Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

De itt a nagy farmomon 130 FA-ból mindössze 1 zúzmarás lett !
    (Na ez a szívás!):( (Az aranyeső ligetem termőre fordult és nyomatom a piacra.:):)) Van miből ! :D

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hazaértem én is.
    Zsozsó, itt is hasonló a helyzet, lehet a mellékutakon korcsolyázni. Nap süt és ahova süt ott olvad, nemsokára meg újra befagy. Jó kis móka ez. Közmunkásokat sokat láttam tegnap, zebráknál, forgalmasabb helyeken törték a jeget.
    Annyi szagos mügét, tarlórépát, százszorszépet termelek az utóbbi időben, hogy már álmodni is ezekkel fogok...a gazdaköri nyeli elfele, mint gólya a békát!
    Ruháim a teraszom száradnak, déli fekvésű, süti a nap meg ki is fagy, így hamar megszárad, ha majd behozom.
    Borsólevest ettem meg tegnapi maradékot. Holnap már főzni is kell.
    Lassan kezdek én is mérges lenni, mert ez a gépész már nagyon régen lelépett. Mit gondol, meddig lessük még az érkezését?
    Gyűjtöm az erőm a macskaveréshez.

hagymácska44, mebajah, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

JÓs Jónásnál, már simán el is temették :D
    Amúgy Nálad járt utoljára nem?! :):)

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot mindenkinek.

A rengeteg szagos mügétől és a többitől már én is kezdek rosszul lenni.
    Estére egy utolsó olasz köles veteményezés és az a gazdaköri kész is lesz. A Röfi féle vállalkozásból a 4/4 feladat utolsó része hiányzik, aztán azzal is végeztem.
    Gratulálok a szant(d)ál fáidhoz, nekem nem sikerült elcsípnem egyet sem.
    Jó lenne, ha "feltámadna" már a gépész vagy visszahoznák a Nublionok, ert mióta ők itt jártak nálam kb: azóta nincs matiné 8).

Mosolygós szép napot kívánok.

Panaszkodik a barátnő:
    - Borzalmas a férjem! Szenvedélyes dohányos, naponta elszív ötven cigit, telefüstöli a szobát, szétdobálja a csikkeket...
    - Miért nem csináltál úgy, mint én? én már az első napon megmondtam a
    férjemnek: - Válassz Lajos, vagy én, vagy a cigaretta!
    - S azóta?
    - Azóta nem láttam Lajost.

Két vetélytárs színésznő véletlenül egymás mellé kerül az Oscar-díj gálaműsorának ünnepi vacsoráján.
    - Képzeld, drágám! - fordul az idősebb a fiatalabbhoz.
    - A londoni Lloyds hatmillió dollárra biztosította a mellemet.
    - Tényleg, drágám? - méri végig a másik - És mit csináltál a pénzzel?

Két nő üldögél a presszó teraszán. Elsétál előttük egy jól öltözött, aranycsíptetős, szivarozó öregúr.
    Az egyik nő megjegyzi:
    - Látod, egy ilyentől szívesen elválnék!

5. Csacskamacska

Nem csináltam a gépésszel semmit, elment, nem mondta, hogy hova megy és mikor jön.
    A röfis utolját csinálom, utána jön a tárnics termesztése. Abból is sok kell.
    Több- kevesebb sikerrel püföltem a macsekot....

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Így nem kell kerítést mászni.
    Már reggel kiterítettem,majdnem szárazon szedtem be.
    Csak 1 területen hosszúgazozok, így az utolsó nagyon sokáig fog készülni.Különösen, hogy jön az ültetős.
    Valdit most kihagyom, pedig a 2 tojásra fáj a fogam.

hagymácska44, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Drága! Hogy vagy? Én ma kiszedtem a második tojást is. Ez volt a cél. Valdi befejezve. :)

hagymácska44, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

A mozigépész biztos befagyott a jégbe mint a "róka" Pesten! Majd jön amikor már nem lehet fát válogatni!
    Nálam a macsek püfölés a legjobb,... álltalában 20-15,...amikor nem akar menni abbahagyjuk.
    Amikor már régóta bent vagyok frissítek egyet mert különben eléggé akadozva megy.

hagymácska44, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Még élek. De rohadtul utálom, hogy többször kell beírnom valamit, ha azt is akarom, hogy más is lássa, ne csak én. És NEM azért, mert lassan gépelem be a szöveget! Két kézzel gépelek, nem egy vagy két ujjal. (Régóta.) Azért nem voltam, mert feldugtam az orromat.
    Ma meg kora délután a Gizim elkezdett kötekedni, hogy NEM jó az adobe flash player, frissítsem azonnal, különben!!! Szórakozzon a jó ....-val! Aztán elmentünk délután a nyugdíjas egyetemre. Hazajöttem, Gizibe életet lehelek és nem jön be a Google, hanem a Firefox, hogy ŐT kövessem, mert .... Na neee! Semmi elmentett könyvjelző, semmi egyéb. Újra kellett alapértelmezetté tennem a Google-t. Aztán egyenként felvenni megint a könyvjelzők közé amik odavalók. (Nálam a startlap, a farmerama, a megyei hírportál, a tévé műsorkereső, az adobe suvickoló - macromedia .... - stb. Tele a hócipőm a mai nappal. Nem tudom mit fog még kimérni rám a sors a mai napon?!

hagymácska44 kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Hali, Tündérem!
    Köszi,ma már jobban.A héten betegesdit játszottam, de már csak megmaradok.
    Sokat gondolok a szombatotokra!
    Nincs kedvem A " vendéghez", bár a tojás... De majd egyszer. A Pannit is így odáztam el.

