Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

:D

Ne írj ilyeneket, mert pukkadozok a röhögéstől....:D

Utoljára szerkesztett: 3.1.17
    hagymácska44, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Karácsonyfa lebontva.....én nem azért bontottam, mert hullott a levele...még mindig szép volt.....de nem fértem
    a szekrényhez hozzá.....és ott vannak a bluzaim. Másképp kellett megoldani az öltözködésem!:oops::p:oops:
    Tudom....tudom!!!!...de mire észbe kaptam a gyerekek már fel is diszitették!xD:cry:xD

Jók voltak a napi viccek.....én is jókat nevettem.....itt a gép előtt!

MIndjárt arathatok és én is megyek aludni. Reggel korán kelek.....elfoglaltságom lesz délelőtt!
    Valamikor kora délután érek haza.....most , hogy későn arattam....a holnap délelőtti egy kis
    problémát fog okozni....de lehet elviszem a pici lapit és mobil nettel leszedem....
    nem fog sokáig tartani....akár a mellékhelyiségben is megcsinálhatom!
    Nahhhh....alszok még rá!
    Jóóóó éjszakát kivánok!

_Ilona49_, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Délután nagy lármában volt az én kutyusom, megjött a postás, kimegyek, hát mit találok benne, talált, süllyedt, a gázszámlát.
    Tudom, a türelem nagy erény, de nem nálam. A lányom is mindig mondja, hogy nekem minden azonnal kell, mit tehetek, ilyen vagyok.
    Nekem is volt átutalásom de gondok voltak vele, mindig módosítani kellett, sokat jártam a bankba vele.
    Délután aludtam egy nagyot, a fa bontása holnapra maradt, még mennem is kellett valahova.
    Aludjatok jól, jó éjt!

zsozso577, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hmmm... tetszik Zsozsó!! Beülsz a bud.ba és farmozol.. no, én ezt elképzeltem és legalább olyan jót nevettem, mint a Fatther viccein szoktam! :)
    Hagymácska, nem járok bankba, itthonról intézem, ha akad valami. Postára az anya csekkjeivel járok, pedig nem szeretem a postát, általában sokan vannak.
    Kopi, azért írtam, hogy nevessél! :)
    Kis farmokon is el-elcsíptem 1-1 mozit és itt is volt, de a Kotkodán nincs, ami bosszant, ott is kellene a mozipont.
    Hideget mondanak holnapra is, aki megy valahova, azt vegyen tundrabugyit is!

Két cimbora beszélget a kocsmában:
    - Hallottad barátom? Kenderesi annyit ivott, hogy tegnap végleg elhagyta a felesége...
    - Pincér, még két felest kérünk!

A süketnémák bulizni mennek egy jeltolmáccsal. A tolmács mondja a pincérnek, hogy neki el kell egy órára mennie, de ne izguljon visszajön.
    - Ha a társaságból valaki a mutatóujját emeli a magasba, akkor sört vigyen nekik, ha a középső ujját akkor pedig bort- mondja és elmegy. A süketnémák emelik is a mutató ujjukat, viszi mindegyiknek a sört. Aztán a középsőt, viszi a bort.
    Így megy ez egy ideig, aztán hirtelen felváltva billegetik mind a két ujjukat. A pincér izzadni kezd, mert nem tudja hogy most mit is kérnek. Szerencsére az utolsó pillanatban megérkezik a jeltolmács.
    - De jó hogy jön! Épp azon agyaltam, hogy most vajon mit is kérnek?!
    - Már semmit, csak berúgtak és azt éneklik, hogy "sört ide, bort ide..."

Németországban egy orosz férfi beül a kocsmába, és sorra rendeli a finom német söröket. A pincérnek feltűnik, hogy minden egyes alkalommal eltűnik a kartonból készült poháralátét.
    Mikor már a 4. korsóval viszi ki, nem visz hozzá poháralátétet.
    Mire az orosz méltatlankodva:

- Keksz nyet?

