Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mert kikérem magamnak,hogy hozzá hasonlíts. :) Nos kérdezz, felelek. :) Vagy írjak csak úgy általában magamról? :)

mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdák-a-tiszántúlról.10973/

Ezért idéztem be az első hszt...
    A döntés joga a Tied.
    (Egyébként pont úgy beszéltél mint az a farmtárs....., de visszavonom az összehasonlítást ezennel.)
    Így megfelel ?

mebajah kedveli ezt.
  3. Ninett79

Nos 37 éves vagyok, könyvelőként dolgozom. Van 2 gyerkőcöm, 2 csaj. Az egyik 14 éves, holnap megyünk felvételizni. :) A kicsi 5 éves. Miskolcon lakok. Ha van még kérdés, tedd fel. :)

Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  4. Koppi

Köszönöm. Én nyugger.... :)
    Ha elolvasod a kettes hszt. ott én is bemutatkoztam. Most ismételjem magam?
    Kérdezz és felelek én is !:D

Ne pusztán nekem címezd eme hszt, hanem többieknek.

(Lehet utólag javítani - én alkalmazni szoktam.)

5. Ninett79

De én neked címeztem, slussz. :p Olvastalak. :) A bemutatkozást. :)

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  6. Koppi

Kezdem.... Régen volt...emlékezzünk...

7. Ninett79

de jóóó. :) Te hol vagy? :)

Tündi100 kedveli ezt.
  8. Koppi

Én videóztam....:)

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!

Most megyek, és elásom magam, csak előtte elolvasok mindent/meg megvárom a tavaszt, mert fagyos a föld/.

Koppi, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  10. Koppi

Ne menj...
    Hoztam Neked is valamit. Ez sem túl régen volt...:)

Igaz, már 2017-et írunk....

mákosgubanc, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ninett, Kopi, hozzászólhatok?
    Ninett, nincs itt semmi gond, csak a Fórum arra való, hogy több ember beszélgessen egymással, közös témáról, amit mindenki ismer, hozzá tud szólni, elmondja véleményét, tapasztalatát, kérdez a többi tagtól, mert nem tud valamit....stb. Tehát több ember, közös téma! Tegnap jöttél és kifejezetten csak Mebajaht szólítottad meg és magánbeszélgetés volt köztetek. Én is csak pillogtam nagyokat, hogy mi is ez! Magánbeszélgetésnek ott a bagoly, ezt bizonyára Te is tudod. Mindenkit szívesen fogadunk, invitáljuk, hogy jöjjön máskor is! Téged is! Aki jól érzi magát közöttünk, az jön is, ki többször, ki ritkábban, kinek hogy van ideje, mondanivalója. Azt viszont minden fórumozó gazdatársunk betartotta eddig még és gondolom, a továbbiakban is, hogy nem magánbeszélgetést folytatott, hanem szólt mindenkihez. Van mikor név szerint megszólítunk mindenkit, van, hogy nem, de akkor is olyan hozzászólások íródnak, ami mindenkinek szól. Gyere máskor is, de tiszteld meg a fórum tagjait azzal, hogy nem kivételezel, hanem mindenkihez szólsz és akkor nem fogja senki rosszul, vagy kirekesztetnek érezni magát! Én sem!

Tündi100149, mebajah és Koppi kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ne haragudj, de nem hiszem,hogy valaha tiszteletlen lettem volna bárkivel is. :) Ha megnézed minden topic ilyen. mindenki annak ír, akinek akar. :) Azt idézi, akihez szólni akar. Lehet,hogy hülén jött le ez a dolog,vagy ez a topic más,akkor bocsánat. :)És igen, volt,hogy csak mebajah-nak írtam, de nálunk a kuckóban (is)ez így szokás, annak címezzük akivel beszélni szeretnénk. Amúgy szoktam csak úgy is írni ide, az mindenkinek szól. :) És temészetesen érdekel mindenki aki ennek a topicnak a lakója. :)Rólad tudhatok valamit? :)

Utoljára szerkesztett: 20.1.17
    _Ilona49_, Tündi100149, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Tisztelettel köszöntök mindenkit!
    Ebben a játékban a fórumokon belül itt, bárki, bármit, bármiről írhat ami megengedett.
    Netán mindenkinek vagy csak egy személynek szól az is megengedett legyetek szívesek ezt is figyelembe venni. Ezt is el lehetett volna másképp intézni. Igaz. Ugyan úgy ott van a belső posta erre is.
    Köszönettel breki.