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Örülök,hogy jobban vagy. Nálunk most a párom beteg. Elájult a rendelőbe, magas láz stb.... :(Szoríts nagyon szombaton. :)

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Gyógyulást Neki!
    Ima folyamatosan megy.
    Olyan jó, hogy az üzenetek duplázódva jönnek, így még én sem felejtem el rögtön, hogy mit olvastam.

13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a nagyon zsetonom seeee nagyon van és választék sem.....tehát gyüjtögetek!
    Az egyik kicsin.....léggömböztem.....ezeken a második mesterség a cél....
    Most egy kicsit pihenek....aztán jön a következő! Szerencse, hogy nem a nulláról kell kezdeni!!!!!
    Itt is el lehet fáradni.....nem is gondolja az ember!!!!

Tihamér.....ne mérgelődj.....tudod árt a .......hmmmm?????.......xDxD
    Aztán már lassan vége is a mai napnak és a holnap szerencsésebb lesz!

14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A betegek gyógyulgassanak!
    Nem kezdem előről, mindenem eltünt.
    Jó éjt!

Tündi100149, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Tihamér, most egy zsörtölődő vénasszonyt utánoztál? - megleptél, aki a nyugalom, szerénység mintaképe, az, hogy tud így kifakadni?
    Hagymácska, mi tűnt el?
    Zsozsó, amit akartam, azt megszereztem, nálam is gyűjtögetés van, valamikor csak tesznek majd be valami olyat, amit érdemes lesz kiváltani.
    Jó éjt mindenkinek!

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reg... izé ... azt!
    Felébredtem, mert kialudtam magam. Este kilenctől eddig. Túl vagyok az első kávén. Engem nem zavar, ha legurítok egy adag (GYENGE) kávét, mert utána is jót tudok aludni. A gyenge azt jelenti, hogy 20 ml kávé felhígítva 80-90 ml-re. Tudom, ez olyan, mintha teát innék, de magas vérnyomással küzdök, ezért nem kellene a kávé, viszont az ízét szeretem.
    A hét végén a régi csöves tévé is bedobta az unalmast, hétfőn vennem kellett egy másik "laposat". Nem mondom, megkérték az árát. Előnye az, hogy EZ tévé is meg monitor is. HA akarom, ráköthetem a pc-t. De nem akarom, mert a monitorom is "lapos". Nagy szobában nagy lapos, kis szobában kis lapos. :)
    Megyek aratni.

Tündi100149, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó mit is...?
    Onagger! Ekkor én még el sem aludtam, pedig általában 6-7 körül már ragad le a szemem. Este nem ittam kávét, lehet, az volt a baj. De gépezni sem volt erőm. Aludtam fél órácskát, kivert a nyav...a az ágyból. De ez kávé, megfogja a poharat, én is megfogtam.
    Ráadásul a fejfájás is velem együtt ébredt.
    Arattam, mindenütt hosszú van, mert olyan leszek, mint a lőtt kutya.
    Jól ki is füstölögtem magam.Ritka hideg uralkodik odaki, de nem pocskoljuk a drága "rudacskát"!
    Kérni lehet, de biztos Te erőltetted, hogy mindenáron fizetni akarsz. Nézzétek egészségesen!
    Valdival ma sem barátkozom, alig van belépőm is.
    Az alvóknak vidám ébredést, szép napot!

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

419 belépőjegy ezen a birtokon. A többin nem néztem. Lehet, hogy elnézek a buliba verekedni vagy ütlegelni. Inkább ütlegelek, mert verekedés az az, amikor adok is meg kapok is. Az utóbbi nem annyira élvezetes. maradok a muszkliverőnél.
    Második kávén túl. Megyek eccem feleségemnek hozok fel péksüteményt. Mire kikászálódik az ágyából, legyen itthon mit ennie. :)
    Az idő alakul. Mínusz 12 fok van. Kissé hűvös lett. :p

Utoljára szerkesztett: 20.1.17
    mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Tegnap úgy voltam mint Tihamér, írtam és mire elküldtem volna upsz ott sem volt, ilyenkor én is mérges leszek.
    A valdinál nincs szerencsém, 2,3, 15 pontosokat ütök, hanyagolom. Majd keresek egy hozzáértőt, ha találok.
    Korán keltem, hamar megyek vásárolni, gyorsan le akarom tudni.
    A jégmentesítés nálunk stagnál, nem látok senkit aki evvel foglalkozna, a lakótelepek között egy rémálom a közlekedés.
    Most már ilyenkor nagyon nehéz a munka, megelőzni kellett volna, felszórni valamivel.
    Itt is hideg van, mint máshol.
    A kávé nálam koffeinmentes, instant, az íze kedvéért, a megszokásért.
    Szép napot!

20. Koppi

Szia !
    Kukackodott a fórum velem is tegnap, na de egy öreg rókán már nehezen fog ki. Én nyertem, mert megjelenés után mindig sikerült javítani...:

Hopp ezt miként érted, hogy "mindenem eltünt" ?

Utoljára szerkesztett: 20.1.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.