Jó éjt, aludjatok jól!:)

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Félkómás jó reggelt!Csak le kell nyelni a 2. adag coffeint. Ahhoz meg ki kell menni, mert nagyon füstölgök mostanában, bent meg ugye, nem lehet.
    Ha nem látnátok sokáig, vagy magyar hatóságnál dekkolok, vagy úgy elfújt ez a viharszerű légmozgás, és keresem magam. Vagy a suzukim. Ritka hideg van!

6. Koppi

Szia !

Esmételten korai voltál...
    Szintén túl a kávén cigin reggelin. A sorrend mindegy.
    De nincs is olyan hideg - bár lehet a hőérzet más. Itt 0, -1 fok van..Hózni fog vajh? :)

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

xDxDxDxD

Jó reggelt kívánok ! http://www.demotivalo.net/pic/1338354074.3172-cigikv-f.jpg?1016

A reggeli kávé mellé egy kis "olvasni való":

Csukás István: Januári hó hull

Januári hó hull, fehér lesz minden,
    tiszta lapot nyit az új év.
    Mit írunk rá? Itt a nagy lehetőség,
    egy pillanatra költő lesz mindenki,
    a hóra íródik a közös költemény!
    Áhítattal figyelem, mint jó kolléga,
    s igazán csak egy kicsit vagyok irigy.
    A rigó menekülő csillagokat ír,
    zaklatott ritmusa kihagyó szívverés,
    a macska talpa sötéten pontozza
    a sorvégeket, pont, pont, pont, lehet tűnődni,
    lehet borzongani, hogy semmi se változott,
    s hogy erről sohasem a vers tehet.
    De bosszúsan eltörli e sorokat az ég,
    belepi hóval, s rábólint a bennünk
    lapító, mi is? Talán a remény,
    vagyis az az összevissza fércelt szövevény,
    hogy mindenáron élni akarunk,
    ha lehet, persze büszkén, önérzetesen,
    ha nem, hát valahogy, s mohón
    várjuk-olvassuk a biztatást, íme,
    szánkó siklik gyerek-fenék alatt,
    muzsika szól: vidám kacagás,
    röpítik hegyen-völgyön a kottavonalak,
    ez igen, ez szép, e végtelenbe-utazás!
    Meg is állhatunk e derűs képnél,
    de hull a hó s belepi puhán ezt is,
    kell a hely, mert még sok az írnivaló,
    el lehet merengeni ezen is, de már
    nem bírom tovább, viszket bennem a költő,
    öltözöm és sétálok egy verssorra valót!​

A mosolyt nem elfelejteni !!!

Két rendőr áll a buszmegállóban és beszélgetnek:
    - Te Béla, szerinted mivel menjünk? Busszal vagy gyalog?
    - Hát azzal, ami előbb ideér!

Öreg bácsi megy a kivilágítatlan kerékpáron. Megállítja a rendőr, és így szól:
    -Bátyám, ha nem ég a lámpa a biciklin, akkor tolni kell !
    Mire az öreg: - Már kipróbáltam, akkor se ég!

Két szőke nő:
    - Még mindig nem tudom eladni az autómat, mert senkinek sem kell, ugyan is túl sok, 300.000 km van benne
    Mire a másik:
    - Bízd rám az autót, a barátom autószerelő, ő majd visszapörgeti neked a km órát 50.000-re.
    Egy hónap múlva találkoznak, kérdezi az egyik a másiktól, hogy sikerült-e már így eladnia az autót, hogy nincs benne olyan sok km.
    Mire tök komolyan válaszol a másik SZŐKE NŐ:
    - Megőrültél? Hisz miért adjam el, ha alig van benne km?

Utoljára szerkesztett: 4.1.17
    _Ilona49_, Koppi, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  8. hagymácska44

Jó reggelt!

Hideg itt sincs, tegnap hidegebb volt, kaparni sem kellett.
    Régen volt a folyószámla, akkor még nem voltak ilyen lehetőségek a módosításra.
    Most nekiállok a fa bontásának, addig nem csinálok mást.
    Holnap lesz egy napos klinikai látogatásom, muszáj.
    Már 2 napja nem jelzi nálam, hogy az event mindig tart, a naptárból tudom a történéseket.
    Laza és szép napot!