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Huuu! Akkorát nosztalgiáztam, mennyi minden kiesett 2010 óta! Tényleg nem vagyunk mi farmfüggők!Örülök,hogy a " rendszerváltás előtti és az újabb farmozást is átélhettem. Annak főleg, hogy idetaláltam!
    Koppi, köszi a videót, jó kis társaság lehetett.

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na elég volt mára. Holnap némi könnyed bevásárlás, más semmi. Mármint munka. Főzni nem kell, maradt mai ebédből holnapra is. Kenyéren kívül nem kell már a boltból sem semmi, mindent begyűjtöttünk. Holnap délelőtt a temetőt látogatjuk meg, volt anyósom névnapja és születésnapja miatt. Bízunk benne, lehet majd menni is a sírok között, nem csak botladozni. Fagy van, az utak nagyjából ITT jók, de a járdák már nem mindenhol szárazak. Ahol össze van tömörödve, fagyva, ott csak csúszkálni lehet. Azt meg inkább kihagyom. A térdem még nem jött rendbe.
    Termelgetek, töltögetem a pajtámat. Néhány gazdakörit befejeztem és az néhány tételnél majdnem teljesen elfogyott. Gyömbérből, hóvirágból, stb. csak pár száz maradt. Ha azokat fel akarom tornászni a megszokott 10.000 darabra, van tennivaló bőven. Ahogy mebajah is írta, a föld fagyos, nehéz megdolgozni. Fatthernak is igaza van, a jegesmacik is csak szívatóval indulnak. Én meg reggel korán forró kávéval. :)
    Szép álmokat mindenkinek!

_Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nos, azt hiszem ezt megbeszéltük!
    Debrecenben élek, közel 7 éve farmozom. Az farmtalálkozók egyik szervezője voltam. Két nagy és pár kicsi farmom van. Most van folyamatban a nyugdíjazásom, tanító néniként dolgoztam. Vannak unokáim, már elég nagyok, imádom őket! Férjem lassan 6 éve, hogy elhunyt. Olvasom, biciklizem, korcsolyázom, stb. Nem szeretem a semmittevést. Amennyiben kíváncsi vagy még valamire kérdezz, szívesen válaszolok!

17. Ninett79

Köszönöm. :) Debrecent imádom, szép város. :)Képzeld először azt olvastam,hogy van 2 nagy és pár kicsi fiam. xD Sajnálom,hogy elhunyt a férjed.:( Akkor egyedül laksz? :)

18. Koppi

Szia Breki!
    Anno, hozzátok is be-benéztem amikor kerestem a helyem itt a fórumon, de végül hazataláltam ide. :)

Nagyon szívesen...ez a legkevesebb. Ninettet leszámítva Te jöttél hozzánk ide a végén, régebben már fölraktam ezeket a videókat, de most megint beidéztem őket.
    Tudod általában én fotózok és mellesleg videózok is, így nehéz a kamera előtt állnom. De van olyan kép is...majd iderakom....ha megtalálom...:)

Egyébként ez a második tali tényleg szuper volt, mert a Nyugdíjas topic is részt vett rajta....., ElzeMari, Sütike....szegény Szamóca ( itt már beteg volt)....és a többiek..
    Ugye ismerősen csengenek eme nevek?
    Azt tudod, hogy hol is élek azóta már. Én is lelkesen és néha kevésbé úgy de 2010 óta itt játszom. Itt e fórumban kezdtem.
    Itt tanultam meg ennek az alapjait is...
    Már nyugdíjas vagyok. Előtte 10 évig le voltam %-va....(gerincsérv, miegymás)
    Csacskának én voltam a "társa" a szervezésben, de Ő többet tett érte.
    Amikor Tündi100 itt járt Debrecenben, Ő is kapott olyan kitűzőt amit akkor csináltattam. Szerintem büszke rá..
    Én immár 35. éve vagyok házas. (most lesz a tavasszal, tehát addig még másfél hónapom van).
    A gyerekeimről: A lányom ma államvizsgázott sikeresen. Most szerezte a második diplomáját. A fiam dolgozik és zenél. A lányom is zenél a helyi fúvósegyüttesben. Ikrek - vegyespáros mint látod, mellesleg 26 évesek.....

zsozso577, mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ez szép. :) 35 éve házas. :) Gratulálok. És a csemetékhez is. :) Sajnálom,hogy beteg vagy :(. Apukámnak is most lett prosztatájával valami gond, még nem tudni mi, de semmi jó :(, és sérvre is műteni kell. :(

zsozso577 kedveli ezt.
  20. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hoztam a kitűzőt hogy teljes legyen a kép!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.