt a napocska. Viszont még mindig fagypont alatt van a lég. Ha ma éjjel is ilyen idő lesz, akkor aki kint tölti a szilvesztert a szabadban, annak tundrabugyit kell felvennie..:)
    Én meg rutinból ellenkezek minden ilyen eventtel...De csinálom.... Hiszen tudod én vagyok a mindenre Morgó...[​IMG]

Neked és a többi Modinak is Boldog új esztendőt kívánok...:)

Fatther, zsozso577 és |Tamás| kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Köszönjük Tamás! Neked is legyen egészségben, sikerekben gazdag az elkövetkezendő év! ( Kevés értetlen gazdát és sok jó ötletet, vidámságot hozzál!):)

Napsütéses szép napot!
    Kedveseim mi is ebből a tanulság? Kopit a lóca közepére kell ültetni, mert mindig csak kéreti magát, majd belefog az eventbe. No, ha a szélére ül a padnak, akkor, ha feláll, felborul az egyensúly és lepottyannak a rajta ülők....
    Betegeknek gyógyulást, nem szabad az új esztendőt betegen kezdeni!
    A gépész tegnap nálam volt, karácsonyi filmet vetített. meg is néztem sokszor! :)
    Megyek, vár a konyha!
    ( szeretem, ha süt a nap és most süt, csak a baj annyi, hogy látszik hol a por...pedig takarítottam, törölgettem valamelyik nap....)

18. zsozso577

Sziasztok!

Tamás!...köszönjük szépen!
    Neked és minden Modinak kivánok sikerekben gazdag boldog uj évet.

Kopi....ahogy irtam....valamikor én is hisztiztem egy-egy event miatt! Tudod én nőből vagyok!!!!
    Akkori topiktársak.....probáltak csicsitatani......deeee tudták.....hamarabb, mint én, hogy ugyis elkezdem!
    Aztán rájöttem....valamiért mindig elkezdem....és már azért is megcsinálom.....pedig sokszor nem
    megerős! Deeee kell a szupertáp.....a csillag....most az AB....dekor.....és a felhő!!!!!
    Hidd el....én is morgok....itt a gép előtt eleget.......xDxD
    Csacska....nagyon igazad van......nem mindegy, hogy Kopi hol foglal helyet azon a bizonyos kispadon!
    Itt süt a nap....már 3. napja....Ma tervezem is, hogy kimegyek!

Kopi.....mi is tervezzük, hogy ellátogatunk....az itteni szabadtéri bulira.....egy séta erejéig!
    Addig melegitünk...alapozunk....ahogy a mai fiatalok mondják!xDxD

19. Koppi

Szóval lepaktáltál a Gépész Úrral....mert nekem sem volt hajlandó filmet vetíteni. Hiába no, a női delej ezt jelenti..:);)

20. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁ.....nálam sincs mozi.....már lassan el is felejtem, hogy mikor voltam ott utoljára....
    amikor vetités is volt!
    Nálunk nagyon szép napsütéses idő van....voltam a boltban és melegem lett ....mire
    hazaértem.
    Most készülök...megyek az erdei körutamra.....ott pár fokkal mindig hidegebb van.....
    ott biztosan nem lesz melegem....remélem fázni sem fogok....mert öltözök fel jobban, mint most
    vagyok....majd este....még vagy kétréteggel!!!

Tündi100149, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.