9. Csacskamacska

Mosolygós szép napot mindenkinek!
    Sem kávé, sem cigi. Kéne már valami káros szenvedély nekem is!
    Az ikon eltűnt, nekem is feltűnt, én is olvastam róla, mint Te, Hagymácska. Szerintem maradhatott volna, nem zavart, sőt, tudtam, hogy akkor még meddig röpül a röpülni való. A holnapi karbantartásnál is betesznek vajon valami újítást? - meglennék nélküle, nem kell itt az ember lányát állandóan kizökkenteni a megszokott kerékvágásból!
    Fatther, xDxDxD!
    Kopi,jó a hőmérőd, itt is egész kellemes, még a szél se fúj oly nagyon.
    Fa még marad, vásárlás lesz és megyek a "füvesasszonyhoz" is, holmi gyógynövényekért.
    Legyetek jók, kicsi rosszaság belefér!;)

10. Koppi

Sziasztok !
    A "fát" 6.-án szedem le....Úgy illő..
    Közben itt nyargal a szél a hópihékkel. Már fehér a táj...:)

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Tiszta zima,a boltba menet birkózni kellett a széllel, hóval. 1 óra múlva indulnom kell autóval, hát nem halok bele a gyönyörbe! Főleg, ha estig odaleszek. Jelentkezem, ha sikerül hazagurulnom.

hagymácska44, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. Koppi

Az Erő legyen veled az úton ! :)

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Előkerültem. Az elmúlt 2-3 napban nem volt kedvem semihez, még farmerkodni sem. Tegnap mindent learattam, de nem vetettem. Nem, nem a Gizivel volt, van a baj, hanem én voltam elkámpicsorodva. Ma kellett mennem a kardiológushoz és oda nem szívrepesve megy az ember. Én biztosan nem. Azon voltam, már megint mit fognak találni, hova küldenek, ne adj isten még az ispitába is befektetnek kivizsgálásra. Áááá, még rágondolni is rossz! De nem volt mit tenni, a feleségem elunta az állandó nyűglődésemet és bejelentett egy magánrendelésre. Tőlünk messze volt a rendelő, mennem kellett úgy négyszáz métert. Viszont a kardiológus az emeleten rendel, de lift van! Ez egy jó pont. :) A feleségem megérdeklődte, hogy esetleg ő is bent lehetne a vizsgálaton, mint feleség? Az orvos mosolygott és mondta, hogy természetesen, a feleség is jelen lehet. Na az asszonyom aztán nézett is figyelmesen mindent, amit velem elkövettek. Engem még ennyit egyfolytában nem mértek vérnyomásmérővel kézen, lábon. Hétszer vagy nyolcszor mért az orvos. Meg még volt URH is, de meglepődtem, mert én is hallottam ahogy a szívem zakatol, súg, dorombol. Látni nem láttam, mert hanyattfekve nem igazán tudok jobbra felfelé pislogni a monitorra. Közben EKG is volt. Meg sztetoszkóppal vizsgált elöl is, hátul is. Aztán csak kérdezett, meg kérdezett és kérdezett. A vége az lett, hogy nem javasolta, hogy a cipőt, amit venni kellene, már ne vegyem meg, nem lenne érdemes. Az egyik gyógyszeremet lecserélte egy másikra és felhívta a figyelmemet, hogy évente menjek el felülvizsgálatra. Phűűűű! Megkönnyebbültem. Hála a magasságosnak, még nem akarnak leselejtezni. Most már érdemes volt hazajönni az új bogyóval és feljönni a farmra. Akkor majd vetek ismét, lesz idő learatni. :D
    Elnéztem az elmúlt napok hozzászólásiat, jó viccek vannak bennük. Még Csacska is átlag felett teljesített.
    Idő? Ramaty. Hideg még nincs, szél viszont megérkezett. Néha némi hópihe is megjelenik, de eddig kevés volt. A járdák felszórva sóval. (A közterületfenntartóknak lehet sózni, nekünk a lakosságnak nem??? Oszt miért nem? ) Rézi tegnap szépen mosolygott, ma még nem láttam.

miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Mebajah, nem lesz semmi baj, az utakat sózzák, Te pedig óvatosan vezetsz én ezt tudom!
    Megjártam én is a körutam, jó kis hó esett és még esik most is. Hazajövet először a garázsfeljárót sepertem le, majd beálltam a kocsival, utána kezdhettem elölről a seprést. Intenzíven esik, de erre vártam, így örülök, még a hóseprésnek is! :) Jó sportnak is, kinn van az ember és mozog... Ma lesz még benne részem többször is.
    Tihamér örülök, hogy minden rendben! Egy magánrendelőben alaposabban megvizsgálnak, mert fizet érte az ember, pedig ennek nem így kellene lenni.
    Viccet nem hozok, mert még olyat hoznék ami c@r, mert akkor az eddigiek azok voltak, ha az utolsóknál átlagon felül teljesítettem......

Fatther, miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. hagymácska44

Félóránként egy pici valami fehér, nem lesz ebből még takaró sem.
    Fa leszedve, megebédelve, most megyek szundizom egyet, aztán megyek át a gyerekekhez.
    Mebajah, jó utat és mielőbbi viszontlátást.
    Tihamér, vessél csak, messze még a vége, hála a magasságosnak, vegyél cipőt is, jó drágát.
    Csacskamacska, mozogj, sepregess, fő az egészség.
    Koppi, sosem foglalkozom olyan dolgokkal, hogy mi az illő, azzal foglalkozom ami nekem jó.

Fatther, miklos4949 és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Koppi

Megállt a havazás. Mi szerencsés oldalban lakunk, mert a szél eltakarította előlünk a havat.
    A szemközti oldalban sepernek ezerrel....:)

hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Még át sem öltöztem, csak szólok, hogy én is, a kocsi is egyben hazaértünk.Az összes hó az ajtóm előtt meg a falaknál. "Jó" volt a szélirány.

18. Csacskamacska

Mebajah, örülök, hogy szerencsésen hazaértél! A hóseprés, meg élmény..:)
    Már nem esik, így túl vagyok a következő hóseprésen is. Szép fehér minden, ez azért megmarad, mert fagypont alatt van és lesz is éjszaka meg főleg. Szél fúj, az nem maradt abba.
    Kopi, ne örülj, mert lehet, hogy korán örülsz!
    Hagymácska, én hagyományőrző vagyok a gyerekeknek is nagyon sokat meséltem a régi szokásokról, bízom benne, hogy valami megmarad a kis tudatukban. Ugyanakkor azt is nézem, hogy nekem mi a jó. A kettőt össze lehet egyeztetni. :) Fát még nem bontok, majd hétvégén, addig még nézegetem, mert szép és jó a szemnek, léleknek.:)

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az egyik nap arra ébredtem fel, hogy feleségem marat a szobában. Álmosan néztem körül, mi baj lehet? Ilyen korán fent van? Lámpa égett, az asszonyom meg valamit rakosgatott. Nézem, mi aaaz? Karácsonyfadísz? Hát megkergült ez a nőszemély, hogy hajnalok hajnalán felkel fát bontani? Beteg? Kérdem tőle, miért keltél fel ilyen korán? Néz, néz, majd megkérdi.
    - Szerinted hány óra van:
    - Nem tudom. De ha én még alszok, te meg már fent vagy, akkor éjjel.
    - Nézd meg az órát!
    Nézem és nem akarok hinni a szememnek. Háromnegyed hét múlt. Mi a ... mi történt velem? Ennyit aludni. Jesszusom! Hét órát??? Egész délelőtt alig tudtam csinálni valamit, mert kába voltam a sok alvástól. Nejem fél ötkor kelt. Megfőzött ebédre. Lekopaszította a fát. (Kicsi volt, egy méter alatti.) Le is vitte a kuka mellé. Hát ez van. Hozzáteszem, kissé anyátlannak éreztem magam. Elég sok papírzsebkendőt "fogyasztottam" az elmúlt héten.
    Csacska! A két sörös vicc nekem jóóóó volt. A többi sem rossz, de ezek... :D

hagymácska44 kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.